Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 21 October, 12:01

Liknande nyheter

Taggar: Vansinnesfärdmot , färdriktningen, Bron
Uppsalanyheter.se - 17 okt 14 kl. 03:08

Frontalkrockade på E4 - körde mot färdriktningen

Vansinnesfärden på E4 mot färdriktningen slutade med att två personbilar frontalkrockade, skadeläget är oklart.Vansinnesfärden på E4 mot färdriktningen slutade med att två personbilar frontalkrockade, skadeläget är oklart.   Det var strax efter midnatt som flera larm kom in till Stockholmspolisens norrortscentral, en bil kör i fel färdriktning.

Sydsvenskan - 18 maj 18 kl. 07:59

En gripen efter vansinnesfärd mot färdriktningen

En personbil krockade med parkerade bilar vid betalstationen på Öresundsbron. Sedan körde personen mot färdriktningen in mot Malmö. Polis har anträffat bilen, och söker efter mannen..

Kristianstadsbladet - 16 jul 14 kl. 12:53

Man åtalas för vansinnesfärd


När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva.Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 14 kl. 12:56

Man åtalas för vansinnesfärd

När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva. Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

BT - 16 jul 14 kl. 12:53

Man åtalas för vansinnesfärd

När en 54-årig man flydde från polisen i juni hade det kunnat sluta riktigt illa. Mannen har åtalats för en vansinnesfärd genom centrala Uddevalla, där han narkotikapåverkad ska ha kört mot mötande trafik, på cykelbanor och mot rött ljus i en skymd kurva. Enligt Bohusläningen var hastigheten runt 125 kilometer i timmen.

Expressen - 18 jul 16 kl. 12:24

Vansinnesfärd på permobil – man jagas

Flera personer har larmat SOS om en vansinnesfärd på permobil. Det ska vara en person som kört mot färdriktningen på fordonet i Gnistängstunneln i Göteborg. – Vi har fått flera samtal om detta.

BT - 21 jun 17 kl. 21:09

Vansinnesfärd på R40 i Borås - misstänkta tjuvar körde mot trafiken

En vansinnesfärd inträffade på riksväg 40 i Borås på onsdagskvällen. Två män i en stulen bil körde då mot färdriktningen. – Farligt och mycket dumdristigt, säger Eva Svensson vid polisen..

Uppsalanyheter.se - 29 okt 16 kl. 10:07

Poliser skadade efter vansinnesfärd

Två poliser fördes till sjukhus efter att man blivit påkörda av en bilist på Ringgatan i Uppsala.Två poliser fördes till sjukhus efter att man blivit påkörda av en bilist på Ringgatan i Uppsala.   Det var vid 01-tiden som polisen larmades till Tuna Backar sedan en bilist kört mot färdriktningen.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 18 kl. 14:00

Drogad 23-åring i vansinnesfärd genom Helsingborg

Körde mot färdriktningen och fyra rödljus. Nu åtalas han..

Expressen - 04 maj 18 kl. 16:06

Rättegång pågår efter vansinnesfärd

I slutet av februari körde en person mot färdriktningen i Lundbytunneln i Göteborg och krockade med flera andra bilar. Säpo var inkopplad tidigt i utredningen efter fynd som gjordes i mannens bil. Just nu pågår rättegången mot mannen, skriver GP.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 18 kl. 14:00

21-årig man åtalas för vansinnesfärd

Körde narkotikapåverkad mot färdriktningen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lee Miller – musan som sa upp sig

Dunkers lyfter det surrealistiska draget hos Lee Miller, skriver Ann Lingebrandt..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Godståg och bil i kollision

Ett godståg och en personbil har kolliderat i Kimstad utanför Norrköping, skriver Räddningstjänsten Östra Götaland på sin hemsida. Två ambulanser har skickats till platsen, enligt SOS Alarms händelseinformationscentral. Det är oklart om någon skadats i.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Försvunnen mamma inte kidnappad

Den kvinna som varit försvunnen sedan i fredags på Gotland har inte kidnappats. Polisen misstänkte tidigare att hon förts bort från sitt hem mot sin vilja. Nu tyder allt på att hon lämnat hemmet frivilligt och att hon är vid liv, rapporterar SVT Öst.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Utlänningar köper begagnat i Sverige

Nya miljöregler och en stor efterfrågan från utlandet driver upp priserna på begagnade bilar. Trenden går stick i stäv med förväntningarna i början av året. Priset på begagnade bilar har stigit med tre procent hittills i år, vilket är en oväntad utveckl.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Gert Aspelin

Konstnären Gert Aspelin, Kivik, har avlidit i en ålder av 73 år..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Christer Borg

Journalisten Christer Borg, Malmö, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 79 år..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Britneys svenska superhit fyller 20

Den då okända 16-åringen Britney Spears blev namnet på allas läppar när "...Baby one more time" släpptes 23 oktober 1998. 20 år senare betraktas låten som ett fenomen och starten på en era där Max Martin intog tronen och sedan dess varit kung över Billb.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Hjälparbetare dödade av rebeller

Två hjälparbetare har skjutits till döds av rebeller i Kongo-Kinshasa, meddelar landets hälsominister, som säger att det är en "mörk dag" för alla som kämpar mot ebolaviruset i landet, twittrar nyhetsbyrån AP. Det tros vara första gången under det här e.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Säpo önskar mer mobilinformation

Telefonbolagen behöver inte längre lagra uppgifter om var abonnenter ringer eller skickar sms, i väntan på ny lagstiftning. Det oroar Säkerhetspolisen, som anser att det försvårar hundratals ärenden, enligt Sveriges Radio Ekot. – Det påverkar arbetet va.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Längre liv med antiinflammatorisk kost

Att äta livsmedel som har en antiinflammatorisk effekt kan ge ett längre liv, visar en studie bland 70 000 svenskar. Forskarna hoppas att det kan leda till att människor får i sig mindre rött kött, chips och läsk, skriver UNT. Deltagarna, som bor i Upps.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.