GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 10 December, 19:37

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 23:50

Explosion utomhus i GöteborgRäddningstjänsten och polisen har skickat flera enheter till Kålltorp i Göteborg efter larm om en explosion.
– Det är ett flertal inringare om en synnerligen hög explosion i området, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Kålltorp, Morten Gunneng, Väst

Dela artikeln

106 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosion, utomhusi , Göteborg
GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 23:50

Larm om explosion utomhus i Göteborg

Räddningstjänsten och polisen har skickat flera enheter till Kålltorp i Göteborg efter larm om en explosion utomhus. Explosionen ska ha skett intill ett flerfamiljshus och platsen har spärrats av.
– Det är källarfönster som är krossade utav explosionen, säger Niclas Fogelqwist vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 07:37

Misstänkt explosion utomhus

Strax innan halv åtta på fredagsmorgonen kom larm om en misstänkt explosion i centrala Göteborg..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 23:50

Larm om explosion i Göteborg

Räddningstjänsten och polisen har skickat flera enheter till Kålltorp i Göteborg efter larm om en explosion.
– Det är ett flertal inringare om en synnerligen hög explosion i området, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 10 mar 17 kl. 22:25

Larm om explosion i Göteborg

Någon form av explosion ska ha inträffat i ett trapphus i Majorna i Göteborg. – Det är rökutveckling i trapphuset, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 25 okt 17 kl. 13:26

Misstänkt explosion i Göteborg

En misstänkt explosion har inträffat i Johanneberg i Göteborg. – Vi är på väg till platsen, mer kan jag inte säga nu, säger Urban Samuelsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 25 okt 17 kl. 13:31

Larm om explosion i Göteborg

Under onsdagen kom ett larm om att det inträffat en explosion i Johanneberg i Göteborg.– Vi är på plats och undersöker saken, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

BT - 17 jan 15 kl. 08:15

Explosion i Göteborg i natt

Vid tvåtiden i natt hördes en explosion på Riksdalersgatan i Göteborg. Ett tiotal fönster krossades i samband med explosionen. Det är fortfarande oklart vad som ligger bakom smällen.

BT - 17 jan 15 kl. 08:15

Explosion i Göteborg i natt ? flera fönsterrutor krossades

Vid tvåtiden i natt hördes en explosion utanför ett bostadshus på Riksdalersgatan i Högsbo, Göteborg. Åtta fönster krossades i samband med explosionen, men enligt polisen finns inga uppgifter på att sprängladdningen skulle vara riktad mot någon särskild person. – Det finns ingen känd hotbild mot någon av de boende i området, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

SVT - 14 okt 15 kl. 02:13

Explosion i Göteborg

En explosion har inträffat på Dimvädersgatan i Biskopsgården i Göteborg..

GöteborgsPosten - 19 okt 16 kl. 22:50

Larm om explosion i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt explosion i Västra Frölunda i Göteborg. I nuläget är det oklart vad som har skett. - Man ska ha hört smällar och sett något som ryker.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Stora driftstörningar efter avgrävd kabel

Just nu är det helt svart i tv-rutan för många göteborgare. Enligt presstjänsten på Com Hem ska det röra sig om en avgrävd kabel som orsakar problem i flera stadsdelar..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Krock på E6 i Göteborg

Två personbilar har krockat längs E6 i höjd med Tingstadsmotet i Göteborg.
– Högerfilen är avstängd och vägen kommer stängas av helt i fem minuter, troligen när bilarna ska bärgas, säger Björn Wänström på räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nya elfärjan Elvy försenas – batteriet saknas

Under måndagen var det tänkt att Västtrafiks nya elfärja Elvy skulle börja trafikera Göta Älv. Men efter problem med batterileveransen har premiärturen skjutits upp på en obestämd framtid.
– Prognosen just nu är helt klart osäker, säger Västtrafiks affärschef Christer Olsson..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Överläkaren: Så tar immunterapi kål på cancern

Succémetoden immunterapi är en relativt ny form av cancerbehandling – men hur funkar den? Överläkaren Lars Ny förklarar.
– Den här typen av behandling har revolutionerat cancersjukvården, säger han..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

De tar över Styr och ställ – så ska lånecyklarna förändras

Styr och ställ kommer att förändras rejält till år 2020. Fler och "smartare" cyklar över ett större område ska ge långt fler cyklister i staden än i dag. Men smakar det så kostar det.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

GP granskar: Vapnens väg till Göteborg

Granater i chokladburkar, nedgrävda vapen i trädgårdsland och priser som drivs upp. Ju fler skottlossningar i Göteborg desto mer pengar gör smugglarna på Balkan. Vapen från forna Jugoslavien fortsätter att skörda liv i stadens gängkrig och skjutningar.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Väskan sprack av tyngden från vapnen

En väska med tätt inpackade kulsprutor och pistoler från Balkan hittades i en buss på väg till Sverige. Men den misstänkte sa sig inte känna till att det fanns vapen i den tunga väskan. Just nu förvaras beslaget på Tullverket i Göteborg i väntan på att det ska förstöras..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Här är vapnen som stoppades på väg till kriminella i Sverige

GP:s granskning visar att vapen fortsätter strömma in till Sverige trots skärpta vapenlagar och utökat samarbete med länderna på Balkan. Här är sex uppmärksammade beslag av vapen som stoppats i Balkanländerna eller i Sverige..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Sexhärvan sväller – idrottsanställd häktad misstänkt för barnvåldtäkter

Mannen är heltidsanställd inom idrottsrörelsen och har varit aktiv i flera föreningar och olika sporter ute i distriktet.
Nu sitter han häktad, misstänkt för sexuella övergrepp mot barn. Kontakterna ska, enligt vad GP erfar, ha skapats under tjänsteutövningen..

GöteborgsPosten - Igår: 16:40

Risk för explosion efter våldsam villabrand

En fullt utvecklad brand härjade i en villa utanför Mölnlycke under söndagen. Den hotade att sprida sig till intilliggande fastigheter.
En man i 60-årsåldern räddades ur huset av grannar och fördes till sjukhus.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.