BT > Nyheter

Wednesday, 22 August, 05:30

BT - 18 maj 18 kl. 11:00

”Detta röda fynd är ett lämpligt allroundvin när du får oväntat besök”Bengt I Johansson tipsar om helgens bästa viner och Robert Lagerström tipsar om öl..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Johansson, Robert Lagerström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta röda, fyndär ett , lämpligt, allroundvinnär , du får oväntat besök
DalaDemokraten - 31 okt 16 kl. 09:21

Farliga fynd i hundars magar

Varje år dör hundar till följd av att ha ätit föremål som inte kan passera igenom hela mag- och tarmkanalen. Hundar har en förmåga att sätta i sig allt möjligt de hittar på marken. På AniCuras djursjukhus och kliniker runt om i Sverige söker varje år mängder av djurägare hjälp för att deras fyrbenta vänner har stoppat i sig något olämpligt.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:25

Vindkraft före vildmarksled

Vindkraften får gå före vildmarksleden.
Den bedömningen gör Länsstyrelsen i Kronoberg som säger ja till större delen av den planerade vindkraft- parken i Horshaga. Stena Renewable har planerat att bygga 13 vindkraftverk i trakten av Horshaga.

Kristianstadsbladet - 17 maj 13 kl. 01:30

Döda rävar hittades vid väg


Ett märkligt fynd har gjorts vid en länsväg nära Sysslebäck i norra Värmland. Intill vägen låg 30 döda rävar, som hittades av polisen.Nu utreds om något brott ligger bakom fyndet på onsdagen.

YA - 09 dec 13 kl. 10:47

Komplett tillstånd för jakt på mineraler

Vanguard Minerals AB har fått klartecken för undersökningar även i den andra halvan av det område kring Tunbyholmssjön där företaget hoppas finna och slutligen utvinna mineraler.
För drygt två månader sedan berättade YA att Bergsstaten slutligen beviljat Göteborgsföretaget Vanguard Minerals AB ett treårigt undersökningstillstånd med ensamrätt i ett 80 hektar stort område kring Tunbyholmssjön. Tanken är att i första hand leta efter titan och zirkonium.

YA - 04 jul 14 kl. 09:00

Länsstyrelsen stoppar villor

Länsstyrelsen river nu upp planerna på villor i södra Vik. Detaljplanen som medger tre hus upphävs eftersom skyddet av hasselmöss i området väger tyngre. Tidigare har myndigheten flaggat för att byggplanerna skulle kunna stoppas.

Skånskan - 14 jun 16 kl. 14:00

Synar länsstyrelsens nej och överklagar

Skurup Skurups kommun överklagar länsstyrelsens andra upphävande av en detaljplan i Abbekås.
Kommunen tar ärendet till mark- och miljödomstolen.Det handlar om Örmölla 13:205 och 13:202 i Abbekås där kommunen har detaljplanelagt mark för villabebyggelse.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Washington tillbaka som lågmäld våldsmaskin

Efter fyra år är Denzel Washington tillbaka som den lågmälda men effektiva våldsmaskinen McCall. "Equalizer 2" är den första uppföljare han har gjort under sin över 40 år långa karriär. Orsaken är enkel - ingen har frågat honom.

BT - 30 minuter sedan

LA betalar miljoner för polisskott

Den amerikanska staden Los Angeles kommer att betala 1,95 miljoner dollar, nästan 18 miljoner svenska kronor, till anhöriga till en obeväpnad hemlös man som sköts till döds av polis 2015 Det står klar efter ett beslut av lokala myndigheter. Mannen sköts fem gånger utanför sitt tält på en trottoar och avled.(TT).

BT - 1 timme sedan

Svenskt nej till migranter fast på fartyg

Sverige säger nej till att ta emot migranter som sedan flera dagar är fast på ett fartyg på Sicilien, rapporterar Sveriges Radios Ekot.(TT).

BT - 1 timme sedan

Uppåt i Asien i linje med Wall Street

Tokyobörsen öppnade uppåt på onsdagen i linje med uppgångar på Wall Street där handlare hoppas på en lösning på handelskonflikten mellan USA och Kina. Nikkei 225-index steg med 0,2 procent på morgonen och det bredare Topixindex var svagt upp över nollstrecket i tidig handel.(TT).

BT - 1 timme sedan

Trygghetsvakter inte Borås lösning

En majoritet vill ha kommunala trygghetsvakter i Borås. Det visar en opinionsmätning gjord av Novus på uppdrag av BT, Radio Sjuhärad och SVT Väst. Det är dock osannolikt att lokal kompensation långsiktigt skulle sätta stopp för den växande otryggheten och brottsligheten..

BT - 1 timme sedan

Vi inskränker inte människors religion

Svar till ledaren ”Borås moské tyst om avhoppare”, BT 14/8..

BT - 1 timme sedan

Sex timmars arbetsdag är orealistiskt

Varför kunde man inte ha nöjt sig med att kämpa för en arbetstidsförkortning på runt två–tre timmar i veckan, undrar Camilla Mårdh..

BT - 1 timme sedan

Moderaternas skolpolitik är nedskärningar och ökad lärarbrist

Svar till Erik Bengtzboe (M), Annette Carlson (M), Ulf Sjösten (M), och Marie Fridén (M), BT 11/8..

BT - 1 timme sedan

Stjernkvist: Du slipper inte undan ansvaret

Att rösta på ett missnöjesparti som inte vill ta ansvar gör inte att regeringsfrågan blir mindre viktig. Den behöver inte heller vara så oförutsägbar som somliga menar. .

BT - 1 timme sedan

Elfsborg håller på att falla samman

Det är inte IF Elfsborg värdigt att ligga så nära kvalplats neråt, skriver Trogen supporter med minimalt hopp kvar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.