DI > Ekonomi

Sunday, 22 July, 06:33

DI - 18 maj 18 kl. 11:44

Ikeas historiska satsning – så ska möbeljätten erövra SydamerikaMiljardinvesteringar väntar när Ikea nu ska etableras även i Mexiko och Sydamerika. Det blir familjen Kamprads Ikano och den chilenska börsjätten Falabella som vann prestigeuppdragen när heminredningskedjan fortsätter expansionen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sydamerika, Ikea, Mexiko, Kamprads Ikano, Falabella

Dela artikeln

274 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeas, historiska, satsning, ska , möbeljätten, erövra, Sydamerika
Aftonbladet - 27 jul 15 kl. 10:01

Ikeas nya satsning - hundparkering

Nyteknik - 28 feb 17 kl. 11:09

Ikeas nya satsning: virtuella pannkakor

Prova vilken färg som passar bäst på skåpluckorna – eller stek pannkakor. Det är möjligt i ett virtuellt kök från den svenska möbeljätten..

VA - 23 jan 18 kl. 10:35

Här är Ikeas nya satsning – investerar i hajpad matsajt

Ikea blir delägare i Matsmart.se. .

Expressen - 10 feb 18 kl. 19:34

Ikeas nya satsning: Växtbaserat protein

Varuhuset Ikea ska tillsammans med ett tyskt företag ta fram en ny proteinkälla.Detta med anledning av att man i framtiden måste hitta andra proteiner än bara kött. Hur detta ska ske?

Expressen - 21 feb 18 kl. 14:59

Ikeas miljösatsning på ren energi i alla hushåll

Nu försöker Ikea få hushållen i Storbritannien att gå över till förnybar energi.Enligt möbeljätten skulle hushållen spara runt 3 600 kronor per år.Kampanjen heter ”Big Clean Switch” och , skriver The Guardian..

Alliansfritt Sverige - 12 sep 12 kl. 09:22

Stoppar nedskärning - kallar det "historisk satsning"

HISTORIK. Först så skulle regeringen skulle dra ned på stödet till energiforskningen. Sen ändrade de sig.

Expressen - 26 jan 11 kl. 15:18

Ikeas satsning gjorde Saara till professor

Saara Taalas, 41, blir världens första Ikeaprofessor. Professuren ingår i Ikeas satsning på 25 miljoner kronor på Linnéuniversitet i Växjö. - Det handlar om synen på våra hem och inte bara när det gäller möblerna, säger hon till Kvällsposten..

Testfakta - 17 apr 12 kl. 13:58

Så blir Ikeas tv-lösning

Ikeas satsning på hemelektronik är en komplett möbel som får namnet Uppleva. Den kommer innehålla tv, högtalare, bluray-spelare..

Expressen - 18 apr 15 kl. 11:45

Här är Ikeas nya stora satsning för Göteborg

Här är Ikeas nya storsatsning i Göteborg. Möbeljätten planerar att bygga ett nytt varuhus i Kållered. – Det finns ett stort behov av att göra en investering, säger Håkan Svedman, Sverigechef för Ikea..

Dagensanalys.se - 01 jun 18 kl. 12:01

Resan mot ett digitalt hem – IKEAs lampor är billiga och bra för vardagsanvändaren

Det är nästan omöjligt att göra en undersökning kring smarta hem utan att ta med IKEAs produktserie ”Trådfri”. Möbeljätten började redan för flera år sedan ta sig in på teknikmarknaden med egna tv-apparater, och nu har de även en stadigt växande serie smarta lampor. Dock finns det utrymme för förbättringar.

Fler nyheter från DI

DI - 10 timmar sedan

Chefsbyte hos Fiat Chrysler

Biljätten Fiat Chryslers högste chef Sergio Marchionne lämnar sitt jobb. Marchionne ska ha drabbats av svåra komplikationer efter ett medicinskt ingrepp i ena axeln nyligen..

DI - 10 timmar sedan

Bränder i flera länder i Europa

Det är inte bara Sverige som brinner med anledning av torkan. Även i flera andra europeiska länder härjar bränder okontrollerat..

DI - 10 timmar sedan

Planen: Så ska jättarna ducka Trumps tullslägga

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa menar att Donald Trumps tullavgifter kostar dem 124 miljoner kronor varje månad. Samtidigt har Apple fått dispens på sina Kina-tillverkade Iphones. Nu gör en rad amerikanska storföretag sitt yttersta för att även de slippa nya tullar.

DI - 11 timmar sedan

Lavrov: Ryska greps på falska grunder

Ryskan som sitter anhållen i USA misstänkt för spioneri är anklagad på falska grunder och bör släppas. Det säger Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov i ett telefonsamtal med sin amerikanske kollega Mike Pompeo..

DI - 11 timmar sedan

Specialutbildad hjälp från Frankrike kallas in

MSB har nu tackat ja till Frankrikes erbjudande om att skicka 60 brandmän som är särskilt utbildade och övade i svår och oländig terräng, skriver myndigheten på sin hemsida..

DI - 12 timmar sedan

Vem shoppade vad på flygmässan?

Affärer för 192 miljarder dollar, motsvarande 1.705 miljarder kronor, har gjorts upp vid den stora flygmässan Farnborough. Det är en ökning med mer än 50 procent sedan den förra mässan för två år sedan, uppger arrangörerna.

DI - 12 timmar sedan

På jakt efter jamska guldkorn

Den jämtländska matkulturen är mer än stjärnkrögaren Magnus Nilssons Michelinkrog Fäviken. Di har besökt regionen som vill locka fler turister än de vanliga skidåkarna..

DI - 13 timmar sedan

USA kan lyfta ryska sanktioner

I april införde USA sanktioner mot den ryska aluminiumproducenten Rusal som bland annat har ett smältverk i Sundsvall. Beskedet fick stora konsekvenser på aluminiummarknaden. Nu meddelar det amerikanska finansdepartementet att man kan lyfta sanktionerna mot Rusal..

DI - 13 timmar sedan

Veckans resenär: "Jag äter bara kött i Japan"

Andreas Vural, vd för mobiltillbehörsbolaget Happy Plugs hoppas på att komma ut i rymden och äter bara kött i Japan. Han är veckans resenär..

DI - 14 timmar sedan

Brandläget i Sverige just nu

Flera större skogsbränder pågår i landet. Läget är kritiskt vid bränder i länen Gävleborg, Dalarna, Jämtland och Västernorrland enligt Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.