YA > Lokalt

Sunday, 19 August, 06:05

YA - 18 maj 18 kl. 00:01

Ex-minister vill rädda lindarna i parkenSocialdemokraten Annika Åhnberg tycker att det är fel att kommunen ska fälla tre lindar i Bollhusparken för att PMJ fastigheter ska bygga Hotell Fritiden. – Jag tycker inte att man ska få förstöra mer av miljön än man redan gått med på, säger hon..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Annika Åhnberg, Bollhusparken, PMJ, Hotell Fritiden

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ex-ministervill , rädda, lindarnai , parken
YLE - 14 feb 16 kl. 08:35

Vaknade Västnylands politiker för sent för att rädda tågen?

Mycket frustration råder bland pendlarna i regionen då de dåliga tågnyheterna fortsätter avlösa varandra. Frågan som många ställer sig är om politikerna kunde ha gjort mera för att rädda tågtrafiken till Raseborg. Först fick man veta att Y-tåget kommer att vara ett minne blott efter den 27 mars och att biljettjänsten på Karis tågstation upphör, och därefter att flera av IC-tågturerna dras.

TA - 06 mar 13 kl. 15:29

Minister: Klyfta ej skäl till reform

Inkomstklyftan mellan könen består även efter pensionen, men skillnaderna mellan landets kommuner är stor. Skillnad råder också mellan pensionärer som är födda i Sverige och dem som är födda utomlands.
Störst skillnad är det i Danderyd.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 00:19

Brittisk minister avgår i protest


Storbritanniens minister för trosfrågor, Sayeeda Warsi, har avgått i protest mot vad hon kallar regeringens "moraliskt oförsvarliga" politik i Gazakonflikten. - Vi talar om ansvarsutkrävande i ett andetag, men för mindre än två veckor sedan avstod vi från en människorättsrådsresolution (i FN) som talade om ansvarsutkrävande och om att få en oberoende utredning av påstådda krigsbrott, säger Sayeeda Warsi i en intervju med Channel 4.Warsi, som är den brittiska regeringens första muslim och landets första minister för trosfrågor, hade velat se fördömanden av den israeliska militäroperationen som oproportionerlig.

BT - 06 aug 14 kl. 00:19

Brittisk minister avgår i protest

Storbritanniens minister för trosfrågor, Sayeeda Warsi, har avgått i protest mot vad hon kallar regeringens "moraliskt oförsvarliga" politik i Gazakonflikten. - Vi talar om ansvarsutkrävande i ett andetag, men för mindre än två veckor sedan avstod vi från en människorättsrådsresolution (i FN) som talade om ansvarsutkrävande och om att få en oberoende utredning av påstådda krigsbrott, säger Sayeeda Warsi i en intervju med Channel 4.Warsi, som är den brittiska regeringens första muslim och landets första minister för trosfrågor, hade velat se fördömanden av den israeliska militäroperationen som oproportionerlig.

Skånskan - 12 aug 18 kl. 16:42

Karolina Skog – miljöminister u p a

Vad säger hon? blir min reaktion när jag läser en intervju med miljöminister Karolina Skog i Kvällposten/Expressen. För det är verkligen märkliga och smått sensationella uttalanden landets främste miljöpolitiker gör.

YLE - 22 mar 14 kl. 13:40

Enkät: Vi är inte rädda för ryssen

Krisen i Ukraina har inte ökat finländarnas rädsla för Ryssland. Enligt en enkät för Yle Nyheter ser var fjärde finländare Ryssland som ett möjligt hot i framtiden, men 75 procent bedömer att hotet är litet. Över hälften av de svarande vill också bromsa upp EU:s ekonomiska sanktioner mot landet.

