Nyan > Svenskfinland

Sunday, 19 August, 06:07

Nyan - 18 maj 18 kl. 07:24

Två partier saknar förtroende för hamnstyrelsenÅlands Framtid och Obunden Samling i Mariehamn har tappat förtroendet för hamnbolagets ledning. Det meddelar partierna i ett gemensamt pressmeddelande. Representanter för partierna har nu tagit del av informationen hur hamnen har hanterat köpen av tjänster från närståendebolaget. – Vi har utgående från den information vi nu fått ta del av inget vidare förtroende för den sittande styrelsen i hamnbolaget och vi önskar att stadsstyrelsen i Mariehamn kallar till extra bolagsstämma. Undertecknare av pressmeddelandet är Axel Jonsson, Rolf Granlund, Bert Häggblom, Anders Holmberg och Conny Nylund.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Framtid, Obunden Samling, Mariehamn, Axel Jonsson, Granlund, Häggblom, Holmberg, Conny Nylund, Orre, Nyan

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, partier, saknar, förtroendeför , hamnstyrelsen
News55 - 11 okt 16 kl. 11:08

Varannan svensk saknar förtroende för Postnord

– Det här är bara en av flera indikatorer. Det har skett en dramatisk ökning av klagomålen till PTS. Sammantaget är det indikationer på att allt inte riktigt är som det ska, säger Sten Selander, chef för postavdelningen på Post- och telestyrelsen, (PTS) till Aftonbladet.

NT - 11 jun 12 kl. 18:56

Saknar förtroende för läkare

Landstinget i Västmanland saknar förtroende för en läkare som äger en familjeläkarmottagning i Västerås. De låter därför bli att förlänga avtalet med mottagningen - och 4 000 patienter tvingas därmed byta läkarmottagning, skriver lokala medier..

SVT - 30 sep 15 kl. 12:31

Trafikutskottet saknar förtroende för Svensson Smith

Samtliga allianspartiledamöter i trafikutskottet säger till SVT Nyheter att de saknar förtroende för ordförande Karin Svensson Smith (MP). Detta efter hennes utspel om tågoffert från Kina..

Expressen - 30 sep 15 kl. 13:16

Utskottets ordförande saknar förtroende

Alla partiledamöter i trafikutskottet – som representerar alliansen – säger att de saknar förtroende för ordföranden Karin Svensson Smith (Mp). Det här rapporterar SVT Nyheter på onsdagen. Anledningen ska vara hennes utspel om tågoffert från Kina.

SvD - 12 feb 16 kl. 15:58

Bilevicius byter advokat: Saknar förtroende

Han är dömd i två instanser för mordet på Lisa Holm – nu byter Nerijus Bilevicius advokat eftersom han saknar förtroende för Inger Rönnbäck..

SR - 16 feb 16 kl. 12:20

Medlemmarna saknar förtroende för Polisen efter omorganisationen

Ett drygt år har gått sedan polisens stora omorganisation. Nu kommer ännu ett tecken på ett stort missnöje bland svenska poliser. Polisförbundets ordförande Lena Nitz får ständiga signaler om att medlemmarna saknar förtroende för ledningen efter omorganisationen..

NSD - 10 sep 16 kl. 09:45

Väljarna saknar förtroende för Sametinget

Hela 84 procent av den samiska väljarkåren saknar förtroende för Sametinget..

Norrtelje Tidning - 09 jun 17 kl. 08:35

Helikopterbesättningar: Vi saknar förtroende för Sjöfartsverket

Samtliga piloter och en majoritet av ytbärgarna och vinschoperatörerna ombord på Sjöfartsverkets räddningshelikoptrar, med baser i bland annat Norrtälje, har skrivit brev till ansvariga ministrar. I brevet framhåller undertecknarna att de saknar "förtroende för Sjöfartsverket som flygoperatör i dess nuvarande form"..

Affärsvärlden - 23 aug 17 kl. 13:17

Stockholms M-toppar saknar förtroende för Kinberg Batra

En majoritet av Moderaternas kommunalråd i Stockholms län saknar förtroende för partiledaren Anna Kinberg Batra, rapporterar SVT..

