Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 21 August, 12:15

Nyan - 17 maj 18 kl. 13:17

Rökutveckling vid Godby hotellNär Nyan besökte det nedbrunna Godby hotell vid lunchtid på torsdagen pyrde det återigen rök från platsen. Trots det var det ingen brandvakt på plats. – Jag kan inte säga på rak arm hur länge brandvakten var kvar. Det var åtminstone påföljande dag efter branden, sedan följer vi den med kontinuitet. Vi kontrollerar den med jämna mellanrum, säger räddningschef Lennart Johansson vid 13.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Godby, Nyan, Lennart Johansson, Åström

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökutvecklingvid , Godby, hotell
Nyan - 29 dec 15 kl. 12:00

Godby hotell kan få ny ägare

– Jag hoppas att vi kommer till avslut efter nyår. Det säger mäklaren Tomas Lyyski på Lyyskis fastigheter om Godby hotell som varit till försäljning sedan sommaren. Förhandlingar förs med spekulanten som gav det högsta budet när anbudstiden gick ut i början av december.

Expressen - 26 mar 17 kl. 11:52

Larm om rökutveckling på hotell

Räddningstjänsten larmades om kraftig rökutveckling på hotell Amaranten på Kungsholmen i Stockholm vid lunchtid på söndagen.Det visade sig dock bara vara en person som tömt en pulversläckare..

SVT - 21 aug 16 kl. 00:54

Rökutveckling på hotell i Malmö

Polis och räddningstjänst har fått in ett larm om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö..

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 17:18

Rökutveckling på hotell i Göteborg

Räddningstjänsten har larmats till Hotell Scandic Crown vid Polhemsplatsen i centrala Göteborg..

NSD - 31 okt 17 kl. 18:32

Rökutveckling på hotell

Räddningstjänst fick under tisdagseftermiddagen in ett brandlarm från hotell Ferrum i Kiruna..

YLE - 14 maj 18 kl. 15:34

Polisen misstänker att branden vid Godby kongresshotell var anlagd

Anrika Godby hotell i Finström på Åland brann ner till grunden natten till söndagen. Den åländska polisen misstänker att branden är anlagd..

Nyan - 04 feb 14 kl. 14:00

Hundrastgård planeras i Godby

I samband med att kommunfullmäktige i Finström höll möte förra veckan lämnade Liberalerna in en motion om att bygga en hundrastgård i Godby.
I motionen skriver partiet såhär: ”Kommunen eftersträvar att göra Godby till en attraktiv tätort på norra Åland. Godby växer och nya bostadsområden är planerade vilket leder till att folk väljer Godby som boningsort.

Expressen - 21 aug 16 kl. 01:04

Hotell evakuerades efter rökutveckling

Polis och räddningstjänst larmades om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö. Gästerna fick evakueras och räddningstjänsten gick in med rökdykare..

Nyan - 27 feb 15 kl. 15:32

Gotlandssimmare drillas i Godby

SIMNING. Här laddar Wisby SS i Godby simhall inför en tävling i Gimo i helgen. Och ledaren Mikael ”Bossen” Eriksson flaggar för ett samarbete med Åland.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Barbershop-kväll med Seaside singers

Ikväll anordnar kören Seaside singers en gästkväll i Medborgarinstitutet där alla sångintresserade kvinnor är välkomna att delta. Seaside Singers består av 18 medlemmar, och kören är specialiserad på Barbershop-sång.
Jenni Nurmi är vicedirigent i Seaside Singers, och hon hoppas att gästkvällen ska väcka ett intresse för musikstilen.

Nyan - Igår: 08:00

Fler ägare i Andelsbanken

7 437. Så många ägare har Andelsbanken Åland. Det är en ökning med 430 stycken från samma period ifjol.

Nyan - 2 timmar sedan

Hovrätten skärper straff för förälders misshandel

Tingsrätten ansåg att mannen hade misshandlat sitt barn – men han dömdes inte till något straff. Hovrätten ger honom dagsböter.
Åklagaren som besvärade sig i hovrätten yrkade på att mannen skulle dömas till ett bötesstraff.

Nyan - 2 timmar sedan

Bortslängd brandvarnare orsakade pådrag

Ett brandlarm tjöt på måndagskvällen i ett bostadsområde i Mariehamn, men källan var desto svårare att hitta. – De boende hade själva gått runt i området och inte kunnat lokalisera ljudet, så vi rullade dit med några enheter, säger brandbefäl Ted Andersson. På plats hittade man till slut ett stort flak med elektroniksopor.

Nyan - 4 timmar sedan

Efterlyst hittad i Finström

Under måndagskvällen påträffades en efterlyst person i Finström. Personen hade blivit efterlyst då denne inte betalat sina böter under utsatt tid, ett ärende som gäller förvandlingsstraff. Personen delgavs en stämning att infinna sig till huvudförhandling i en av landets tingsrätter till följd av detta.

Nyan - 6 timmar sedan

Wiklöf Holding är nu delägare i Alandia

Wiklöf Holding äger nu 11 stycken aktier i Alandiabolagen. Genom förvärvet av rederiet Isbjörn ab kunde Wiklöf Holding bli ägare utan att hindras av hembudsklausulen i Alandias bolagsordning.
För några dagar sedan blev det klart att Wiklöf Holding köper rederibolaget ab Isbjörn och dess aktieinnehav i Alandia.

Nyan - 15 timmar sedan

Andra ÅM-titeln – på två veckor

SKYTTE. Pistolskytten Victor Erikslund har vunnit ÅM i snabbpistol.
Titeln var hans andra på blott två veckor.

Nyan - Igår: 08:00

Flera fortkörare fast i kontroller

Tre förare som körde för fort på Getavägen i Finström bötfälldes på måndagen. Föraren som körde 70 kilometer i timmen på en femtiosträcka fick betala 200 euro. De två andra som körde 62 respektive 60 kilometer på femtiosträckan fick böter på 170 euro.

Nyan - 20 timmar sedan

Hindrande av tjänsteman gav böter i rätten

Oklara omständigheter och bristande bevis ledde till att tingsrätten förkastade ett åtal om grov rattfylla. Men mannen dömdes dock för att ha gjort motstånd mot polisen.
En man var upp i tingsrätten åtalad för grovt rattfylleri samt hindrande av tjänsteman.

Nyan - 21 timmar sedan

Kebabkiosk kan öppna igen

Kebabkiosken vid Västra utfarten i Mariehamn kan få en ny innehavare – restaurangföretagaren Robert Lahti. Han har förhandlat med kioskfastighetens ägare men något avtal finns ännu inte. Kiosken som kallats Alis kebab har varit stängd sen slutet av 2017 när den dåvarande innehavaren Ali Moudanib avled.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.