DN > Utrikes

Thursday, 24 May, 08:03

DN - 18 maj 18 kl. 07:01

”Jag arbetar frivilligt för kärleken till partiet”Hyperinflation och svår brist på mat och medicin. Ändå väntas president Nicolás Maduro vinna söndagens presidentval i Venezuela. Vad är det som får väljare att tro på en politik som skapat en av de värsta humanitära katastroferna i Latinamerika i modern tid?.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Nicolás Maduro, Venezuela, Latinamerika

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag arbetar, frivilligtför , kärlekentill , partiet
Cornucopia - 30 maj 17 kl. 12:22

Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de tveksamma som testats frivilligt

Rättsmedicinalverket rapporterade idag om hur många av de sk ensamkommande asylsökande barnen i själva verket har ljugit om sin ålder och är över 18 år gamla. 76% av de frivilligt testade tveksamma fallen visar sig vara vuxna, vilket endast överraskar miljöpartister. Samtidigt skyller regeringen på Moderaterna och Moderaterna på regeringen, medan svaret nog bör sökas hos Miljöpartiets faktaresistens.

YLE - 15 apr 15 kl. 03:32

Viktigt fotfolk arbetar i valets kulisser

Diana Nordström, SFP, och Eva Comét, SDP, har lagt ner många timmar på att föra fram sina respektive kandidater i riksdagsvalet. Frivilligarbetet kan tyckas tungt men uppfattas i första hand som givande, intygar båda. - Det bästa är att få möta människor på gator och torg och få berätta mera om vad partiet står för.

Nerikes Allehanda - 05 feb 14 kl. 05:01

Nu kan Miljöpartiet tänka sig en EU-skatt

För 20 år sedan var Miljöpartiet övertygade EU-motståndare. I dessa dagar avgör Miljöpartiets medlemmar om partiet ska säga ja till ett avgörande steg mot ökad överstatlighet i EU, att EU skulle ta ut en skatt som går direkt till EU:s budget. En omröstning bland medlemmarna avslutas på fredag.

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 14 kl. 15:03

Kärleken blommar ut på bondgårdarna

Säg hej till årets tv-bönder. "Bonde söker fru" drar igång sin nionde säsong, och den här gången bryter man programmets regler för att kärleken ska kunna blomstra.
Åtta "Bonde söker fru"-bebisar har kommit till världen sedan TV4:s dejtingprogram började sändas 2006.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 15:03

Kärleken blommar ut på bondgårdarna

Säg hej till årets tv-bönder. "Bonde söker fru" drar igång sin nionde säsong, och den här gången bryter man programmets regler för att kärleken ska kunna blomstra.
Åtta "Bonde söker fru"-bebisar har kommit till världen sedan TV4:s dejtingprogram började sändas 2006.

YA - 23 aug 13 kl. 04:01

Miljöpartiet de harmlösa

Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Miljöpartiet vill allas bästa. Något svar på vad de grönas politik egentligen åstadkommer avkrävs partiet sällan.
När Miljöpartiet ser ett problem ska det lösas.

Cornucopia - 12 nov 17 kl. 09:58

Bra av Miljöpartiet och Lövin - tar flyget till miljömöte

Miljöpartiet och klimatminister Isabella Löwin (mp) är tydliga med varför vi måste fortsätta flyga i Sverige. Dels handlar det om att det är billigare och dels om att det tar för lång tid att ta tåget för jobbresor. Det är bra av Miljöpartiet att förtydliga att flyget är fullt motiverat och ett förstahandsval för personer som arbetar.

Barometern - 19 aug 13 kl. 09:34

Mamma hoppas hitta kärleken i tv

My Martens sökte till programmet Ensam mamma söker med förhoppningen att få fjärilar i magen igen. Och sommarens inspelningar har varit en nyttig resa. I september drar en ny säsong av Ensam mamma söker i?

