SVT Debatt > Opinion

Monday, 21 May, 07:27

SVT Debatt - I förrgår: 10:28

Susanna Popova: ”En Kung slår en Trump””I Sverige är det svårt att få reda på något om kungahus och monarki. Men det faktum att Amerika nu får en egen prinsessa, Meghan Markle, som gifter in sig i det brittiska kungahuset verkar kunna göra saken lättare för mediakonsumenter”, skriver Susanna Popova..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Popova, Kung, Trump, Sverige, Amerika, Markle, Susanna Popova

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Susanna, PopovaEn , Kungslår en , Trump
Dagens Media - 03 nov 16 kl. 16:46

Susanna Popova tillbaka på SvD:s ledarsida

Susanna Popova återvänder till Svenska Dagbladets ledarredaktion. I alla fall tillfälligt..

YA - 04 maj 18 kl. 14:56

Susanna Popova: ”Misstag skjuta på utdelningen”

Författaren och journalisten Susanna Popova, sommarboende i Borrby, kritiserar Svenska Akademiens beslut att inte dela ut Nobelpriset i år..

Kristianstadsbladet - 04 maj 18 kl. 14:56

Susanna Popova: ”Misstag skjuta på utdelningen”

Författaren och journalisten Susanna Popova, sommarboende i Borrby, kritiserar Svenska Akademiens beslut att inte dela ut Nobelpriset i år..

Resume - 01 nov 13 kl. 13:12

Popova tar över Kungliga magasinet


Susanna Popova tar över som chefredaktör för Kungliga Magasinet efter Roger Lundgren. Samtidigt kliver Johan Lundberg in som ny vd, rapporterar Dagens opinion. .

YLE - 01 jun 17 kl. 05:11

Morgonkollen: Kungligt besök i Helsingfors, Trump tar ställning till klimatavtalet

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Den som befinner sig i Helsingfors har i dag chansen att få en skymt av kungligheter från våra grannländer. De nordiska statsöverhuvudena har kommit hit för att fira Finlands 100-årsjubileum.

YLE - 27 apr 16 kl. 09:02

Susanna från Sibbo är världens starkaste tjej

Styrkelyftaren och friidrottaren Susanna Törrönen, 18 år gammal, är Sibbos egen Pippi Långstrump med ett världsrekord i bänkpress i bagaget. Nu är siktet inställt på VM och nya rekord. Yle Östnyland fick följa med en av Susannas träningar.

Sydsvenskan - 20 maj 17 kl. 08:48

Trump möttes av kung Salman i Riyad

Donald Trump har landat med presidentplanet Air Force One i Riyad, för ett två dagar långt besök i den saudiska huvudstaden. Efter att ha klivit av flyget välkomnades presidentparet av kung Salman på den utrullade röda mattan, innan de gick in för att t.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 17 kl. 08:48

Trump möttes av kung Salman i Riyad

Donald Trump har landat med presidentplanet Air Force One i Riyad, för ett två dagar långt besök i den saudiska huvudstaden. Efter att ha klivit av flyget välkomnades presidentparet av kung Salman på den utrullade röda mattan, innan de gick in för att t.

YLE - 18 apr 16 kl. 11:20

EIF Discgolfs Susanna Virtanen: Jag har lärt mig att glömma ett dåligt kast

Susanna Virtanen från Harparskog i Raseborg hör till den finska eliten i discgolf. Hon representerar Ekenäsklubben EIF Discgolf. Susanna Virtanen är högaktuell i och med det sponsoravtal hon nyligen slutit med företaget DG Store.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - Igår: 17:43

”Se bortom dagens bröllopsspektakel och gör verklig skillnad”

”Att ha svarta människor i inflytelserika positioner som en slags prydnad är inget nytt. Det är förvillande och riskerar istället att dra bort uppmärksamhet från djupa och viktiga politiska frågor kopplade till ras”, skriver Londonbon Minna Salami efter att ha följt senaste årets brittiska diskussioner om symbolvärde, etnicitet och tillhörighet..

SVT Debatt - 17 maj 18 kl. 11:35

Björn Rosengren: ”Därför behöver Sverige och Norge varandra mer än någonsin!”

”Vi är varandras främsta handelspartners, men vi är också en gemensam skandinavisk fyrbåk i en allt mer globaliserad värld. Vi behöver varandra mer än någonsin”, skriver Björn Rosengren..

SVT Debatt - 17 maj 18 kl. 10:36

”Sverige måste ta en mer aktiv roll i den globala avvecklingen av vapen och krigsmaterial”

”Vi vill Inrätta ett Institut för global nedrustning och icke-spridning, med uppdraget att främja Sveriges arbete inom området, och till detta avsätta 300 miljoner kronor om året”, skriver Gudrun Schyman (FI) och Jaime Gomez (FI)..

SVT Debatt - 16 maj 18 kl. 09:53

”Dags för Sverige att ändra sin misslyckade Iranpolitik, istället för att kritisera Trump”

”Det är regeringens oansvariga och skamliga Iranpolitik som har försatt svenska företag i den nuvarande situationen. Detta trots varningar om att Irans ekonomi kontrolleras av företag och institutioner med direkta kopplingar till revolutionsgardet och den högsta andlige ledaren, Khamenei”, skriver Mojtaba Ghotbi..

SVT Debatt - 15 maj 18 kl. 11:24

Professorn: ”Höjda straff? Politikerna har rätt och kriminologerna fel!”

”Jag är övertygad om att politiken har satt fingret på ett problem med svensk kriminalpolitik och straffrätt när man föreslår justeringar av straffskalorna”, skriver Bo Wennström..

SVT Debatt - 14 maj 18 kl. 09:29

”Den bästa medicinen mot Israelkritik är att besöka landet”

”Idag fyller staten Israel fyller sjuttio år. Detta har föranlett mycket skriverier i media de senaste veckorna. Palestiniernas situation, följderna av Sexdagarskriget 1967, bosättarrörelsen, kritik av landets nuvarande högerregering, motsättningarna inom det israeliska samhället och frågan om kritik av Israel med nödvändighet ska anses vara antisemitism”, skriver Barbro Possner..

SVT Debatt - 11 maj 18 kl. 12:59

”Hög tid för jordbrukarna att värna om våra bin”

”Konventionella bönder säger nu att de måste spruta ännu mer av andra gifter och att det inte blir bättre för miljön. De tycks inte förstå grundvalen för sin egen existens – ett hållbart ekosystem med bland annat god tillgång till pollinerande insekter”, skriver biodlaren Eva Gustavsson med anledning av EU-beslutet om att förbjuda vissa insektsgifter..

SVT Debatt - 09 maj 18 kl. 15:22

”Förälder, våga prata med ditt barn om #metoo”

”Våga vara den förebild som behövs för att vi ska kunna sätta gränser och få stopp på det här”, säger Karin Jordås, föreläsare och generalsekreterare för Mentor Sverige..

SVT Debatt - 09 maj 18 kl. 14:56

”Så låter det efter Trumps besked om Iranavtalet”

SVT Opinion har tittat närmare på de reaktioner som följt på USA:s beslut att lämna Iranavtalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.