DI - 23 aug 17 kl. 13:10

Majoritet av Stockholms M-toppar saknar förtroende för Anna Kinberg Batra

En majoritet av M-ledarna i Stockholm saknar förtroende för den moderata partiledaren Anna Kinberg Batra. Det rapporterar SVT..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 13 timmar sedan

Mio Sommardahl blev årets fyr

För sitt outtröttliga engagemang och sprudlande entusiasm belönades Mio Sommardahl med priset som årets fyr på Pride-paraden.  
Det var en rörd Mio Sommardahl som steg upp på Torgscenen för att ta emot priset av förra årets fyr, prästen Maria Widman. Mio Sommardahl, som i flera års tid arbetat som ungdomsledare och dragit både kill-och tjejgrupper samt regnbågsfikan, hyllades för sitt engagemang.

Nyan - 17 timmar sedan

Ålandspremiär för finlandssvenska stjärnskott

Crimson Peak är det band som under året rönt framgångar i Svenskfinland och på lördag möter de för första gången den åländska publiken. Ålänningen Yones Wilson är gitarrist i bandet, vars musik spelats på både Radio X3M och P3 Osignat.
– Vi satte igång 2016.

Nyan - 19 timmar sedan

Sista kryssarbesöket för sommaren

I dag får Mariehamn sitt sista internationella kryssningsbesök. Det är m/s Braemar, ägt av norska Fred Olsen Lines.
Fartyget ligger vid internationella kryssningsteminalen, Birka-terminalen, i Västerhamn mellan klockan 13 och 20.

Nyan - 19 timmar sedan

Polisen varnar för olaglig arbetskraft

Polisen informerar allmänheten om att utländska medborgare, engelsktalande sådana, tar sig runt i landskapet och erbjuder hantverksarbete. Detta i utlandsregistrerade paketbilar. Arbetet de erbjuder sig göra rör i huvudsak takarbete, målning och fasadtvätt.

Nyan - Igår: 16:14

Storm i vattenglas efter falsk avbokning

Ett inlägg i sociala medier om Ålandstrafikens bokningssystem har föranlett en kommentarsstorm på Facebook och hård kritik har riktats mot Ålandstrafiken. Inlägget har delats över 20 gånger och närmare 200 kommentarer har gjorts under inlägget. Nu har landskapet utrett händelsen så långt man kan.

Nyan - Igår: 12:07

Fler ägare i Andelsbanken

7 437. Så många ägare har Andelsbanken Åland. Det är en ökning med 430 stycken från samma period ifjol.

Nyan - I förrgår: 19:00

Nu finns plats på Lemlands dagisar

Nu finns det plats för alla som behöver en daghemsplats i Lemland. Dessutom finns visioner och planer för både nya daghem och pedagogisk utveckling.
Den 20 augusti ska ”Den nya modulen” tas i bruk när åtta barn, fyra- till femåringar, och två nya anställda flyttar in.

Nyan - I förrgår: 16:00

Hovrätten tar upp Nya Åland-åtal

Hovrätten tar upp åtalet mot två tidigare Nya Åland-journalister som tingsrätten förkastade i våras. Åtalet gällde ärekränkning och spridande av information som kränker privatlivet. Målsäganden tyckte att Nya Ålands dåvarande chefredaktör Jonas Bladh och reportern Annica Lindström hade begått ett brott när en hyperlänk publicerades till en artikel i finsk nättidning där den målsägandes namn framgick.

Nyan - I förrgår: 15:36

Kraftig matlagning orsakade alarm

Ett automatalarm gick på Sankt Görans församlingshem i Mariehamn under torsdagseftermiddagen. Orsaken, enligt brandbefäl Ted Andersson, var matlagning med mycket os. Ingen brand uppstod.

Nyan - I förrgår: 14:00

Fortkörningen kostade 320 euro

Tingsrätten dömer en bilförare till 40 dagsböter på totalt 320 euro och körförbud för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. I juni körde han 61 kilometer i timmen på en 30-sträcka på Norra Svibyvägen vid Sviby daghem i Jomala. Han fick då ett körförbud som går ut i slutet av augusti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.