Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 21 October, 13:10

Dagens Media - 18 maj 18 kl. 10:39

Annonsmöjligheter lanseras i Facebook StoriesMed USA, Mexiko och Brasilien som första marknader blir annonsmöjligheter tillgänligt i Facebook Stories – som idag har 150 miljoner dagliga användare..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Facebook Stories, USA, Brasilien

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annonsmöjligheter, lanserasi , Facebook, Stories
Dagensanalys.se - 15 jun 18 kl. 13:45

LinkedIn skapar nya annonsmöjligheter med karuseller

Nu lanserar LinkedIn nya möjligheter för annonsering genom karuseller. Du kan ha upp till tio olika kort i karusellen, och varje korts prestation går att följa individuellt. Den nya möjligheten har i tester visat sig ge bra resultat då det fångar användarnas uppmärksamhet bättre.

Dagensanalys.se - 01 feb 18 kl. 06:43

Facebook tappar användare men tjänar ändå mer pengar

Facebook firar ett högre resultat än väntat, efter att delårsrapporten blev offentlig igår. Antalet användare ökar inte som tidigare men det gör inget för bolaget tjänar ändå mer pengar. Facebook har verkligen blivit en sann pengamaskin som Google, Microsoft och Apple.

Dagensanalys.se - 11 sep 17 kl. 10:31

Facebook vill hjälpa dig att träffa dina vänner, men vad mer?

Facebook har bekräftat att de just nu testar en ny funktion där de vill hjälpa användarna att träffa sina vänner i verkliga livet. Frågan är om det även öppnar upp för nya annonsmöjligheter? Facebook bekräftade i slutet av förra veckan att de håller på att testa en ny funktion med ett litet antal utvalda personer i Toronto och Nya Zeeland.

Dagensanalys.se - 24 okt 16 kl. 09:53

Facebook lanserar en stor annonskampanj för direktsändningar

Gör dig redo att se annonser och skapa dina egna med Facebook Live – överallt! I fredags släppte det sociala nätverket en ny annonskampanj för sin Livefunktionen (direktsändningar) som är anpassat för TV, online-annonser, skyltar, lokaltrafik och mer, vilket vi skrivit vi om här. Facebook Live är en viktig produkt för världens största sociala nätverk – det vänder sig till vanliga användare som nu kan direktsända med nya annonsmöjligheter.

Dagensanalys.se - 06 apr 18 kl. 11:25

Efter granskning godkänns Facebooks annonsmätningar av MRC

Annonsörer har länge efterfrågat tredjepartsvalideringar av Facebook mätningar. Nu så är det äntligen klart, efter en granskning av självaste MRC, att Facebook får godkänt för globala annonsvisningar (impressions) både på Facebook och Instagram. Processen tagit närmare ett år att genomföra.

Dagensanalys.se - 24 mar 17 kl. 12:31

Facebooks nya annonsmöjlighet: Kollektioner

Det senaste greppet i kampen om annonsörer är Facebooks nyligen lanserade ”kollektioner”. Ett företag kan enkelt lägga upp en hel kollektion, som sedan skräddarsys efter olika användartyper. Det kan vara svårt för ett företag att skapa många olika annonser riktade mot olika målgrupper.

Dagensanalys.se - 13 feb 17 kl. 12:27

Facebook vill få tillbaka annonsörernas förtroende: nu kan man betala bara videoklipp som visats

Vi har skrivit en hel del om de många felmätningar som Facebook under slutet av förra året erkänt ägt rum. Nu gör man allt för att få tillbaka förtroendet från annonsköparna – denna gång genom att låta sig bli undersökta av en oberoende mätorganisation och nya betalalternativ för videoköpare. Läs mer: Facebooks videovisningar är 94 procent lägre än tidigare trott Många inom annonsvärlden har krävt bättre mätmetoder, mer transparens och fler tredjepartsmätningar från Facebook.

