GöteborgsPosten > Lokalt

Tuesday, 22 May, 10:11

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 18:25

Så vill Demokraterna rita om GöteborgDet är bara månader kvar till valet och Demokraterna åtnjuter ett starkt stöd i opinionen. Men vilken politik vill de egentligen bedriva?
– Man kan säga att de har en populistisk framtoning, säger GP:s valexpert Jonas Hinnfors..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Demokraterna, Göteborg, GP, Jonas Hinnfors

Dela artikeln

440 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: vill , Demokraterna, ritaom , Göteborg
GöteborgsPosten - 14 maj 18 kl. 15:09

Demokraterna i Göteborg är ett enfrågeparti

Vad har Västlänken att göra med att barnen i Tynnered snart saknar en lokal skola? Eller att trångboddheten i Biskopsgården närmast kan liknas med statarsamhället? Demokraterna är inget annat än ett enfrågeparti, skriver Emmyly Bönfors (C)..

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 07:01

Demokraterna i blåsväder – anklagas för plagiat

Det nystartade partiet i Jönköping, Demokraterna, har anklagats för plagiat. Detta av Demokraterna i Göteborg.<br/> – Det är plagiat rakt av, de här människorna är lata, säger Martin Wannholt, ordförande för Demokraterna i Göteborg<br/>.

Jönköpingsnytt - 08 nov 17 kl. 11:16

Demokraterna: "Verkar väldigt arg på oss"

Demokraterna i Jönköping slår ifrån sig av kritiken man fått från Demokraterna i Göteborg.<br/> – Han verkar väldigt arg på oss, säger Ola Helt efter Martin Wannholts, D i Göteborg, utspel om D i Jönköping.<br/>.

GT - 04 maj 17 kl. 05:30

"Finns ingen opposition i Göteborg"

Martin Wannholts politiska ökenvandring är över. Det nya partiet Demokraterna i Göteborg (DEM) är en brandfackla inför valet 2018..

GöteborgsPosten - 17 okt 17 kl. 16:01

Svartkontrakten frodas i det rödgrönas Göteborg

Den rödgröna minoriteten vill utreda hur man ska motarbeta den organiserade brottsligheten på hyresmarknaden. Samma politiker och tjänstemän säger samtidigt nej till de åtgärder som visat sig vara framgångsrika i andra kommuner, skriver Martin Wannholt och Ulf Boström, Demokraterna i Göteborg..

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 09:36

Därför lämnar Zeqiraj S: Ledarskap saknas i jämlikhetens Göteborg

Det här är början på något nytt i mitt politiska liv. På köksbordet i Haga ligger ett rivet medlemskort för Socialdemokraterna. Jag gick in i en folkrörelse men lämnar nu ett lokalt parti utan visioner och handlingskraft, skriver Jahja Zeqiraj, som i stället kommer att lägga sitt politiska engagemang hos Demokraterna i Göteborg..

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 16:46

Varken demokraterna eller de rödgröna kan hela Göteborg

Göteborg är en kluven stad präglad av ojämlikhet med politiker oförmögna att gå till botten med problemen. Dit hör även tidigare rödgröna politiker som gått över till Demokraterna. Centerpartiet är därför en röst för verklig förändring till ett jämlikt Göteborg, skriver Emmyly Bönfors (C)..

GöteborgsPosten - 08 maj 18 kl. 14:45

Demokraterna står upp för Göteborg

Demokraterna uppmärksammas allt mer i Göteborg. Nu ser vi att även politiska motståndare bekräftar oss som den nya kraften i politiken, skriver Martin Wannholt (DEM)..

GöteborgsPosten - 24 sep 13 kl. 11:19

Rekordstort intresse för att rita högsta huset

Intresset är rekordstort för att rita Nordens högsta hus ? på Lindholmen i Göteborg..

GöteborgsPosten - 20 jan 14 kl. 19:02

Fem i slutstrid om att få rita nya skrapan

Britter, amerikaner, fransmän och svenskar kämpar om att få rita Karlavagnstornet på Lindholmen i Göteborg, huset som kan bli Nordens högsta..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nu råder eldningsförbud i Storgöteborg

Räddningstjänsten har gått ut med eldningsförbud från och med den 22 maj kl 9.00 och gäller tills vidare..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Tak rasade in på Partille Kulturskola

Ett innertak i en orkestersal på Partille Kulturskola rasade in i helgen. Nu ligger instrument begravda under takmassorna, och skolan får styra om sina lektioner.
– Det var en total överraskning, säger Partille kommuns kulturchef, Kristina Svensson..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Elever skeptiska till obligatorisk behörighet

En har valt att läsa in högskolebehörigheten. Den andra fokuserar på yrkesämnen. Men varken Emma Johannisson eller Andrea Wiberg på Ester Mosessons gymnasium tror att det är bra med obligatorisk högskolebehörighet på yrkesprogrammen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Färre elever ger yrkesgymnasier dålig ekonomi

Färre och färre vill bli kockar och bagare. Nu kämpar Lindholmens gymnasieområde med ekonomin. Nyckeln är Ester Mosessons gymnasium, där elevantalet halverats sedan 2012..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

"Det ser ut som näsdukar som vajar i vinden"

Fira dagen för biologisk mångfald genom att se det ovanliga näsduksträdet i Göteborgs botaniska trädgård.
– Folk ringer redan i februari och frågar om trädet om inte trädet blommar snart, säger Agneta Green, kommunikatör på Göteborgs botaniska trädgård..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Ingen idé att lämna solglasögonen hemma än

Trots en solig maj månad i Göteborg har rekordtemperaturen ännu inte uppnåtts. Men en fortsatt solig prognos lämnar hoppet uppe för nya rekordvarma dagar innan månaden är slut.
– Det kan komma svala vindar från Norska havet men nu visar prognosen sol, säger Erik Rindeskär, meteorolog på Foreca..

GöteborgsPosten - Igår: 09:07

Två bilar i krock – trafikljus skadat

Två bilar har krockat i en korsning i Olskroken. Två ambulanser är på plats och ett trafikljus är skadat. Skadeläget för de inblandade personerna är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - Igår: 07:34

Person körde in i husvägg

En person körde under måndagsmorgonen in i en husvägg i centrala Göteborg. Omständigheterna kring olyckan är oklara. En personen är förd till sjukhus..

GöteborgsPosten - Igår: 07:02

Brand i Partille – en person till sjukhus

En källare brann under måndagsmorgonen i ett radhus i Partille. En person är förd till sjukhus. Skadeläget är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

En annan sida av Nordstan

Emma började hänga i Nordstan när hon var 14 år – Anna redan när hon var 12. Båda har klarat åren i köpcentret utan droger och kriminalitet och utbildar sig i dag till barnskötare. Här berättar de om en annan sida av torget än den som ger svarta rubriker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.