SVT > Utrikes

Wednesday, 20 February, 10:24

SVT - 18 maj 18 kl. 08:41

Ett kungligt bröllop med stålunch och poke bowlsEtt intimt bröllop med ”personlig touch” tillsammans med 600 gäster. Så beskriver hovexperterna Johan T Lindwall och Jenny Alexandersson det stundande bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Johan, Lindwall, Jenny Alexandersson, Harry, Meghan Markle

Dela artikeln

170 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett kungligt, bröllopmed , stålunchoch , poke, bowls

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Insats mot illegala Amazonasgruvor

Peru har inlett en insats för att sätta stopp för illegala guldgruvor i Madre de Dios i Amazonas..

SVT - 6 timmar sedan

Brasilianska Vogues modechef fick avgå efter kalasbild

Modechefen på brasilianska utgåvan av modemagasinet Vogue stötte på en kritikstorm efter att bilder från hennes 50-årskalas spreds i sociala medier. Kritikerna menade att bilderna –bland annat på modechefen sittandes i en tronliknande stol omgiven av svarta kvinnor– leder tankarna till koloniala skildringar av slaveri..

SVT - 11 timmar sedan

Trumps besked till Nordkorea: Ingen brådska med nedrustning

USA:s president Donald Trump meddelar en vecka före mötet med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un att slutmålet är att diktaturen avvecklar sina kärnvapen, men att det inte är någon brådska..

SVT - 12 timmar sedan

Mötet om Gui Minhai: Detta har hänt

I slutet av januari 2019 arrangerades ett möte i centrala Stockholm gällande den fängslade förläggaren Gui Minhai på initiativ av Sveriges Kinaambassadör. SVT Nyheter reder ut turerna kring mötet..

SVT - 12 timmar sedan

Flygplan fast i Iran sedan december

Det tog mer än två månader, men nu är reservdelarna slutligen på väg till Iran och reparationen av det stående Norwegianplanet kan påbörjas..

SVT - 13 timmar sedan

Ungerns ambassadör kallas till UD efter eskalerande ordkriget

UD har kallat till sig den ungerska ambassadören efter det alltmer eskalerande ordbråket mellan socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) och flera ministrar i Ungern. Sist ut i raden var landets vice premiärminister som i en tevesänd intervju kallade Strandhäll för ”stackars sjuk varelse”. – Mötet kommer att äga rum under onsdagen, säger Vilhelm Rundquist på UD:s presstjänst till SVT Nyheter..

SVT - 14 timmar sedan

Storbritannien nekar IS-tonåringen medborgarskap

19-åriga brittiskan Shamima som flydde till IS för fyra år sedan, nekas medborgarskap av Storbritannien. Det rapporterar The Guardian..

SVT - 14 timmar sedan

Ungerns vice premiärminister om svenska ministern: ”Sjuk varelse”

Efterskalven av socialförsäkringsminister Annika Strandhälls kritik mot Ungerns familjepolitik tilltar i styrka och klättrar allt högre upp i maktleden. I helgen kallade Ungerns vice premiärminister Zsolt Semjen den svenska ministern för en ”stackars sjuk varelse” i en tevesänd talkshow..

SVT - 17 timmar sedan

Efter biltullshotet – EU slår tillbaks med sojabönor

Handelskriget mellan EU och USA trappas nu upp. Efter ett möjligt införande av amerikanska biltullar hotar nu EU i sin tur med tullar på bland annat sojabönor och flytande naturgas, enligt EFN..

SVT - 19 timmar sedan

Hård kritik mot IS-jihadisternas ”själviska” hemländer

IS-anhängare strömmade från europeiska länder för att ansluta sig till terrorgruppens ”kalifat” i Syrien och Irak. När IS rike kollapsat har många av dem tagits till fånga, men ursprungländerna vägrar ta emot dem – till förtvivlan för många av dem som nu kan tvingas se sina plågoandar försatta på fri fot. Syrier och irakier som levt under IS beskriver för SVT ett ”förutsägbart men själviskt” agerande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.