Kristianstadsbladet - 22 aug 14 kl. 18:51

Miljöministern vill rädda havet

Foto: Tor Gasslander
Miljöminister Lena Ek besökte högskolan och vattenriket på fredagen. Hon ville uppdatera sig på möjligheterna att rädda havet.
När Kristianstadsbladet kommer till vattenrikets anläggning är det dock inte miljöministern som håller ordet, utan någon som tycker att det behövs mer pengar om det ska bli mer forskning och miljömässiga åtgärder.

YLE - 16 aug 13 kl. 06:00

Minister: Fel att kräva barnskyddsanmälan för att få hemservice

Omsorgsminister Susanna Huovinen från SDP tycker att Radars uppgifter om slopade hemvårdstjänster för barnfamiljer är upprörande. Hon tycker inte att situationen är acceptabel. - Inte då det i socialvårdslagen står att kommunen ska erbjuda hemtjänster: Det problematiska är att det i lagen inte står exakt hur kommunen ska ge hemtjänst, men det fråntar inte kommunens ansvar.

Sydsvenskan - 12 okt 13 kl. 06:30

Ministerstyre fällde minister

Finlands utvecklingsminister Heidi Hautala avgick i går som en följd av bråket kring hennes påstådda ministerstyre. Hautala, som också är minister för statliga företag, medgav under en presskonferens att hennes assistent på hennes uppdrag kontaktat statliga isbrytarbolaget Arctia Shipping för att stoppa en polisanmälan mot Greenpeace..

BT - 29 sep 14 kl. 17:26

Boråsare fällde ofrivilligt minister

En brittisk minister avgick efter en sexskandal. I ofrivilligt rampljus – den före detta boråsaren Malin Sahlén. "Hemskt", bloggar hon själv om det inträffade.

Fler nyheter från YA

YA - Igår: 00:01

Ica-Rufus populäraste katten i stan – ”Har blivit allas kelgris”

Handlar du på Ica kvantum i Ystad har du säkert träffat på katten Rufus någon gång. Många tror att han är hemlös – men det stämmer inte. Han trivs bara väldigt bra med att välkomna kunderna till affären.

YA - Igår: 00:01

Socialdemokraterna vill ha förnyat förtroende

Socialdemokraterna vill fortsätta att regera i Ystad. – Om man tittar på det vi har gjort ser man att vi har tagit ansvar för Ystads utveckling. Det vill vi fortsätta att göra, säger Anja Edvardsson (S)..

YA - I förrgår: 20:00

Industribyggnader rivs för att ge plats för skolbygge

Fabriksbyggnaderna på tomten vid Fridhemsgatan och Disponentgatan jämnas med marken för att ge plats för en ny skola i Ystad. .

YA - Igår: 13:50

Åkgräsklippare värd 45000 kronor stals i maskinhall

En okänd person bröt sig in i maskinhall i Löderup och stal en åkgräsklippare värd 45000 kronor..

YA - Igår: 13:15

Byalag ska grilla politiker

Byalaget i Nybrostrand har bjudit in de politiska partierna för att få veta hur de vill att byn ska utvecklas..

YA - Igår: 12:16

Villaägare misstänks för oaktsamhetsbrott efter brand.

Efter en brand i en villa utanför Löderup på torsdagen är nu en kvinna misstänkt för brott, eftersom hon glömde att stänga av spisen när hon lämnade huset..

YA - Igår: 11:27

Skadegörelse: Såg ungdomar slänga möbler i hamnen

En udda form av skadegörelse visade sig ha ägt rum vid Ystads hamn under natten till fredagen. .

YA - I förrgår: 23:59

Urban Nilmander: Tryggare kan ingen vara

Valet närmar sig. En stor och enig politikerkör ropar sig hesa om att vi måste få fler poliser. Om ett parti säger 5 000 nya, säger nästa 10 000 och så vidare.

YA - I förrgår: 00:01

Känd präst gästar Ystad

Prästen och författaren Olle Carlsson gästar Ystad på tisdag 21 augusti. Han föreläser i Mariakyrkan klockan 19..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.