YA > Lokalt

Saturday, 19 January, 12:15

Liknande nyheter

Taggar: Grusberg, p-platser, irriterar

Fler nyheter från YA

YA - 12 timmar sedan

Folkets park kan ge plats åt ny förskola

I jakten på en ny förskoletomt har kommunen nu fastnat för området i Folkets park. Men frågan är om styrelsen vill sälja marken..

YA - 12 timmar sedan

På Svanvägen har nya bybor hittat hem

Johnny Dahlgren och hustrun Ingrid lämnade Malmö. Björn Sjöswärd och hans Gunilla kom hela vägen från Uddevalla Nu bor de grannar i nya området Svanen i Abbekås. ”Att flytta hit kändes helt rätt”, säger de..

YA - Igår: 00:01

En riktig guldgruva för filmskaparna

Det är detaljerna som gör det. Och ska man göra en serie med året 1968 i titeln gäller det att allt är tidsenligt. Till Johannamuseet utanför Skurup kommer filmskapare för att hitta den rätta rekvisitan..

YA - I förrgår: 08:33

Skånetrafiken säger upp avtal med Ringduve Taxi

Skånetrafiken säger upp trafikavtalet om färdtjänst och sjukresor med bolaget Ringduve Taxi med omedelbar verkan. I ett pressmeddelande uppger Skånetrafiken att bolaget, med huvudsäte i Skurup, har stora ekonomiska problem och inte längre kan utföra körningar enligt avtal..

YA - I förrgår: 13:10

37-åring påträffad med knark och batong – nu åtalas han

När mannen greps av polisen hade han narkotika på sig. Dessutom bar han även batong på allmänplats. Nu åtalas han för båda brotten..

YA - 15 jan 19 kl. 00:01

Här gallras för växtkraft och säkerhet

Det är ett intensivt röjningsarbete som just nu pågår i Bräknehus. Målet är att ge träden bättre plats och växtkraft, samtidigt som säkerheten ökas för de som vistas i området..

YA - 15 jan 19 kl. 15:57

Sagofe på årets första fredagsmys

På fredag har det blivit dags för årets första fredagsmys på biblioteket i Skurup..

YA - 15 jan 19 kl. 13:37

Hyresgäst anmäler skadade möbler

En hyresgäst i centrala Skurup har polisanmält att möbler som man förvarat i en källare blivit fuktskadade..

YA - 14 jan 19 kl. 20:00

Luis lämnar L9 – STC tar över

Efter snart fem år med L9 fitness i Skurup väljer nu Luis da Silva att lämna över verksamheten till nya ägare. Den 31 januari tar träningskedjan STC över..

YA - 12 jan 19 kl. 00:01

”Jag vill höja en tydligare röst för Skurup”

Johan Bolinder. Ordf kommunstyrelsen. Skylten sitter på plats på dörren till kontoret, en trappa upp i kommunhuset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.