SVT > Utrikes

Thursday, 24 May, 08:16

SVT - 18 maj 18 kl. 00:57

Ikea öppnar varuhus i SydamerikaMöbeljätten Ikea expanderar till Sydamerika. Om drygt två år väntas den första butiken öppnas i Chiles huvudstad Santiago. Därefter planeras ytterligare varuhus i Perus huvudstad Lima och Colombias huvudstad Bogota..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sydamerika, Ikea, Chiles, Santiago, Perus, Lima, Colombias, Bogota

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikeaöppnar , varuhusi , Sydamerika
DI - 11 jun 11 kl. 19:09

Ny explosion på Ikea-varuhus

En ny explosion har inträffat på ett Ikea-varuhus - den här gången i Tyskland.Ikea säger att företaget inte tagit emot några hot.

Nyhetskanalen - 05 feb 11 kl. 10:03

Storbrand på Ikea-varuhus

En massiv brand rasar nu på lördagsmorgonen i ett Ikea-varuhus i kuststaden Netanya i Israel..

SVT - 31 maj 11 kl. 07:45

Bomber på Ikea-varuhus

Sprängladdningar hittade på tre Ikea-varuhus i Europa. SVT:s Bryssel-korrespondent Christian Catomeris rapporterar..

SVT - 31 maj 11 kl. 08:53

Sprängdåd mot Ikea-varuhus

Flera mindre explosioner inträffade i gårkväll på Ikea-varuhus runt om i Europa. Flera av varuhusen utrymndes, men ingen människa ska ha skadats allvarligt..

Nerikes Allehanda - 03 feb 14 kl. 05:04

Ett Ikea-varuhus i Teheran?

Ett Ikea-varuhus i Teheran. Kommer det att bli symbolen för att Iran är på väg tillbaka in i världssamfundet?.

Expressen - 14 nov 15 kl. 14:41

Misstänkt paket hittat utanför Ikea-varuhus

Ett misstänkt paket har hittats utanför ett Ikea-varuhus i Bryssel. Bombgrupp är på väg för att undersöka föremålet..

Regeringen - 24 feb 16 kl. 14:37

Ibrahim Baylan inviger IKEA varuhus i Umeå

Fredagen den 26 februari är energiminister Ibrahim Baylan i Umeå för att inviga ett nytt IKEA varuhus. Varuhuset kommer att använda sig av 100 procent förnybar energi och etableringen av varuhuset beräknas skapa många arbetstillfällen för regionen..

YLE - 25 nov 14 kl. 09:41

Vasa ett steg närmare Ikea-varuhus

Vasa stad har undertecknat ett samarbetsavtal med Ikea. Det svenska möbelvaruhuset får en tomt i Risö intill motorvägen. Dessutom kommer ett nytt Prisma-varuhus och ett Ikano-affärscentrum att byggas på Risöområdet intill motorvägen.

YLE - 25 nov 14 kl. 09:41

Vasa ett steg närmare få Ikea-varuhus

Vasa stad har undertecknat ett samarbetsavtal med Ikea. Det svenska möbelvaruhuset får en tomt i Risö intill motorvägen. Dessutom kommer ett nytt Prisma-varuhus och ett Ikano-affärscentrum att byggas på Risöområdet intill motorvägen.

Sydsvenskan - 29 sep 15 kl. 00:58

Marocko stoppar Ikea-varuhus

Marockanska myndigheter har beslutat att stoppa Ikea från att öppna fem varuhus i landet, skriver Morroco World News. Orsaken är Sveriges planer på att erkänna Västsahara, skriver Reuters.Beslutet fattades vid ett hastigt inkallat möte på måndagen där företrädare för åtta partier deltog.

Helsingborgs Dagblad - 29 sep 15 kl. 00:58

Marocko stoppar Ikea-varuhus

Marockanska myndigheter har beslutat att stoppa Ikea från att öppna fem varuhus i landet, skriver Morroco World News. Orsaken är Sveriges planer på att erkänna Västsahara, skriver Reuters.Beslutet fattades vid ett hastigt inkallat möte på måndagen där företrädare för åtta partier deltog.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Dödlig tågkrasch norr om Turin

Minst två dödsoffer och tiotals skadade rapporteras sedan ett tåg spårat ur efter att ha kört på en långtradare norr om Turin, rapporterar italienska medier..

SVT - 4 timmar sedan

Efter vulkanutbrottet på Hawaii – lava hotar kraftverk

Den stora mängd lava som flödar från vulkanen Kilaeu hotar att ett stort kraftverk på Hawaiis största ö. Nu stängs anläggningen ned då nya giftiga gaser riskerar att bildas och släppas ut, uppger lokala myndigheter..

SVT - 4 timmar sedan

Blodigt dåd vid park i Bagdad

En handfull människor har dödats och ett större antal skadats i ett självmordsdåd i Bagdad, meddelar irakiska myndigheter..

SVT - 4 timmar sedan

Handelskriget fortsätter – Trump förbereder biltullar

Den stora importen av bilar från Europa, Mexiko och Japan hotar USA:s nationella säkerhet. Det menar president Donald Trump, som nu får handelsdepartementet att utreda tullar av samma typ som de nyligen införda på aluminium och stål..

SVT - 7 timmar sedan

Domare: Trump får inte blockera folk på Twitter

USA:s president Donald Trump får inte blockera människor på sin favoritkommunikationskanal Twitter, enligt ett beslut från en federal domare, rapporterar amerikanska medier..

SVT - 9 timmar sedan

Journaliststrejken i Norge är över

Strejken på public servicebolaget NRK är över och de 1 700 anställda går tillbaka i arbete. Parterna har enats om både pengar och principer och därmed kommer sändningarna i gång igen efter midnatt..

SVT - 9 timmar sedan

Biståndsarbetare letar efter gravida våldtäktsoffer i världens största flyktingläger

Efter det våld och förföljelse som drabbade rohingyafolket flydde många av dem till Bangladesh och hamnade i Kutupalonglägret i Ukhia,världens största flyktingläger. Tusentals kvinnor beräknas göra riskfyllda förlossningar i de orena tälten då de varit blivit utsatta för våldtäkt..

SVT - 9 timmar sedan

Nordkoreas testanläggning för kärnvapen ska stängas före helgen

En grupp utländska journalister är i Nordkorea för att rapportera om stängningen av den nordkoreanska testanläggningen för kärnvapen, Punggye-Ri. De handplockade journalisterna tillåts inte ha telefoner eller tillgång till internet under resan till den hemliga anläggningen i de nordkoreanska bergen som inga utländska observatörer hittills har fått besöka..

SVT - 10 timmar sedan

Julia Skripal: Behandlingen har varit smärtsam

Efter nervgasattacken på den ryske dubbelagenten Sergej Skripal, 66, och hans dotter Julia Skripal, 33, har båda vårdats på distriktsjukhuset i Salisbury i Storbritannien. Julia skrevs ut i början av april och hennes far i mitten av maj. De båda har varit fåordiga i media men nu träder Julia fram för första gången genom att läsa upp ett handskrivet brev för nyhetsbyrån Reuters..

SVT - 12 timmar sedan

Nordea i ännu en härva med penningtvätt

Banken Nordea dras nu in Danmarks största härva av penningtvätt. I dag avslöjar danska TV2 att Nordea ska ha levererat hundratals miljoner i 500-eurosedlar till växlingskontor som drivits av kriminella i Danmark. Nordea utreds nu av polisen och anklagas för delaktighet i att hundratals miljoner hamnat i händer på kriminella.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.