YLE > Svenskfinland

Saturday, 26 May, 04:31

YLE - 18 maj 18 kl. 11:00

Liveblogg från Stafettkarnevalen – se flödetYle Sporten följer med Stafettkarnevalen i Åbo med hjälp av era bilder på sociala medier. Följ med livebloggen här under hela dagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Stafettkarnevalen, Sporten, Åbo

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livebloggfrån , Stafettkarnevalense , flödet
YLE - 21 maj 15 kl. 14:19

Nyckelpigan passar inte på Stafettkarnevalen

Nyckelpigan i SFP:s tappning är en symbol som inte hör hemma på Stafettkarnevalen. I varje fall om man skall tro läsarna på Svenska.yle.

YLE - 20 maj 15 kl. 13:10

Vilka symboler är ok på Stafettkarnevalen?

Nyheten att Ekenäs högstadieskola inte tillåter att hejarklacken använder regnbågsflaggan i sin hejarklack på Stafettkarnevalen skapade något av en läsarstorm på Svenska.yle.fi.

YLE - 20 maj 17 kl. 15:16

Ordningsvakt sparkade barn på Stafettkarnevalen

Arrangörerna vid Stafettkarnevalen beklagar en incident i dag när en av ordningsvakterna blev irriterad över att några barn inte förstod hans finska. Enligt uppgifter till Yle sparkade ordningsvakten mot barnen. Enligt Stafettkarnevalens projektchef Jan-Erik Eklöf handlar det om ett klart misstag från ordningsvaktens sida - och ordningsvakten jobbar inte längre för det säkerhetsföretag som under många år har sålt tjänster till Stafettkarnevalen.

YLE - 18 maj 17 kl. 15:00

Stafetter, hejarklackar och karnevalstämning - följ Stafettkarnevalen på Svenska Yle

Kan du inte själv vara på plats i Alberga 19-20 maj? Följ med och upplev karnevalstämningen, loppen, hejarklackarna och uppträdandena direkt på Svenska Yle. Finland 100-stafetten kulminerar på fredag klockan 12.

YLE - 19 maj 17 kl. 10:30

Liveblogg från Stafettkarnevalen – följ med flödet

Yle Sporten följer med dagens tävlingar från Stafettkarnevalen med hjälp av era bidrag på sociala medier. Följ med livebloggen här. Stafettkarnevalen ordnas i år i Alberga och den första tävlingsdagen pågår mellan 12.

YLE - 20 maj 17 kl. 09:59

Liveblogg från Stafettkarnevalen – följ med flödet

Yle Sporten följer med dagens tävlingar från Stafettkarnevalen med hjälp av era bidrag på sociala medier. Följ med livebloggen här. Stafettkarnevalen ordnas i år i Alberga och under den andra dagen följer vi med tävlingarna mellan klockan 11 och 19.

YLE - 21 maj 16 kl. 10:00

Liveblogg från Stafettkarnevalen

Lördagen betyder fullt ös på Karlsplan. Yle Sporten följer med händelserna i Stafettkarnevalen med hjälp av era bidrag på sociala medier. Använd hashtaggen #stafettkarnevalen och kolla in livebloggen här.

YLE - 19 maj 16 kl. 17:57

Följ Stafettkarnevalen live på vår webb

Många har väntat, tränat och förberett sig inför den här helgen i flera månader. När karnevalen nu äntligen kör igång, kör också vi på Svenska Yle igång för att både du som är på plats, du som inte kan vara med i år eller du som kanske sprang din karneval redan för trettio år sedan ska kunna hänga med. - På Svenska.

YLE - 19 maj 16 kl. 17:57

Följ Stafettkarnevalen live på Svenska Yle

Många har väntat, tränat och förberett sig inför den här helgen i flera månader. När karnevalen nu äntligen kör igång, kör också vi på Svenska Yle igång för att både du som är på plats, du som inte kan vara med i år eller du som kanske sprang din karneval redan för trettio år sedan ska kunna hänga med. - På Svenska.

