YLE > Svenskfinland

Wednesday, 22 August, 03:52

YLE - 18 maj 18 kl. 11:00

Liveblogg från Stafettkarnevalen – se flödetYle Sporten följer med Stafettkarnevalen i Åbo med hjälp av era bilder på sociala medier. Följ med livebloggen här under hela dagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Stafettkarnevalen, Sporten, Åbo

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livebloggfrån , Stafettkarnevalense , flödet
YLE - 21 maj 15 kl. 14:19

Nyckelpigan passar inte på Stafettkarnevalen

Nyckelpigan i SFP:s tappning är en symbol som inte hör hemma på Stafettkarnevalen. I varje fall om man skall tro läsarna på Svenska.yle.

YLE - 20 maj 15 kl. 13:10

Vilka symboler är ok på Stafettkarnevalen?

Nyheten att Ekenäs högstadieskola inte tillåter att hejarklacken använder regnbågsflaggan i sin hejarklack på Stafettkarnevalen skapade något av en läsarstorm på Svenska.yle.fi.

YLE - 20 maj 17 kl. 15:16

Ordningsvakt sparkade barn på Stafettkarnevalen

Arrangörerna vid Stafettkarnevalen beklagar en incident i dag när en av ordningsvakterna blev irriterad över att några barn inte förstod hans finska. Enligt uppgifter till Yle sparkade ordningsvakten mot barnen. Enligt Stafettkarnevalens projektchef Jan-Erik Eklöf handlar det om ett klart misstag från ordningsvaktens sida - och ordningsvakten jobbar inte längre för det säkerhetsföretag som under många år har sålt tjänster till Stafettkarnevalen.

YLE - 18 maj 17 kl. 15:00

Stafetter, hejarklackar och karnevalstämning - följ Stafettkarnevalen på Svenska Yle

Kan du inte själv vara på plats i Alberga 19-20 maj? Följ med och upplev karnevalstämningen, loppen, hejarklackarna och uppträdandena direkt på Svenska Yle. Finland 100-stafetten kulminerar på fredag klockan 12.

YLE - 19 maj 17 kl. 10:30

Liveblogg från Stafettkarnevalen – följ med flödet

Yle Sporten följer med dagens tävlingar från Stafettkarnevalen med hjälp av era bidrag på sociala medier. Följ med livebloggen här. Stafettkarnevalen ordnas i år i Alberga och den första tävlingsdagen pågår mellan 12.

YLE - 20 maj 17 kl. 09:59

Liveblogg från Stafettkarnevalen – följ med flödet

Yle Sporten följer med dagens tävlingar från Stafettkarnevalen med hjälp av era bidrag på sociala medier. Följ med livebloggen här. Stafettkarnevalen ordnas i år i Alberga och under den andra dagen följer vi med tävlingarna mellan klockan 11 och 19.

YLE - 21 maj 16 kl. 10:00

Liveblogg från Stafettkarnevalen

Lördagen betyder fullt ös på Karlsplan. Yle Sporten följer med händelserna i Stafettkarnevalen med hjälp av era bidrag på sociala medier. Använd hashtaggen #stafettkarnevalen och kolla in livebloggen här.

YLE - 23 maj 15 kl. 06:57

Stafettkarnevalen fortsätter - kolla livebevakningen

Lördagen betyder fullt ös för högstadie- och gymnasieskolorna på Olympiastadion. Häng med i flödet tillsammans med Svenska Yle. Bidra under hashtaggen #Stafettkarnevalen.

YLE - 19 maj 16 kl. 17:57

Följ Stafettkarnevalen live på vår webb

Många har väntat, tränat och förberett sig inför den här helgen i flera månader. När karnevalen nu äntligen kör igång, kör också vi på Svenska Yle igång för att både du som är på plats, du som inte kan vara med i år eller du som kanske sprang din karneval redan för trettio år sedan ska kunna hänga med. - På Svenska.

