Barometern > Opinion

Saturday, 19 January, 11:51

Barometern - 18 maj 18 kl. 00:29

Polisen håller sina löftenSyftet med samverkansavtalen är att den verksamhet som berör både kommun och polis ska utvecklas, skriver polisområdeschef Peter Lagerström i ett brev till Barometerns ledarsida ledaren som publicerades onsdagen den 16 maj..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Peter Lagerström, Barometerns

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, hållersina , löften
Skånskan - 18 maj 17 kl. 09:00

Polisen håller löften till medborgarna

Kävlinge Dagarna före jul presenterade polisen löften till kommuninvånarna där den bland annat lovade krafttag mot bostadsinbrott, fler trafikinsatser och ökad kontroll av ungdomsbuset vid kommunens fritidsgårdar.
Enligt kommunpolis Mikael Rydberg har medborgarlöftena infriats under det första dryga kvartalet. ERWP.

Polisen - 08 jun 15 kl. 14:50

Medborgarlöften - håller vi vad vi lovar?

Nu visar samverkansprojektet mellan Lunds kommun och polisen vilka åtgärder och medborgarlöften som getts hittills i en utställning på Lund C. Polis och kommun kommer att vara på plats den 11 juni mellan klockan 15-18 för fortsatt dialog med medborgarna..

Nyheter 24 - 27 sep 13 kl. 09:18

"Snart dödar polisen den första supportern"Kaos även innan match

Alla som följde Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK på Tele2 Arena fick se en fin match som slutade 2?2. Men utanför arenan utspelade sig desto dystrare scener.

Skånskan - 01 nov 16 kl. 16:39

Löften om ökad polisnärvaro underskrivna

SVEDALA Nästa år ska två poliser arbeta på heltid med brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete i Svedala kommun. Allänheten ska kunna följa hur många timmar som lagts ner via en rapportering på Svedala kommuns hemsida. ERWP.

Magazin24 - 03 dec 15 kl. 15:01

Kommunen har undertecknat medborgarlöften

Upprättades efter en dialog med invånarna. Vill ha ett tryggare centrum och ökad trafiksäkerhet.Polisen i Västmanland informerar att Surhammar har undertecknat medborgarlöften.

YLE - 25 okt 16 kl. 17:30

Löften om lätta pengar borde få varningsklockorna att ringa

Finländare verkar vara lättlurade. Även erfarna investerare kan tappa sitt kritiska sinneslag och lockas av huvudlösa löften om snabb avkastning. Ville Rantala är forskare i finansiering vid University of Miami.

Skånskan - 31 mar 17 kl. 17:21

Löften med fokus på ungdomarna

Lund Ungdomarna är i fokus för de nya medborgarlöften som polisen och kommunen gemensamt formulerat. Förslagen kommer upp i kommunstyrelsen vid sammanträdet nästa vecka. ERWP.

News55 - 15 mar 16 kl. 15:51

Polisen varnar för en ny våg av investeringsbluffare

För tillfället kan det vara svårt att få ränta på sina sparpengar och många tittar på alternativa placeringar, någonting som bedragare ser som en möjlighet att lura till sig kapital.       LÄS MER: Här länsas 89-åringens konto av bedragaren – Jag lade upp varningen på Facebook då en kollega just nu sitter med ett sådant här ärende, det gäller en man som precis har skickat iväg en massa pengar, säger Anders Olofsson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericenter. Kan se tjusigt och seriöst ut I varningen, som polisen publicerade på Facebook, uppmärksammas läsarna på investeringsbluffare som på ett eller annat sätt vill komma åt andras sparpengar.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 17:55

Polisen vill ha ett tryggare Lindängen

LINDÄNGEN I stadsdelen Fosie har andelen polisanmälda brott minskat de senaste åren och tryggheten hos de boende har ökat.
Men inte i Lindängen. Nu ska polisen och stadsområdet försöka ändra på det.

Skånskan - 23 maj 17 kl. 16:12

Polisen kritserar försvaret efter trafikolycka

höör Sent i måndags kväll körde en personbil in i en bandvagn på E22. Nu kommer kritik från polisen för att Försvarsmakten använder sina fordon på en motorväg.
– Bandvagnar bör inte förekomma på motorvägar, säger Jan Borgström, trafikutredare på polisen i Kristianstad.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 11 timmar sedan

En vinst för S vs MP, för Hultqvist vs Wallström

Kärnvapenförbudet skulle inte bara försämra Sveriges säkerhetspolitiska läge, det skulle också försvåra svenskt arbete för nedrustning..

Barometern - Igår: 00:30

I Kommunsverige styr Alliansen

Medan allianssamarbetet dödats i riksdagen ser organisationen Sveriges kommuner och landsting ut att få ett borgerligt styre. Som återspeglar det nya politiska landskapet..

Barometern - I förrgår: 14:22

Så lyckades Löfven splittra alliansen

Centerpartiet och Liberalerna kan bli de stora förlorarna efter Januariöverenskommelsen. Flera av de stora eftergifterna som S skulle tvingas till blir troligen inte av. .

Barometern - 16 jan 19 kl. 05:30

Räkna inte med muntra väljare efter Jöken

Det är ett rejält risktagande att svika sina löften till väljarna, vilket flera av partierna kan få erfara. .

Barometern - 16 jan 19 kl. 00:20

Moln över Sälenfjällen

Stora säkerhetspolitiska frågor undveks under Folk och försvars konferens i Sälen..

Barometern - 16 jan 19 kl. 00:15

Tänd ljus för landets konvertiter

Migrationsverket måste bli bättre på att bemöta kristna konvertiter..

Barometern - 15 jan 19 kl. 05:30

Lättare sagt än gjort att pausa alliansen

Centerpartiet och Liberalernas beslut att samarbeta med Socialdemokraterna och Miljöpartiet kommer inte att glömmas i första taget av de forna allianskamraterna i Moderaterna och Kristdemokraterna. .

Barometern - 14 jan 19 kl. 16:00

Det börjar inte bra

Principerna bakom den nya regeringsbildningen har redan börjat att urholkas. .

Barometern - 14 jan 19 kl. 00:22

Flera liberala självmål

Liberalerna och Centern tar inte bara ställning för en S-ledd regering utan de stänger ut Moderaterna och Kristdemokraterna från förhandlingar..

Barometern - 13 jan 19 kl. 17:00

Socialdemokraterna får carte blanch i utrikespolitiken

Socialdemokraternas ställning i utrikes- och säkerhetspolitiken stärks eftersom regeringsuppgörelsen ger regeringen ”carte blanch” i frågorna. Ledare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.