Dagen > Kultur

Wednesday, 22 August, 00:10

Dagen - 18 maj 18 kl. 08:51

Tack Gud för att Frizon sprängde mina gränserHela jag fick plats. Hela jag och hela Gud i en himmelsk röra. Det var inte ordnat i olika fack så som jag haft det hela uppväxten, skriver Josefin Lennartsson..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Gud, Frizon, Josefin Lennartsson

Dela artikeln

65 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tack, Gudför att , Frizon, sprängdemina , gränser
Dagen - 18 maj 18 kl. 09:34

Tack Gud för att Frizon sprängde mina gränser

Hela jag fick plats. Frizonfestivalen var inte ordnat i olika fack, så som jag haft det hela uppväxten, skriver Josefin Lennartsson..

YLE - 21 sep 14 kl. 16:12

Hornetplan sprängde ljudvallen

Flygvapnets Hornetplan sprängde ljudvallen över östra Finland på söndag eftermiddag. Enligt försvarsmakten kan det vid 13-tiden ha hörts en hård smäll, eller känts en tryckvåg, i östra Finland, i trakten av S:t Michel och Kouvola. Enligt Försvarsmaktens kommunikationsdirektör Mika Kalliomaa var det frågan om ett identifieringsuppdrag, men ingen luftrumskränkning.

Barometern - 25 sep 14 kl. 13:13

Polisen sprängde misstänkt paket

Polisen har nu sprängt ett av de båda misstänkta paket som rånare lämnat efter sig på två växlingskontor i Stockholm. Paketet tycks inte ha innehållit något sprängämne, men området är fortsatt avspärrat. Det första larmet gällde Medborgarplatsen på Södermalm.

YLE - 22 maj 16 kl. 08:20

Polisen sprängde sprängmedel i Vasa

På lördag kväll sprängde polisen omkring 20 kilo sprängmedel i två omgångar längs med Alskatvägen i Vasa. Polisen hade hittat sprängmedlet i samband med en husrannsakan. Många som bor i Gerby, Singsby och Infjärden både hörde och kände sprängningen.

BT - 25 sep 14 kl. 12:59

Polisen sprängde misstänkt paket

Polisen har nu sprängt ett av de båda misstänkta paket som rånare lämnat efter sig på två växlingskontor i Stockholm. Paketet tycks inte ha innehållit något sprängämne, men området är fortsatt avspärrat. Det första inkomna larmet gällde Medborgarplatsen på Södermalm.

BT - 25 sep 14 kl. 13:34

Polisen sprängde misstänkta paket

Polisen har nu sprängt de båda misstänkta paket som rånare lämnat efter sig på två växlingskontor i Stockholm. Larmen har påverkat trafik och tunnelbana rejält.Det första larmet gällde Medborgarplatsen på Södermalm.

DalaDemokraten - 27 sep 16 kl. 16:04

Militär på plats i bostadsområdet– sprängde flera fynd på garageuppfarten

Militärens experter sprängde på tisdagseftermiddagen flera fynd som under dagen gjordes i den för grova vapenbrott häktade 54-åringen hem. Föremålen, bland annat sprängkapslar, sprängdes på garageuppfarten där det satts upp specialutrustning för just detta..

Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 14:52

Rånare tog gisslan, sprängde sig ut

Fången tog fem personer som gisslan i ett franskt fängelse och rymde sedan. På sin väg ut sprängde han fem portar i säkerhetsslussen till fängelset.
På anstaltens utsida släppte han fyra ur gisslan, en efter en, och stal en bil.

Västerbottens Folkblad - 09 dec 14 kl. 15:20

Sprängde bäverdamm – åtalas

Umeåbon sprängde en bäverdamm – men hade inte anmält det hela till tillsynsmyndigheten. Nu åtalas han, misstänkt för otillåten miljöverksamhet. Det hela ska enligt åklagaren ha skett i juni 2012.

GT - 08 okt 16 kl. 22:56

Hämnden på exfrun: Sprängde tre i luften

En vinternatt 1932 utför en byggnadsarbetare vad som troligen är det värsta sprängattentatet i Göteborgs historia. Tre dog och sju personer skadades när nio kilo dynamit detonerade i landshövdingehuset på Vegagatan. Efter attentatet cyklade gärningsmannen in i Slottsskogen, stoppade in en dynamitgubbe i munnen, tände på och sprängde huvudet av sig själv..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 7 timmar sedan

GLS-ordförande: Än kan vi lära av Willow Creek

Trots kriser och misslyckanden är vi övertygade om att  GLS hjälper oss att växa i ledarskap i vår vardag, skriver Lennarth Hambre..

Dagen - 8 timmar sedan

Per-Erik Hallin gör miniturné med Bronk

Per-Erik Hallin gör miniturné med Bronk.

Dagen - 8 timmar sedan

Mormoner vill inte kallas mormoner

Russell Nelson: Vi ändrar inte namn, utan vi gör en korrigering..

Dagen - 7 timmar sedan

På Skärgårdssång målas Jesus i ord och toner

Efter att ha arrangerats för fjärde året i rad är festivalen etablerad hos sin målgrupp. Samtidigt satsar arrangörerna på en yngre publik..

Dagen - 7 timmar sedan

Bildspel: Skärgårdssång 2018

Var du på plats och vill återuppleva goda minnen? Eller vill du bara få en glimt av hur det var på plats? Här är bilderna från festivalen..

Dagen - 10 timmar sedan

Kyrkor firar högmässa - 180 meter ovan mark

Högtflygande planer när kyrkor tar British airways till hjälp..

Dagen - 13 timmar sedan

Kampanj uppmanar muslimer att inte rösta

Imam i Stockholms moské: "Motarbetar vårt budskap.".

Dagen - 14 timmar sedan

Vårgårda möte: Se hela utfrågningen av Ulf Kristersson

Under fredagen frågades Ulf Kristersson (M) ut under Vårgårda möte. Här kan du se hela sändningen..

Dagen - 14 timmar sedan

Lämnade Umeå för att hjälpa utsatta i Tyskland

Marlene Israelsson kände sig inte riktigt till freds med jobbet i Umeå. Ett mejl till missionären Bengt Fiske visade sig bli början på ett nytt äventyr..

Dagen - 15 timmar sedan

Krattad manege för Åkesson på "väckelsemöte"

Inga tuffa frågor och många applåder när SD-ledaren intervjuades av Runar Sögaard i Uppsala på måndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.