Sydsvenskan > Utrikes

Saturday, 19 January, 09:04

Liknande nyheter

Taggar: Vansinnesfärdmot , färdriktningen, Bron
Uppsalanyheter.se - 17 okt 14 kl. 03:08

Frontalkrockade på E4 - körde mot färdriktningen

Vansinnesfärden på E4 mot färdriktningen slutade med att två personbilar frontalkrockade, skadeläget är oklart.Vansinnesfärden på E4 mot färdriktningen slutade med att två personbilar frontalkrockade, skadeläget är oklart.   Det var strax efter midnatt som flera larm kom in till Stockholmspolisens norrortscentral, en bil kör i fel färdriktning.

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 07:59

En gripen efter vansinnesfärd mot färdriktningen

En personbil krockade med parkerade bilar vid betalstationen på Öresundsbron. Sedan körde personen mot färdriktningen in mot Malmö. Polis har anträffat bilen, och söker efter mannen..

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 12:53

Man åtalas för vansinnesfärd


När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva.Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 14 kl. 12:56

Man åtalas för vansinnesfärd

När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva. Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

BT - 16 jul 14 kl. 12:53

Man åtalas för vansinnesfärd

När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva. Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

Expressen - 18 jul 16 kl. 12:24

Vansinnesfärd på permobil – man jagas

Flera personer har larmat SOS om en vansinnesfärd på permobil. Det ska vara en person som kört mot färdriktningen på fordonet i Gnistängstunneln i Göteborg. – Vi har fått flera samtal om detta.

BT - 21 jun 17 kl. 21:09

Vansinnesfärd på R40 i Borås - misstänkta tjuvar körde mot trafiken

En vansinnesfärd inträffade på riksväg 40 i Borås på onsdagskvällen. Två män i en stulen bil körde då mot färdriktningen. – Farligt och mycket dumdristigt, säger Eva Svensson vid polisen..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 18 kl. 15:41

Vansinnesfärd i Umeå – togs av polis

Polisen fick under måndagen in samtal om en vansinnesfärd i Umeå. Föraren kunde tack vare allmänheten till slut stoppas av polis. – Föraren har kört upp på trottoarer, kört mot färdriktningen och mötande har varit tvungna att göra undanmanöver för att inte krocka, säger polisens kommunikatör, Börje Öhman.

Uppsalanyheter.se - 29 okt 16 kl. 10:07

Poliser skadade efter vansinnesfärd

Två poliser fördes till sjukhus efter att man blivit påkörda av en bilist på Ringgatan i Uppsala.Två poliser fördes till sjukhus efter att man blivit påkörda av en bilist på Ringgatan i Uppsala.   Det var vid 01-tiden som polisen larmades till Tuna Backar sedan en bilist kört mot färdriktningen.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 18 kl. 14:00

Drogad 23-åring i vansinnesfärd genom Helsingborg

Körde mot färdriktningen och fyra rödljus. Nu åtalas han..

Expressen - 04 maj 18 kl. 16:06

Rättegång pågår efter vansinnesfärd

I slutet av februari körde en person mot färdriktningen i Lundbytunneln i Göteborg och krockade med flera andra bilar. Säpo var inkopplad tidigt i utredningen efter fynd som gjordes i mannens bil. Just nu pågår rättegången mot mannen, skriver GP.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Allvarligt skadad efter påkörning i Borlänge

En man har förts till sjukhus med allvarliga skador sedan han blivit påkörd vid E16 vid Ornäs i Borlänge kommun. Mannen befann sig utanför sitt fordon när en annan bil körde på honom. En förundersökning om grov vårdslöshet i trafik samt vållande till kr.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Biljettkö runt hela Stadion

Klockan 10 släpps biljetterna till MFF:s bortamatch mot Chelsea den 21 februari. Supportrar har köat hela natten för de 2 695 biljetterna som MFF tilldelats..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Snabb istillväxt sätter fart på isbrytarna

Vinterkylan har slagit till på allvar och isarna växer i de svenska farvattnen. Det sätter fart på landets isbrytare. – Om man tycker om is finns det hopp om livet nu, säger Amund E B Lindberg på Sjöfartsverket.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Carlsbergs plastbantar sexpacken

Den danska bryggerijätten Carlsberg säger snart farväl till den klassiska sexpacken – sex ölburkar sammanhållna av ett plastemballage. I stället introduceras en nästan plastfri brytförpackning där burkarna hålls samman av ett oljebaserat, nedbrytbart li.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Patienter utan medicin efter stöld

Flera äldre blev utan mediciner efter en stöld på ett vård- och omsorgsboende på en ort i norra Sverige. För att dölja stölden tömde tjuven medicinkapslar med morfin/opiater på innehåll och återförslöt dem sedan, skriver Norran. Stölderna skedde mellan.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ny festival visar bara dåliga filmer

Värmer upp inför Göteborgs filmfestival med att visa några av historiens sämsta filmer..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Mindre elelände i Norrtälje

Efter drygt två dygn har samtliga 1 600 Eon-kunder fått tillbaka strömmen..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Slog ihjäl duvhök med hockeyklubba

Mannen hade problem med en duvhök som angrep hans höns. Till slut slog han ihjäl den med en hockeyklubba. Nu polisanmäls han för artskyddsbrott, rapporterar Smålandsposten.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Video: Här köar MFF-supportrar för Chelseabiljetter

De första var på plats 20 timmar före lördagens släpp till bortamatchen..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Mrabti klar för Birmingham

Kerim Mrabti lämnar svensk fotboll för spel i England. Den 24-åriga mittfältaren har skrivit på ett 18-månaderskontrakt med Birmingham City, bekräftar Championshipklubben på sin hemsida. Mrabti har tillhört Djurgården sedan 2015, men hans kontrakt med d.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.