GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 22 August, 05:32

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 18:25

Så vill Demokraterna rita om GöteborgDet är bara månader kvar till valet och Demokraterna åtnjuter ett starkt stöd i opinionen. Men vilken politik vill de egentligen bedriva?
– Man kan säga att de har en populistisk framtoning, säger GP:s valexpert Jonas Hinnfors..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Demokraterna, Göteborg, GP, Jonas Hinnfors

Dela artikeln

489 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , Demokraterna, ritaom , Göteborg
GöteborgsPosten - 14 maj 18 kl. 15:09

Demokraterna i Göteborg är ett enfrågeparti

Vad har Västlänken att göra med att barnen i Tynnered snart saknar en lokal skola? Eller att trångboddheten i Biskopsgården närmast kan liknas med statarsamhället? Demokraterna är inget annat än ett enfrågeparti, skriver Emmyly Bönfors (C)..

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 07:01

Demokraterna i blåsväder – anklagas för plagiat

Det nystartade partiet i Jönköping, Demokraterna, har anklagats för plagiat. Detta av Demokraterna i Göteborg.<br/> – Det är plagiat rakt av, de här människorna är lata, säger Martin Wannholt, ordförande för Demokraterna i Göteborg<br/>.

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 11:16

Demokraterna: "Verkar väldigt arg på oss"

Demokraterna i Jönköping slår ifrån sig av kritiken man fått från Demokraterna i Göteborg.<br/> – Han verkar väldigt arg på oss, säger Ola Helt efter Martin Wannholts, D i Göteborg, utspel om D i Jönköping.<br/>.

GöteborgsPosten - 09 jul 18 kl. 16:13

Demokraterna måste tala ur skägget

Demokraterna i Göteborg går till val på att stoppa Västlänken. Men de lämnar inga tydliga svar på hur det ska gå till, vad de vill ha i stället och, inte minst, hur skadestånden ska betalas. Det är oseriöst, skriver Axel Josefson (M) och Johnny Magnusson (M)..

GT - 04 maj 17 kl. 05:30

"Finns ingen opposition i Göteborg"

Martin Wannholts politiska ökenvandring är över. Det nya partiet Demokraterna i Göteborg (DEM) är en brandfackla inför valet 2018..

GöteborgsPosten - 17 okt 17 kl. 16:01

Svartkontrakten frodas i det rödgrönas Göteborg

Den rödgröna minoriteten vill utreda hur man ska motarbeta den organiserade brottsligheten på hyresmarknaden. Samma politiker och tjänstemän säger samtidigt nej till de åtgärder som visat sig vara framgångsrika i andra kommuner, skriver Martin Wannholt och Ulf Boström, Demokraterna i Göteborg..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 09:36

Därför lämnar Zeqiraj S: Ledarskap saknas i jämlikhetens Göteborg

Det här är början på något nytt i mitt politiska liv. På köksbordet i Haga ligger ett rivet medlemskort för Socialdemokraterna. Jag gick in i en folkrörelse men lämnar nu ett lokalt parti utan visioner och handlingskraft, skriver Jahja Zeqiraj, som i stället kommer att lägga sitt politiska engagemang hos Demokraterna i Göteborg..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 16:46

Varken demokraterna eller de rödgröna kan hela Göteborg

Göteborg är en kluven stad präglad av ojämlikhet med politiker oförmögna att gå till botten med problemen. Dit hör även tidigare rödgröna politiker som gått över till Demokraterna. Centerpartiet är därför en röst för verklig förändring till ett jämlikt Göteborg, skriver Emmyly Bönfors (C)..

GöteborgsPosten - 08 maj 18 kl. 14:45

Demokraterna står upp för Göteborg

Demokraterna uppmärksammas allt mer i Göteborg. Nu ser vi att även politiska motståndare bekräftar oss som den nya kraften i politiken, skriver Martin Wannholt (DEM)..

DN - 16 aug 18 kl. 19:26

Demokraterna störst i Göteborg

Det nystartade partiet Demokraterna är på väg att ta hem valsegern i Göteborg. Det visar en ny undersökning från Göterborgs-Posten/Sifo.  Samtidigt går det fortsatt knackigt för de andra stora partierna.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Unga män begärs häktade misstänkta för mordförsök

Två unga män har begärts häktade misstänkta för försök till utpressning och försök till mord i Partille utanför Göteborg. Enligt uppgifter till GP misstänks männen ha försökt att utpressa en tjej och tumult ska sedan ha uppstått när en anhörig till henne sökte upp männen.
– Utredningen befinner sig i ett känsligt läge, säger kammaråklagare Hedvig Lundblad..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Känd krögare erkänner brott mot alkohollagen

En känd västsvensk kock och krögare kommer att ställas inför rätta, åtalad för olovlig försäljning av alkohol.
Mannen har i förhör erkänt..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Misstänkt bilbrännare fast i förvar – ingen vill flyga hem honom

En av de unga män som anklagats för inblandning i förra måndagens omfattande bilbränder, sitter fortfarande inspärrad på en flygplats i Turkiet.
Han släpps inte in i landet – och ingen vill flyga honom därifrån..

GöteborgsPosten - Igår: 00:59

Tre bilar i brand i Kållered

Ett larm om bilbränder på en parkering i Kållered kom in till SOS Alarm under natten mot tisdag. Räddningstjänst skickade två enheter till platsen.
– Det är tre bilar som brinner, säger Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - Igår: 18:10

Antalet barn utan skolplacering växer – 200 utan skolplats

I förra veckan stod 160 elever i Göteborg utan skolplacering, med bara dagar kvar till skolstart. Nu har skolan börjat, men under helgen har 40 nya ansökningar kommit in. Totalt står nu 200 skolbarn utan skolplacering..

GöteborgsPosten - Igår: 17:22

Barn förlamades i benen efter misslyckat ingrepp

Ett barn drabbades av förlamning i benen efter att personal på Sahlgrenska sjukhuset misslyckats med att sätta en ryggmärgskateter. Enligt en lex Maria-anmälan hade barnet klagat på ryggont efteråt men detta utreddes inte..

GöteborgsPosten - Igår: 16:34

Elledning nedriven i centrala Göteborg

Någon form av elledning ska ha blivit nedriven längs Aschebergsgatan i centrala Göteborg..

GöteborgsPosten - Igår: 16:04

Greps med skarpladdad revolver och rånarluva

När polisen upptäckte den narkotikapåverkade 21-åringen längs en gångbana i Länsmangården på Hisingen lade han benen på ryggen.
Kort därefter kunde han gripas beväpnad med en skarpladdad magnumrevolver och en rånarluva.
– En familjevän är skyldig folk pengar.

GöteborgsPosten - Igår: 16:05

Ökad polisnärvaro under skolstarten

I veckan startar skolorna för många och i samband med det kommer det vara ökad närvaro av trafikpoliser i Göteborgs tätort.
– Vi kan dyka upp var som helst när som helst, säger Jeanette Olsson, tillförordnad gruppchef vid trafikpolisen i Västra Götaland..

GöteborgsPosten - Igår: 12:15

Sopbil körde in i spårvagnsbro – orsakade stopp

En sopbil har kört in i en spårvagnsbro i Kortedala i Göteborg.
– Det är troligen en lastbil som har kört in i bron, men när vi kom dit var det inget fordon kvar, säger Lars Larsson på räddningstjänsten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.