YA > Lokalt

Tuesday, 22 May, 09:43

Liknande nyheter

Taggar: MinYA, klättradeupp på , topplistanförsta dagen

Fler nyheter från YA

YA - 12 timmar sedan

Lovlediga erbjuds gratis kollo

Varje sommar arrangerar KFUM Y-camp, dagkollo för lovlediga mellanstandieelever. Det gör man även i år - och dessutom gratis..

YA - 13 timmar sedan

KD:s förslag: Gör P7 till en brigad med 5 000 soldater

Kristdemokraterna vill öka den militära närvaron i Skåne genom att bygga ut P7 på Revingehed. Enligt partiets förslag ska regementet bli en brigad bestående av 5 000 soldater..

YA - 22 timmar sedan

Skadegörelse: Väntkur sönderslagen på tågstation

Två personer höll på att slå sönder väntkuren på Svarte station. Strax innan polisen kom fram hoppade de på tåget mot Malmö. .

YA - 23 timmar sedan

Brott: Fick bromskablarna avklippta mitt i natten

En person upptäckte att bromskablarna i hennes bil hade blivit avklippta – när hon redan börjat köra. .

YA - Igår: 09:34

Ystad växer på höjden – och får en ny skyline

Ystad växer på höjden och får en ny skyline. Senaste nytillskottet är sjuvåningshuset på Malmövägen som nu nått sin fulla höjd. Från de översta lägenheterna har man en vidunderlig utsikt över såväl hav som land..

YA - I förrgår: 00:01

Fogarolli rullar in sin kaffemoped till Ystad

Kaffeentreprenörerna Sebastian Ryberg och Christina Fogarolli flyttar in sitt kontor från Klamby till Ystad. På köpet får de ett showroom där de kan visa upp sina tjänster för kunder och franchisetagare. .

YA - I förrgår: 12:00

64-åring hotade att våldta sin övervakare

Den 64-åriga mannen hotade att våldta sin övervakare efter ett inställt möte och sin socialsekreterare med våld när han inte fick bidrag till sin hyra. Mannen har nu dömts till en månads fängelse för hoten..

YA - I förrgår: 10:00

Olycka: 70-årig kvinna körde på cyklist

En kvinna i 70-årsåldern körde på en cyklist när hon med bil svängde höger över cykelbanan på Dragongatan. Kvinnan har dömts för vållande till kroppsskada..

YA - 19 maj 18 kl. 09:41

God prognos för svenska jordgubbar

Värmeböljan har satt fart på jordgubbarna. Säsongens första, odlade i tunnlar, kan redan skördas och snart mognar också frilandsgubbarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.