UNT > Lokalt

Sunday, 21 October, 13:02

Liknande nyheter

Taggar: Ilskaefter , beslutom , skolbarn
YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Beslut om skolbarn dröjer

På onsdagen skulle barn- och utbildningsnämnden i Östersund ha fattat beslut om flyttning av skolbarn från Östbergsskolan. Det dröjer till ett extrasammanträde i april..

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 12:07

Ilska efter dödlig skoltrampande


Förtvivlade föräldrar skrek på söndagen ut sin sorg och ilska vid en protest i den kinesiska staden Kunming i sydväst - två dagar efter att sex barn trampats ihjäl i en skola där. Kravallpolis hade beordrats ut till demonstrationen, där flera dussintal föräldrar höll upp bilder på sina barn. De bar också en banderoll med texten "Mördarna ska straffas hårt".

BT - 28 sep 14 kl. 12:07

Ilska efter dödlig skoltrampande

Förtvivlade föräldrar skrek på söndagen ut sin sorg och ilska vid en protest i den kinesiska staden Kunming i sydväst - två dagar efter att sex barn trampats ihjäl i en skola där. Kravallpolis hade beordrats ut till demonstrationen, där flera dussintal föräldrar höll upp bilder på sina barn. De bar också en banderoll med texten "Mördarna ska straffas hårt".

YLE - 05 jun 16 kl. 11:04

Utvisning av mamma väcker ilska

En irakisk mamma som Migrationsverket beslutat ska utvisas från Finland och därmed skiljas från sin baby är livrädd för att skickas tillbaka till Irak. Det här är inte möjligt, säger hennes man till Yle Nyheter. Pappan och familjens baby ska få stanna i Finland, medan mamman och ett äldre barn ska sändas tillbaka till Irak.

YLE - 09 maj 17 kl. 15:36

Ny våg av ilska mot NHL:s OS-beslut: ”Så jävla svinigt”

NHL-spelarnas deltagande i OS är långt borta. Mitt under ishockey-VM går spelarna till ny attack mot NHL-chefernas beslut. ”De håller oss gisslan”, säger Anton Strålman.

Blekinge Läns tidning - 15 nov 16 kl. 11:57

Steniga beslut i kommunen kritiseras

Stora stenar som lagts ut vid vägkanten väcker ilska. Men lika mycket ilska riktas mot kommunens beslut att godkänna det..

Länstidningen i Jämtland - 24 jul 18 kl. 08:00

Kommunen måste fatta nytt beslut om flytt av skolbarn - Ragunda kallar in kommunstyrelsen

Den tillfälliga flytten av årskurs 4-6 från Järåskolan har varit omdiskuterad. På måndag samlas Ragundas kommunstyrelse för att ta ett nytt beslut i frågan. – Vi kan inte vänta, säger Jonas Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande..

BT - 28 aug 13 kl. 13:36

Sorg och ilska på snart skolan

De senaste misshandelsfallen blev droppen. Med en dags varsel tvingas anrika Lundsberg slå igen portarna ? sannolikt för gott.

Nerikes Allehanda - 22 feb 16 kl. 05:15

Idrottshall blir årets stora beslut

Nu är det bokslutstider i kommunerna och vi ska redovisa vad vi gjort med våra skattepengar. Faktum är att gör vi ett plusresultat så skapar det hos många en ilska ”jaha, om man nu har så mycket pengar kvar varför gjorde man inte mer” och det kan man ju undra. Vi som har ansvaret för ekonomin har inte bara kravet att leverera verksamhet till sista kronan utan vi ska sköta ekonomin på ett långsiktigt sätt.

YLE - 16 nov 17 kl. 21:01

Ryssland rasar över Wadas beslut – internationella skidförbundet väntas snart ge sin dom

Wadas beslut att inte öppna det avstängda ryska antidopningslaboratoriet väcker ilska i Ryssland. Det är orättvist, ett skämt, konstaterar man från ryskt håll – samtidigt som man väntar på det internationella skidförbundets egna beslut..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Dags att kolla radonhalten

Uppsalas husägare uppmanas nu av Uppsala kommun att mäta radonhalterna i sina hus..

UNT - 7 timmar sedan

Studenter ska "låsas in" för experiment

Fem studenter från Uppsala universitet kommer under ett dygn att "låsas in" och ställas inför flera utmaningar i ett experiment med namnet "The Lab"..

UNT - 10 timmar sedan

Ung man greps efter krogmisshandel

En man i 20-årsåldern greps natten mot söndagen misstänkt för att ha misshandlad en annan man vid en krog i centrala Uppsala..

UNT - 17 timmar sedan

E4 stängdes av efter olycka

På lördagskvällen körde en personbil in i ett räcke på E4 i södergående riktning, i höjd med Danmarks gärde, utanför Uppsala..

UNT - 17 timmar sedan

Larm: E4 avstängd efter olycka

Enligt larmuppgifter från räddningstjänsten har en personbil åkt in i ett räcke på E4 i södergående riktning, i höjd med Danmarks gärde, utanför Uppsala..

UNT - 17 timmar sedan

Brandskadad pizzeria borta

Den brandhärjade pizzerian på Bandstolsvägen är nu jämnad med marken..

UNT - 21 timmar sedan

Anmälan efter trafikolycka

Två fordon var under lördagseftermiddagen inblandade i en trafikolycka på Skuttungevägen mellan Dragby och Skuttungeby, norr om Uppsala..

UNT - 20 timmar sedan

En fest för öka Denis hopp

67 000 personer har skrivit på uppropet mot utvisningen av sexårige Denis till Ukraina..

UNT - 21 timmar sedan

Tre skadade i trafikolycka

Enligt larmuppgifter från Räddningstjänsten är flera fordon inblandade i en trafikolycka på Skuttungevägen mellan Dragby och Skuttungeby, norr om Uppsala..

UNT - 21 timmar sedan

Larm: Trafikolycka norr om Uppsala

Enligt larmuppgifter från Räddningstjänsten är flera fordon inblandade i en trafikolycka på Skuttungevägen, norr om Uppsala mellan Dragby och Skuttingeby..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.