DN > Utrikes

Thursday, 24 May, 13:50

Liknande nyheter

Taggar: Ex-spionen, Sergej, Skripal, utskrivenfrån , sjukhuset
GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 16:27

Ex-spionen Sergej Skripal lämnar sjukhuset

Den ryske ex-spionen Sergej Skripal har skrivits ut från distriktssjukhuset i Salisbury i Storbritannien. Han kommer nu att fortsätta tillfrisknandet på en plats utanför sjukhuset. Under en presskonferens önskade också Rysslands president Vladimir Putin honom "god hälsa"..

UNT - 18 maj 18 kl. 16:27

Ex-spionen Sergej Skripal lämnar sjukhuset

Den ryske ex-spionen Sergej Skripal har skrivits ut från distriktssjukhuset i Salisbury i Storbritannien..

SVT - 18 maj 18 kl. 11:31

Sergej Skripal utskriven från sjukhus

Den ryske ex-dubbelagenten Sergej Skripal har skrivits ut från sjukhuset, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SVT - 06 apr 18 kl. 15:46

Sergej Skripal på bättringsvägen

Drygt en månad efter nervgiftsattacken i Salisbury är nu före detta spionen Sergej Skripal på bättringsvägen och inte längre i kritiskt tillstånd. Christine Blanshard som är medicinsk chef vid sjukhuset i Salisbury säger i ett uttalande att Skripal har svarat bra på behandlingen och att hans tillstånd förbättras snabbt..

Expressen - 07 mar 18 kl. 18:40

Sergej Skripal har förgiftats av nervgas

Ryska spionen Sergej Skripal och hans dotter har förgiftats av nervgas, uppger brittisk polis. .

SVT - 12 mar 18 kl. 21:31

Det här är nervgiftet novitjok – ämnet som förgiftade Sergej Skripal

Nervgiftet som användes för att förgifta den före detta ryska spionen Sergej Skripal och hans dotter var av typen novitjok, sade Storbritanniens premiärminister Theresa May vid måndagens tal i parlamentet. Här följer en kort bakgrund om den giftiga substansen..

Sydöstran - 18 maj 18 kl. 11:44

Exspionen Sergej Skripal lämnar sjukhuset

Den ryske exspionen Sergej Skripal, som utsattes för en giftattack i Storbritannien tidigare i år, har lämnat sjukhuset. Det var den 4 mars som Skripal och hans dotter Julia hittades på en parkbänk i brittiska Salisbury, och visade symptom på att ha blivit förgiftade.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 18 kl. 11:44

Exspionen Sergej Skripal lämnar sjukhuset

Den ryske exspionen Sergej Skripal, som utsattes för en giftattack i Storbritannien tidigare i år, har lämnat sjukhuset. Det var den 4 mars som Skripal och hans dotter Julia hittades på en parkbänk i brittiska Salisbury, och visade symptom på att ha bli.

BT - 18 maj 18 kl. 11:44

Exspionen Sergej Skripal lämnar sjukhuset

Den ryske exspionen Sergej Skripal, som utsattes för en giftattack i Storbritannien tidigare i år, har lämnat sjukhuset. Det var den 4 mars som Skripal och hans dotter Julia hittades på en parkbänk i brittiska Salisbury, och visade symptom på att ha blivit förgiftade.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Flera döda i explosion i CAR

Minst tolv personer har dödats då en granat exploderat i Centralafrikanska republikens huvudstad Bangui, uppger Röda korset..

DN - 3 timmar sedan

Nordkorea varnar USA för tragedi: Vi tigger inte om samtal

Varningen från Nordkoreas biträdande utrikesminister var tydlig: Vi kan få USA att smaka på en förfärlig tragedi. Uttalandet kom som en följd av att USA:s vice president Mike Pence i en tv-intervju sagt att Nordkorea kan gå samma öde till mötes som Libyen..

DN - 4 timmar sedan

Israel planerar nya bosättningar

Israel planerar upp till 2.500 nya hem i ett 30-tal bosättningar på ockuperade Västbanken, meddelar landets försvarsminister..

DN - 4 timmar sedan

USA utvisar venezuelanska diplomater

USA har beordrat två högt uppsatta venezuelanska diplomater att lämna landet inom 48 timmar. Detta som svar på Caracas utvisningsorder mot USA:s högsta diplomat och chargé d'affaires Todd Robinson och en annan amerikansk toppdiplomat..

DN - 12 timmar sedan

Trump signalerar att biltullar närmar sig

Knappt har Kina sagt att fordonstullarna ska kapas, förrän USA signalerar att man ska införa höga importavgifter..

DN - 16 timmar sedan

Arresteringen av aktivister visar den saudiska regimens rätta ansikte

Massgripandena av saudiska kvinnorättskämpar fortsätter. Åtgärderna visar att kronprins Muhammad bin Salman trots allt är mer mån om sin enväldiga makt än att framstå som reformistisk i omvärldens ögon..

DN - 17 timmar sedan

Trump får inte blockera folk på Twitter

USA:s president Donald Trump får inte blockera människor på sin favoritkommunikationskanal Twitter, enligt ett beslut från en federal domare, rapporterar amerikanska medier..

DN - 18 timmar sedan

Professor blir Italiens premiärminister

Italiens president Sergio Mattarella har godkänt juridikprofessorn Giuseppe Conte som landets nye premiärminister..

DN - 18 timmar sedan

Förgiftade Julia Skripal: Mitt liv har vänts upp och ner

Julia Skripal överlevde det mordförsök som brittiska myndigheter håller Ryssland ansvarigt för. Men dottern till en av de mest framstående ryska spionerna säger att hon, trots förgiftningen, ”på lång sikt” vill återvända till sitt hemland..

DN - 18 timmar sedan

Sista chansen för Makedonien att byta namn

Stormakterna börjar tröttna på Greklands och Makedoniens oförmåga att lösa konflikten om det senare landets namn. Både Angela Merkel och USA:s vicepresident Mike Pence har ringt och pressat de båda ländernas ledare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.