Nyan > Svenskfinland

Thursday, 24 May, 07:58

Nyan - 18 maj 18 kl. 07:24

Två partier saknar förtroende för hamnstyrelsenÅlands Framtid och Obunden Samling i Mariehamn har tappat förtroendet för hamnbolagets ledning. Det meddelar partierna i ett gemensamt pressmeddelande. Representanter för partierna har nu tagit del av informationen hur hamnen har hanterat köpen av tjänster från närståendebolaget. – Vi har utgående från den information vi nu fått ta del av inget vidare förtroende för den sittande styrelsen i hamnbolaget och vi önskar att stadsstyrelsen i Mariehamn kallar till extra bolagsstämma. Undertecknare av pressmeddelandet är Axel Jonsson, Rolf Granlund, Bert Häggblom, Anders Holmberg och Conny Nylund.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Framtid, Obunden Samling, Mariehamn, Axel Jonsson, Granlund, Häggblom, Holmberg, Conny Nylund, Orre, Nyan

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, partier, saknar, förtroendeför , hamnstyrelsen
News55 - 11 okt 16 kl. 11:08

Varannan svensk saknar förtroende för Postnord

– Det här är bara en av flera indikatorer. Det har skett en dramatisk ökning av klagomålen till PTS. Sammantaget är det indikationer på att allt inte riktigt är som det ska, säger Sten Selander, chef för postavdelningen på Post- och telestyrelsen, (PTS) till Aftonbladet.

NT - 11 jun 12 kl. 18:56

Saknar förtroende för läkare

Landstinget i Västmanland saknar förtroende för en läkare som äger en familjeläkarmottagning i Västerås. De låter därför bli att förlänga avtalet med mottagningen - och 4 000 patienter tvingas därmed byta läkarmottagning, skriver lokala medier..

SVT - 30 sep 15 kl. 12:31

Trafikutskottet saknar förtroende för Svensson Smith

Samtliga allianspartiledamöter i trafikutskottet säger till SVT Nyheter att de saknar förtroende för ordförande Karin Svensson Smith (MP). Detta efter hennes utspel om tågoffert från Kina..

Expressen - 30 sep 15 kl. 13:16

Utskottets ordförande saknar förtroende

Alla partiledamöter i trafikutskottet – som representerar alliansen – säger att de saknar förtroende för ordföranden Karin Svensson Smith (Mp). Det här rapporterar SVT Nyheter på onsdagen. Anledningen ska vara hennes utspel om tågoffert från Kina.

SvD - 12 feb 16 kl. 15:58

Bilevicius byter advokat: Saknar förtroende

Han är dömd i två instanser för mordet på Lisa Holm – nu byter Nerijus Bilevicius advokat eftersom han saknar förtroende för Inger Rönnbäck..

SR - 16 feb 16 kl. 12:20

Medlemmarna saknar förtroende för Polisen efter omorganisationen

Ett drygt år har gått sedan polisens stora omorganisation. Nu kommer ännu ett tecken på ett stort missnöje bland svenska poliser. Polisförbundets ordförande Lena Nitz får ständiga signaler om att medlemmarna saknar förtroende för ledningen efter omorganisationen..

NSD - 10 sep 16 kl. 09:45

Väljarna saknar förtroende för Sametinget

Hela 84 procent av den samiska väljarkåren saknar förtroende för Sametinget..

Norrtelje Tidning - 09 jun 17 kl. 08:35

Helikopterbesättningar: Vi saknar förtroende för Sjöfartsverket

Samtliga piloter och en majoritet av ytbärgarna och vinschoperatörerna ombord på Sjöfartsverkets räddningshelikoptrar, med baser i bland annat Norrtälje, har skrivit brev till ansvariga ministrar. I brevet framhåller undertecknarna att de saknar "förtroende för Sjöfartsverket som flygoperatör i dess nuvarande form"..

Affärsvärlden - 23 aug 17 kl. 13:17

Stockholms M-toppar saknar förtroende för Kinberg Batra

En majoritet av Moderaternas kommunalråd i Stockholms län saknar förtroende för partiledaren Anna Kinberg Batra, rapporterar SVT..

