YLE > Finland

Wednesday, 24 October, 04:32

YLE - 18 maj 18 kl. 08:41

Vårdbolaget Mehiläinen får nya ägare - flera försäkringsbolag bland köparnaVårdbolaget Mehiläinen köps upp av ett konsortium som bland annat består av flera finländska försäkringsbolag. I gruppen ingår försäkringsbolagen Lokal Tapiola, Varma och Ilmarinen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Mehiläinen, Lokal Tapiola, Ilmarinen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdbolaget, Mehiläinenfår nya , ägareflera , försäkringsbolagbland , köparna
YLE - 18 maj 18 kl. 08:41

Vårdbolaget Mehiläinen får ny majoritetsägare - Luxemburgbaserade CVC Capital Partners

Vårdbolaget Mehiläinen köps upp av ett konsortium som bland annat består av flera finländska försäkringsbolag. I gruppen ingår försäkringsbolagen Lokal Tapiola, Varma och Ilmarinen. Ny majoritetsägare blir det Luxemburg-baserade investeringsbolaget CVC Capital Partners..

HBL - 07 nov 13 kl. 05:04

HNS-kirurger satsar på privatsjukhus

Läkare vid HNS grundar ett privatsjukhus och vill ha kvar sina tjänster vid sjukvårds­distriktet. På HNS menar vd Aki Lindén att gränsen till konkurrerande verksamhet är nära.Går allt enligt planerna startar tretton kirurger efter årsskiftet Helsinki hospital.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Väktarna har inlett sin strejk - vi sammanfattar läget i fem punkter

Väktarna har inlett en tredagars strejk som pågår till midnatt natten till lördag. Flygpassagerare ska vara beredda på långa köer till säkerhetskontrollen. Järnvägsstationer kan tvingas hålla stängt..

YLE - 6 timmar sedan

Teknologiföretagen måste tänka om - fast anställning och ett gott rykte lockar inte så som utmanande arbetsuppgifter gör

Variation, utmaning och arbetsmiljö listas som viktigare faktorer än fast jobb och bra chefer när finländska unga akademiskt utbildade söker jobb. Det blir allt viktigare för de finska företagen att marknadsföra sig rätt för att hitta kunnig personal..

YLE - 8 timmar sedan

Browder: Nordea i Finland missade 234 miljoner dollars penningtvätt

Den amerikanske finansmannen William Browder anklagar Nordea i Finland för omfattande brister i arbetet att förhindra penningtvätt..

YLE - 9 timmar sedan

OECD-rapport: Redan i 10-årsåldern börjar klyftor mellan skoleleverna uppstå

En elevs socioekonomiska bakgrund har fortfarande en stor inverkan på skolframgången och skapar fortfarande ojämlikhet från unga år, enligt OECD:s färska rapport..

YLE - 10 timmar sedan

PAM: Flera arbetsstridsåtgärder på kommande - omfattar 50 000 personer

Servicefacket PAM kom att vidta ytterligare arbetsstridsåtgärder under de kommande veckorna med start nästa vecka. Åtgärderna omfattar ungefär 50 000 personer. Någon lösning på konflikten mellan regeringen och fackförbunden tycks inte finnas i sikte..

YLE - 10 timmar sedan

Vattenverkets framtid känsloladdad fråga som delade åsikter i Raseborgs fullmäktige

Det var en utdragen men sansad debatt i fullmäktigesalen i måndags när politikerna diskuterade för- och nackdelar med en fusion av stadens vattenverk och energibolag..

YLE - 12 timmar sedan

Sipilä: Inga bra förslag i uppsägningstvistefrågan

Regeringen har inte tagit emot tillräckligt goda förslag för att ersätta lagförslaget om uppsägningsskyddet, sade Sipilä i riksdagen på tisdag..

YLE - 12 timmar sedan

Flera strejker i sikte? Statsminister Sipilä och servicefacket PAM möts i kväll

Servicefacket PAM:s styrelse kommer att träffa statsminister Juha Sipilä (C) i hans tjänstebostad. Mötet börjar klockan 17 och beräknas pågå i drygt en timme..

YLE - 13 timmar sedan

Expert på arbetsrätt kommenterar flygplatsuppsägningen: "Arbetsgivaren avgör vad som är policy"

Professor Niklas Bruun, expert på arbetsrätt, kommenterar fallet där en flygplatsanställd sades upp för att han upprepade gånger ignorerade arbetsgivarens direktiv och bar Rosa bandet på sin arbetsuniform..

YLE - 13 timmar sedan

Nyrenoverade Kvinnokliniken ska renoveras igen på grund av fuktskador: "Duschvatten från badrummet rann ut i förlossningssalen"

Det finns fuktskador som kräver renovering på nyrenoverade Kvinnokliniken i Helsingfors. I flera våningar av L-flygeln finns det fukt i konstruktionen och under golvbeläggningen. Duschvattnet i badrummet rann åt fel håll till förlossningsavdelningen och ingenting har gjorts för att åtgärda det, säger en doula..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.