DN > Opinion

Wednesday, 23 January, 22:50

DN - 17 maj 18 kl. 16:38

LO och S: Samverkan i otakt med samtidenDN 18/5 2018. LO ger mångmiljonbelopp till Socialdemokraterna, får ”reformer” som tack och motverkar medlemmar med andra partisympatier. Denna samverkan är otidsenlig och demokratiskt tveksam..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Socialdemokraterna

Dela artikeln

340 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO och S Samverkani , otaktmed , samtiden
Politologerna - 16 dec 17 kl. 08:15

Lucka #16: Mellankommunal samverkan – den bortglömda kommunreformen

Inlägget är skrivet av pol. mag Anders Folkesson. Han är statsvetare och ekonom med mångårig erfarenhet av arbete i kommunsektorn.

Jmini.se - 30 mar 16 kl. 10:39

Fel på Visingsöfärja- ”Färjan och landgången kommer i otakt”

Det som är det stora problemet denna gång är ett konstruktionsfel som gör att rederiet tvingas ändra rutinerna så att passagerare och fordon inte kör av och på samtidigt av säkerhetsskäl.  Kommer i otakt– Färjan och landgången kommer i otakt med.....

Politologerna - 11 dec 16 kl. 08:00

Lucka #11: Samverkan som forskningens överordnade mål?

Följande text är författad av Shirin Ahlbäck Öberg, docent i Statskunskap och prodekan vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, Uppsala universitet. Texten är en fortsättning på en text publicerad den 10 december där delar av 2016 års forskningsproposition (Prop. 2016/17:50) diskuteras.

SmålandsPosten - 13 jul 13 kl. 09:51

Kronobergs utmaningar kräver samverkan

Sverige har stora integrationsutmaningar. Det gäller också oss i Kronobergs län. Att bryta det utanförskap som många utrikes födda personer fastnat i och istället tillvarata den potential som mångfald innebär för ett samhälle, är en stor och viktig uppgift.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 15:00

Samverkan ger småpartier plats

STAFFANSTORP I förra veckan avslöjades att Centerpartiet ingår valteknisk samverkan med de rödgröna partierna i Staffanstorp.Överenskommelsen ger MP och C insyn och möjlighet att vara med och påverka politiken. Det innebär inte någon politisk uppgörelse utan handlar om platser i nämnder och styrelser.

YLE - 10 apr 13 kl. 09:05

JK: Kommunreformen går i otakt

Justitiekansler Jaakko Jonkka kritiserar att beredningen av kommunstrukturreformen och social- och hälsovårdsreformen sker i otakt. Enligt Jonkka är det med tanke på demokratin, det kommunala självstyret och rätten att bli hörd och påverka olyckligt att reformerna framskrider i olika takt . Social- och hälsovårdstjänsterna utgör en mycket betydande andel av den service som är på kommunens ansvar.

Västerbottens Folkblad - 17 sep 13 kl. 02:00

En landsbygd i otakt

Efter sju år med Centerpartiet i regeringen går landsbygden i otakt med övriga Sverige, skriver Socialdemokraternas Christer Lindvall i en replik till centerpartisterna Mattias Larsson [...].

DI - 15 nov 13 kl. 06:23

Löfven tycker FP går i otakt

FP-ledaren Jan Björklund har tvärnobbat Socialdemokraternas invit om ett samarbete över blockgräsen. Samtidigt noterar nu Stefan Löfven att Folkpartiet går i otakt i regeringsfrågan..

Trelleborgs Allehanda - 03 feb 14 kl. 12:00

Makten har en benägenhet att gå i otakt med folket

”Är folkomröstningar ett bra sätt att styra samhället?”
Denna fråga har TA ställt till trelleborgarna den 18 januari. De tillfrågade var enhetligt positiva till folkomröstningar.

SmålandsPosten - 11 apr 14 kl. 06:52

Bättre samverkan i gemensamma lokaler

I en insändare från den 3 april hävdar Gunilla Degerman och Henrik Björsell att beslutet om att samverkan av somatik och psykiatri skulle vara dåligt underbyggt. De ställer frågor om varför samlokalisering ska ske?
Finns det ekonomiska orsaker?

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 20:00

Patienter borde inte få avgöra sitt eget vårdbehov

DN 23/1 2018. Nätläkartjänster lämnar de medicinska bedömningarna till sina kunder. Det är illa investerade skattepengar..

DN - I förrgår: 15:15

Här ska ni börja, regeringen Löfven

Efter fyra månaders käbbel är det dags att skrida till verket. Här är tre områden som måste ligga högst upp på den nya regeringens arbetsbord. Och en viktig påminnelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.