Nyan > Svenskfinland

Sunday, 21 October, 11:54

Nyan - 18 maj 18 kl. 07:24

Två partier saknar förtroende för hamnstyrelsenÅlands Framtid och Obunden Samling i Mariehamn har tappat förtroendet för hamnbolagets ledning. Det meddelar partierna i ett gemensamt pressmeddelande. Representanter för partierna har nu tagit del av informationen hur hamnen har hanterat köpen av tjänster från närståendebolaget. – Vi har utgående från den information vi nu fått ta del av inget vidare förtroende för den sittande styrelsen i hamnbolaget och vi önskar att stadsstyrelsen i Mariehamn kallar till extra bolagsstämma. Undertecknare av pressmeddelandet är Axel Jonsson, Rolf Granlund, Bert Häggblom, Anders Holmberg och Conny Nylund.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Framtid, Obunden Samling, Mariehamn, Axel Jonsson, Granlund, Häggblom, Holmberg, Conny Nylund, Orre, Nyan

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, partier, saknar, förtroendeför , hamnstyrelsen
News55 - 11 okt 16 kl. 11:08

Varannan svensk saknar förtroende för Postnord

– Det här är bara en av flera indikatorer. Det har skett en dramatisk ökning av klagomålen till PTS. Sammantaget är det indikationer på att allt inte riktigt är som det ska, säger Sten Selander, chef för postavdelningen på Post- och telestyrelsen, (PTS) till Aftonbladet.

NT - 11 jun 12 kl. 18:56

Saknar förtroende för läkare

Landstinget i Västmanland saknar förtroende för en läkare som äger en familjeläkarmottagning i Västerås. De låter därför bli att förlänga avtalet med mottagningen - och 4 000 patienter tvingas därmed byta läkarmottagning, skriver lokala medier..

SVT - 30 sep 15 kl. 12:31

Trafikutskottet saknar förtroende för Svensson Smith

Samtliga allianspartiledamöter i trafikutskottet säger till SVT Nyheter att de saknar förtroende för ordförande Karin Svensson Smith (MP). Detta efter hennes utspel om tågoffert från Kina..

Expressen - 30 sep 15 kl. 13:16

Utskottets ordförande saknar förtroende

Alla partiledamöter i trafikutskottet – som representerar alliansen – säger att de saknar förtroende för ordföranden Karin Svensson Smith (Mp). Det här rapporterar SVT Nyheter på onsdagen. Anledningen ska vara hennes utspel om tågoffert från Kina.

SvD - 12 feb 16 kl. 15:58

Bilevicius byter advokat: Saknar förtroende

Han är dömd i två instanser för mordet på Lisa Holm – nu byter Nerijus Bilevicius advokat eftersom han saknar förtroende för Inger Rönnbäck..

SR - 16 feb 16 kl. 12:20

Medlemmarna saknar förtroende för Polisen efter omorganisationen

Ett drygt år har gått sedan polisens stora omorganisation. Nu kommer ännu ett tecken på ett stort missnöje bland svenska poliser. Polisförbundets ordförande Lena Nitz får ständiga signaler om att medlemmarna saknar förtroende för ledningen efter omorganisationen..

NSD - 10 sep 16 kl. 09:45

Väljarna saknar förtroende för Sametinget

Hela 84 procent av den samiska väljarkåren saknar förtroende för Sametinget..

Norrtelje Tidning - 09 jun 17 kl. 08:35

Helikopterbesättningar: Vi saknar förtroende för Sjöfartsverket

Samtliga piloter och en majoritet av ytbärgarna och vinschoperatörerna ombord på Sjöfartsverkets räddningshelikoptrar, med baser i bland annat Norrtälje, har skrivit brev till ansvariga ministrar. I brevet framhåller undertecknarna att de saknar "förtroende för Sjöfartsverket som flygoperatör i dess nuvarande form"..

