UNT > Kultur

Thursday, 20 September, 14:27

Liknande nyheter

Taggar: Musikaliska, överraskningar
Kristianstadsbladet - 12 aug 14 kl. 09:03

Isidor tar nya musikaliska tag på kullen

Foto: Tommy Svensson
Efter tio festivaler ville paret Rondin ta paus från musikfesten hemma i deras trädgård, Isidors kulle. Nu är pausen slut, på lördag är Isidor tillbaka med en ny musikalisk påse Gott & blandat.
Isidor är ett lamadjur, bosatt på musikerparet Helena och Mats Rondins mark.

YA - 19 apr 14 kl. 04:00

Påskägg utan överraskningar

Foto: JESSICA GOW
Skumharar, chokladkaniner och godisägg. Påskäggen är fyllda med allehanda sötsaker och överraskningar. Det går inte att ta miste på känslan hos ett barn precis innan ett ägg öppnas.

Skånskan - 22 maj 16 kl. 14:00

Musikaliska äventyr på Svaneholm

Skurup I dag blir det konsert och bokrelease på Svaneholms slott. Musikern Pär Moberg släpper sina ungdomsböcker om unga med övernaturliga musikaliska förmågor.Klockan fyra i dag stämmer två körer in i nyskriven musik av Pär Moberg.

BT - 25 apr 14 kl. 08:37

Inga överraskningar från AB Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 1 727 miljoner kronor för första kvartalet. Det är bättre än väntat, men Hampus Engellau på Handelsbanken ser inga större överraskningar i rapporten. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 1 389 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 14 kl. 15:43

Få överraskningar bland Emmynomineringarna

På torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris.Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut.
Efter att komikern Mindy Kaling och programledaren Carson Daly läst upp nomineringarna stod det klart att HBO:s fantasyserie "Game of thrones" toppade listan, med chans på 19 stycken utmärkelser.

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 15:43

Få överraskningar bland Emmynomineringarna

På torsdagseftermiddagen svensk tid presenterades de nominerade till årets Emmy awards - tv-världens finaste pris.Årets lista över nomineringar bjöd på få överraskningar, men två kriminalserier sticker ut.
Efter att komikern Mindy Kaling och programledaren Carson Daly läst upp nomineringarna stod det klart att HBO:s fantasyserie "Game of thrones" toppade listan, med chans på 19 stycken utmärkelser.

YLE - 22 jul 14 kl. 08:17

Lehkosuo tror inte på överraskningar

På onsdagen spelar HJK säsongens hittils viktigaste match. Fjolårets katastrof får inte upprepa sig utan den här gången ska HJK ta sig vidare till den tredje kvalomgången i Champions League. Det första mötet med FK Rabotnicki slutade 0-0 vilket gör att utgångsläget nu är simpelt; på onsdagen måste HJK göra fler mål för att avancera från matchparet.

YLE - 22 apr 15 kl. 19:40

Slut på taktiska överraskningar

Dicken behöver inte ändra på sitt spel och inställning inför tredje finalen på fredag medan HIFK måste bli mer taggade och beslutsamma i sitt spel. Taktiska överraskningar kan ingendera laget mera bjuda på. I Dickenlägret var det idel glada miner efter final nummer två då laget igen klådde HIFK och igen med klara siffror.

Dagens PS - 03 jan 18 kl. 14:59

Guruns årslista: Tio överraskningar för 2018

Blackstones vice ordförande Byron Wien har i vanlig ordning släppt sin lista med händelser som kan överraska finansmarknaderna under året. Wien började publicera sin lista redan 1986 då han var chefsstrateg på Morgan Stanley. Listan över Byron’s tio överraskningar för 2018 inkluderar bland annat att Kina till slut tröttnar på den den lynniga ledaren i Nordkorea, att Jeremy Corbyn blir nästa premiärminister i Storbritannien och att det blir fortsatt turbulens i Katalonien.

Cornucopia - 09 aug 18 kl. 13:24

Höjda tomthyror för BRF:er är inga överraskningar

Dagens Industri har en artikel med en rubriksättning att höjda tomthyror är ett hårt slag mot klubbmedlemmar i berörda bostadsrättsföreningar. Men det är det inte, hyreshöjningarna är fullt förutsägbara, både i tid och storlek, för föreningar som inte äger fastigheten husen ligger på. Eventuella överraskningar visar bara att de överraskade inte borde äga en bostadsrätt.

Fler nyheter från UNT

UNT - 3 timmar sedan

Moneybrother turnerar akustiskt

Anders "Moneybrother" Wendin ger sig ur på vägarna och gör en akustisk turné senare i höst..

UNT - 3 timmar sedan

Då blir aldrig lika festligt i repris

Moderna museet firar jubileet av Andy Warhols första museiutställning..

UNT - 5 timmar sedan

Kiss lägger av – efter avskedsturné

Legendariska hårdrocksbandet Kiss ska ut på en sista turné – sedan lägger de ner, skriver Variety..

UNT - 5 timmar sedan

Vittnen hörs om Kulturprofilens våldtäkter

Sju vittnen och en journalanteckning..

UNT - 7 timmar sedan

Så gick det sen för Strindbergs Julie

Viktor Andersson läser Eva Ströms romanfantasi om en Julie som efter ett misslyckat självmordsförsök ger sig ut i vida världen..

UNT - 20 timmar sedan

Tiden kan fria kulturprofilen från sexbrott

Under onsdagen inleddes rättegången mot den så kallade kulturprofilen..

UNT - 20 timmar sedan

Hasse och Tage hyllas

I höst bjuder underhållaren Jacke Sjödin in till föreställningen "En kväll med Hasse och Tage" på Reginateatern ­– en hommage till duon om fick hela Sverige att skratta..

UNT - 22 timmar sedan

Jagad kulturprofil nekade till våldtäkt

Sexbrottsanklagelserna mot kulturprofilen fällde Svenska Akademien – och ställde in ett Nobelpris..

UNT - Igår: 12:29

Advokat: "Tuff början för min klient"

Det har varit en tuff början för min klient, säger målsägandebiträde Elisabeth Massi Fritz i samband med en paus i rättegången mot den så kallade kulturprofilen..

UNT - Igår: 10:04

Kulturprofilen i rätten – nekar till våldtäkt

Rättegången mot den så kallade kulturprofilen pågår i Stockholms tingsrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.