Expressen > Nyheter

Monday, 20 August, 11:13

Liknande nyheter

Taggar: Flicka, påkördav , bilist, tappade, tänder
UNT - 10 jan 13 kl. 17:08

Flicka påkörd - bilist smet

En 13-årig flicka blev påkörd av en bil när hon på cykel var på väg till sin skola i Östhammar på torsdagen. Bilisten smet från olycksplatsen..

YLE - 24 mar 17 kl. 11:26

12-årig flicka påkörd av bilist i Vasa

En 12-årig flicka blev påkörd av en bilist i Vasa på torsdagseftermiddagen. Flickan skadades och fördes med ambulans till Vasa centralsjukhus. Flickan färdades med cykel på cykelvägen längs med Paukkulavägen i riktning mot Smedsbyvägen.

Jönköpingsnytt - 15 maj 12 kl. 21:48

Flicka prejades av bilist ? på cykelbanan

En flicka har polisanmält att hon blivit påkörd av en bilist i Taberg under kvällen..

Expressen - 27 maj 16 kl. 16:12

En flicka har blivit påkörd av en bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Rimbo, i Norrtälje kommun. Flera omständigheter är ännu okända kring olyckan. – Hon kommer föras till sjukhus med ambulanshelikopter, säger Jonas Fröjmark, ledningsförman på Storstockholms brandförsvar..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 16 kl. 12:40

Flicka ofredad av bilist

En 17-årig flicka blev på torsdagen ofredad av en bilist i Östra Karup..

GT - 14 dec 16 kl. 09:41

Flicka påkörd av bilist

En flicka har blivit påkörd av en bilist i Falkenberg.Flickan är förd till vårdcentral med skador i armen. – Hon ska ha cyklat vid en rondell när hon blev påkörd, säger Johan Josarp, vakthavande befäl på polisen.

Skånskan - 08 maj 17 kl. 08:20

Yngre flicka påkörd av bilist

Malmö En yngre flicka på cykel kördes på av en bilist på Ärtholmsvägen under måndagsmorgonen. ERWP.fif(0)Enligt Skånepolisen vaken och talbar när räddningspersonal kom fram.

Expressen - 16 sep 17 kl. 15:53

Flicka påkörd när bilist körde mot rött

En flicka har blivit påkörd av en bilist på ett övergångsställe.Bilisten ska ha kört mot rött, enligt polisens uppgifter.Flickan har förts till sjukhus..

GT - 06 nov 17 kl. 15:09

Bilist körde på flicka på moped – smet från platsen

På måndagseftermiddagen blev en flicka på moped påkörd av en bilist utanför en skola i Kungsbacka kommun.– Bilisten har åkt från platsen, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen i region Väst. Flickan ska inte ha några allvarliga skador efter olyckan.

Uppsalanyheter.se - 06 dec 14 kl. 05:16

Körde över 16-årig flicka och smet

En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.En bil körde på fredagkvällen över en 16-årig flicka i Knivsta, föraren smet från platsen, två bilar kolliderade på Kungsgatans södra del, den ena bärgades från platsen.   Det var vid 22,30-tiden som polisen fick in larm om en bilist som först kört över en 16-årig flicka på Gredelbyvägen i Knivsta och sedan smitit från platsen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Rånare slog till mot äldre man – slogs till marken

Tre rånare har gett sig på en man i 70-årsåldern utomhus i Borås.Offret slogs till marken – men han kämpade emot så pass att rånarna inte lyckats få med sig något byte..

Expressen - 30 minuter sedan

Partiernas besked om pensionerna inför valet

Slaget om Sverige är också slaget om landets 2,2 miljoner pensionärer.Men vilket parti har bäst politik för pensionärer?Pensionärsorganisationen SPF Seniorerna har samlat svar från samtliga riksdagspartier om hur man står i de viktigaste sakfrågorna.

Expressen - 45 minuter sedan

Åkesson varnar S och M för att nobba SD

Jimmie Åkesson varnar S och M för att nonchalera Sverigedemokraterna efter valet, de kan inte vara säkra på någonting.– Vill man kunna styra det här landet måste man nog släppa på beröringsskräcken, säger SD-ledaren som vill lämna EU, införa medborgarplikt och slopa Sveriges Radios och SVT:s mångfaldsuppdrag..

Expressen - 1 timme sedan

Läskjätten Pepsi köper Sodastream för 29 miljarder

Läskjätten Pepsi köper Sodatream som säljer apparater för hemtillverkning av kolsyredrycker. Prislappen är på 3,2 miljarder dollar, motsvarande 29 miljarder kronor. .

Expressen - 1 timme sedan

Byggandet ner med tio procent första halvåret

Under det första halvåret påbörjades byggandet av 30 950 nya bostadslägenheter, en nedgång med 10 procent från samma kvartal föregående år.Det visar statistik från SCB..

Expressen - 1 timme sedan

Kristersson jämför brotts- vågen med finanskrisen

Moderatledaren Ulf Kristersson jämför dagens brottsvåg – med skottlossningar och bilbränder – med finanskrisen på 1990-talet. I en intervju med Financial Times hävdar han samtidigt att svenskarna "förlorat sitt förtroende för staten". – Vi betalar priset för 20 års mycket misslyckad integrationspolitik.

Expressen - 1 timme sedan

Jan Björklunds vapenhugg på Hanif Bali: Omdömeslöst

Jan Björklund lyfter hård kritik mot riksdagsledamoten Hanif Bali sedan han lagt upp en bild där han poserar med vapen på en högstadieskola. .

Expressen - 1 timme sedan

Polisens varnar: Nu slår båtmotortjuvarna till

Båtsäsongen går mot sitt slut och nu ser tjuvarna sin chans. Nu varnar polisen och tipsar om hur du ska skydda din båt..

Expressen - 1 timme sedan

Personbilar i krock med lastbil

En lastbil och två personbilar har krockat utanför Växjö..

Expressen - 2 timmar sedan

Parets kärleksresa i solen slutade i tragedi

För Tahlee De Clouett, 21, och pojkvännen Baxter Woodger, skulle Australienresan sluta i katastrof.Lika snabbt som den började tog resan slut – efter en fruktansvärd bilolycka, rapporterar Illawarra Mercury..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.