Expressen - 21 jun 14 kl. 06:29

Malin Berghagen valde bort kärleken

Hon arbetar just nu med sin nya bok om yoga. Nu berättar Malin Berghagen att hon lämnat sitt gamla liv bakom sig - och så även kärleken. Förhållandet med sambon Martin tog slut när hon flyttade till Mallorca och han valde att stanna kvar i Sverige.

Skånskan - 24 apr 17 kl. 08:00

Här hyllar Oz livet, freden och kärleken

Recension/litteratur BOK
Judas
Författare: Amos Oz
Översättning från hebreiska till engelska: Nicholas de Lange
Översättning från engelska: Rose-Marie Nielsen
Förlag: Wahlström & Widstrand ERWP.fif(0)Amos Oz har under lång tid förespråkat en tvåstatslösning till den israelisk-palestinska konflikten. Det var han som myntade uttrycket ”make peace, not love”.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Trump signalerar att biltullar närmar sig

Knappt har Kina sagt att fordonstullarna ska kapas, förrän USA signalerar att man ska införa höga importavgifter..

DN - 10 timmar sedan

Arresteringen av aktivister visar den saudiska regimens rätta ansikte

Massgripandena av saudiska kvinnorättskämpar fortsätter. Åtgärderna visar att kronprins Muhammad bin Salman trots allt är mer mån om sin enväldiga makt än att framstå som reformistisk i omvärldens ögon..

DN - 11 timmar sedan

Trump får inte blockera folk på Twitter

USA:s president Donald Trump får inte blockera människor på sin favoritkommunikationskanal Twitter, enligt ett beslut från en federal domare, rapporterar amerikanska medier..

DN - 12 timmar sedan

Professor blir Italiens premiärminister

Italiens president Sergio Mattarella har godkänt juridikprofessorn Giuseppe Conte som landets nye premiärminister..

DN - 12 timmar sedan

Förgiftade Julia Skripal: Mitt liv har vänts upp och ner

Julia Skripal överlevde det mordförsök som brittiska myndigheter håller Ryssland ansvarigt för. Men dottern till en av de mest framstående ryska spionerna säger att hon, trots förgiftningen, ”på lång sikt” vill återvända till sitt hemland..

DN - 12 timmar sedan

Sista chansen för Makedonien att byta namn

Stormakterna börjar tröttna på Greklands och Makedoniens oförmåga att lösa konflikten om det senare landets namn. Både Angela Merkel och USA:s vicepresident Mike Pence har ringt och pressat de båda ländernas ledare..

DN - 13 timmar sedan

Oro för utländsk inblandning i Irlands folkomröstning

DUBLIN. Google har totalförbjudit annonser om folkomröstningen om abortlagstiftningen i Irland, och Facebook begränsat dem kraftigt, efter misstankar om att utländska intressen försöker påverka utfallet i omröstningen. ”Vi har hittat hundratals annonser som vi inte vet vem som står bakom”, säger analytikern Liz Carolan, som jämför med Brexit-omröstningen i Storbritannien..

DN - 13 timmar sedan

Clapper: Trump blev president tack vare Ryssland

USA:s förre underrättelsechef James Clapper hävdar att Ryssland ”utan tvekan” lyckades påverka det amerikanska presidentvalet 2016 så att Donald Trump blev president – och därmed stoppade Hillary Clinton från att nå posten.  ”Att påstå något annat tänjer på både logik, sunt förnuft, och godtrogenhet”, skriver han i en ny bok, enligt MSNBC. .

DN - 16 timmar sedan

Amerikan drabbad av mystisk hjärnskada i Kina

USA:s utrikesdepartement varnar sin personal i Kina för onormala ljud sedan en konsulatanställd drabbats av en hjärnskada. Uppgifterna liknar dem om mystiska hälsoproblem hos diplomater på Kuba..

DN - 19 timmar sedan

Regimkritisk bloggare ska ha arresterats

Egyptisk bloggaren Wael Abbas uppger att han arresterats av säkerhetsstyrkor och hans vistelseort är för närvarande okänd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.