GöteborgsPosten > Lokalt

Monday, 21 January, 01:10

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 18:25

Så vill Demokraterna rita om GöteborgDet är bara månader kvar till valet och Demokraterna åtnjuter ett starkt stöd i opinionen. Men vilken politik vill de egentligen bedriva?
– Man kan säga att de har en populistisk framtoning, säger GP:s valexpert Jonas Hinnfors..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Demokraterna, Göteborg, GP, Jonas Hinnfors

Dela artikeln

489 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , Demokraterna, ritaom , Göteborg
GöteborgsPosten - 14 maj 18 kl. 15:09

Demokraterna i Göteborg är ett enfrågeparti

Vad har Västlänken att göra med att barnen i Tynnered snart saknar en lokal skola? Eller att trångboddheten i Biskopsgården närmast kan liknas med statarsamhället? Demokraterna är inget annat än ett enfrågeparti, skriver Emmyly Bönfors (C)..

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 07:01

Demokraterna i blåsväder – anklagas för plagiat

Det nystartade partiet i Jönköping, Demokraterna, har anklagats för plagiat. Detta av Demokraterna i Göteborg.<br/> – Det är plagiat rakt av, de här människorna är lata, säger Martin Wannholt, ordförande för Demokraterna i Göteborg<br/>.

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 11:16

Demokraterna: "Verkar väldigt arg på oss"

Demokraterna i Jönköping slår ifrån sig av kritiken man fått från Demokraterna i Göteborg.<br/> – Han verkar väldigt arg på oss, säger Ola Helt efter Martin Wannholts, D i Göteborg, utspel om D i Jönköping.<br/>.

GöteborgsPosten - 09 jul 18 kl. 16:13

Demokraterna måste tala ur skägget

Demokraterna i Göteborg går till val på att stoppa Västlänken. Men de lämnar inga tydliga svar på hur det ska gå till, vad de vill ha i stället och, inte minst, hur skadestånden ska betalas. Det är oseriöst, skriver Axel Josefson (M) och Johnny Magnusson (M)..

GT - 18 dec 18 kl. 15:14

S och D samverkar i Göteborg

Socialdemokraterna och Demokraterna i Göteborg har ingått en valteknisk samverkan.I och med det kan partierna nu ta tillbaka ett antal platser i nämnder och styrelser.Det rapporterar P4 Göteborg..

GT - 04 maj 17 kl. 05:30

"Finns ingen opposition i Göteborg"

Martin Wannholts politiska ökenvandring är över. Det nya partiet Demokraterna i Göteborg (DEM) är en brandfackla inför valet 2018..

GöteborgsPosten - 17 okt 17 kl. 16:01

Svartkontrakten frodas i det rödgrönas Göteborg

Den rödgröna minoriteten vill utreda hur man ska motarbeta den organiserade brottsligheten på hyresmarknaden. Samma politiker och tjänstemän säger samtidigt nej till de åtgärder som visat sig vara framgångsrika i andra kommuner, skriver Martin Wannholt och Ulf Boström, Demokraterna i Göteborg..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 09:36

Därför lämnar Zeqiraj S: Ledarskap saknas i jämlikhetens Göteborg

Det här är början på något nytt i mitt politiska liv. På köksbordet i Haga ligger ett rivet medlemskort för Socialdemokraterna. Jag gick in i en folkrörelse men lämnar nu ett lokalt parti utan visioner och handlingskraft, skriver Jahja Zeqiraj, som i stället kommer att lägga sitt politiska engagemang hos Demokraterna i Göteborg..

Expressen - 09 sep 18 kl. 23:56

Demokraterna går mot succéval i Göteborg

Nystartade uppstickarpartiet Demokraternas första val blir en succé.Under valvakan i Göteborg säger partiledaren Martin Wannholt från scenen: – Vi kommer inte backa.Vi måste sluta gräva sönder Göteborg, säger partiledaren Martin Wannholt.

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 16:46

Varken demokraterna eller de rödgröna kan hela Göteborg

Göteborg är en kluven stad präglad av ojämlikhet med politiker oförmögna att gå till botten med problemen. Dit hör även tidigare rödgröna politiker som gått över till Demokraterna. Centerpartiet är därför en röst för verklig förändring till ett jämlikt Göteborg, skriver Emmyly Bönfors (C)..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 09:15

”När jag kom hem visste jag att jag skulle försöka bli läkare”

Läkaren och forskaren Bertil Marklunds studier ligger till grund för 1177 Vård per telefon och hans bok ”10 Tips: må bättre och lev 10 år längre” har översatts till 30 språk. Läkar­yrket var inte alltid en självklarhet men systematisering och analysering har fascinerat honom sedan barnsben..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 10:44

Ytterligare en person misstänkt för mordförsök

Natten till fredag larmades polisen till Restad Gård i Vänersborg där en man blivit huggen med ett vasst föremål. Två personer anhölls snabbt men under helgen har ytterligare en person anhållits..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 16:41

Rektor dödshotades av förälder

En förälder hotade rektorn på en skola i Vänersborg hösten 2017. Nu blir det rättegång och föräldern är misstänkt för olaga hot..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 17:56

Nuntorp vill att Vänersborg ska bli självförsörjande

Nuntorp vill göra Vänersborgs kommun självförsörjande på vissa sorters mat. Inspirationen kommer från ett projekt som drogs igång i Rättvik i Dalarna..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 20:49

Åtgärdade ej avlopp på 15 år – döms till vite

Två personer bosatta i Vänersborgs kommun döms att betala ett vite på 50 000 kronor i Mark- och miljödomstolen. Anledningen är att de inte åtgärdat avloppsanläggningen på en fastighet – på 15 år..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 21:08

Nu närmar sig bygget av det nya köket Oden

Under året börjar bygget av det nya stora köket i Vänersborg. Förhoppningen är att matlagningen till skolor och äldreboenden kan var igång för fullt 2021..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 09:41

Alla släppta efter mordförsöket på Restad gård

Under helgen greps tre personer misstänkta för mordförsök på asylboendet Restad gård. På tisdagen meddelade åklagare Johanna Maxson att samtliga nu är släppta..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 12:46

Rymling från Brinkeberg greps av polis

Strax före jul rymde en man i 25-årsåldern från anstalten Brinkeberg i Vänersborg. Nu meddelar Kriminalvården att mannen har gripits av polis..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 13:52

Svårt att hitta finansiering till Torpa fritidsgård

Kultur- och fritidsnämnden går mot ett tufft 2019. Och man har svårt att hitta finansiering till Torpa fritidsgård..

GöteborgsPosten - 16 jan 19 kl. 20:27

Från talang till erkänd musiker

Lisa Chenevier klättrar inom musikbranschen. Hon är snart färdig med sin Masterutbildning på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har börjat få in en fot på de stora scenerna i Sverige.
– I musiksammanhang är Vänersborg välkänt, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.