YA > Lokalt

Wednesday, 22 August, 00:10

YA - 17 maj 18 kl. 19:00

Grusberg på p-platser irriterarTre stora grushögar på handikapplatserna på Stortorget irriterar. Men placeringen av gruset är högst tillfällig, lovar Peter Dahl på kommuen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Stortorget, Peter Dahl

Dela artikeln

63 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grusberg, p-platser, irriterar

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Naturområde renoveras

Tack vare ett medborgarförslag rustas Bräknehus upp. En informationstavla har kommit upp men även skogen ska renoveras..

YA - 10 minuter sedan

”Klimatet berör oss alla oavsett vad vi röstar på”

”Alla kan göra något och varför inte börja med sig själv?”, frågar sig James Brocka som är en av arrangörerna till Hjärtat slår för jorden – en klimatmarsch för alla. På lördagen den 8 september manifesterar människor världen över för klimatet..

YA - 9 timmar sedan

Kvinna upptäckte okänd man i stallet

När en kvinna i Östra Vemmenhög kom ut i sitt stall hörde hon någon som trillade. Hon blev rädd och gick från platsen utan att bli upptäckt. Händelsen är polisanmäld som olaga intrång..

YA - 11 timmar sedan

Tvist: Kock stämmer restaurang – fick inte ut sin lön

En kock vid en av Skurups restauranger avskedades och fick gå med omedelbar verkan utan att få ut sin lön för två månader tillbaka. Kocken har nu stämt restaurangägaren..

YA - 12 timmar sedan

Mycket nytt för nyblivna skolbarn

Det är högtidligt och spännande att börja i skolan. Efter en samling i klassrummet tillsammans med sina föräldrar fick eleverna i förskoleklassen på Alléskolan känna på sin allra första rast. Det fanns mycket roligt att hitta på..

YA - Igår: 22:00

Pedagoger fick knuff i maträtt riktning

Under måndagen fick pedagoger, måltidspersonal, tjänstemän och politiker en knuff i maträtt riktning när det under dagen bjöds på kick off med föreläsningar, klimatsmart lunch och fika för alla sinnen..

YA - Igår: 12:39

Företagsbilar utsatta av inbrott

Två företagsbilar har utsatts för stöld och inbrott under veckan som gått. Ett stort antal verktyg har försvunnit..

YA - Igår: 12:29

Flera fall av skadegörelse i helgen

På flera ställen runt om i Skurup har personer råkat ut för skadegörelse i helgen. Bland annat har någon klottrat en röd kniv med sprayfärg på ett uterum..

YA - 18 aug 18 kl. 16:59

Skördedag med minnen fina som snus

Skördedagen utanför Slimminge väckte många minnen. Om såväl forna tiders arbete på lantbruk som första snuset. Byalaget gladdes åt den stora uppslutningen.

YA - 18 aug 18 kl. 00:01

Rekordsommar för ålafiskaren i Mossby

Bästa sommaren någonsin. Ålafiskaren och fiskrökaren Per Persson har jobbat intensivt och sålt lax, röding, räkor och annat som aldrig förr. – Många dagar har jag börjat jobba tre på morgonen och slutat först vid 10-tiden på kvällen, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.