DI - 23 aug 17 kl. 13:10

Majoritet av Stockholms M-toppar saknar förtroende för Anna Kinberg Batra

En majoritet av M-ledarna i Stockholm saknar förtroende för den moderata partiledaren Anna Kinberg Batra. Det rapporterar SVT..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Ny Paf-styrelse presenteras i dag

I dag håller Ålands penningautomatförening, Paf, sitt årliga möte mellan ägare, styrelse, revisorer och ledning. Då kommer även den nya styrelsen att presenteras. Tidigare i vår meddelade Paf:s ordförande Åsa Ceder att hon inte ställer upp för återval.

Nyan - 12 timmar sedan

Snattare greps på bar gärning

En person greps på bar gärning för snatteri i en butik i Jomala på onsdagen, enligt ett pressmeddelande från polisen. Efter personalens ingripande och efter att varorna återlämnats så delgav polisen den ertappade personen en böteslapp för snatteri. I en butik i Mariehamn greps på onsdagen en annan person.

Nyan - 13 timmar sedan

Nyans läsare får sommarföljetong

Carina Karlssons roman ”Mirakelvattnet” är Nya Ålands sommarföljetong. Från och med 5 juni till 31 augusti publicerar vi två avsnitt i veckan.
”Mirakelvattnet” gavs ut våren 2014.

Nyan - 14 timmar sedan

Försökte köra ifrån polisen

En kvinna i 30-årsåldern försökte i oktober i fjol på en landskapsväg köra ifrån en polisbil som med både ljus- och ljudsignaler försökte få henne att stanna. Vid vänstersväng från Nya Godbyvägen till Godbyvägen körde hon på fel sida om en refug och sedan över en vägskylt. Färden fortsatte på en skogsväg där personbilen slutligen kolliderade med ett träd.

Nyan - 16 timmar sedan

Modeguide inför studenten

Den andra juni är dagen man tar studenten. Man har pluggat, man har stressat
och äntligen är man klar. Man får sin vita mössa, men vad skall man ha till?

Nyan - 18 timmar sedan

Får man ta hunden med sig när man äter?

Hur hundvänliga är restauranger och kaféer i Mariehamn? Önskereportagepatrullen har tagit reda på var man kan dricka en kopp kaffe och äta en bit mat med sin fyrbenta vän.
En läsare som hört av sig till Nya Åland har läst i Dagens Nyheter om hundvänliga restauranger, barer och kaféer i Stockholm.

Nyan - 20 timmar sedan

Nyskriven musikal med shantysånger i fokus

Shantymusikalen ”Det blåser från Nordost” har premiär under Shantyfestivalen i slutet av juni.
Musiken till shantymusikalen är sammanställd av Kjell Frisk och stommen av kören består av Triolen. – Musikalen är startskottet för festivalen, vi hälsar alla välkomna med det här uruppförande, säger Triolens dirigent Catherine Frisk-Grönberg.

Nyan - 21 timmar sedan

Konsert med klassisk gitarr

I kväll onsdag klockan 19.00 ges en konsert på klassisk gitarr i St. Görans kyrka.

Nyan - 22 timmar sedan

Minus för Mise i fjol

Ålands miljöservice, Mise, redovisar en förlust på drygt 20 000 euro för 2017.
Det förklaras, enligt verksamhetsledaren Sofie Dahlsten, av förseningar i upphandlingar av renhållningstjänster – Den fastighetsnära hämtningen i fyrfackskärl var planerad att inledas i september 2017 men har försenats i och med besvär över upphandling. Detta har medfört vissa merkostnader som påverkat Mises resultat, skriver hon i ett pressmeddelande.

Nyan - 23 timmar sedan

Olycka vid Pommerndocka

Vägen ner till ÅSS var under morgonen avstängd i drygt en halvtimme när räddningstjänsten ryckte ut på ett olyckslarm. En person fördes till sjukhus med oklara skador. Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.