Expressen > Kultur

Tuesday, 22 May, 09:52

Expressen - 18 maj 18 kl. 10:27

Han hotar Putin med att hungra till dödsKlimatet hårdnar för oliktänkande i Ryssland.Dmitri Plax skriver om den fängslade ukrainske filmregissören Oleg Sentsov..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Putin, Ryssland, Plax, Oleg Sentsov

Dela artikeln

44 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han hotar, Putinmed att , hungratill , döds
DI - 05 jun 14 kl. 06:16

G7-ledare hotar Putin

Ledarna för G7-länderna varnar president Vladimir Putin för ytterligare sanktioner om inte Ryssland slutar destabilisera situationen i Ukraina..

Aftonbladet - 07 apr 14 kl. 22:07

Obama hotar Putin med nya sanktioner

Aftonbladet - 01 dec 14 kl. 13:49

Prisraset som hotar Putin

FriaTider - 17 dec 16 kl. 13:22

Obama hotar Putin med cyberkrig

BT - 15 nov 14 kl. 15:10

Putin kan lämna G20 i förtid

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Och nu uppges president Vladimir Putin lämna mötet i förtid.

Barometern - 02 mar 14 kl. 10:01

"Ryssland hotar Europas fred och säkerhet"

Ukraina kallar in landets alla militära reservförband, rapporterar AFP och Reuters. USA:s president Barack Obama anklagar Ryssland för brott mot internationell rätt. Ukrainas nya regering varnar för krig.

Sydsvenskan - 15 apr 14 kl. 05:30

Vad vill Putin ”Lill-Ryssland”?

Vladimir Putin böjde sig fram över bordet och förklarade förtroligt för George W Bush: ”Du förstår George, Ukraina är inte ens en stat.”Samtalet mellan presidenterna ägde rum 2008. Det återgavs av den ryska tidningen Kommersant.

Cornucopia - 30 sep 15 kl. 09:17

Saudi-Arabien hotar anfalla Assad och Syrien

Nu när den ryske despoten och diktatorn Vladimir Putin verkar lyckas lura ett splittrat och försvagat väst att stöda diktatorn Assad sätter diktaturen Saudi-Arabien ner foten. Saudi-Arabiens utrikesminister hotar nu med ett militärt anfall mot Assad och hela Mellanöstern riskerar att explodera i krig.

Assad tillhör som bekant Saudi-Arabiens ärkefiende Irans allierade, och att även väst skulle stöda Assad-regimen, utmanövrerade av Putin blir helt enkelt för mycket.

BT - 16 okt 14 kl. 18:10

Fullt fokus på Putin på toppmöte

Toppmötet mellan EU och Asien samlar ledare från mer än 50 länder, men allt fokus är på Rysslands president Vladimir Putin och hans frukost med Ukrainas president Petro Porosjenko. När Tysklands förbundskansler Angela Merkel anlände till Asem-toppmötet i Milano gjorde hon klart att bollen i Ukraina-konflikten nu ligger hos Vladimir Putin. Det är upp till honom att se till att vapenvilan hålls och att fredsplanen från förra månaden genomförs.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 11:41

Fruktlöst frukostmöte med Putin

Ett frukostmöte med Rysslands och Ukrainas presidenter Vladimir Putin och Petro Porosjenko ledde inte till något resultat.Men tonen var positiv och redan senare i dag möts de igen.
- Vi hade konstruktiva diskussioner, men uppenbarligen har vi många meningsskiljaktigheter, säger mötets värd, Italiens premiärminister Matteo Renzi, efter frukosten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Lärorik Rysslandsmemoar av Magnus Ljunggren

Expressenmedarbetaren Magnus Ljunggren kommer med sina memoarer om sitt liv i Sovjetunionen och Ryssland.David Isaksson läser en bok som är läsvärd och lärorik för alla med ett intresse för grannen i öster..

Expressen - 3 timmar sedan

Det svänger om de här novellerna

Den bosnisk-serbiska författaren Sasa Stanisic väver in både Tinder och självmordbombare i sina noveller. Annina Rabe läser både jobbig och jazzig bok..

Expressen - 3 timmar sedan

Jag läser Åsa Moberg om 1968 och känner sorg

Till 50-årsjubileet av 1968 ges Åsa Mobergs "Snart är det 1968" ut på nytt.Valerie Kyeyune Backström läser en bok som påminner om svikna förhoppningar..

Expressen - 18 timmar sedan

Här är inga andra flaggor än den svenska tillåtna

På Nacka gymnasium, en av Stockholms största skolor, är bara den svenska flaggan tillåten vid studenternas utspring.Gunilla Brodrej tycker att det är ett märkligt beslut..

Expressen - 20 timmar sedan

Godsherrar, SD-politiker och svettiga samlag

Amanda Svensson har läst Ann Heberleins romandebut..

Expressen - Igår: 07:00

Stina Wirsén kör rakt ner i godhetsdiket

Stina Wirséns nya "Vem"-bok kämpar hårt för att vara uppbygglig. Anna Hellgren läser en sällsynt världsfrånvänd bilderbok..

Expressen - Igår: 06:00

Rastlös resa genom exiltillvarons dubbelhet

Hynek Pallas nya bok är en personlig betraktelse över erfarenheten av exil och migration i Sverige.Emi-Simone Zawall läser om ett viktigt ämne som kräver att författaren sätter sig själv på spel..

Expressen - I förrgår: 07:00

För en gångs skull kanske vi bara ska säga - tack!

Kanske är dags att säga ett reservationslöst tack till alla konstnärer – för att de orkar..

Expressen - I förrgår: 06:07

Tom Wolfe drev mig att skildra Avicii-generationen

Ett uttryck i amerikanska medier är WWTWD, en förkortning av What Would Tom Wolfe Do. Jan Gradvall berättar hur Tom Wolfe fick honom att sträva mot en journalistik i fullständig samklang med nuet..

Expressen - 18 maj 18 kl. 15:48

Lars Lerin på Liljevalchs kommer att bli en succé

Lars Lerin visar sina akvareller på Liljevalchs i Stockholm.Nils Forsberg förutspår konstmuseets största succé någonsin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.