Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 26 May, 04:33

Kristianstadsbladet - 17 maj 18 kl. 20:35

Mästarbesök när Kärleksgatan fick utmärkelseSvenska Postkodlotteriet har utsett Kärleksgatan i Yngsjö till ”Sveriges sportigaste gata” 2018. På torsdagen firades utmärkelsen på Yngsjö IP tillsammans med före detta fotbollsproffset Jesper Blomqvist..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kärleksgatan, Postkodlotteriet, Yngsjö, Sveriges, Yngsjö IP, Jesper Blomqvist

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mästarbesöknär , Kärleksgatanfick , utmärkelse

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Björn Eriksson lider fortfarande av vattensmittan i Everöd

Vattensmittan i Everöd drabbade människor på olika sätt. Byarådets ordförande säger att de flesta bybor lagt händelsen bakom sig. Men Björn Eriksson anser att han fick bestående men..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Nya ställverk säkrar elförsörjningen i Åhus

För att trygga elförsörjningen för Åhusborna byter C4 Elnät ut båda ställverken och brandsäkrar fördelningsstationen vid vårdcentralen. I höst är arbetet klart..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Satsar för att undvika personalflykt

Trots en satsning i lönerevisionen blev utfallet inte som väntat. Nu vill regionen satsa mer på medicinska sekreterare — för att inte hamna i samma situation som med sjuksköterskorna..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Elever på Österänggymnasiet tycker att valdebatten var orättvis

Flera av eleverna på Österänggymnasiet upplever att partiernas representanter blev behandlade olika och fick prata olika mycket under torsdagens valdebatt. Men det håller inte arrangören och moderatorn med om..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Misstankar om att SD-siffror inte stämmer

Sverigedemokraternas stapel gick spikrakt upp på ett par sekunder, och bara deras, när Österänggymnasiets elever fick rösta. Nu misstänker många att något inte står rätt till..

Kristianstadsbladet - Igår: 00:01

Under 30 år byggde Kråke upp sitt livsverk

I över 30 år har Kråke Lithander drivit Tomarps gårdshotell och förvandlat sin släktgård till en av Skånes mest framstående hotell- och konferensanläggningar..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Sommarfest med smakrik kyckling

I dag bjuder vi på olika sommarrätter med kyckling. Kycklingsalladen kan förenklas om du köper färdiggrillad kyckling. Då blir den riktigt snabblagad.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Ägaren om branden: ”En himla tur att det inte var någon på hotellet”

Det var strålande sol och högsommarvärme i Tomarp på fredagen. Kråke Lithander, som äger Tomarps gårdshotell som under dagen brann upp, var på lunch hemma hos sin bror i Arkelstorp när hon fick ett samtal om en brand på hennes gård..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Varningarna fanns - ändå smittades dricksvattnet i Everöd

Riskerna kring vattenverket i Everöd var väl kända för kommunen. Redan 2013 visade en hittills hemlighållen kartläggning att det som hände faktiskt kunde ske..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Branden ödelade Tomarps gårdshotell

Tomarps gårdshotell finns inte mer. En kraftig brand under fredagseftermiddagen ödelade det anrika konferenshotellet och restaurangen. Ett helt livsverk blev lågornas rov.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.