Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 24 May, 07:57

Liknande nyheter

Taggar: Vansinnesfärdmot , färdriktningen, Bron
Uppsalanyheter.se - 17 okt 14 kl. 03:08

Frontalkrockade på E4 - körde mot färdriktningen

Vansinnesfärden på E4 mot färdriktningen slutade med att två personbilar frontalkrockade, skadeläget är oklart.Vansinnesfärden på E4 mot färdriktningen slutade med att två personbilar frontalkrockade, skadeläget är oklart.   Det var strax efter midnatt som flera larm kom in till Stockholmspolisens norrortscentral, en bil kör i fel färdriktning.

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 07:59

En gripen efter vansinnesfärd mot färdriktningen

En personbil krockade med parkerade bilar vid betalstationen på Öresundsbron. Sedan körde personen mot färdriktningen in mot Malmö. Polis har anträffat bilen, och söker efter mannen..

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 12:53

Man åtalas för vansinnesfärd


När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva.Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 14 kl. 12:56

Man åtalas för vansinnesfärd

När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva. Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

BT - 16 jul 14 kl. 12:53

Man åtalas för vansinnesfärd

När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva. Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

Expressen - 18 jul 16 kl. 12:24

Vansinnesfärd på permobil – man jagas

Flera personer har larmat SOS om en vansinnesfärd på permobil. Det ska vara en person som kört mot färdriktningen på fordonet i Gnistängstunneln i Göteborg. – Vi har fått flera samtal om detta.

BT - 21 jun 17 kl. 21:09

Vansinnesfärd på R40 i Borås - misstänkta tjuvar körde mot trafiken

En vansinnesfärd inträffade på riksväg 40 i Borås på onsdagskvällen. Två män i en stulen bil körde då mot färdriktningen. – Farligt och mycket dumdristigt, säger Eva Svensson vid polisen..

Uppsalanyheter.se - 29 okt 16 kl. 10:07

Poliser skadade efter vansinnesfärd

Två poliser fördes till sjukhus efter att man blivit påkörda av en bilist på Ringgatan i Uppsala.Två poliser fördes till sjukhus efter att man blivit påkörda av en bilist på Ringgatan i Uppsala.   Det var vid 01-tiden som polisen larmades till Tuna Backar sedan en bilist kört mot färdriktningen.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 18 kl. 14:00

Drogad 23-åring i vansinnesfärd genom Helsingborg

Körde mot färdriktningen och fyra rödljus. Nu åtalas han..

Expressen - 04 maj 18 kl. 16:06

Rättegång pågår efter vansinnesfärd

I slutet av februari körde en person mot färdriktningen i Lundbytunneln i Göteborg och krockade med flera andra bilar. Säpo var inkopplad tidigt i utredningen efter fynd som gjordes i mannens bil. Just nu pågår rättegången mot mannen, skriver GP.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Mycket på spel när Macron träffar Putin

Frankrikes president Emmanuel Macron träffar i dag Rysslands dito Vladimir Putin i S:t Petersburg. Högst på dagordningen står det globala kärnenergiavtalet med Iran, kriget i Syrien och konflikten i Ukraina. Det är det andra bilaterala mötet parterna em.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Trump: Bilimporten ett säkerhetshot

Att USA köper så mycket personbilar från andra länder hotar landets säkerhet. Det menar president Donald Trump, som nu får handelsdepartementet att utreda tullar av samma typ som de nyligen införda på aluminium och stål. "Det finns tecken på att import.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fler äldre jobbar i sjukvården

Allt fler som jobbar inom sjukvården fortsätter att arbeta efter att de fyllt 65 år. 2005 var drygt en procent av de anställda i landstingen och regionerna över 65 år, att jämföra med fem procent förra året. Det visar personalstatistik från Sveriges Kom.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bod brann i Gunnesbo

Elden från en brinnande container spred sig till en bod..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ny VM-låt av landslagsspelarnas egna barn

På onsdagskvällen bjöds Sveriges VM-trupp i fotboll på en musikalisk överraskning när de för första gången fick höra VM-låten ”Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva”. En sprillans ny hyllningslåt av artisten Pidde P – och fotbollsspelarnas egna b.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Lastbil har vält på E6 vid Hofterup – vägen avstängd

En lastbil har vält på E6 i höjd med Hofterup. Lasten har fallit ut över vägen..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

15-årig pojke tafsade på kvinnlig joggare

På onsdagen greps en 15-årig pojke för att ha tafsat på en kvinna i 40-årsåldern som var ute och joggade..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ingves: Lagstifta om fast ränta för bolån

Riksbankschefen Stefan Ingves vill att politikerna lagstiftar så att en större del av svenskarnas bolån binds till fast ränta, säger han i en intervju med Svenska Dagbladet. – Vi tror att det vore bra om man kunde komma åt det här med räntebindningstide.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Andra raka segern för volleybolldamerna

Sveriges volleybolldamer med Isabelle Haak i spetsen fortsätter att övertyga i landslagsturneringen Silver European League. Laget vann på onsdagen borta mot Kosovo och toppar nu grupp A. "De gjorde det tufft för oss i de första två seten och satte verkl.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Lastbilschaufför stoppades med narkotika för 13 miljoner – frias och får skadestånd

I ett lönnutrymme i lastbilen hittade tullen i Malmö totalt 150 kilo narkotika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.