Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 22:51

Liknande nyheter

Taggar: Flicka, påkördav , bilist, tappade, tänder
UNT - 10 jan 13 kl. 17:08

Flicka påkörd - bilist smet

En 13-årig flicka blev påkörd av en bil när hon på cykel var på väg till sin skola i Östhammar på torsdagen. Bilisten smet från olycksplatsen..

YLE - 24 mar 17 kl. 11:26

12-årig flicka påkörd av bilist i Vasa

En 12-årig flicka blev påkörd av en bilist i Vasa på torsdagseftermiddagen. Flickan skadades och fördes med ambulans till Vasa centralsjukhus. Flickan färdades med cykel på cykelvägen längs med Paukkulavägen i riktning mot Smedsbyvägen.

Jönköpingsnytt - 15 maj 12 kl. 21:48

Flicka prejades av bilist ? på cykelbanan

En flicka har polisanmält att hon blivit påkörd av en bilist i Taberg under kvällen..

Expressen - 27 maj 16 kl. 16:12

En flicka har blivit påkörd av en bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Rimbo, i Norrtälje kommun. Flera omständigheter är ännu okända kring olyckan. – Hon kommer föras till sjukhus med ambulanshelikopter, säger Jonas Fröjmark, ledningsförman på Storstockholms brandförsvar..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 16 kl. 12:40

Flicka ofredad av bilist

En 17-årig flicka blev på torsdagen ofredad av en bilist i Östra Karup..

GT - 14 dec 16 kl. 09:41

Flicka påkörd av bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Falkenberg.Flickan är förd till vårdcentral med skador i armen. – Hon ska ha cyklat vid en rondell när hon blev påkörd, säger Johan Josarp, vakthavande befäl på polisen.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 08:20

Yngre flicka påkörd av bilist

Malmö En yngre flicka på cykel kördes på av en bilist på Ärtholmsvägen under måndagsmorgonen. ERWP.fif(0)Enligt Skånepolisen vaken och talbar när räddningspersonal kom fram.

Expressen - 16 sep 17 kl. 15:53

Flicka påkörd när bilist körde mot rött

En flicka har blivit påkörd av en bilist på ett övergångsställe.Bilisten ska ha kört mot rött, enligt polisens uppgifter.Flickan har förts till sjukhus..

GT - 06 nov 17 kl. 15:09

Bilist körde på flicka på moped – smet från platsen

På måndagseftermiddagen blev en flicka på moped påkörd av en bilist utanför en skola i Kungsbacka kommun.– Bilisten har åkt från platsen, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen i region Väst. Flickan ska inte ha några allvarliga skador efter olyckan.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 05:16

Körde över 16-årig flicka och smet

En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.   Det var vid 22,30-tiden som polisen fick in larm om en bilist som först kört över en 16-årig flicka på Gredelbyvägen i Knivsta och sedan smitit från platsen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

SD-toppen Jonas Millard kvar i riksdagen – får fortfarande lön

Inom ett dygn efter att Expressen avslöjade hur riksdagsledamoten Jonas Millard (SD) spridit ett rykte om att en kvinnlig partikamrat legat sig till ett jobb, och tipsat om en bildbank med smygtagna nakenbilder på kvinnor, så berättade Millard att han skulle avgå. Men trots att det gått över en månad sitter han fortfarande kvar i riksdagen och får lön på fredag, enligt Dagens Nyheter. ”Mitt entledigande har dock redan skickats in digitalt för en tid sedan och även ett underskrivet original har skickats in”, skriver Millard i ett sms till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig detonation – skador vid trapphus

En hög smäll hördes över Heleneholmsområdet i Malmö på onsdagskvällen.– Vi har haft en detonation på Estlandsgatan, det är något trapphus där dörren är skadad av en kraftigare explosion, säger Fredrik Bratt, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

De sex männen dog i våldsamma krocken

Sex av kompisarna från Schweiz dog när de krockade med en malmlastbil i Kiruna. Endast 23-årige Ilja överlevde. Nu hedras de unga männen, som blev mellan 19 och 27 år, med bilder som anhöriga har godkänt.

Expressen - 1 timme sedan

Flera skjutna utanför bank i Florida

Flera personer har blivit skjutna utanför en bank i Florida, det skriver CNN på Twitter. .

Expressen - 1 timme sedan

Polisens vädjan: Sluta fotografera vid olyckor

Mobiltelefoner har blivit ett stort problem i olyckssammanhang.Privatpersoner prioriterar ofta att dokumentera olyckorna med sina mobilkameror – i stället för att larma SOS.– Det är olämpligt och respektlöst, säger Fredrik Bratt, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Martina och ponnyn Molly har varit vänner – i 24 år

På sin sjuårsdag fick Martina Nelje sig en överraskning av sin morfar som hon sent skulle glömma.I år fyller Molly 40 och är samma envisa häst som för 24 år sedan.– Hon gör lite som hon vill, säger Martina Nelje..

Expressen - 2 timmar sedan

Polarkylan drar ned över landet i helgen

I helgen blir det bister kyla i delar av landet.Samtidigt hotar ett lågtryck som kan ställa till med snökaos i de sydligaste landskapen.– Den riktig kalla polarluften kommer att dra ned norrifrån, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm..

Expressen - 2 timmar sedan

Parkeringsvakter påkörda – förda till sjukhus

Parkeringsvakterna arbetade med att få bort en felparkerad bil i Södertälje. En man satt i bilen - och mitt i deras arbete började han köra därifrån. "När han blev hindrad körde han på de tre parkeringsvakterna och åkte sedan i väg", skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 2 timmar sedan

Jämställdhetsministern utesluter inte kvotering

I onsdagens "Bara Politik" i Expressen TV säger jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) att kvotering kan bli ett viktigt redskap – om könsobalansen i bolagsstyrelserna blir kvar. – Om man harvar på under lång tid och inte kommer någonstans med strukturerna så tycker jag man ska vara öppen för kvotering, säger hon.   .

Expressen - 2 timmar sedan

Ett ton kebabkött låg oskyddat i skåpbil

När gränspolisen stoppade och kontrollerade en skåpbil vid Öresundsbron upptäcktes ett ton omärkt och oskyddat kött som skulle användas till kebab, skriver Sydsvenskan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.