Expressen > Nyheter

Sunday, 27 May, 13:30

Liknande nyheter

Taggar: Flicka, påkördav , bilist, tappade, tänder
UNT - 10 jan 13 kl. 17:08

Flicka påkörd - bilist smet

En 13-årig flicka blev påkörd av en bil när hon på cykel var på väg till sin skola i Östhammar på torsdagen. Bilisten smet från olycksplatsen..

YLE - 24 mar 17 kl. 11:26

12-årig flicka påkörd av bilist i Vasa

En 12-årig flicka blev påkörd av en bilist i Vasa på torsdagseftermiddagen. Flickan skadades och fördes med ambulans till Vasa centralsjukhus. Flickan färdades med cykel på cykelvägen längs med Paukkulavägen i riktning mot Smedsbyvägen.

Jönköpingsnytt - 15 maj 12 kl. 21:48

Flicka prejades av bilist ? på cykelbanan

En flicka har polisanmält att hon blivit påkörd av en bilist i Taberg under kvällen..

Expressen - 27 maj 16 kl. 16:12

En flicka har blivit påkörd av en bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Rimbo, i Norrtälje kommun. Flera omständigheter är ännu okända kring olyckan. – Hon kommer föras till sjukhus med ambulanshelikopter, säger Jonas Fröjmark, ledningsförman på Storstockholms brandförsvar..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 16 kl. 12:40

Flicka ofredad av bilist

En 17-årig flicka blev på torsdagen ofredad av en bilist i Östra Karup..

GT - 14 dec 16 kl. 09:41

Flicka påkörd av bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Falkenberg.Flickan är förd till vårdcentral med skador i armen. – Hon ska ha cyklat vid en rondell när hon blev påkörd, säger Johan Josarp, vakthavande befäl på polisen.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 08:20

Yngre flicka påkörd av bilist

Malmö En yngre flicka på cykel kördes på av en bilist på Ärtholmsvägen under måndagsmorgonen. ERWP.fif(0)Enligt Skånepolisen vaken och talbar när räddningspersonal kom fram.

Expressen - 16 sep 17 kl. 15:53

Flicka påkörd när bilist körde mot rött

En flicka har blivit påkörd av en bilist på ett övergångsställe.Bilisten ska ha kört mot rött, enligt polisens uppgifter.Flickan har förts till sjukhus..

GT - 06 nov 17 kl. 15:09

Bilist körde på flicka på moped – smet från platsen

På måndagseftermiddagen blev en flicka på moped påkörd av en bilist utanför en skola i Kungsbacka kommun.– Bilisten har åkt från platsen, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen i region Väst. Flickan ska inte ha några allvarliga skador efter olyckan.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 05:16

Körde över 16-årig flicka och smet

En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.   Det var vid 22,30-tiden som polisen fick in larm om en bilist som först kört över en 16-årig flicka på Gredelbyvägen i Knivsta och sedan smitit från platsen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Stort engagemang för årets barnvagnsmarsch

Hundratals personer runtom i Sverige marscherade under lördagen i en manifestation mot mödradödligheten i världen. Engagemanget har varit stort i år jämfört med tidigare..

Expressen - 1 timme sedan

Strandhäll om självmord bland unga: ”Mer behöver göras”

Självmord bland unga har inte minskat under de fyra år som Socialdemokraterna och Miljöpartiet haft makten.Socialminister Annika Strandhäll (S) – som har ytterst ansvar för folkhälsa och sjukvård – är självkritisk.– Jag tycker inte att vården är tillräckligt bra i dag, säger hon.

Expressen - 2 timmar sedan

Död person hittad i älv

En död person hittades på söndagsmorgonen i Västerdalälven i Vansbro kommun.– Kroppen verkar ha legat ett bra tag, säger polisens presstalesperson Tommy Lindh..

Expressen - 2 timmar sedan

Fruns hemlighet avslöjades i sms

När spelmissbruket eskalerade lånade kvinnan en halv miljon kronor i sin mans namn.Med hjälp av en makens bankdosa och bank-ID lurade hon 18 långivare."Förlåt, allt är förstört...

Expressen - 3 timmar sedan

Brand på skola: "Vällde ut rök"

Räddningstjänsten bekämpar på söndagsmorgonen en brand på en skola i Strömsnäsbruk.Enligt uppgift brinner det i en källare.– Vi vet ännu inte riktigt vad det är som brinner, säger Michael Johansson, insatsledare vid räddningstjänsten Markaryd.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisen jagade kameler på rymmen

Ett larm om kameler och lamadjur på rymmen orsakade ett polispådrag i Linköping på söndagsmorgonen.Djuren hade smitit från en cirkus.– Vi har haft ett allvarligt samtal med ägaren, uppger Björn Öberg vid polisen i region Öst..

Expressen - 3 timmar sedan

MP-ledningen riskerar bli överkörda om flygskatten

VÄSTERÅS. Miljöpartiet kan gå till val på en fördubblad flygskatt. Grön ungdom och flera andra MP-politiker förespråkar att skatten höjs från dagens 60 kronor till 120 kronor.

Expressen - 3 timmar sedan

Tonårstjej anmälde våldtäktsförsök

En ung kvinna har anmält att hon utsatts för ett våldtäktsförsök i Kungsängen i nordvästra Stockholm.Polisen har skickat ut en patrull för att hitta den misstänkta brottsplatsen, skriver Aftonbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

MP-ledningen kan bli överkörda om flygskatten

VÄSTERÅS. Miljöpartiet kan gå till val på en fördubblad flygskatt. Grön ungdom och flera andra MP-politiker förespråkar att skatten höjs från dagens 60 kronor till 120 kronor.

Expressen - 4 timmar sedan

Missionär fri efter två år i fångenskap i Venezuela

Efter två år i fängelse i Venezuela kunde den kristne missionären Joshua Holt, 26, återvända till USA.Han reste till Sydamerika för att möta kvinnan han lärt känna online.Men paret fängslades anklagade för vapeninnehav..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.