Expressen > Nyheter

Thursday, 18 October, 15:27

Liknande nyheter

Taggar: Flicka, påkördav , bilist, tappade, tänder
UNT - 10 jan 13 kl. 17:08

Flicka påkörd - bilist smet

En 13-årig flicka blev påkörd av en bil när hon på cykel var på väg till sin skola i Östhammar på torsdagen. Bilisten smet från olycksplatsen..

YLE - 24 mar 17 kl. 11:26

12-årig flicka påkörd av bilist i Vasa

En 12-årig flicka blev påkörd av en bilist i Vasa på torsdagseftermiddagen. Flickan skadades och fördes med ambulans till Vasa centralsjukhus. Flickan färdades med cykel på cykelvägen längs med Paukkulavägen i riktning mot Smedsbyvägen.

Jönköpingsnytt - 15 maj 12 kl. 21:48

Flicka prejades av bilist ? på cykelbanan

En flicka har polisanmält att hon blivit påkörd av en bilist i Taberg under kvällen..

Expressen - 27 maj 16 kl. 16:12

En flicka har blivit påkörd av en bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Rimbo, i Norrtälje kommun. Flera omständigheter är ännu okända kring olyckan. – Hon kommer föras till sjukhus med ambulanshelikopter, säger Jonas Fröjmark, ledningsförman på Storstockholms brandförsvar..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 16 kl. 12:40

Flicka ofredad av bilist

En 17-årig flicka blev på torsdagen ofredad av en bilist i Östra Karup..

GT - 14 dec 16 kl. 09:41

Flicka påkörd av bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Falkenberg.Flickan är förd till vårdcentral med skador i armen. – Hon ska ha cyklat vid en rondell när hon blev påkörd, säger Johan Josarp, vakthavande befäl på polisen.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 08:20

Yngre flicka påkörd av bilist

Malmö En yngre flicka på cykel kördes på av en bilist på Ärtholmsvägen under måndagsmorgonen. ERWP.fif(0)Enligt Skånepolisen vaken och talbar när räddningspersonal kom fram.

Expressen - 16 sep 17 kl. 15:53

Flicka påkörd när bilist körde mot rött

En flicka har blivit påkörd av en bilist på ett övergångsställe.Bilisten ska ha kört mot rött, enligt polisens uppgifter.Flickan har förts till sjukhus..

GT - 06 nov 17 kl. 15:09

Bilist körde på flicka på moped – smet från platsen

På måndagseftermiddagen blev en flicka på moped påkörd av en bilist utanför en skola i Kungsbacka kommun.– Bilisten har åkt från platsen, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen i region Väst. Flickan ska inte ha några allvarliga skador efter olyckan.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 05:16

Körde över 16-årig flicka och smet

En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.   Det var vid 22,30-tiden som polisen fick in larm om en bilist som först kört över en 16-årig flicka på Gredelbyvägen i Knivsta och sedan smitit från platsen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Meghans chockreaktion: ”De hade glömt berätta”

Meghan och prins Harry fick testa en F1-bilbana i miniatyr. Men när Meghan skulle starta bilen small det – och hertiginnan ropade till i chock.Sedan brast alla i sällskapet ut i skratt..

Expressen - 30 minuter sedan

Lisbet Palmes liv – 12 bilder

Familjelivet i radhuset, mötet med ledarna och ödeskvällen då hennes man sköts ihjäl.  Här är tolv bilder från Lisbet Palmes liv.LÄS MER: Lisbet Palme död efter en tids sjukdom.

Expressen - 30 minuter sedan

Horace Engdahl om Arnault- domen: ”Vi lever i en farlig tid”

Horace Engdahl tycker att Jean-Claude Arnault har dömts till fängelse utan att det finns substantiella bevis mot honom. Det säger akademiledamoten i en lång intervju i brittiska tidsskriften Times Literary Supplement.  – Vi lever i en farlig tid, säger han i artikeln..

Expressen - 1 timme sedan

Lisbets död påverkar Palmeutredningen

Palme-åklagaren Krister Petersson ville på nytt förhöra Lisbet Palme.Att hon nu gått bort kan vara ett bakslag för Palme-utredningen, bedömer Gunnar Wall, expert på Palme-mordet:– Det är intressant att åklagaren Petersson velat tala med henne trots hennes tidigare bestämda uttalanden om Christer Pettersson. Hade hon omprövat sin uppfattning?.

Expressen - 30 minuter sedan

Högskoleprovet 2018 – testa om du kan frågorna

Högskoleprovet 2018 ger tusentals svenskar huvudvärk.Här kommer resultat och facit från vårens prov – testa om du kan alla frågor!(Facit är längst ner i artikeln).

Expressen - 45 minuter sedan

Ryanair slår tillbaka mot personalen – släpper ny film

Ryanair slår tillbaka mot det uppmärksammade foto som sägs visa hur deras strandsatta personal tvingades övernatta på golvet. Bolaget påstår att bilden är "fejkad". Frågan är om det verkligen spelar någon roll..

Expressen - 45 minuter sedan

Polischefens ord – över kontroversiella utspelet

I ett debattinlägg i GT med rubriken ”Låt göteborgarna köpa cannabis i Nordstan” skriver Simona Mohamsson från Liberala ungdomsförbundet att drogen bör legaliseras – och att polisen i Göteborg ska "fokusera på viktigare uppgifter än att jaga vanliga göteborgare i försök att förhindra dem från att konsumera cannabis".En uppfattning som partiet inte delar.Om utspelet säger polischefen Erik Nord:– Emellanåt framförs det åsikter om att cannabismissbruk inte är så skadligt, men utifrån min 36-åriga erfarenhet som polis har det förekommit från väldigt initierade håll att det är väldigt skadligt..

Expressen - 1 timme sedan

Skådisen erkänner dråp – skickas till rättspsyk

Actionskådespelaren sitter häktad, på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat sin fru.Nu erkänner han dråp – och skickas motvilligt till rättspsykiatrin för utredning..

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna hittad död i villa – en gripen

Polisen arbetar sedan förmiddagen i en fastighet utanför Trelleborg med anledning av ett misstänkt mord.En kvinna har hittats avliden.En man är gripen, uppger ledningscentralen i Malmö i ett pressmeddelande.

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbet Palme”

Lisbet Palme har avlidit efter en tids sjukdom.Stefan Löfven berättar att hans tankar finns hos familjen.– Jag hade många fina samtal med Lisbet Palme, oftast på Gotland och i samband med tal i Almedalen, säger han i ett uttalande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.