Dagensanalys.se - 07 mar 17 kl. 13:31

7 utmaningar Snap måste överkomma för att konkurrera med Facebook

Sedan Snaps lyckade börsintroduktion i torsdags spekuleras det nu i om de på allvar kommer kunna konkurrera med Facebook. Experter menar att det finns ett flertal utmaningar som Snap måste överkomma för att kunna utmana den nuvarande regenten. Lär dig mer: Webinar – Allt du behöver veta om Snapchat!

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 09:48

Facebook Error igen – De betalar tillbaka för mobila videoannonser som man har betalat för men som inte har synts

Såpan kring Facebook och deras felaktiga statistik tycks aldrig ta slut. Nu har deras videoannonser spelats upp trots att de inte har varit synliga på skärmen. ”Noll procent viewability som annonsörerna har betalat för.

Dagensanalys.se - 21 nov 16 kl. 14:00

Annonsörernas ultimatum till Facebook – garantera oberoende mätningar eller stå inför globala åtgärder

Facebook har varit i ordentligt blåsväder på senare tid; inte bara kring sitt sätt att hantera nyheter. Många annonsörer känner sig missnöjda efter att det uppdagats att Facebook räknat grovt fel vid flera tillfällen när det gällt mängden annonsvisningar. Nu säger man till på skarpen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 4 timmar sedan

Svenskt drama hett på Mipcom

Mipcom 2018. Nordiska produktioner fortsätter att vara ett hett samtalsämne. Nu har intresset spridit sig till områden som drama.

Dagens Media - Igår: 19:15

TV4:s vd blickar tillbaka: ”Hösten var omskakande och smärtsam”

ETT ÅR EFTER METOO. Casten Almqvist hävdar att TV4 blivit ett bättre företag av Metoo-upplevelsen. Den värsta var insikten om hur illa personal farit, att gå emot journalistiska principer och Expressens obarmhärtiga drev: ”Rått och genom-kommersiellt”, säger han om det..

Dagens Media - Igår: 13:56

"Detta är problemet med datadriven marknadsföring"

DEBATT. Johan Persson, Senior Konsult på Curamando, reder ut problematiken kring datadriven marknadsföring och förklarar varför data bör användas till insikter snarare än aktivering..

Dagens Media - Igår: 13:38

Elon blir huvudsponsor åt "Så mycket bättre"

Nya huvudsponsorn Elon kommer bland annat att hylla veckans artist genom att veckovis tematisera musiken i reklaminslag..

Dagens Media - I förrgår: 11:52

Hetast på Mipcom 2018

Nordiska produktioner lockar stort – och den stora frågan kvarstår: Hur ska branschen överleva hotet från streamingjättarna?.

Dagens Media - I förrgår: 10:23

Hur många konverteringar driver dina annonser?

TIPS OCH INSPIRATION. Iprospects sociala medier-analytiker Linnéa Andersson, ger sina bästa råd kring annonskonvertering: "Det gäller att ta reda på vilken modell som ger det mest rättvista resultat för det som marknadsförs"..

Dagens Media - I förrgår: 10:23

Hur många konverteringar driver egentligen dina annonser?

TIPS OCH INSPIRATION. Iprospects sociala medier-anlytiker Linnéa Andersson, ger sina bästa råd kring annonskonvertering: Det gäller att ta reda på vilken modell som ger det mest rättvista resultat för det som marknadsförs"..

Dagens Media - I förrgår: 09:31

Åke Ortmark död

Peter Wolodarski: "Åke Ortmarks bidrag till den svenska journalistiken är historiskt"..

Dagens Media - I förrgår: 08:39

Spammare låg bakom Facebookintrång

Enligt plattformens egen utredning var marknadsföringsbedrägeri anledningen till förra månadens hackerattack..

Dagens Media - I förrgår: 08:13

Alma Talent skrotar printavdelningen

Fortsatt motvind för finskägda Alma Talent. Nu outsourcar förlaget resterande del av sin printproduktion..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.