YLE > Svenskfinland

Wednesday, 22 August, 05:31

YLE - 18 maj 18 kl. 09:17

Grattis till alla studenter våren 2018 - här är de!Svenska Yle gratulerar alla som blir student i vår! Här publicerar vi namnen på vårens studenter från de svenskspråkiga gymnasierna våren 2018..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Yle

Dela artikeln

6597 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grattistill alla , studenter, våren, 2018här är de
Hela Gotland - 11 dec 17 kl. 06:54

KLART Grattis till Årets socken 2018!

Årets socken 2018 på Gotland är Fröjel, det har juryn beslutat..

Länstidningen i Jämtland - 07 maj 18 kl. 15:00

Östersund är årets studentstad – men staden ska bli ännu bättre för studenter

Östersund är "Årets studenstad 2018/19" – men studentkåren nöjer sig inte med det. Flera projekt är på gång för att göra staden ännu bättre för studenter. – Nu när vi har fått utmärkelsen måste vi visa att vi faktiskt är värda den också, säger Linus Theorell, ordförande för studentkåren vid Mittuniversitetet i Östersund..

SVT - 08 jul 18 kl. 08:51

Grattis, Umeå – Sverige bästa idrottsstad 2018

Umeå är Sveriges bästa idrottsstad 2018. Efter att ha blivit tvåa två gånger får nu björkarnas stad ta emot pokalen. Umeå vann årets ranking med 330 jurypoäng, tvåan Uppsala fick 307.

YLE - 16 maj 14 kl. 09:28

Här är vårens studenter i Österbotten

Listorna med alla vårens studenter har publicerats. Svenska Yle Österbotten gratulerar! (Förteckningen kompletteras som bäst) Studenter från Korsholms gymnasium våren 2014 Almén Alexandra
Björklund Oscar
Björklund Tommy
Burman Frank
Buss Emma
Bäck Julia
Ekqvist Pernilla
Enegren Alexandra
Forsman Ida
Friman Eva
Hakala Joakim
Harajärvi Emmi
Heinonen Jessica
Hjortman Axel
Hjortman Lenita
Hyvönen Helena
Häggblom Robert
Ingo Magnus
Kaján Jonatan
Karlais Simon
Karlsson Kevin
Klavus Emilia
Klemets Tobias
Kolppanen Oliver
Kronberg Christian
Källström Robin
Lindell Thomas
Lönnbohm Natalie
Malmsten Casper
Martin

Skånskan - 23 maj 18 kl. 15:35

Grattis publiken!

Krönika Suzanne Osten regisserar pjäs om mödrar, döttrar och självmord. Mari Götesdotter gestaltar Monica Zetterlund. Cirkus Cirkörs Tilde Björfors regisserar Gunilla Thorgrens feminitiska historietolkning Guds olydiga revben.

Magazin24 - 11 nov 12 kl. 08:44

Grattis alla pappor på fars dag!

Läsarna gratulerar sina farsor och pappor på fars dag!
Grattis pappa Bjarne på Fars Dag!
Jag är så glad att du finns!

SVT Debatt - 07 feb 14 kl. 07:00

Finansminister Borg sviker oss studenter

SKATTER Vi som pluggar är framtiden. Anders Borg måste sänka skatter så att det i slutändan lönar sig att ha tillbringat flera år på universitetet. Sverige är på många sätt ett fantastiskt land att födas, få växa upp och få leva i.

SVT Debatt - 07 feb 14 kl. 07:00

Finansminister Anders Borg sviker oss studenter

SKATTER Vi som pluggar är framtiden. Anders Borg måste sänka skatter så att det i slutändan lönar sig att ha tillbringat flera år på universitetet. Sverige är på många sätt ett fantastiskt land att födas, få växa upp och få leva i.

Barometern - 08 mar 14 kl. 10:14

?Grattis?, kvinna, det är din dag i dag

Två dagar om året blir jag gratulerad, på min födelsedag och den 8 mars. ”Grattis, det är din dag i dag”, säger en del män till mig i dag, internationella kvinnodagen.
Tanken är säkert god, men gratulationen gör sig bättre som ett ”Grattis” fullproppat med ironi.

