Expressen > Opinion

Monday, 21 May, 07:21

Expressen - 18 maj 18 kl. 06:00

Sverige måste sätta stopp för islamismenSvenska skolor ska undervisa om islamism på samma sätt som man gör om nazismen.Alla bidrag till organisationer med islamistiska kopplingar ska också stoppas, kräver KDU..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
KDU

Dela artikeln

1668 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigemåste , sätta, stoppför , islamismen
Expressen - 04 feb 13 kl. 06:28

Så ska Sverige sätta stopp för Leo Messi

LONDON. Sverige måste få stopp på Lionel Messi på Friends arena på onsdag för att nå ytterligare en triumf mot en stornation. Blågult vet hur de ska stoppa Barcelonastjärnan, som enligt spanska mediauppgifter är ur balans för tillfället.

Magazin24 - 06 maj 13 kl. 11:54

(S): Vi vill sätta stopp för ungdomsarbetslösheten

Om den höga arbetslösheten bland svenska ungdomar. Sverige står inför stora framtidsutmaningar. Idag är mer än 400 000 svenskar arbetslösa.

Sydöstran - 23 apr 18 kl. 16:00

Dags att sätta stopp för porren

Det är dags att sätta stopp för porren! De här veckan har ROKS, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige, utropat till aktionsvecka mot porr. Kom med oss i kampen för ett jämställt och porrfritt samhälle.

DN - 11 sep 16 kl. 21:00

”Vi vill sätta stopp för fler religiösa friskolor i Sverige”

Vi kommer att föreslå Liberalernas landsmöte att ta ställning för ett stopp för religiösa friskolor i Sverige. Det betyder att tillstånd till nya sådana skolor inte får ges. Befintliga konfessionella skolor ska inte heller ges tillstånd att utöka antalet elever, skriver företrädare för Liberalerna..

Sydsvenskan - 14 okt 15 kl. 04:00

De verkligt dyra flyktingarna. Dags att sätta stopp för skatteparadisen.

Det är dags att sätta åt flyktingarna innan de äter oss ur huset. Dessa skumma figurer som utnyttjar internationella, professionella ligor för att hitta varje tänkbart kryphål för att slippa bidra till den välfärd de annars gärna utnyttjar. Och som i själva verket är så välbeställda att de inte behöver fly.

DN - 12 feb 18 kl. 21:00

”Miljöpartiet vill sätta stopp för fossila drivmedel 2030”

  DN DEBATT 13/2. Miljöpartiet presenterar i dag en klimatfärdplan med 142 åtgärder som ska göra så att Sverige lever upp till Parisavtalet. En viktig punkt är att sätta ett slutdatum för fossila drivmedel: Vi vill att den sista droppen fossila bränslen för fordon ska säljas i Sverige år 2030, skriver språk­rören Isabella Lövin och Gustav Fridolin..

SmålandsPosten - 18 jan 14 kl. 23:42

Vi tänker sätta stopp för rasisternas frammarsch

Nazistiska stöveltramp och rasistiska slagord har åter börjat höras runt om i Europa, i Sverige och här i Kronoberg. Politiska partier med rasistiska förtecken har flyttat fram sina positioner i Europa. Den ekonomiska krisen har skapat ett politiskt utrymme och inom EU tänker ett flertal sådana partier bilda en gemensam högerextrem grupp inför valet till Europa­parlamentet i maj för att försöka få ytterligare makt och inflytande.

Sydsvenskan - 12 jun 13 kl. 06:30

Europa vill sätta stopp för massövervakningen

Europas politiker rasar nu mot USA:s globala massövervakning.I går höll EU-parlamentet extradebatt i Strasbourg.I morgon begär EU:s dataskyddskommissionär Viviane Reading svar från USA:s justitieminister Eric Holder vid ett möte i Dublin.

Nyheter 24 - 06 nov 13 kl. 15:01

Danskarna kan sätta stopp för den nya svenska femkronanNya sedlar och mynt

Nya mynt och nya sedlar. Det är vad som väntar Sverige i oktober 2015 och oktober 2016. De befintliga sedlarna och mynten får nya utseenden och dessutom införs en tvåkrona och en 200-kronorssedel.

