Skånskan > Nyheter

Saturday, 26 May, 04:30

Skånskan - 17 maj 18 kl. 17:07

Joel redo att upprepa succén i DTMRACING Joel Eriksson fick en riktig drömdebut på DTM-karriären i Tyskland. Efter fjärdeplatsen i sitt första race är det dags för nya tag på Lausitzring i helgen.Det har hunnit gå två veckor sedan Tomelillaföraren gjorde sin DTM-debut på Hockenheim. 19-åringen visade då att han redan har de rätta egenskaperna för att utmana toppförarna.
Efter en sensationell tredjeplats i kvalet på lördagen, så slogs han om en pallplats i söndagsracet, och åkte till slut in som fyra i sin BMW.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
DTM, RACING Joel Eriksson, Tyskland, Lausitzring, Tomelillaföraren, Hockenheim, BMW, Joel Eriksson, Berlin, Eriksson, Formel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Joel, redoatt , upprepa, succéni , DTM
Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 12 kl. 12:59

Nygren vill upprepa succén

I fjol vid den här tiden fick han sitt stora genombrott. Magnus Nygren vill inget hellre än att upprepa succén. Målet mot Brynäs i torsdags kanske var startskottet för en ny framgångssaga.

Barometern - 03 nov 17 kl. 15:34

Fågelfors hoppas kunna upprepa succén från ifjol

Förra säsongen kvalade de till Svenska futsalligan. Frågan är om Fågelfors IF kan upprepa succén i vinter? – Vi kör på så får vi se hur långt det räcker..

YA - 29 sep 15 kl. 03:00

Joel redo att utmana om slutsegern

Länge var Tomelillakillen Joel Eriksson i täten i tyska F4-serien. Tekniska problem i Nürburgring ändrade förutsättningarna. Men efter förra deltävlingens succé lever chansen till slutsegern.

SmålandsPosten - 06 nov 13 kl. 08:25

Ridklubbarna vill upprepa succén

Ridklubbarna i Växjö vill upprepa sommarens succé med h0pptävlingar på Värendsvallen.
– Jag är positiv, säger fritidsnämndens ordförande Ulf Hedin (M). Sensommarens ponnyhoppningar på Värendsvallens G-plan blev en sportslig och publik succé.

BT - 14 aug 14 kl. 08:33

Oliveira ska upprepa succén från EM 2012

I dag vid lunchtid springer Nil de Oliveira försök på 200 meter. Han är redo att ge allt. – Det är bara att gå in och köra, säger han.

BT - 14 aug 14 kl. 08:33

Oliveira ska upprepa succén från EM 2012

I dag vid lunchtid springer Nil de Oliveira försök på 200 meter. Han är redo att ge allt. – Det är bara att gå in och köra, säger han.

Skånskan - 30 mar 16 kl. 16:18

Joel redo för premiär i F3-EM

FORMEL 3 Efter en stark försäsong inleder Joel Eriksson i helgen nästa kapitel i sin korta formelbilskarriär.17-åringen från Tomelilla gör det i FIA F3 European Championship, Europamästerskapet för Formel 3, som drar igång på Circuit Paul Ricard i södra Frankrike.
Nu är det F3-EM, en av världens mest konkurrenskraftiga juniorracingserier, som gäller för den skånske tonåringen och detta efter att i fjor ha slutat tvåa totalt i det tyska Formel 4-mästerskapet.

YLE - 07 nov 17 kl. 17:11

Efter dominansen i ligan – nu ska Heiskanen upprepa succén i Lejondebuten

På en månad har Miro Heiskanen tagit hockeyligan med storm. Nu ska han visa Lauri Marjamäki att han är redo för OS. ”Jag kommer hit för att spela mitt spel”, säger backlöftet till Yle Sporten..

SmålandsPosten - 24 nov 17 kl. 16:50

Linus Fröberg vill upprepa succén

Han storspelade sist lagen möttes. Nu är Linus Fröberg redo att krossa Mora på nytt. – Men det kommer bli tufft, säger han..

