Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 January, 09:01

Nyan - 18 maj 18 kl. 07:24

Två partier saknar förtroende för hamnstyrelsenÅlands Framtid och Obunden Samling i Mariehamn har tappat förtroendet för hamnbolagets ledning. Det meddelar partierna i ett gemensamt pressmeddelande. Representanter för partierna har nu tagit del av informationen hur hamnen har hanterat köpen av tjänster från närståendebolaget. – Vi har utgående från den information vi nu fått ta del av inget vidare förtroende för den sittande styrelsen i hamnbolaget och vi önskar att stadsstyrelsen i Mariehamn kallar till extra bolagsstämma. Undertecknare av pressmeddelandet är Axel Jonsson, Rolf Granlund, Bert Häggblom, Anders Holmberg och Conny Nylund.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Framtid, Obunden Samling, Mariehamn, Axel Jonsson, Granlund, Häggblom, Holmberg, Conny Nylund, Orre, Nyan

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, partier, saknar, förtroendeför , hamnstyrelsen
News55 - 11 okt 16 kl. 11:08

Varannan svensk saknar förtroende för Postnord

– Det här är bara en av flera indikatorer. Det har skett en dramatisk ökning av klagomålen till PTS. Sammantaget är det indikationer på att allt inte riktigt är som det ska, säger Sten Selander, chef för postavdelningen på Post- och telestyrelsen, (PTS) till Aftonbladet.

NT - 11 jun 12 kl. 18:56

Saknar förtroende för läkare

Landstinget i Västmanland saknar förtroende för en läkare som äger en familjeläkarmottagning i Västerås. De låter därför bli att förlänga avtalet med mottagningen - och 4 000 patienter tvingas därmed byta läkarmottagning, skriver lokala medier..

SVT - 30 sep 15 kl. 12:31

Trafikutskottet saknar förtroende för Svensson Smith

Samtliga allianspartiledamöter i trafikutskottet säger till SVT Nyheter att de saknar förtroende för ordförande Karin Svensson Smith (MP). Detta efter hennes utspel om tågoffert från Kina..

Expressen - 30 sep 15 kl. 13:16

Utskottets ordförande saknar förtroende

Alla partiledamöter i trafikutskottet – som representerar alliansen – säger att de saknar förtroende för ordföranden Karin Svensson Smith (Mp). Det här rapporterar SVT Nyheter på onsdagen. Anledningen ska vara hennes utspel om tågoffert från Kina.

SvD - 12 feb 16 kl. 15:58

Bilevicius byter advokat: Saknar förtroende

Han är dömd i två instanser för mordet på Lisa Holm – nu byter Nerijus Bilevicius advokat eftersom han saknar förtroende för Inger Rönnbäck..

SR - 16 feb 16 kl. 12:20

Medlemmarna saknar förtroende för Polisen efter omorganisationen

Ett drygt år har gått sedan polisens stora omorganisation. Nu kommer ännu ett tecken på ett stort missnöje bland svenska poliser. Polisförbundets ordförande Lena Nitz får ständiga signaler om att medlemmarna saknar förtroende för ledningen efter omorganisationen..

NSD - 10 sep 16 kl. 09:45

Väljarna saknar förtroende för Sametinget

Hela 84 procent av den samiska väljarkåren saknar förtroende för Sametinget..

Norrtelje Tidning - 09 jun 17 kl. 08:35

Helikopterbesättningar: Vi saknar förtroende för Sjöfartsverket

Samtliga piloter och en majoritet av ytbärgarna och vinschoperatörerna ombord på Sjöfartsverkets räddningshelikoptrar, med baser i bland annat Norrtälje, har skrivit brev till ansvariga ministrar. I brevet framhåller undertecknarna att de saknar "förtroende för Sjöfartsverket som flygoperatör i dess nuvarande form"..

Affärsvärlden - 23 aug 17 kl. 13:17

Stockholms M-toppar saknar förtroende för Kinberg Batra

En majoritet av Moderaternas kommunalråd i Stockholms län saknar förtroende för partiledaren Anna Kinberg Batra, rapporterar SVT..

