YLE > Svenskfinland

Tuesday, 22 May, 09:55

Liknande nyheter

Taggar: Grattistill alla , studenter, våren, 2018här är de
Hela Gotland - 11 dec 17 kl. 06:54

KLART Grattis till Årets socken 2018!

Årets socken 2018 på Gotland är Fröjel, det har juryn beslutat..

Länstidningen i Jämtland - 07 maj 18 kl. 15:00

Östersund är årets studentstad – men staden ska bli ännu bättre för studenter

Östersund är "Årets studenstad 2018/19" – men studentkåren nöjer sig inte med det. Flera projekt är på gång för att göra staden ännu bättre för studenter. – Nu när vi har fått utmärkelsen måste vi visa att vi faktiskt är värda den också, säger Linus Theorell, ordförande för studentkåren vid Mittuniversitetet i Östersund..

YLE - 16 maj 14 kl. 09:28

Här är vårens studenter i Österbotten

Listorna med alla vårens studenter har publicerats. Svenska Yle Österbotten gratulerar! (Förteckningen kompletteras som bäst) Studenter från Korsholms gymnasium våren 2014 Almén Alexandra
Björklund Oscar
Björklund Tommy
Burman Frank
Buss Emma
Bäck Julia
Ekqvist Pernilla
Enegren Alexandra
Forsman Ida
Friman Eva
Hakala Joakim
Harajärvi Emmi
Heinonen Jessica
Hjortman Axel
Hjortman Lenita
Hyvönen Helena
Häggblom Robert
Ingo Magnus
Kaján Jonatan
Karlais Simon
Karlsson Kevin
Klavus Emilia
Klemets Tobias
Kolppanen Oliver
Kronberg Christian
Källström Robin
Lindell Thomas
Lönnbohm Natalie
Malmsten Casper
Martin

Magazin24 - 11 nov 12 kl. 08:44

Grattis alla pappor på fars dag!

Läsarna gratulerar sina farsor och pappor på fars dag!
Grattis pappa Bjarne på Fars Dag!
Jag är så glad att du finns!

Barometern - 08 mar 14 kl. 10:14

?Grattis?, kvinna, det är din dag i dag

Två dagar om året blir jag gratulerad, på min födelsedag och den 8 mars. ”Grattis, det är din dag i dag”, säger en del män till mig i dag, internationella kvinnodagen.
Tanken är säkert god, men gratulationen gör sig bättre som ett ”Grattis” fullproppat med ironi.

SVT Debatt - 07 feb 14 kl. 07:00

Finansminister Borg sviker oss studenter

SKATTER Vi som pluggar är framtiden. Anders Borg måste sänka skatter så att det i slutändan lönar sig att ha tillbringat flera år på universitetet. Sverige är på många sätt ett fantastiskt land att födas, få växa upp och få leva i.

SVT Debatt - 07 feb 14 kl. 07:00

Finansminister Anders Borg sviker oss studenter

SKATTER Vi som pluggar är framtiden. Anders Borg måste sänka skatter så att det i slutändan lönar sig att ha tillbringat flera år på universitetet. Sverige är på många sätt ett fantastiskt land att födas, få växa upp och få leva i.

Skånskan - 16 feb 17 kl. 13:55

Studenter bjöds in att engagera sig

Malmö Nyfikna studenter, gärna internationella, och frivilligorganisationer som behöver fler ideella medarbetare, fick på torsdagen bekanta sig med varandra på Malmö högskola. Arrangemanget, som ska bli återkommande två gånger per år, heter Volonteer Match! ERWP.

SVT Debatt - 11 feb 14 kl. 12:24

Skattesänkningar missgynnar studenter

STUDENTEKONOMI Alliansregeringens skattesänkningar har redan drabbat svenska studenter nog. De som tjänar mest har också fått mest. Benjamin Dousa, riksordförande för Moderat skolungdom, uppmanar på SVT Debatt  regeringen att sänka skatterna för studenternas skull.

Resume - 29 jun 15 kl. 15:49

”Stort grattis till Discovery”

Discovery meddelar i dag att de köper rättigheterna till OS 2018-2024. Viasats sportchef Per Nunstedt gratulerar till affären, men vill inte kommentera om de var med i budgivningen. .

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Efterlysningen 22.5

Jordärtskockor, vävstol och vedhäll bortges. Bland efterlysningarna finns bl.a peruk, tvättmaskin, plåttak, basketkorg och trädgårdsgunga..

YLE - 3 timmar sedan

Många vill se ett tvåspråkigt skolcampus i Kristinestad – SFP ser ingen framtid för rapport om campus

Ett gemensamt skolcampus mellan de finsk- och svenskspråkiga skolorna i Kristinestad är en grundläggande förutsättning för utökat samarbete. Det anser en arbetsgrupp i staden..

YLE - 4 timmar sedan

Ingången till sjukhuset har blivit en rökruta – lukten sprider sig till barnakuten

Huvudingången vid centralsjukhuset i Karleby har blivit något av en rökruta, trots att rökning är förbjuden på området. Sjukhuset har fått feedback på att röklukten tar sig in, i synnerhet till barnakuten som finns innanför dörrarna en trappa ner..

YLE - 4 timmar sedan

Med sommarvärmen kommer bedragarna – polisen uppmanar till försiktighet när försäljare ringer på dörren

Till polisens vårtecken hör försäljare som går från dörr till dörr och bilister som stannar sin bil längs vägkanten och med motorhuven öppen försöker få andra att också stanna..

YLE - 5 timmar sedan

Barnträdgårdslärarutbildningen packar ihop och flyttar från Jakobstad

Nu går flyttlasset för Barnträdgårdsutbildningen vid Åbo Akademi från Jakobstad till Vasa. Det är med blandade känslor professor Ann-Katrin Svensson packar de sista lådorna..

YLE - 14 timmar sedan

Målkalas då Jaro vände tvåmålsunderläge till seger – HIFK upp i serieledning

Då Ekenäs IF och KPV kryssade i toppmötet i Karleby passade HIFK på att överta tabelltäten i fotbollens division 1. Kvällens mest händelserika tillställning utspelade sig ändå i Jyväskylä..

YLE - 16 timmar sedan

Österbottniska polisen förstärker narkotikaövervakningen – startar osynlig droggrupp

Antalet narkotikabrott fortsätter öka i de österbottniska landskapen. Österbottens polisinrättning svarar på ökningen med att starta en specialgrupp för narkotikaövervakning..

YLE - 17 timmar sedan

Ekologisk odling upplever sällan skådat uppsving – 500 nya odlare i år

Ökande efterfrågan leder till den starkaste tillväxten på 20 år för ekologisk odling. I år är ungefär en åttondel av odlingsarealen ekologisk, rapporterar livsmedelssäkerhetsverket Evira..

YLE - 17 timmar sedan

Pedersöre går in för att bygga nytt hvc i Ytteresse – dragkampen mellan Överesse och Ytteresse går vidare till fullmäktige

Dragkampen om var Pedersöres andra hälsovårdscentral ska placeras har nått ett delresultat. Pedersöre kommunstyrelse går in för att kommunens andra hälsovårdscentral byggs i Ytteresse. Det betyder att Överesse nu får sätta sitt hopp till kommunfullmäktige..

YLE - 18 timmar sedan

"Det ser ut som om torkan fortsätter" - meteorologen varnar för skogsbrand

Då risken för skogsbränder överstiger 4,0 på meteorologernas särskilda skala utfärdas varningar. Redan nu gäller varningarna nästan hela Finland och de närmaste dagarna blir risken hög speciellt i västra Finland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.