YLE - 23 maj 15 kl. 06:57

Stafettkarnevalen fortsätter - kolla livebevakningen

Lördagen betyder fullt ös för högstadie- och gymnasieskolorna på Olympiastadion. Häng med i flödet tillsammans med Svenska Yle. Bidra under hashtaggen #Stafettkarnevalen.

YLE - 25 maj 13 kl. 09:27

"Det känns fantastiskt"

Smedsby-Böle från Korsholm vann pojkarnas gatustafett för grundskolorna. - Det känns fantastiskt, säger alla fyra löpare från det vinnande laget med en mun. Gatustafetten är en prestigefylld gren i Stafettkarnevalen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 14 timmar sedan

Susanna Koski tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen

Susanna Koski (Saml) säger att det finns problem med såväl tidtabellen som det innehållsliga. På frågan om partiet reagerat på hennes utspel svarar hon: "Vi diskuterar reformen kontinuerligt"..

YLE - 14 timmar sedan

Pohjalainen: Susanna Koski tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen

Pohjalainen skriver att Susanna Koski (Saml) tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen. Koski säger till tidningen att problem finns i såväl tidtabellen som det innehållsliga..

YLE - 14 timmar sedan

Söderberg i skrämmande bra form – ska tävla sparsamt inför EM: "Hänger på håret i nästan varje kast"

De senaste månaderna har gått skrämmande bra, säger David Söderberg. Efter en träningsperiod utan bakslag är förväntningarna höga hos Vöråkastaren som ska tävla sparsamt. "Jag vet hur jag ska göra för att få släggan att flyga långt på den rätta dagen", säger han till Yle Sporten..

YLE - 14 timmar sedan

Pohjalainen: Susanna Koski tänker rösta mot regeringens social- och hälsovårdsreform

Pohjalainen skriver att Samlingspartiets riksdagsledamot Susanna Koski tänker rösta mot social- och hälsovårdsreformen. Enligt Koski är det för mycket som är oklart..

YLE - 14 timmar sedan

Vattenparken FantaSea i Jakobstad hålls öppet genom tillfälligt avtal

Vattenparken FantaSea i Jakobstad hålls öppen med ett tillfälligt avtal under sommaren med den nuvarande företagaren. I början av hösten planerar staden en ny konkurrensutsättning av verksamheten..

YLE - 18 timmar sedan

Efter stort pådrag i Jakobstad - polisen avbryter vargjakten

Jägare och flera polispatruller ryckte på förmiddagen ut för att skjuta en varg som rört sig i Jakobstad vid Gamla Hamn och i närområdet. Vargjakten är nu avblåst. Artikeln är uppdaterad..

YLE - 18 timmar sedan

En varg misstänks röra sig i Jakobstad – polisen har fått order om att skjuta den

En varg misstänks röra sig i Jakobstad vid Gamla Hamn och i närområdet. Polisen är på plats med flera patruller..

YLE - 17 timmar sedan

Rullstolsburna Lucas får börja i förskolan vid Vasa övningsskola trots allt - Åbo Akademi drar tillbaka besvär

Femåriga Lucas som är rullstolsburen får börja i förskolan vid Vasa övningsskola till hösten trots allt. Åbo Akademi drar tillbaka sitt besvär till Regionförvaltningsverket..

YLE - 18 timmar sedan

En varg misstänks röra sig i Jakobstad - polisen på plats

En varg misstänks röra sig i Jakobstad vid Gamla Hamn och i närområdet. Polisen är på plats med flera patruller..

YLE - 23 timmar sedan

Hanna Häggblom tog ett mellanår i Australien: "Våga lämna det som är tryggt"

Hanna Häggblom från Korsholm tog studenten ifjol. I november satte hon sig på ett plan till Sydney utan några större planer. Åk iväg och våga lämna det trygga, råder hon årets blivande studenter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.