YLE > Finland

Wednesday, 22 August, 08:00

Liknande nyheter

Taggar: Vårdbolaget, Mehiläinenfår nya , ägareflera , försäkringsbolagbland , köparna
YLE - 18 maj 18 kl. 08:41

Vårdbolaget Mehiläinen får ny majoritetsägare - Luxemburgbaserade CVC Capital Partners

Vårdbolaget Mehiläinen köps upp av ett konsortium som bland annat består av flera finländska försäkringsbolag. I gruppen ingår försäkringsbolagen Lokal Tapiola, Varma och Ilmarinen. Ny majoritetsägare blir det Luxemburg-baserade investeringsbolaget CVC Capital Partners..

HBL - 07 nov 13 kl. 05:04

HNS-kirurger satsar på privatsjukhus

Läkare vid HNS grundar ett privatsjukhus och vill ha kvar sina tjänster vid sjukvårds­distriktet. På HNS menar vd Aki Lindén att gränsen till konkurrerande verksamhet är nära.Går allt enligt planerna startar tretton kirurger efter årsskiftet Helsinki hospital.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 minuter sedan

Skolan i Fiskars får behålla egen kock

Köket i Fiskarin koulu kommer också i fortsättningen att vara ett tillredningskök. Det betyder att skolan har fått en ny kock då den nuvarande går i pension..

YLE - 10 minuter sedan

Medelmåttighet duger inte när arkitektur- och designmuséet ska byggas i Helsingfors

Helsingfors stad hejar på de grandiosa museiplanerna men håller handen hårt om plånboken..

YLE - 1 timme sedan

Två av fem finländare nöjda med antalet jaktlicenser för varg - fler vargar i Finland än i fjol

38 procent av finländarna anser att det beviljas tillräckligt med licenser för att jaga varg. Det visar en färsk opinionsmätning av Uutissuomalainen..

YLE - 1 timme sedan

Polisen intensivövervakar hastigheterna i ett dygn

Från onsdag morgon till torsdag morgon ska polisen vara extra aktiv med att hålla koll på att bilisterna håller sig till hastighetsbegränsningarna..

YLE - 2 timmar sedan

Nioåriga Daniel får inte läsa svenska i skolan i Åbo – både elever och föräldrar besvikna över de hårda kriterierna för att ordna språkundervisning

I Åbo kan fjärdeklassare börja läsa ett till språk - ifall dina klasskamrater är intresserade av samma språk som du. I mindre skolor är det därför svårt att få ihop tillräckligt många intresserade för att forma en grupp, något som gör både elever och föräldrar besvikna..

YLE - 2 timmar sedan

Billigast att renovera skolköken i Ekenäs - Österbyköket först ute att saneras

De befintliga skol- och daghemsköken i Ekenäsområdet borde få finnas kvar också i fortsättningen. På det skulle Raseborgs stad minimera sina investeringskostnader de kommande tio åren..

YLE - 2 timmar sedan

Patienter upprörda över läkares Kanta-anteckningar - läkarförbundet: "Syftet är inte att kritisera någon"

Databasen Kanta anklagas för att innehålla alltför känslig information om patienter – utan att patienten i vissa fall vet om det. Sådana uppgifter kan ändå vara betydande ur en läkares perspektiv..

YLE - 3 timmar sedan

EU ville höra vad medborgarna tycker om sommartiden - responsen var överväldigande

Är det klokt att flytta visarna på klockan två gånger per år? Det här ville EU har svar på i en öppen enkät som slog alla tiders rekord..

YLE - 3 timmar sedan

Sagorum för barnen och loft för distansjobbare - nyrenoverade huvudbiblioteket i Nickby öppnar i november

Ljust, färggrant och mera lämpat för dagens biblioteksverksamhet. Det var syftet med renoveringen av huvudbiblioteket i Nickby. Nu får barnen eget sagorum och unga kan studera på läsbalkongen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.