DI - 23 aug 17 kl. 13:10

Majoritet av Stockholms M-toppar saknar förtroende för Anna Kinberg Batra

En majoritet av M-ledarna i Stockholm saknar förtroende för den moderata partiledaren Anna Kinberg Batra. Det rapporterar SVT..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 14 timmar sedan

Minister är för köttmärkning

Finland har för avsikt att anta en förordning som kräver att restauranger ursprungsmärker kött.
Förordningen gäller inte automatiskt på Åland, men minister Camilla Gunell (S) ställer sig positiv till att anta den som blankettlag. – Det är en jättebra förordning, speciellt nu efter torkan då vi vill uppmana att äta åländskt kött.

Nyan - 15 timmar sedan

Professor om självstyrelsen

Professor Jan Sundberg håller ett lunchseminarium om det åländska självstyrets kvaliteter nästa vecka på onsdag, den 23 januari. Har Åland tillräcklig beredskap att axla ett större politiskt och administrativt ansvar? Det är temat för Jan Sundbergs föreläsning.

Nyan - 16 timmar sedan

Ännu oklart om fjärrvärme

Infrastrukturnämnden diskuterade det nya bostadsområdet Södra Lillängen i södra stan på sitt senaste möte, men några beslut om projekteringen har inte ännu fattats. Det fattas ännu ett beslut om fjärrvärme ska dras till området, men när det är bestämt ska området projekteras, för att efter det lämnas ut på entreprenad. Enligt infrastrukturdirektör Kai Söderlund finns det just nu ingen tidsplan för projektet.

Nyan - 16 timmar sedan

Nya äventyrslopp att vänta på Åland

MULTISPORT. Inom en snar framtid kan det bli aktuellt med ytterligare äventyrslopp på Åland. .

Nyan - 18 timmar sedan

Åsa Ceder lämnar Alandia

Efter 17 år inom Alandia Försäkring, varav de senaste 14 åren som vd för Pensions-Alandia, lämnar Åsa Ceder försäkringsgruppen, skriver bolaget i ett pressmeddelande på fredagseftermiddagen. Enligt pressmeddelandet är ”Den företagsledningsfunktion som hon har haft är inte längre affärsmässigt försvarbar.” Anna Björkroos anna.

Nyan - 18 timmar sedan

Nära kollission mellan vajerfärjan och fraktfartyg

En ”nära på situation” mellan ett fraktfartyg och en vajer färja har inträffat i den åländska skärgården idag, skriver gränsbevakningen på twitter. Enligt Ålands radio handlar det om Ängsösundsfärjan och ett brittiskflaggat fartyg. Sjöbevakningen har påbörjat en förundersökning.

Nyan - 19 timmar sedan

Östersjösamtal i ny podcast

Samtal runt Östersjön, heter en ny podcast som lanseras av Östersjöfonden.

Östersjöfonden fyller 30 år i år och firar detta bland med en ny episod av Samtal runt Östersjön varje månad under hela året. Serien inleds med ett specialavsnitt med Östersjöfondens grundade Anders Wiklöf och fondens vd Lotta Nummelin.

Nyan - 21 timmar sedan

Operapremiär om en vecka

Författaren Ulla-Lena Lundberg är på visit i Mariehamn från Diktarhemmet i Borgå, där hon numera bor. .

Nyan - 23 timmar sedan

Ålandsinspirerat för sportkläder

Den svenska branschtidskriften Sportfack skriver att det svenska varumärket Tretorn tillsammans med finska Makia ska lansera en seglingskollektion under namnet Peace Islands, med inspiration från Åland. – Åland har en lång sjöfartshistoria och är i dag en mötesplats för många seglingsentusiaster, framhålls i lanseringen. Enligt Sportfack ska serien bestå av regnkläder, stövlar, stickade tröjor och accessoarer, och visas upp i januari på Pitti Uomo-mässan i Florens.

Nyan - 23 timmar sedan

Verksamhetsledaren polisanmäld

Styrelsen för Ålands bildningsförbund har polisanmält verksamhetsledaren Mikael Erickson för att försöka få klarhet vart förbundets pengar tagit vägen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.