GöteborgsPosten > Lokalt

Thursday, 20 September, 15:28

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 23:50

Explosion utomhus i GöteborgRäddningstjänsten och polisen har skickat flera enheter till Kålltorp i Göteborg efter larm om en explosion.
– Det är ett flertal inringare om en synnerligen hög explosion i området, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Kålltorp, Morten Gunneng, Väst

Dela artikeln

106 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosion, utomhusi , Göteborg
GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 23:50

Larm om explosion utomhus i Göteborg

Räddningstjänsten och polisen har skickat flera enheter till Kålltorp i Göteborg efter larm om en explosion utomhus. Explosionen ska ha skett intill ett flerfamiljshus och platsen har spärrats av.
– Det är källarfönster som är krossade utav explosionen, säger Niclas Fogelqwist vid räddningstjänsten..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 23:50

Larm om explosion i Göteborg

Räddningstjänsten och polisen har skickat flera enheter till Kålltorp i Göteborg efter larm om en explosion.
– Det är ett flertal inringare om en synnerligen hög explosion i området, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 10 mar 17 kl. 22:25

Larm om explosion i Göteborg

Någon form av explosion ska ha inträffat i ett trapphus i Majorna i Göteborg. – Det är rökutveckling i trapphuset, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 25 okt 17 kl. 13:26

Misstänkt explosion i Göteborg

En misstänkt explosion har inträffat i Johanneberg i Göteborg. – Vi är på väg till platsen, mer kan jag inte säga nu, säger Urban Samuelsson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 25 okt 17 kl. 13:31

Larm om explosion i Göteborg

Under onsdagen kom ett larm om att det inträffat en explosion i Johanneberg i Göteborg.– Vi är på plats och undersöker saken, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

BT - 17 jan 15 kl. 08:15

Explosion i Göteborg i natt

Vid tvåtiden i natt hördes en explosion på Riksdalersgatan i Göteborg. Ett tiotal fönster krossades i samband med explosionen. Det är fortfarande oklart vad som ligger bakom smällen.

BT - 17 jan 15 kl. 08:15

Explosion i Göteborg i natt ? flera fönsterrutor krossades

Vid tvåtiden i natt hördes en explosion utanför ett bostadshus på Riksdalersgatan i Högsbo, Göteborg. Åtta fönster krossades i samband med explosionen, men enligt polisen finns inga uppgifter på att sprängladdningen skulle vara riktad mot någon särskild person. – Det finns ingen känd hotbild mot någon av de boende i området, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

SVT - 14 okt 15 kl. 02:13

Explosion i Göteborg

En explosion har inträffat på Dimvädersgatan i Biskopsgården i Göteborg..

GöteborgsPosten - 19 okt 16 kl. 22:50

Larm om explosion i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt explosion i Västra Frölunda i Göteborg. I nuläget är det oklart vad som har skett. - Man ska ha hört smällar och sett något som ryker.

GöteborgsPosten - 28 jan 17 kl. 09:35

Larm om explosion i Göteborg

Polisen har fått ett larm om en explosion i en lägenhet i Backa, i Göteborg. Polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man död efter våldsamma kraschen i Landvetter

I helgen körde en personbil rakt in i en lastbil för att sedan krascha in i ett vägräcke i Landvetter. En man i 25-årsåldern, som av allt att döma körde bilen, skadades svårt. Under torsdagen meddelade Sahlgrenska Universitetssjukhuset att hans liv inte gick att rädda..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Mördades i kolonistuga efter löften om sex – långt straff för den dömde

Efter att ha lurats till koloniområdet, med löften om sexuellt umgänge, blev den 32-årige mannen skjuten till döds.
Mördarens motiv var hämnd för de övergrepp som hans fästmö tidigare tvingats utstå. Själv påstår mannen att han bara handlat om självförsvar.

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Åtalas efter biljakt i 205 kilometer i timmen

Polisen vill att föraren skulle stanna, men han hade andra tankar. Nu åtalas en man i 20-årsåldern för en rad brott, bland annat en biljakt i hög hastighet..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Han kan ta över som moderat gruppledare efter Ransgård

Axel Josefson, ordförande för Moderaterna i Göteborg, kommer föreslås att ta över efter nuvarande gruppledaren Jonas Ransgård, uppger flera källor för GP.
Enligt uppgifter kan han också bli partiets kandidat som ny kommunstyrelseordförande om M lyckas ta över makten i Göteborg..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Snart är Göteborgs nya terrorskydd på plats

Fyra ton tunga betongbänkar ska ställas ut i centrum. Syftet är att förhindra en terrorattack som den på Drottninggatan i Stockholm..

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 17:43

Showskolan går all in för 60-talet

Det närmar sig skarpt läge för Showskolan och nya musikalen "Hairspray". Om bara ett par veckor är det premiärdags för Agneta Granqvist & Co..

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 19:12

Förgiftad Pussy Riot-medlem vid medvetande

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 20:37

Garners Instagraminlägg blir Netflixfilm

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 21:48

"Modern family"-skaparen: Någon kommer att dö

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 22:33

Dolly Parton och Sia släpper duettOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.