Skånskan > Opinion

Monday, 23 July, 17:39

Skånskan - 18 maj 18 kl. 11:02

Tågstoppet vid Hyllie polisanmäls efter flera svimmningarMalmö Tågstoppet vid Hyllie under torsdagen kan få rättsligt efterspel. En 30-årig man har polisanmält händelsen.När det proppfulla tåget under tidig kväll blev strömlöst gassade solen mot rutorna. Efter en halvtimme fick passagerarna nog i värmen och bröt upp dörrarna. Nu har en 30-årig man gjort en polisanmälan.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Hyllie, Tågstoppet, Nils Norling, Kastrup, Polisen, Trafikverket

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstoppetvid , Hyllie, polisanmälsefter flera , svimmningar

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Räkna med förseningar och inställda tåg

Skåne Förseningar och inställda tågavgångar väntar resenärer nu i eftermiddag. Orsaken är ett spårfel mellan Arlöv-Åkarp. Tågpendlare får räkna med förseningar och inställda tågavgångar under måndagseftermiddagen på grund av ett spårfel på sträckan mellan Arlöv-Åkarp.

Skånskan - 1 timme sedan

Barn hemma vid inbrott

ESLÖV Sent i fredags kväll var det inbrott i en bostad på Rönnebergavägen i Eslöv. En ungdom var hemma under tiden inbrottet begicks.
Det var mellan kl 23.

Skånskan - 1 timme sedan

Vred om handtaget på gård

ESLÖV Okända personer var på lördagen vid Ängtofta gård i Eslöv. Efteråt upptäcktes att de med något verktyg vridit om handtaget till ytterdörren så att det hamnat i en konstig vinkel och blivit totaldemolerat.
En polisanmälan har gjorts.

Skånskan - 1 timme sedan

Dödshot under bråk

ESLÖV En pojke i övre tonåren misshandlades, enligt en polisanmälan, under natten mot söndagen i en bostad i centrala Eslöv. Det var vid kl 00.45-01.

Skånskan - 1 timme sedan

Tårtgeneralen utomhus

HARLÖSA Lördag 18 augusti blir det utomhusbio i Harlösa. Då visas Tårtgeneralen i Harlösaparken. Besökarna uppmanas att ta med picknick om de känner för det samt något att sitta på.

Skånskan - 1 timme sedan

Tre skadades vid bilkrock

YSTAD Två bilar krockade på E65 vid Marsvinsholm i södergående körbana på fredagseftermiddag. Olyckan inträffade när en 70-årig kvinna körde ut på E65 från Marsvinsholms allé. En bil på E65 körde in i bilens vänstra sida.

Skånskan - 1 timme sedan

Bedragare utger sig vara polis

YSTAD Polisen har fått in två anmälningar om försök till bedrägeri som liknar varandra. En okänd man utgav sig vara polis när han ringde en 78-årig man i fredags och en 70-årig man i lördags på kvällen. 78-åringen la på luren men mannen hann förklara för 70-åringen att någon höll på att ta ut 15 000 kronor på hans konto och att han därför behövde hans kontonummer.

Skånskan - 1 timme sedan

#metoo-debatt på slottet

CHRISTINEHOF Journalist Cecilia Uddén leder sommarens debatt och samtal om #metoo på Christinehof på tisdag den 24 juli klockan 18.
I panelen finns Calle Piper, Gudrun Schyman, Reidar Jönsson, Susanna Alakoski, Karl Fredrik Gustafsson och Emma Asp.
Mer info: https://www.

Skånskan - 1 timme sedan

15-åring sålde hasch på skola

YSTAD En 15-årig pojke köpte 125 gram cannabisharts i Christiania, Köpenhamn, och sålde det till kompisar och på en skola. Han dömdes till fortsatt ungdomsvård.15-åringen ertappades vid tre tillfällen med att ha cannabisharts på sig mellan februari och mars.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vill ha tips om mordbrand

MALMÖ Polisen hade på måndagen ännu inte gripit någon misstänkt för att ha anlagt branden i ett sexvåningshus på Friisgatan natten till lördagen.
Nu vädjar man om tips från allmänheten.
– Även om det var på natten vet vi att det rörde sig många personer i området vid den aktuella tidpunkten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.