Affärsvärlden - 23 aug 17 kl. 13:17

Stockholms M-toppar saknar förtroende för Kinberg Batra

En majoritet av Moderaternas kommunalråd i Stockholms län saknar förtroende för partiledaren Anna Kinberg Batra, rapporterar SVT..

DI - 23 aug 17 kl. 13:10

Majoritet av Stockholms M-toppar saknar förtroende för Anna Kinberg Batra

En majoritet av M-ledarna i Stockholm saknar förtroende för den moderata partiledaren Anna Kinberg Batra. Det rapporterar SVT..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Skadegörelse och fortkörning i lördags

Polisen kallades till en plats i Jomala som enligt anmälan hade blivit utsatt för skadegörelse på lördagseftermiddagen. En brottsplatsundersökning utfördes. En person som körde 90 kilometer i timmen på 70-väg åkte fast i polisens hastighetskontroll i Hammarland på lördagen.

Nyan - 45 minuter sedan

Michael Hancock ny Nyanreporter

Filmskaparen, författaren och journalisten Michael Hancock ville jobba mer journalistiskt. Nu är han ny kultur- och nyhetsreporter på Nya Åland. Sedan i måndags förra veckan har Nya Ålands redaktion fått förstärkning av journalisten och dramaturgen Michael Hancock.

Nyan - 1 timme sedan

Två gripna under natten

Under natten till söndagen kallades polisen till en hyresbostad i Eckerö efter att grannarna blivit störda av oljud hela natten. Strax efter klockan fyra på morgonen tryggade polisen hemfriden i området genom att avlägsna en person från platsen. Personen greps.

Nyan - 4 timmar sedan

Man bötfälld för pizzeriahotelser

Ålands tingsrätt har dömt en man till dagsböter för olaga hot. Mannen hade framfört hot mot restaurangchefen på pizzeria efter att han blivit avvisad från restaurangen. Mannen bestred åtalet men sade att han varit berusad och inte kom ihåg vad som hänt.

Nyan - 5 timmar sedan

Polisen: Märk era båttankar

Med hösten kommer båttanksstölderna. Just nu har polisen närmare 20 stulna båttankar i sitt garage som de inte vet vem tillhör. – Vi vill uppmana småbåtsägare att märka sina bränsletankar, säger Eva Fellman vid polisen.

Nyan - 16 timmar sedan

Bronset till Åland United

FOTBOLL. Åland United har tagit FM-brons.
Det efter att ha besegrat regerande mästaren FC Honka – för tredje gången den här säsongen.

Nyan - 17 timmar sedan

Cyklist i krock med personbil

En personbil kolliderade med en cyklist vid 17-tiden på lördagen i norra Mariehamn. Sammanstötningen inträffade i en kurva där cyklisten körde på fel sida av vägen och sikten var dålig. Cyklisten fördes till akuten för rutinkontroll.

Nyan - 20 timmar sedan

Släckningsarbete på två markbränder

Alarmcentralen fick in ett larm om en markbrand vid Orrdalsklint i Saltvik strax efter klockan 14 på lördagen. Det rörde sig om ett ungefär 300 kvadratmeter stort område. Vid 16-tiden var branden under kontroll och blåljuspersonalen höll då på att vattenbegjuta området.

Nyan - 20 timmar sedan

Flygljus misstogs för nödraketer

En båt på väg ut på Ålands hav på fredagskvällen såg ett antal ljus som uppfattades som nödraketer. Sjöräddningscentralen startade en eftersökning, men kom till slut fram till ljusen troligtvis var från flygtrafiken kring Arlanda. Att ljusen synts så bra beror på ovanligt goda siktförhållanden, skriver Ålands sjöräddningssällskap på sin hemsida.

Nyan - 22 timmar sedan

Flera rådjursolyckor under natten

Två rådjursolyckor inträffade under natten till lördagen, den ena i Lemland Granboda och den andra i östra Jomala. Inga personer kom till skada vid olyckorna. Polisen konstaterar att det för tillfället är mycket djur i farten längs vägarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.