YLE - 19 maj 16 kl. 17:57

Följ Stafettkarnevalen live på Svenska Yle

Många har väntat, tränat och förberett sig inför den här helgen i flera månader. När karnevalen nu äntligen kör igång, kör också vi på Svenska Yle igång för att både du som är på plats, du som inte kan vara med i år eller du som kanske sprang din karneval redan för trettio år sedan ska kunna hänga med. - På Svenska.

YLE - 25 maj 13 kl. 09:27

"Det känns fantastiskt"

Smedsby-Böle från Korsholm vann pojkarnas gatustafett för grundskolorna. - Det känns fantastiskt, säger alla fyra löpare från det vinnande laget med en mun. Gatustafetten är en prestigefylld gren i Stafettkarnevalen.

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Färre arbetslösa österbottningar i juli i år jämfört med ifjol – också ungdomsarbetslösheten har minskat

Österbotten har den näst lägsta arbetslöshetsgraden på fastlandet i Finland. 8,1 procent av österbottningarna gick arbetslösa i juli på området som hör till NTM-centralen i Österbotten..

YLE - 18 timmar sedan

Wärtsilä investerar stort i teknologicentrum på Vasklot i Vasa och lämnar centrum

Wärtsilä bygger ett centrum för innovation och tillverkning på Vasklot i Vasa. Bolaget investerar totalt 200 miljoner euro på Vasklot och flyttar från sitt område i centrum av Vasa..

YLE - 17 timmar sedan

Efterlysningen 21.8

Denna vecka efterlystes bär, äpplen, bildelar och hjälp med att bygga förrådstak - bland annat! Här hittar du alla efterlysningar och telefonnummer..

YLE - 18 timmar sedan

Wärtsilä bygger teknologicentrum på Vasklot i Vasa – "en glädjens dag"

Wärtsilä bygger ett centrum för innovation och tillverkning på Vasklot i Vasa. Bolaget investerar 83 miljoner euro på Vasklot och flyttar från sitt område i centrum av Vasa..

YLE - 18 timmar sedan

Lammen lever farligt just nu - årets vargungar lär sig jaga

Just nu, i månadsskiftet augusti-september, löper fårfarmarna stor risk att få besök av vargar. Finlands viltcentral säger att årets vargungar nu börjar röra sig med varghonorna, och lär sig jaga..

YLE - 18 timmar sedan

Wärtsilä bygger teknologicentrum på Vasklot i Vasa – lämnar centrum

Wärtsilä bygger ett centrum för för innovation och tillverkning på Vasklot i Vasa. Bolaget investerar 83 miljoner euro på Vasklot och flyttar från sitt område i centrum och Vasa..

YLE - 21 timmar sedan

För lite lön betalades åt tusentals kommunalt anställda under flera år – nu väntar en mångmiljonräkning för kommunerna

Kommunerna kan ha en räkning på flera miljoner euro att vänta på grund av att de i flera års tid har betalat för låga löner åt en del av de kommunalt anställda. Enligt Yles finska nyhetsredaktion har en del kommuner tolkat kollektivavtalet fel..

YLE - 19 timmar sedan

Mellersta Österbottens förbund söker fyra nya chefer

Totalt fyra chefsposter kommer att lediganslås inom Mellersta Österbottens förbund i Karleby i höst. Förbundet söker förutom ny landskapsdirektör också förvaltningschef, utvecklingschef och regionplaneringschef..

YLE - 22 timmar sedan

Mångmiljontvist seglar vidare – Baltic Yachts överklagar till HD

Baltic Yachts i Jakobstad som byggt världens största segelbåt i kolfiber, S/y Hetairos, är indraget i ett skiljedomsförfarande i mångmiljonklassen med båtens köpare. Något slut på tvisten kan ännu inte skönjas..

YLE - 23 timmar sedan

Rektorsvalet i Larsmo fortfarande ovisst – kommunen har väntat på besked i två år

Det är två och ett halvt år sedan Ben Snellman valdes till rektor för Cronhjelmskolan i Larsmo. I juni samma år tog förvaltningsdomstolen emot två besvär mot valet av Snellman. Sedan dess har ärendet stampat på stället..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.