Skånskan - 16 feb 17 kl. 13:55

Studenter bjöds in att engagera sig

Malmö Nyfikna studenter, gärna internationella, och frivilligorganisationer som behöver fler ideella medarbetare, fick på torsdagen bekanta sig med varandra på Malmö högskola. Arrangemanget, som ska bli återkommande två gånger per år, heter Volonteer Match! ERWP.

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

Färre arbetslösa österbottningar i juli i år jämfört med ifjol – också ungdomsarbetslösheten har minskat

Österbotten har den näst lägsta arbetslöshetsgraden på fastlandet i Finland. 8,1 procent av österbottningarna gick arbetslösa i juli på området som hör till NTM-centralen i Österbotten..

YLE - 20 timmar sedan

Wärtsilä investerar stort i teknologicentrum på Vasklot i Vasa och lämnar centrum

Wärtsilä bygger ett centrum för innovation och tillverkning på Vasklot i Vasa. Bolaget investerar totalt 200 miljoner euro på Vasklot och flyttar från sitt område i centrum av Vasa..

YLE - 18 timmar sedan

Efterlysningen 21.8

Denna vecka efterlystes bär, äpplen, bildelar och hjälp med att bygga förrådstak - bland annat! Här hittar du alla efterlysningar och telefonnummer..

YLE - 20 timmar sedan

Wärtsilä bygger teknologicentrum på Vasklot i Vasa – "en glädjens dag"

Wärtsilä bygger ett centrum för innovation och tillverkning på Vasklot i Vasa. Bolaget investerar 83 miljoner euro på Vasklot och flyttar från sitt område i centrum av Vasa..

YLE - 19 timmar sedan

Lammen lever farligt just nu - årets vargungar lär sig jaga

Just nu, i månadsskiftet augusti-september, löper fårfarmarna stor risk att få besök av vargar. Finlands viltcentral säger att årets vargungar nu börjar röra sig med varghonorna, och lär sig jaga..

YLE - 20 timmar sedan

Wärtsilä bygger teknologicentrum på Vasklot i Vasa – lämnar centrum

Wärtsilä bygger ett centrum för för innovation och tillverkning på Vasklot i Vasa. Bolaget investerar 83 miljoner euro på Vasklot och flyttar från sitt område i centrum och Vasa..

YLE - 23 timmar sedan

För lite lön betalades åt tusentals kommunalt anställda under flera år – nu väntar en mångmiljonräkning för kommunerna

Kommunerna kan ha en räkning på flera miljoner euro att vänta på grund av att de i flera års tid har betalat för låga löner åt en del av de kommunalt anställda. Enligt Yles finska nyhetsredaktion har en del kommuner tolkat kollektivavtalet fel..

YLE - 21 timmar sedan

Mellersta Österbottens förbund söker fyra nya chefer

Totalt fyra chefsposter kommer att lediganslås inom Mellersta Österbottens förbund i Karleby i höst. Förbundet söker förutom ny landskapsdirektör också förvaltningschef, utvecklingschef och regionplaneringschef..

YLE - 23 timmar sedan

Mångmiljontvist seglar vidare – Baltic Yachts överklagar till HD

Baltic Yachts i Jakobstad som byggt världens största segelbåt i kolfiber, S/y Hetairos, är indraget i ett skiljedomsförfarande i mångmiljonklassen med båtens köpare. Något slut på tvisten kan ännu inte skönjas..

YLE - Igår: 04:47

Rektorsvalet i Larsmo fortfarande ovisst – kommunen har väntat på besked i två år

Det är två och ett halvt år sedan Ben Snellman valdes till rektor för Cronhjelmskolan i Larsmo. I juni samma år tog förvaltningsdomstolen emot två besvär mot valet av Snellman. Sedan dess har ärendet stampat på stället..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.