Mobil > Teknik

Thursday, 24 May, 08:18

Mobil - 17 maj 18 kl. 15:25

Samsungs AI-assistent Bixby snart till fler hushållsapparaterSamsungs egenutvecklade AI-assistent Bixby har inte världens bästa rykte och har hittills fört en tillvaro i skuggan av de tre stora assistenterna Alexa, Google Assistant och Siri. Men man ska vara försiktig med att räkna ut Bixby. Samsung tillverkar ju som bekant mängder av konsumentelektronik, däribland hushållsprodukter och vitvaror av olika slag. Och till 2020 är det tänkt att Bixby ska finnas i samtliga av dem..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
AI, Bixby, Alexa, Assistant, Siri

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samsungs, AI-assistent, Bixbysnart till , fler, hushållsapparater
IDG - 30 mar 17 kl. 15:22

Här är fem saker som Samsungs digitala assistent Bixby fixar


I går visade Samsung äntligen upp AI-assistenten Bixby som byggs in i den nya premiummobilen S8 – och det finns en hel del häftiga funktioner att se fram emot..

Mobil - 05 jul 17 kl. 08:27

Fler förseningar för Bixby

Problemen med utvecklingen av Samsungs AI-assistent Bixby avlöser varandra. Nu rapporteras tjänsten bli ännu mer försenad på engelskspråkiga marknader, till följd av ”databrist”..

Mobil - 28 jun 17 kl. 09:08

Samsungs Bixby har det tufft med engelskan

Samsungs AI-assistent Bixby har svårt att lära sig engelska. Det hävdar källor till koreanska The Investor, som bland annat hänvisar till bristfälliga resurser i utvecklingsarbetet..

Mobil - 19 jul 17 kl. 14:37

Bixby – nu äntligen på engelska, fast bara i USA

Kraftigt försenad har nu Samsungs AI-assistent Bixby till slut lanserats för Galaxy S8 och S8 Plus. Men än så länge är det bara i USA som användarna har anledning att jubla över saken..

Mobil - 19 okt 17 kl. 08:31

Nya Bixby ska finnas i både kylskåp och smart-tv-apparater

Rykten om att Samsung hade en ny version av sin AI-assistent Bixby på gång visade sig stämma. I samband med Samsungs utvecklarkonferens i San Francisco har den koreanska elektronikjätten nu aviserat att man tänker uppgradera Bixby till version 2.0.

Mobil - 12 apr 17 kl. 08:32

Bixby gör premiär utan röstkommandon

Den som beställt en Galaxy S8 och hade hoppats på att få snacka lite med Samsungs nya AI-assistent Bixby får vänta lite till..

Mobil - 11 aug 17 kl. 08:59

Global utrullning av Bixby tycks vara på gång

Samsungs egen AI-assistent Bixby har dragits med otaliga förseningar, men ser nu ut att vara på väg att rullas ut globalt..

Mobil - 22 aug 17 kl. 08:26

Global utrullning av Bixby med start idag

Bara ett dygn innan offentliggörandet av Galaxy Note 8 väljer Samsung att rulla den engelska versionen av sin AI-assistent Bixby globalt. Det framgår av en tweet från Samsungs officiella konto..

Mobil - 04 aug 17 kl. 13:51

Så programmerar du om Bixby-knappen

Tillhör du dem som bara stör dig på Samsungs digitala assistent och önskade att knappen gick att använda till något bättre finns hjälp att få..

Mobil - 21 mar 17 kl. 08:08

Samsung Bixby officiellt lanserad

Samsungs nya röststyrda assistent har bekräftats och nu vet vi mer om vad den kan..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 15 timmar sedan

De nordiska länderna ska samarbeta om 5G

På det nordiska stadsministermötet gick man ut med ett gemensamt uttalande om att länderna ska samarbeta för en snabb 5G-utbyggnad i länderna..

Mobil - 16 timmar sedan

Snart kan du ”tysta” konton på Instagram

Semesterbilder från Karibien som orsakar avundsjuka, otaliga bilder på barn och hundar eller ständiga träningsuppdateringar? Snart kan du slippa dem i ditt Instagramflöde, för med en kommande uppdatering blir det möjligt att ”tysta” enskilda konton utan att avfölja dem..

Mobil - 16 timmar sedan

Vivo visar upp världens första riktigt kantfria telefon i juni

”Kantfria” telefoner finns det redan gott om. Men en telefon med en skärm som täcker hela frontstycket har vi faktiskt fortfarande inte sett. Eller jo, förresten.

Mobil - 20 timmar sedan

HTC U12 Plus lanserad

HTC har nu officiellt visat upp sin nya toppmodell..

Mobil - 21 timmar sedan

Oneplus 6 i stort test: Fortfarande mycket prisvärd

Oneplus kanske inte riktigt lever upp till sitt motto att aldrig slå sig till ro, men man fortsätter att göra en utmärkt telefon till ett utmärkt pris..

Mobil - 22 timmar sedan

Direkt från Mi 6 till Mi 8 när Xiaomi bjuder in till lansering

Kinesiska Xiaomi har skickat ut en ibjudan till ett evenemang den 31 maj, då man av allt att döma kommer att presentera en ny flaggskeppstelefon kallad Mi 8. Vad som hänt med Mi 7 är oklart..

Mobil - 23 timmar sedan

Produktionen av chippen till höstens Iphone-modeller påstås vara igång

Apple förväntas släppa tre nya Iphone-modeller i höst. Och nu kommer uppgifter om att leverantören TSMC redan ska ha inlett produktionen av chippen som ska sitta i telefonerna..

Mobil - Igår: 15:36

Twitter har ledsnat på fragmenteringen – lanserar egna Android-emojis

Twitter väljer nu att erbjuda en fast uppsättning emoji-symboler för alla som använder mikrobloggen på Android, oavsett vilken version av Googles operativsystem man kör..

Mobil - Igår: 14:01

Läsartest: Två av Mobils läsare testar Moto G6 Plus

För en tid sedan bad vi er läsare att testa Moto G6 Plus och berätta vad ni tyckte om telefonen. Många anmälde sig och här är nu de två första läsarnas åsikter om telefonen efter att ha använt den i ungefär en vecka..

Mobil - Igår: 14:36

Läcka hos HTC själva avslöjar allt om nya flaggskeppet U12+

Som om det inte vore nog att HTC:s kommande flaggskeppstelefon U12+ redan kan vara en av världshistoriens sämst bevarade hemligheter, så har HTC själva nu dessutom lyckats läcka all information om telefonen bara en dag innan offentliggörandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.