Kristianstadsbladet - 29 okt 13 kl. 15:08

MFF vill upprepa succén samt nå CL


Knappt har SM-guldet kallnat innan det är dags för för Malmö FF att blicka framåt. Målet är att 2014 upprepa årets succé och samtidigt lyckas i kvalet till Champions League - trots att spelarförluster är att vänta för det lovande unga mästarlaget. - Malmö är en klubb som inser sin plats i näringskedjan och vill att spelarna ska kunna gå vidare.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Hus i Ludvigsborg har fått nya ägare – 850 000 kronor blev priset

Ludvigsborg Fastigheten på adressen Rödklövervägen 10 i Ludvigsborg har fått nya ägare. Köpare är Lars Jonas Svensson, 30, och Amanda Linnéa Olsson, 31, och säljare är Leif Åke Svensson. Köpet blev klart i maj 2018 och priset blev 850 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Mindre hus i Höör har fått ny ägare

Höör Carina Haraldsdotter, 57 år, har tagit över fastigheten på adressen Munkarp 107 i Höör från Hans Christian Reinhold, Johan och Nils Fredrik Malmborg. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i maj 2018. Huset byggdes 1941 och har en boyta på 57 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

820 000 kronor för fastigheten på Brandstadvägen 624 i Vollsjö

Vollsjö Fastigheten på Brandstadvägen 624 i Vollsjö har fått en ny ägare. Köpare är Anette Widell, 58 år, från Huskvarna, och säljare är Lena Maria Gran. Köpet blev klart i maj 2018 och priset blev 820 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

241 000 kronor för fastighet i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av tomten på Måsgången 1 i Sjöbo är nu klar. Ny ägare blir John Dennis Johan Dahlström, 31, som köpte fastigheten av Ulla Barbro Jeppsson, Nils Thorsten Nilsson och Inga Maj-Britt Johansson. Ägarbytet gjordes i maj 2018 och priset blev 241 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

269 000 kronor för tomt i Sjöbo

Sjöbo Fastigheten på adressen Hökbacken 1 i Sjöbo har fått nya ägare. Köpare är John och Jani Ranck Enetoft, 78 och 72 år, och säljare är Inga Maj-Britt Johansson, Nils Thorsten Nilsson och Ulla Barbro Jeppsson. Köpet blev klart i maj 2018 och priset blev 269 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

191 000 kronor för tomt i Sjöbo

Sjöbo Försäljningen av fastigheten på adressen Fältvägen 6 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare är Gun Maj-Lis Ingegärd Appelberg, 66, och Sven Erland Holger Appelberg, 67, och säljare är Nils Thorsten Nilsson, Ulla Barbro Jeppsson och Inga Maj-Britt Johansson. Ägarskiftet blev klart i maj 2018 och priset blev 191 000 kronor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Mer personal behövs i vården

Kraven är höga från med­bor­ga­rna som vill att väl­färds­tjänsterna ska ha hög kva­li­tet och stor till­gäng­lig­het. Kva­li­ta­tiva, bra väl­färds­tjänster och nöjda med­bor­ga­re går hand i hand med mo­ti­verade, yr­kes­stolta och pro­fes­sio­nella med­ar­be­ta­re.
Men ar­bets­dagarna för per­so­nalen inom om­sorgen är tunga med då­lig ar­bets­mil­jö, tunga lyft och stres­siga dagar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Saud­iske kron­prinsen är ingen lib­er­al hjäl­te

Om en månad ska saud­iska kvin­nor få köra bil. Det har fram­ställts som ett stort fram­steg för jäm­ställd­heten. För ett land som lever kvar på me­del­tiden i många av­se­en­den är det na­tur­ligt­vis po­si­tivt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Första förlusten hemma för Torn

FOTBOLL Torns IF åkte på säsongens första hemmaförlust mot Eskilsminne IF trots riktigt bra spel åtminstone i en halvlek, Matchen slutade 1-3 (0-1).Stångbylaget råkade ut för sin första lite oväntade motgång på fredagskvällen.
Efter 16 poäng på sju matcher så var Richard ”Kalle” Ringhovs manskap klar favorit och dominerade också hela den första halvleken stort.

Skånskan - 9 timmar sedan

Visuella kommunikatörer ställde ut

Malmö Utbildningen Visuell kommunikation på Malmö universitet är bred. Genom att lära sig konsten att kommunicera ska eleverna kunna arbeta med en stor verktygslåda av visuella uttryck beroende på aktuellt behov. Under fredagen hade andraårseleverna vernissage.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.