DN > Nyheter

Wednesday, 23 January, 23:17

Liknande nyheter

Taggar: Bensinpriset, rekordnivåefter , dyrare, oljaoch , dollar
SVT - 24 feb 11 kl. 11:55

Bensinpriset 15 öre dyrare

Krisen i arabländerna påverkar också oljepriset. På torsdagsförmiddagen höjdes bensinpriset i Sverige med 15 öre litern, till 13,78 kr/l för 95-oktanig bensin. Och höjningarna lär bli fler..

YLE - 17 jul 14 kl. 07:32

Bensinpriset har gått upp

Bilister har sannolikt märkt att bensinpriset har gått upp de senaste veckorna. Det trots att råolja blivit billigare. Bensinpriset var länge relativt lågt trots att råoljan varit dyr på världsmarknaden men nu är läget precis tvärtom.

Dagens PS - 09 maj 18 kl. 10:12

Bensinpriset kan skena – det är Trumps fel

Tisdagens besked att USA hoppar av Iran-avtalet får konsekvenser i stort och smått. Bland annat hotas det redan höga bensinpriset att höjas ytterligare. Just nu närmar sig literpriset på bensin 16 kronor.

Dagens PS - 09 maj 18 kl. 10:12

Bensinpriset kan skena – det är Trumps fel

Tisdagens besked att USA hoppar av Iran-avtalet får konsekvenser i stort och smått. Bland annat hotas det redan höga bensinpriset att höjas ytterligare. Just nu närmar sig literpriset på bensin 16 kronor.

BT - 29 dec 11 kl. 15:51

Bolån, bensin och kaffe dyrare 2011

Vad har boräntor, bensin och kaffe gemensamt? Jo, alla har gått upp rejält i pris under senaste året. Stigande boräntor skapar det största hålet i hushållens plånböcker.

HBL - 21 aug 14 kl. 16:25

Billig råolja kan ge billigare bensin

Priset på råolja är lägre än det varit på ett år. Det tyder på att bensinpriset knappast kommer att stiga den närmaste tiden. I juni låg priset för ett fat Brentolja på cirka 115 dollar och i mitten av augusti kring 102 dollar.

E24 - 12 jun 15 kl. 13:03

Dyrare bensin kan ha toppat

I vanlig ordning stiger bensinpriset inför sommaren. Men om inget oförutsett händer bör höjningarna vara över nu. I spåren av de senaste dagarnas stigande världsmarknadspris på olja höjer nu oljebolagen bensinpriset med ytterligare 15 öre litern.

BT - 06 nov 14 kl. 21:21

Karta över Sjuhärad: Fyll i bensinpriset från din station!

På bara fyra–fem månader har bensinpriset rasat med 1,50 kronor per liter. Fyll i bensinpriset på kartan i artikeln! I dag kunde man hitta 95-oktanig bensin för under 13 kronor litern i Borås.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 05:30

Bensinpriset på väg nedåt

Oljepriset har fallit rejält sedan i somras och ligger nu på den lägsta nivån på över två år, under 100 dollar.Det svenska bensinpriset har inte följt med. Men SPBI:s vd Ulf Svahn tror att även bensinpriset är på väg ned.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 05:30

Bensinpriset på väg nedåt

Oljepriset har fallit rejält sedan i somras och ligger nu på den lägsta nivån på över två år, under 100 dollar.Det svenska bensinpriset har inte följt med. Men SPBI:s vd Ulf Svahn tror att även bensinpriset är på väg ned.

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 12:16

Bokrecension: Caroline Albertine Minor imponerar med små bortvändheter

Sju noveller. Sju kvinnoliv. Danska Caroline Albertine Minor har hyllats för sin novellsamling ”Välsignelser”, som nu kommer på svenska.

DN - 10 jan 19 kl. 11:51

Anna-Lena Laurén: Tintins Sovjetunionen stämde rätt väl med verkligheten

Hergé hade aldrig satt sin fot i Sovjetunionen när han lät sin i dag 90-årsjubilerande seriehjälte besöka landet. Ändå träffade ”Tintin i Sovjet” helt rätt i sin skildring av bolsjevismens väsen..

DN - 10 jan 19 kl. 10:51

Analytiker överraskade över nedskrivningen

– Det är definitivt en större reträtt än man hoppats på inom BSS-delen som man har haft problem med innan också, säger Daniel Djurberg, analytiker på Handelsbanken..

DN - 10 jan 19 kl. 10:47

Larsson kan få möta mästarinnan i Australien

Svenskorna ska kunna ta sig förbi första omgången i Australian Open. Men redan i den andra blir det kanske övermäktigt motstånd. Johanna Larsson ställs mot regerande mästarinnan Caroline Wozniacki..

DN - 10 jan 19 kl. 10:25

”Gå i opposition till valet 2022”

Bättre än att kompromissa, skriver tidigare S-riksdagskandidat..

DN - 10 jan 19 kl. 07:26

Ytterligare skottlossning i Värnamo

Pågående konflikt mellan olika kriminella grupper kan ligga bakom..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Ny dokumentär pekar ut Michael Jackson

Popstjärnan Michael Jackson anklagas för sexuella övergrepp i en ny dokumentär som har premiär på den amerikanska filmfestivalen Sundance, skriver Rolling Stone..

DN - 10 jan 19 kl. 09:46

Marianne, 89, skadades vid t-banan – nu läggs förundersökningen ner

Marianne Sundström, 89, knuffades omkull vid tunnelbanan i oktober. Hon föll illa, tvingades operera höften och har haft kraftiga smärtor efteråt.  Polisen omhändertog en person efter händelsen – men nu läggs ärendet ner.

DN - 10 jan 19 kl. 09:12

Klämskydd saknades vid dödsolycka på fabrik

Klämskydd saknades vid den maskin där en anställd hos golvtillverkaren Tarkett i Ronneby fick skador som ledde till döden..

DN - 10 jan 19 kl. 08:39

Storm på väg mot hela Norrland – klass 2-varning i fjällen

Från torsdagseftermiddagen väntas storm i fjällen, och under natten och fredagen väntas stormvindarna dra in även över inlandet och kusten i norr. Varningar och risker har utfärdats för i stort sett hela Norrland..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.