SR - 03 sep 14 kl. 20:33

Magnus Pehrsson ska sätta stopp för Sverige

Försvar, fart - och att göra det svårt för Zlatan Ibrahimovic. Det vill den estniske förbundskaptenen Magnus Pehrsson se sitt fotbollslandslag prestera mot Sverige. – Det är ju en speciell match för mig, säger han..

Expressen - 20 mar 13 kl. 16:06

Därför vill allt fler sätta stopp för p-pillren

De satte P för oönskade graviditeter - och fart på kvinnans frigörelse. Men debatten av p-pillrens biverkningar har tagit ny fart, sedan fyra dödsfall i Frankrike kopplats samman med den tredje och fjärde generationens p-piller. I Sverige, som toppar abortligan i Norden, har 29 kvinnor dött av biverkningar under det senaste decenniet och användningen av p-piller minskar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Den här dubbelmoralen håller inte, Miljöpartiet

50 000 dödsfall om året i Europa och USA kan kopplas till bakterier som utvecklat antibiotikaresistens.Miljöpartiet vill införa en skatt – men borde sopa framför de egna dörrarna först, skriver kycklingbonden Jenny Andersson, ordförande för Svensk fågel..

Expressen - Igår: 05:00

När oskulder börjar hata och massmörda

Jag ser dig. Det suger att vara ensam, det suger att känna sig oattraktiv och sex är skitsvårt. Trots det: Du är inte dömd till ensamhet, tjejer är inte dina fiender.

Expressen - I förrgår: 05:00

De ensamkommande är ett klipp för Sverige

Att ge 9 000 ensamkommande en ny chans är inte bara ett humanitärt beslut.Länderna som haft den bästa ekonomiska utvecklingen är de som haft den mest generösa migrationspolitiken, skriver tidigare riksdagsledamoten Pär Granstedt (C)..

Expressen - I förrgår: 11:03

Hökmark får finna sig i en debatt baserad på fakta

"SVT:s åsiktspoliser har nu kommit till mig" skrev Gunnar Hökmark efter att ha kontaktats av SVT:s Faktakollen.Hökmark, liksom andra debattörer som vill bli tagna på allvar, får finna sig i ett debattklimat baserat på fakta, svarar redaktören Fredrik Laurin..

Expressen - 17 maj 18 kl. 06:00

Fattar ni att ett fängelse är mer än en byggnad?

Politikerna försöker att komma tillrätta med utanförskap och segregation genom att straffa bort problemen.Straff i frihet kan fungera bättre för att motverka återfall i brott, skriver Christer Renlid från Kris tidskrift Vägen Ut..

Expressen - 16 maj 18 kl. 05:00

Så sviker "vårdpartiet" SD undersköterskorna

Sverigedemokraterna vill kalla sig ett vårdparti och lovade i förra valrörelsen att begränsa vinsterna i välfärden.Nu har de ändrat sig – och det är undersköterskorna som får betala priset, skriver civilminister Ardalan Shekarabi (S)..

Expressen - 15 maj 18 kl. 05:00

Behandla oss som vuxna – lägg ner Systembolaget

Det finns inga logiska skäl till att Sverige ska hålla kvar vid en förlegad rest av ett storebrorssamhälle som vi för länge sedan lämnat bakom oss, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 14 maj 18 kl. 14:40

Vad gör M för att vi ska få det bättre?

LO framställer min yrkeskår som en grupp idioter, skrev lastbilschauffören och moderaten Beatrice Färdigs.Nu svarar chaufförerna i valfilmen: Vi kommer att fortsätta prata om konsekvenserna av M:s politik..

Expressen - 14 maj 18 kl. 05:00

Det största programmet för trygghet i modern tid

Samhället är starkare i dag än när den S-ledda regeringen tillträdde, men arbetet är långt ifrån klart.Därför har vi presenterat det största trygghetsprogrammet i modern tid, skriver partisekreterare Lena Rådström Baastad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.