Expressen > Kultur

Friday, 19 October, 08:59

Expressen - 18 maj 18 kl. 10:27

Han hotar Putin med att hungra till dödsKlimatet hårdnar för oliktänkande i Ryssland.Dmitri Plax skriver om den fängslade ukrainske filmregissören Oleg Sentsov..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Putin, Ryssland, Plax, Oleg Sentsov

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han hotar, Putinmed att , hungratill , döds
DI - 05 jun 14 kl. 06:16

G7-ledare hotar Putin

Ledarna för G7-länderna varnar president Vladimir Putin för ytterligare sanktioner om inte Ryssland slutar destabilisera situationen i Ukraina..

Aftonbladet - 07 apr 14 kl. 22:07

Obama hotar Putin med nya sanktioner

Aftonbladet - 01 dec 14 kl. 13:49

Prisraset som hotar Putin

FriaTider - 17 dec 16 kl. 13:22

Obama hotar Putin med cyberkrig

BT - 15 nov 14 kl. 15:10

Putin kan lämna G20 i förtid

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Och nu uppges president Vladimir Putin lämna mötet i förtid.

SR - 1 timme sedan

Migrantmarsch: Trump hotar dra in bistånd

USA:s president Donald Trump hotar nu att dra in bistånd till flera centralamerikanska länder och militarisera gränsen mot Mexiko ifall länderna inte lyckas stoppa den karavan av 3000 migranter som är på väg mot USA..

Barometern - 02 mar 14 kl. 10:01

"Ryssland hotar Europas fred och säkerhet"

Ukraina kallar in landets alla militära reservförband, rapporterar AFP och Reuters. USA:s president Barack Obama anklagar Ryssland för brott mot internationell rätt. Ukrainas nya regering varnar för krig.

Sydsvenskan - 15 apr 14 kl. 05:30

Vad vill Putin ”Lill-Ryssland”?

Vladimir Putin böjde sig fram över bordet och förklarade förtroligt för George W Bush: ”Du förstår George, Ukraina är inte ens en stat.”Samtalet mellan presidenterna ägde rum 2008. Det återgavs av den ryska tidningen Kommersant.

Cornucopia - 30 sep 15 kl. 09:17

Saudi-Arabien hotar anfalla Assad och Syrien

Nu när den ryske despoten och diktatorn Vladimir Putin verkar lyckas lura ett splittrat och försvagat väst att stöda diktatorn Assad sätter diktaturen Saudi-Arabien ner foten. Saudi-Arabiens utrikesminister hotar nu med ett militärt anfall mot Assad och hela Mellanöstern riskerar att explodera i krig.

Assad tillhör som bekant Saudi-Arabiens ärkefiende Irans allierade, och att även väst skulle stöda Assad-regimen, utmanövrerade av Putin blir helt enkelt för mycket.

BT - 16 okt 14 kl. 18:10

Fullt fokus på Putin på toppmöte

Toppmötet mellan EU och Asien samlar ledare från mer än 50 länder, men allt fokus är på Rysslands president Vladimir Putin och hans frukost med Ukrainas president Petro Porosjenko. När Tysklands förbundskansler Angela Merkel anlände till Asem-toppmötet i Milano gjorde hon klart att bollen i Ukraina-konflikten nu ligger hos Vladimir Putin. Det är upp till honom att se till att vapenvilan hålls och att fredsplanen från förra månaden genomförs.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Lunch med Montelius: Kvinnan som charkdisk

I det nya avsnittet äter Gunilla och Martina lunch på ett brasseri och pratar om slitna politiska metaforer, kvinnokroppen som charkdisk och de långdragna konsekvenserna av att inte ta en öl efter Opinion live..

Expressen - 1 timme sedan

Redan de gamla grekerna tvekade vid Medelhavet

Kulturhuset Stadsteatern spelar Aischylos som svensk-palestinsk reading.Maria Edström ser en föreställning som inte riktigt litar på publiken..

Expressen - 2 timmar sedan

Lyssna på kyrkklockorna istället, Pekka Heino!

Joel Halldorf är kritisk till Pekka Heinos krig mot kyrkklockorna..

Expressen - 2 timmar sedan

Våra kroppar är en besvärjelse mot döden

Stina Wollters kroppsaktivism har flyttat in i böckernas värld.Elin Grelsson Almestad finner en oväntad vän i nöden..

Expressen - 3 timmar sedan

Lyssna på Lunch med Montelius – avsnitt 144

Martina & Gunilla är tillbaka med ett nytt avsnitt av sin podd – lyssna här!.

Expressen - 11 timmar sedan

Nej, klimatkrisen är inte världens största nyhet

Victor Malm om att det finns en mångårig intellektuell diskussion om klimatförändringarna..

Expressen - 17 timmar sedan

"Jag var ibland rädd att bilen skulle sprängas"

I år är det 20 år sedan konstutställningen "Ecce homo" öppnades. Fotografen Elisabeth Ohlson Wallin berättar i Kultur-Expressen om kärleken och ilskan som de bibliska bilderna har väckt.– Jag var otroligt naiv, säger hon..

Expressen - 20 timmar sedan

Jag vägrar bli reducerad till ett köttstycke

Ständigt dessa avkrävanden av känslor i relation till kroppar och män.Gunilla Brodrej svarar Annina Rabe och Åsa Beckman..

Expressen - Igår: 06:00

Hans maskulinitet är av ett särskilt slag

Carl-Johan Malmberg skriver om ett sätt att vara i världen och böckerna som snart inte finns.Hanna Nordenhök läser en trösterik biografi med befriande närvaro i konsten. .

Expressen - Igår: 14:14

Åldrandet är också en del i den kvinnliga erfarenhen

En tv-serie, en bok och en krönika i DN har väckt uppmärksamhet kring klimakteriet – men är det något att tjata om?Annina Rabe svarar Gunilla Brodrej i debatten om kvinnokroppen som diskussionsyta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.