Skånskan > Opinion

Wednesday, 26 September, 01:09

Skånskan - 18 maj 18 kl. 11:02

Tågstoppet vid Hyllie polisanmäls efter flera svimmningarMalmö Tågstoppet vid Hyllie under torsdagen kan få rättsligt efterspel. En 30-årig man har polisanmält händelsen.När det proppfulla tåget under tidig kväll blev strömlöst gassade solen mot rutorna. Efter en halvtimme fick passagerarna nog i värmen och bröt upp dörrarna. Nu har en 30-årig man gjort en polisanmälan.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Hyllie, Tågstoppet, Nils Norling, Kastrup, Polisen, Trafikverket

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstoppetvid , Hyllie, polisanmälsefter flera , svimmningar

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Bill Cosby döms till fängelse för sexövergrepp

USA Den kände komikern Bill Cosby döms till fängelse efter tre fall av sexuella övergrepp under 2004.Under tisdagseftermiddagen, lokal tid i USA, meddelades påföljden för Bill Cosby. Komikern döms till fängelse på tre till tio år.

Skånskan - 3 timmar sedan

Duon fortsätter i IFK Malmö

Fotboll Nils-Erik Persson och hans assistent Ola Severin tränar IFK Malmö även nästa säsong.– När IFK frågade om jag kunde tänka mig en fortsättning behövde jag inte fundera alltför länge. För mig känns det helt rätt att vara delaktig i den framtida utvecklingen, säger Nils-Erik Persson till klubbens hemsida..

Skånskan - 3 timmar sedan

Fortsatt tungt för Landskrona Bois

Fotboll Landskrona BoIS såg ut att vara på väg mot en poäng borta mot Halmstads BK när Sadat Karim satte 1-1 i 81:a minuten. I anfallet efter gjorde HBK 2–1.– Känns jäkligt tungt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Vill att kommuner bidrar till ishallsbygge

Sjöbo/Tomelilla En man vill att det byggs en ishall på Österlen och att närliggande kommuner ska hjälpa till att bidra.
Det framgår av det medborgarförslag som han skickat in till Tomelilla kommun som har skickat det vidare till Sjöbo, Ystad och Simrishamn.”Detta hade gjort österlenarna glada.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ny ägare till mindre hus i Höör

Höör Kevin Nordstedt, 24 år, från Hörby, har tagit över fastigheten på adressen Fågelbacksvägen 16 i Höör från Ketty Wagner Nimrén. Ägarbytet blev klart i augusti 2018 och köpesumman blev 625 000 kronor. Huset är byggt 1952 och har en boyta på 62 kvadratmeter.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bättre balans sparar lidande

SJÖBO Runt 200 svenskar, många av dem äldre, skadar sig dagligen i fallolyckor.
För att motverka andelen olyckor i Sjöbo bjöd kommunen för andra året in till en balansdag på dagcentralen Kärnan.Erin Jönsson var en av dem som prövade på fysioterapeuten Jan Ingvar Jönssons ”hinderbana”, en bana med olika övningar för att undersöka balanssinnet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Fler råd i ny politisk organisation

Skåne Alliansen har presenterat en ny politisk organisation, med politiska ambitioner utan konkret innehåll i nuläget.De nya beredningsutskotten har vardera sex ledamöter. Tre för alliansen, två för, S, och ett för SD.

Skånskan - 8 timmar sedan

Här bodde kungen sommaren 1848

MALMÖ Att kung Oskar I tillbringade tre månader i Malmö 1848 tillsammans med stora delar av det svenska hovet vill de båda moderaterna John Roslund och Tony Rahm att Malmö ska uppmärksamma. Staden fördubblade sin befolkning i och med den här händelsen.Kungen bodde enligt deras uppgifter i det gula hörnhuset som ligger i korsningen Kyrkogatan/Kansligatan mittemot rådhuset.

Skånskan - 9 timmar sedan

Brandattack ska ha varit kaféägares hämnd

MALMÖ En kaféägare och en man i övre tonåren åtalas för brandattacken mot en lägenhet på Lorensborg i Malmö. Brottsoffret är en kvinna som har skyddade personuppgifter. Kaféägaren har tidigare haft ett förhållande med kvinnan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kvinnans konto länsades

LUND När 83-årig kvinna kom hem på måndagseftermiddagen klockan 15.30 efter att ha varit och handlat, stod två män vid hennes port.
Kvinnan gick förbi dem och när hon kommit upp till sin lägenhet, upptäckte hon att hennes plånbok var borta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.