VA > Ekonomi

Thursday, 24 May, 08:00

VA - 18 maj 18 kl. 11:35

Toppchefen på Norrsken som bytt bransch om och om igen: Så kan du växa genom nya perspektivAtt bara se saker från ett håll gör dig dummare. I den femte och avslutande podden i miniserien om våra dolda superkrafter pratar vi perspektivtagande med Anna Ryott, vice vd för Norrsken. Att blanda miljöer och umgänge kan vara jobbigt, men också ett säkert sätt att utvecklas. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Norrsken, Anna Ryott

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppchefen, Norrskensom , bytt, branschom och om , igen Så kan du växa genom nya perspektiv
IDG - 13 aug 14 kl. 12:43

Årets CIO 2010 byter bransch

Johanna Kjellberg, före detta CIO på Axstores och Kappahl, som nyligen bytt bransch och är ny CIO på Grant Thornton..

YLE - 08 okt 15 kl. 14:30

Färgsprakande norrsken i Svenskfinland

Natten mellan onsdag och torsdag var klar och kylig. Därför fanns det fina möjligheter att se norrsken i största delen av landet. Vi bad er läsare skicka in bilder på norrsken på olika håll i Svenskfinland.

BT - 18 mar 13 kl. 11:01

Norrsken skådat i Sjuhärad.

Natten till måndagen kunde man se norrsken över Pålsbo utanför Sandared.
Mattias Öberg fotograferade det grönblå fenomenet, se bildspelet här. Med anledning av det ovanliga ljusfenomenet ställde BT tre frågor till Kjell Olofsson, docent i astronomi på Uppsala universitet.

BT - 26 dec 14 kl. 11:55

Vintern bjuder på många norrsken

Se upp. Chanserna är nu särskilt stora att få uppleva norrsken på himlen.Det kan beskrivas som himlens egna disco.

YLE - 18 mar 13 kl. 12:21

Norrsken piggade upp den mörka marshimlen

På söndag kväll kunde man se ett kraftigt norrsken på många håll i landet. På en timme fick den astronomiska föreningen Ursa ta emot omkring 100 observationer. Norrsken i Solf.

YLE - 25 okt 14 kl. 06:15

Jättefläck på solen påverkar rymdvädret - håll utkik efter norrsken

Rymdforskare vid meteorologiska institutet följer nu noggrant med en ovanligt stor grupp av solfläckar. Det är möjligt att norrsken uppenbarar sig under de närmaste dagarna.
Rymdväder, solfläckar, solvindar, norrsken och sydsken Rymdväder handlar om partikelrörelser och strålning i rymden, särskilt i jordens närhet utanför jordatmosfären.

Uppsalanyheter.se - 02 jan 15 kl. 22:42

Norrsken över Vattholma

På fredagkvällen kunde den som tittade ut över himlen och befanns sig med blickarna mot Vattholma se norrsken, Mattais Hammarström såg ett norrsken på samma plats för första gången 1997.På fredagkvällen kunde den som tittade ut över himlen och befanns sig med blickarna mot Vattholma se norrsken, Mattais Hammarström såg ett norrsken på samma plats för första gången 1997.   Norrsken över Vattholma.

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 00:03

Bytt, bytt ...

Nu drar Pensionsmyndigheten i nödbromsen: förvaltningsbolagens massbyten av PPM-fonder måste stoppas eller begränsas.
Rapporten som igår överlämnades till regeringen innehåller en rad förslag om mer eller mindre långtgående regleringar som nu skall utvärderas av den tvärpolitiska Pensionsgruppen. Utbudet av fonder är stort.

BT - 28 nov 12 kl. 17:30

Norrsken lysande kick för turister

Norrsken ger en kick till utländska turister, och har blivit en lysande affär för turistföretag i Kirunaregionen. I Abisko har STF:s turiststation nu fler besökare på vintern än på sommaren. ?

UT - 08 jan 15 kl. 08:05

Norrsken lyste uppvinterhimlen

Natten mellan söndag och måndag skimrade ett norrsken över trakterna mellan Ulricehamn och Falköping. En som fick uppleva detta naturfenomen var Peter Jogebrant, som bor i Solberga utanför Åsarp. Det var kring midnatt, natten till måndag som han under en promenad såg ett så kallat norrsken.

Fler nyheter från VA

VA - 14 timmar sedan

Doldisen inom Wallenbergssfären tar plats i rampljuset – lägger miljardbud på Zound

Marc Wallenberg ska enligt uppgifter ha lagt ett bud på hörlursbolaget Zound. .

VA - 15 timmar sedan

Cherrys vd häktas misstänkt för grovt insiderbrott

Thomas Langrot, chefsåklagare vid Ekobrottsmyndighetens finansmarknadskammare, har på onsdagen begärt att Cherrys vd Anders Holmgren ska häktas. .

VA - 16 timmar sedan

Ungdomsbarometerns vd: ”Unga fattar att de påverkar miljön genom de varumärken de väljer”

I veckans avsnitt av Hållbarhetspodden trendspanar Ungdomsbarometerns vd Ulrik Simonson kring vad unga tycker och tänker kring hållbarhet och företagens ansvar.  .

VA - 16 timmar sedan

Här är Sophia Bendz senaste investering inom femtech

Det nystartade bolaget har tagit fram en mens- och fertilitetstracker för kvinnor i tillväxtländer. Nu tar man in nytt kapital från flera tunga affärsänglar, däribland Spotify-veteranen Sophia Bendz. .

VA - 17 timmar sedan

Här är den kritiska datapunkten som får hela börsen att storma

Stockholmsbörsen vände på onsdagen resolut ned drivet av svag makrostatistik från Europa. Vid 14-tiden summerades börsfallet till 1,4 procent. .

VA - 20 timmar sedan

Nu tar den första kvinnan någonsin över ordförandeklubban för New York-börsen

På fredag tar Stacey Cunningham, som första kvinna, över ordförandeposten för New York Stock Exchange. I och med ordförandeskiftet leds nu de två största USA-börserna av kvinnor. .

VA - 20 timmar sedan

Valutakollapsen: Svenska kronan nådde nyss sin näst lägsta nivå – på 108 år

Sällan skådad slakt av den svenska valutan – nådde näst lägsta nivån sedan 1910 i maj i år. .

VA - 21 timmar sedan

Så blir du Sveriges bästa arbetsgivare – Grant Thornton om kulturens betydelse

Hur skapas en hållbar arbetsplats där en attraktiv arbetsmiljö och prestation går hand i hand? Vi har träffat Anna Johnson, vd på Grant Thornton, som vet vad som krävs för att bli Sveriges bästa arbetsgivare. .

VA - 22 timmar sedan

Därför är Generation Z dåliga nyheter för redan krisdrabbade H&M – analys från tung storbank

Sociala medier gav ”fast fashion” ett uppsving – men det peakade 2016. Med gigantiska Generation Z:s fokus på hållbarhet och kvalitet är det snabba modet på väg bort, enligt en analys från Bank of America Merrill Lynch. .

VA - Igår: 17:10

"The Rock" investerar i kändisarnas favoritstartup: Atom Tickets

Med 1 miljard kronor i ryggen vill Atom Tickets flytta biljettförsäljningen online. Nu får de ytterligare muskler, i form av skådespelaren och ex-wrestlaren Dwayne Johnson. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.