YA > Lokalt

Wednesday, 23 January, 23:40

Liknande nyheter

Taggar: MinYA, klättradeupp på , topplistanförsta dagen

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Beslut: Ingen sänkt fartgräns i Knickarp

Trafikutsatta boende vid väg 740 i Knickarp lyckas inte få igenom en ändring av hastighetsbegränsningen på vägen. Länsstyrelsen har tidigare nekat de boende en sänkning och Transportstyrelsen fastställer nu beslutet..

YA - 9 timmar sedan

Tipsen till polisen: Taket där branden startade var ett tillhåll för ungdomar

Flera av dem som polisen förhört efter branden i Team Sportia-butiken vittnar om att fastighetens tak har varit ett tillhåll för ungdomar. Dock finns inga iakttagelser i samband med att det började brinna. Polisen vädjar fortsatt efter tips..

YA - 14 timmar sedan

Bildgåtan: Kunglig mätare är Skånes äldsta

Hur väl känner du dit Ystad? Vet du vad den här bilden föreställer?.

YA - 17 timmar sedan

Arkeologer ska leta stenåldersgravar i Hedeskoga

Kommunen planerar för att kunna bygga ut Hedeskoga, men innan dess ska arkeologerna göra sin förundersökning i vår. Och redan under förarbetet har man hittat något som skulle kunna vara spår efter gravar..

YA - 17 timmar sedan

Peter Lindgren: Klart Ranelid ska ha Piratenpriset – annars kan juryn avgå

Om man tar allt som Björn Ranelid någonsin skrivit, knycklar ihop det till en liten boll och proppar upp den i universums näsborre, skulle den näsborren fladdra bevingat inuti Guds kupa..

YA - 17 timmar sedan

Utpekade amfetaminmannen slog tillbaka mot åklagaren: ”Du påstår mycket”

Åklagaren hävdade att 24-åringen har sålt narkotika för en halv miljon kronor och pekade på insättningar på mannens bankkonto. Mannen medgav alla överföringar, men nekade till narkotikaaffärerna. – Det är pengar som jag har lånat ut, sa 24-åringen..

YA - Igår: 18:51

Musikalisk soppteater på Ystad teater

Hannes Nilsson gästar Ystads teatercafé den 30 januari klockan 12-13 på temat ”18 år tror jag visst att jag var”..

YA - Igår: 17:35

Klartecken för solceller efter strid – fastighetsägare får göra som kungen

Politikerna körde över tjänstemännen. Myndighetsnämnden gav på tisdagen bygglov för att sätta upp solceller på taket på en fastighet i Snårestad..

YA - Igår: 17:00

Butiksägaren överväger utförsäljning: ”Så sjukt jävla onödigt”

En bedrövad Anders Månsson vandrar i stanken av brandrök. Han vet ingenting om framtiden mer än att varorna i den välfyllda Team Sportia-butiken hänger osäljbara i sina ställ. Sannolikt blir det utförsäljning av allt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.