Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 19 August, 06:06

Sydsvenskan - 17 maj 18 kl. 18:29

Många resenärer utrymde på egen hand tåg vid HyllieEfter att ett tåg stått still utanför Hyllie en längre tid utrymde stora delar av tåget det på egen hand. En resenär vittnar om en ”karavan” av uppemot 500 personer som rörde sig från tåget, efter att andra resenärer brutit upp dörrarna..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Hyllie

Dela artikeln

1683 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många resenärer, utrymde, egen, hand, tågvid , Hyllie
HBL - 23 jul 14 kl. 14:33

Krisen i Israel har inte avskräckt finländska resenärer

Den tillspetsade konflikten i Israel har tills vidare inte lett till att finländska resenärer avbokat sina semesterresor till landet. På Aurinkomatkat uppger man att kunder kontaktat resebyrån om säkerhetsläget i resemålet men att det inte blivit någon våg av avbokningar. – Vissa kunder har velat byta vintersemestermål till exempelvis Marocko, säger informationschef Annina Metsola på Aurinkomatkat.

Sydsvenskan - 04 aug 12 kl. 06:30

Bristen på information upprör resenärer

? Det är för dåligt när informationen inte kommer på nätet, säger den kvinnliga resenären sammanbitet innan hon stegar iväg från stationsvärden på Hässleholms tågstation, och värden får ropa efter henne att det är Skånetrafikens ansvar och hon får ringa dit.Sedan är det dags att ta hand om nästa par arga resenärer som tittar på tavlan med avgående tåg och inser att det tåg de tänkt åka med är inställt.

Länstidningen i Jämtland - 16 jan 18 kl. 20:06

Resenärer på väg mot Bräcke lämnades i Gällö och minusgrader – har väntat i flera timmar på ersättningstrafik

Tåget från Sundsvall skulle vara framme i Bräcke 18.02 men på grund av ett tidigare urspårat tåg fick resenärerna släppas av i Gällö. Där väntade i över två timmar på utlovad taxi innan de på egen hand ordnade skjuts..

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 12 kl. 20:12

"Tågvärdarna ska ändå klara av att ta hand om de resenärer som har lite svårt att gå ombord"

På Skånetrafiken kommer frågan om hur neddragningarna kan drabba funktionsnedsatta inte som en överraskning.? Det är ju inte så att vi har funktionsnedsatta på alla avgångar och vi har gjort den bedömningen att tågvärdarna ändå ska klara av att ta hand om de resenärer som har lite svårt att gå ombord. Vi ser inte att det ska vara ett stort problem, säger Ulrika Mebius, pressinformatör på Skånetrafiken..

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 08:03

Resenärer hängs ut i sluten grupp

"Tomtar", "asylsökande" och diskussioner om huruvida vissa mörkhyade män haft lökringar under armarna eller inte — så går snacket bland flera av tågoperatören Arrivas tågvärdar i en sluten grupp på Facebook, rapporterar Metro.Kollegor varnar varandra för resenärer som inte har betalat för resor på Pågatåg, i vissa fall med både bild och kränkande kommentarer. En kvinna i Skåne upptäckte gruppen när hon sökte efter en tågvärd som, enligt egen uppgift, varit otrevlig mot henne.

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 15 kl. 08:03

Resenärer hängs ut i sluten grupp

"Tomtar", "asylsökande" och diskussioner om huruvida vissa mörkhyade män haft lökringar under armarna eller inte — så går snacket bland flera av tågoperatören Arrivas tågvärdar i en sluten grupp på Facebook, rapporterar Metro.Kollegor varnar varandra för resenärer som inte har betalat för resor på Pågatåg, i vissa fall med både bild och kränkande kommentarer. En kvinna i Skåne upptäckte gruppen när hon sökte efter en tågvärd som, enligt egen uppgift, varit otrevlig mot henne.

SN - 22 apr 15 kl. 08:04

Resenärer hängs ut i sluten grupp

"Tomtar", "asylsökande" och diskussioner om huruvida vissa mörkhyade män haft lökringar under armarna eller inte - så går snacket bland flera av tågoperatören Arrivas tågvärdar i en sluten grupp på Facebook, rapporterar Metro. Kollegor varnar varandra för resenärer som inte har betalat för resor på Pågatåg, i vissa fall med både bild och kränkande kommentarer. En kvinna i Skåne upptäckte gruppen när hon sökte efter en tågvärd som, enligt egen uppgift, varit otrevlig mot henne.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 10:00

Kastrup förbereder sig för 40 miljoner resenärer

KÖPENHAMN
Köpenhamns flygplats, Kastrup i folkmun, kommer i år att hantera nästan 30 miljoner resenärer. När den pågående utbyggnaden är helt klar om tiotalet år är målet att komma upp till 40 miljoner. För att kunna hantera så många passagerare behöver flygplatsen bygga ut och i år räknar bolaget med att investera ytterligare närmare 2 miljarder danska kronor i flygplatsen.

BT - 26 aug 13 kl. 09:52

En miljon resenärer på buss 100

En miljon resenärer har rest med buss 100 sedan årsskiftet. I dag firas rekordnoteringen med att alla resenärer bjuds på karameller. Någon gång under dagen kommer årets miljonte resenär att kliva på buss 100 mellan Borås och Göteborg - eller omvänd riktning.

Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 09:30

Flygplatsen siktar på 100?000 resenärer

Foto: Annica Jönsson
Senast 2018 har Kristianstad Airport passerat 100?000 resenärer igen. Det tror Jonas Haak, flygplatsens nya vd.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Den heta frågan som kan gynna MP – och bromsa SD

”Att Sverigedemokraterna har problem med att förhålla sig ansvarsfullt till klimathotet är inte överraskande.”.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spänt efter rån vid Venezuelagräns

Ett rån mot en restaurangägare har skapat sådana spänningar mellan brasilianare och venezuelaner vid gränsen i Amazonas utkanter att militären nu råder venezuelaner att återvända till hemlandet. Fyra venezuelaner har pekats ut som ansvariga för rånet i.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Svenssons Seattle krossade Galaxy

Los Angeles Galaxy utan Zlatan Ibrahimovic fullkomligt krossades av Gustav Svenssons Seattle Sounders i lagens MLS-möte. Seattles målregn på hemmaplan började redan efter tre minuter. Harry Shipp spelades fram av Svensson när han kvarten senare gjorde 2.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

KD vill hindra Qatar och Saudiarabien från att skicka pengar till svenska moskéer

Lars Adaktusson (KD) premiärtalade på Malmedalen – och fick stöd av Dan Olofsson..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Rösler ville se fler mål: "Ska bli bättre"

Mål efter fasta situationer gladde MFF-tränaren..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Succé direkt för 19-åringen: ”Känt mig redo ett tag”

Ännu en produkt från Malmö FF:s mittbacksfabrik. ”Har riktigt bra mentalitet.”.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

TV: Se höjdpunkterna från Skånederbyt

MFF tog en gruvlig revansch på TFF för förlusten i våras..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Eldade tröja i lägenhet – räddningstjänsten på plats

Räddningstjänsten larmades till en misstänkt brand i ett flerfamiljshus på Gustaf Rydbergsgatan under lördagskvällen..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Fler organisationer får bidrag till säkerhet

Det gäller bland annat organisationer som verkar för hbtq-personers rättigheter..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Han vill roa mer än informera

Jesper Rönndahl i ny omgång av ”Svenska nyheter” – nu med fokus på valet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.