UNT > Kultur

Tuesday, 16 October, 05:42

UNT - 17 maj 18 kl. 12:43

Mörk sommar med Lars LerinFörsta gången Lars Lerin sökte till Liljevalchs kom det ett refuseringsbrev med posten, stämplat med ett stort rött R..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Lars Lerin, Liljevalchs

Dela artikeln

1647 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mörk, sommarmed , Lars, Lerin
BT - 17 jul 14 kl. 13:37

Det går inte att bli trött på Lars Lerin

Det har varit mycket Lars Lerin de senaste åren: det permanenta museet i den före detta restaurangen Sandgrund i Karlstad som öppnades 2012, den uppmärksammade och självutlämnande filmen För dig naken som kom samma år, och så utställning efter utställning, på Waldemarsudde, i Borås och nu i sommar på Strandverket i Marstrand och Akvarellmuseet i Skärhamn. Därtill har han gett ut sammanlagt över femtio böcker och kommer nu med ytterligare en, som kort och gott heter Naturlära. Har det blivit alltför mycket Lerin nu?

Sydsvenskan - 25 mar 15 kl. 07:36

Lars Lerin ställer ut på Eurogames

Konstnärerna Lars Lerin, Kakan Hermansson och Nina Ramsby ställer ut nya verk i samband med hbtq-evenemanget Eurogames i Stockholm i sommar. Utställningen "Hermansson, Lerin, Ramsby" visas på Sven-Harrys Konstmuseum och är en del av evenemangets kulturella program. Där ingår även andra utställningar, en digital konstsatsning samt en filmfestival.

Västerbottens Folkblad - 25 mar 15 kl. 07:36

Lars Lerin ställer ut på Eurogames

Konstnärerna Lars Lerin, Kakan Hermansson och Nina Ramsby ställer ut nya verk i samband med hbtq-evenemanget Eurogames i Stockholm i sommar. Utställningen ”Hermansson, Lerin, Ramsby” visas på Sven-Harrys Konstmuseum och är en del av evenemangets kulturella program. Där ingår även andra utställningar, en digital konstsatsning samt en filmfestival.

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 15 kl. 07:36

Lars Lerin ställer ut på Eurogames

Konstnärerna Lars Lerin, Kakan Hermansson och Nina Ramsby ställer ut nya verk i samband med hbtq-evenemanget Eurogames i Stockholm i sommar. Utställningen "Hermansson, Lerin, Ramsby" visas på Sven-Harrys Konstmuseum och är en del av evenemangets kulturella program. Där ingår även andra utställningar, en digital konstsatsning samt en filmfestival.

SvD - 25 mar 15 kl. 07:35

Lars Lerin ställer ut på Eurogames

Konstnärerna Lars Lerin, Kakan Hermansson och Nina Ramsby ställer ut nya verk i samband med hbtq-evenemanget Eurogames i Stockholm i sommar. Utställningen ”Hermansson, Lerin, Ramsby” visas på Sven-Harrys Konstmuseum och är en del av evenemangets kulturella program. Där ingår även andra utställningar, en digital konstsatsning samt en filmfestival..

SR - 21 maj 18 kl. 11:30

Lars Lerin i storformat

Liljevalchs Konsthall i Stockholm visar i sommar en stor utställning där man visar ett hundratal verk av Lars Lerin. Lerin som hunnit bli 64 år gammal är idag en landets mest kända konstnärer, han har gett ut ett femtiotal böcker och är en folkkär TV-personlighet. Måns Hirschfeldt har sett utställningen..

Sydsvenskan - 08 feb 16 kl. 20:35

Lars Lerin har blivit pappa

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel "Junior" Marques Lerin har blivit föräldrar, skriver Värmlands folkblad.Efter att Manoel "Junior" Marques Lerin lagt ut bilder på paret och en liten pojke på Facebook bekräftade Lars Lerin för tidningen att pojken, som är född i Braslien, är hans makes biologiska son och att han ska flytta hem till paret i Sverige i vår.Just ny sänds programserien "Vänligen Lars Lerin" i SVT..

UNT - 25 mar 15 kl. 07:35

Lars Lerin ställer ut på Eurogames

Konstnärerna Lars Lerin, Kakan Hermansson och Nina Ramsby ställer ut nya verk i samband med hbtq-evenemanget Eurogames i Stockholm i sommar..

Västerbottens Folkblad - 08 feb 16 kl. 20:35

Lars Lerin har blivit pappa

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel ”Junior” Marques Lerin har blivit föräldrar, skriver Värmlands folkblad. Efter att Manoel ”Junior” Marques Lerin lagt ut bilder på paret och en liten pojke på Facebook bekräftade Lars Lerin för tidningen att pojken, som är född i Braslien, är hans makes biologiska son och att han ska flytta […].

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Liljevalchs i Stockholm ställer ut Lars Lerin

Nästa år, nästa sommar kommer Lars Lerin och hans akvareller att dominera Liljevalchs i Stockholm.Detta bekräftar och kommenterar konsthallschefen Mårten Castenfors för TT.För närvarande renoveras Liljevalchs konsthall, legendarisk för de berömda vårsalongerna..

Blekinge Läns tidning - 17 maj 18 kl. 12:43

Mörk sommar med Lars Lerin

Första gången Lars Lerin sökte till Liljevalchs kom det ett refuseringsbrev med posten, stämplat med ett stort rött R. Nu fyller Sveriges mest omhuldade målare konsthallen med sina verk. Men den som väntar sig en ljus och lättsmält sommarutställning blir förmodligen besviken.

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 timmar sedan

Kulturprofilens dom prövas i november

Svea hovrätt tar upp målet mot den så kallade kulturprofilen den 12 november..

UNT - 16 timmar sedan

Filmrecension: Bad times at the El Royale

En peppig trailer med Tarantino möter "Lost"-känsla samt en hop stjärnskådisar bådade ju gott..

UNT - 19 timmar sedan

Hon vann dubbla priser

Gitarristen Stephanie Jones vann både juryns och publikens hjärtan när The international young talent competition i helgen avgjordes inom ramen för Uppsala internationella gitarrfestival..

UNT - 20 timmar sedan

Lyckad upplaga av Gitarrfestivalen

Då är Gitarrfestivalen över för denna gång..

UNT - Igår: 11:03

Imponerande bredd

Det kändes som en avslutning trots att det var en dag kvar på Gitarrfestivalen..

UNT - Igår: 07:00

Uppsala är Parkmans trygga punkt

Han är en välkänd musikprofil i Uppsala, men lika stor del av hans verksamhet sker på den internationella scenen..

UNT - I förrgår: 20:31

Gitarrfestivalen är mer än bara konserter

Gitarrer, gitarrer och åter gitarrer..

UNT - I förrgår: 18:14

Lekfulla teaterspöken

Teater Dacapo hanterar barnboksklassikern "Lilla spöket Laban" fint och lekfullt från teaterscenen..

UNT - I förrgår: 06:55

Dags igen för jazz med gamla anor

Uppsalakonstellationen Peter Lind and the Cabaret Band är åter skivaktuell..

UNT - 12 okt 18 kl. 19:16

Per Wästberg ber om ursäkt för förvirringen

Det kom motstridiga uppgifter efter torsdagens sammankomst i Svenska Akademien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.