YLE > Finland

Monday, 21 January, 00:03

YLE - 18 maj 18 kl. 08:41

Vårdbolaget Mehiläinen får nya ägare - flera försäkringsbolag bland köparnaVårdbolaget Mehiläinen köps upp av ett konsortium som bland annat består av flera finländska försäkringsbolag. I gruppen ingår försäkringsbolagen Lokal Tapiola, Varma och Ilmarinen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Mehiläinen, Lokal Tapiola, Ilmarinen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdbolaget, Mehiläinenfår nya , ägareflera , försäkringsbolagbland , köparna
YLE - 18 maj 18 kl. 08:41

Vårdbolaget Mehiläinen får ny majoritetsägare - Luxemburgbaserade CVC Capital Partners

Vårdbolaget Mehiläinen köps upp av ett konsortium som bland annat består av flera finländska försäkringsbolag. I gruppen ingår försäkringsbolagen Lokal Tapiola, Varma och Ilmarinen. Ny majoritetsägare blir det Luxemburg-baserade investeringsbolaget CVC Capital Partners..

HBL - 07 nov 13 kl. 05:04

HNS-kirurger satsar på privatsjukhus

Läkare vid HNS grundar ett privatsjukhus och vill ha kvar sina tjänster vid sjukvårds­distriktet. På HNS menar vd Aki Lindén att gränsen till konkurrerande verksamhet är nära.Går allt enligt planerna startar tretton kirurger efter årsskiftet Helsinki hospital.

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Total månförmörkelse väntas tidigt på måndag morgon - fullmånen färgas blodröd

Tidigt på måndag morgon blir månen blodröd. Det är fråga om en total månförmörkelse då fullmånen skuggas helt av jorden. Den totala månförmörkelsen börjar klockan 6.

YLE - 4 timmar sedan

Total månförmörkelse väntas i morgon bitti - fullmånen färgas blodröd

Tidigt på måndag morgon blir månen blodröd. Det är fråga om en total månförmörkelse då fullmånen skuggas helt av jorden..

YLE - 7 timmar sedan

Analys: Sexuellt våld är en människorättsfråga man löser genom att följa människorättsavtal – inte genom att bryta mot dem

Regeringen vill utreda om Finland kunde skärpa sin asylpolitik genom att omtolka internationella människorättsavtal. Man sätter nu stor prestige i att genomdriva åtgärder som inte nödvändigtvis hjälper offren för sexuellt våld men som förstärker bilden av att problemet handlar om invandring, skriver Svenska Yles politiska reporter Magnus Swanljung..

YLE - 9 timmar sedan

Horsbäckföretagare: Högst på önskelistan är ett större byggvaruhus

Horsbäck, området mellan Ekenäs och Karis, har vuxit lavinartat sedan företagaren Bengt Ahtola först prövade sin lycka här för 25 år sedan. Nu har han sällskap av sonen och ett hundratal andra företagare..

YLE - 13 timmar sedan

Ekenäs IF:s fotbollsordförande Kaj Grönqvist är död

EIF:s fotbollsordförande Kaj Grönqvist dog i en sjukdomsattack på lördag kväll. Han valdes till ordförande för fotbollssektionen i Ekenäs IF i mars 2018..

YLE - 13 timmar sedan

Mikroplast i dricksvattnet oroar i Sankt Petersburg - nu vaknar också ryska forskare upp och vill undersöka plastföroreningar i vattendrag

När en grupp forskare strax efter nyår samlade till presskonferens om mikroplast i vattendrag i nordvästra Ryssland hade de inte mycket att komma med. Trots det var pressmötet ett viktigt steg, det visade nämligen att man också i Ryssland börjar vakna upp inför plastproblemet..

YLE - 14 timmar sedan

Kakel görs med omsorg - leran minns alla dina fel

Leriga händer, lermangel, lerstans. Livet är lera för Billnäsbon Catharina Borg-Wilén sedan hösten 2017. Hon tillverkar eget kakel i sin verkstad i Billnäs bruk..

YLE - 15 timmar sedan

Polisen i Åbo efterlyser uppgifter - taxichaufför misstänks för sexuellt övergrepp mot kund

En taxikund misstänks ha blivit offer för ett sexualbrott tidigt på söndag morgon i Åbo..

YLE - 18 timmar sedan

Rapport: Det är svårt för kvinnor i Norden att nå toppen och det är välfärdsstatens fel – "Rapporten bygger på gamla tankebanor", anser finländsk jämställdhetsforskare

Det är svårt för kvinnor att göra karriär och nå toppjobb, trots att kvinnor i Norden aktivt deltar i arbetslivet. Orsaken? Den traditionella nordiska välfärdsstaten.

YLE - Igår: 17:59

Rättslärda: Regeringens utspel är valpropaganda, men problematiskt

Det finns inget sätt att kringgå principen om förbud mot tillbakasändning, säger rättslärda. [link:https://svenska.yle.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.