Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 January, 07:23

Nyan - 17 maj 18 kl. 13:17

Rökutveckling vid Godby hotellNär Nyan besökte det nedbrunna Godby hotell vid lunchtid på torsdagen pyrde det återigen rök från platsen. Trots det var det ingen brandvakt på plats. – Jag kan inte säga på rak arm hur länge brandvakten var kvar. Det var åtminstone påföljande dag efter branden, sedan följer vi den med kontinuitet. Vi kontrollerar den med jämna mellanrum, säger räddningschef Lennart Johansson vid 13.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Godby, Nyan, Lennart Johansson, Åström

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökutvecklingvid , Godby, hotell
Nyan - 29 dec 15 kl. 12:00

Godby hotell kan få ny ägare

– Jag hoppas att vi kommer till avslut efter nyår. Det säger mäklaren Tomas Lyyski på Lyyskis fastigheter om Godby hotell som varit till försäljning sedan sommaren. Förhandlingar förs med spekulanten som gav det högsta budet när anbudstiden gick ut i början av december.

Expressen - 26 mar 17 kl. 11:52

Larm om rökutveckling på hotell

Räddningstjänsten larmades om kraftig rökutveckling på hotell Amaranten på Kungsholmen i Stockholm vid lunchtid på söndagen.Det visade sig dock bara vara en person som tömt en pulversläckare..

SVT - 21 aug 16 kl. 00:54

Rökutveckling på hotell i Malmö

Polis och räddningstjänst har fått in ett larm om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö..

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 17:18

Rökutveckling på hotell i Göteborg

Räddningstjänsten har larmats till Hotell Scandic Crown vid Polhemsplatsen i centrala Göteborg..

NSD - 31 okt 17 kl. 18:32

Rökutveckling på hotell

Räddningstjänst fick under tisdagseftermiddagen in ett brandlarm från hotell Ferrum i Kiruna..

YLE - 14 maj 18 kl. 15:34

Polisen misstänker att branden vid Godby kongresshotell var anlagd

Anrika Godby hotell i Finström på Åland brann ner till grunden natten till söndagen. Den åländska polisen misstänker att branden är anlagd..

Nyan - 04 feb 14 kl. 14:00

Hundrastgård planeras i Godby

I samband med att kommunfullmäktige i Finström höll möte förra veckan lämnade Liberalerna in en motion om att bygga en hundrastgård i Godby.
I motionen skriver partiet såhär: ”Kommunen eftersträvar att göra Godby till en attraktiv tätort på norra Åland. Godby växer och nya bostadsområden är planerade vilket leder till att folk väljer Godby som boningsort.

Expressen - 21 aug 16 kl. 01:04

Hotell evakuerades efter rökutveckling

Polis och räddningstjänst larmades om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö. Gästerna fick evakueras och räddningstjänsten gick in med rökdykare..

Nyan - 02 jan 19 kl. 11:11

Mattssons i Godby håller stängt tills vidare

– Hela Godby är kolsvart, säger Sverker Jansson, butikschef för Mattssons i Godby.
När Nya Åland ringer har Sverker Jansson just talat med elandelslaget. – Prognosen är dålig.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Brandorsaken ännu inte fastställd

Polisens tekniker arbetar med att fastställa orsaken till branden som totalförstörde fyra lägenheter i Godby. – Branden har på något sätt börjat i ett garage, men vi vet inte hur det har börjat, säger förundersökningsledare Nina Rasmus.
Klockan är strax före tio på måndagsförmiddagen och polisens tekniker har precis anlänt till Lövvägen i Finström Godby.

Nyan - 12 timmar sedan

Schlager och Lill på Katrinafestival

”Livet är en schlager” är temat för den tjugonde Katrinafestivalen, som ju annars koncentreras till kammarmusik. – Årets festival vill visa på ”schlagers” genom alla tider – från tidiga ritorneller som sjöngs på gator och torg, genom operaslagdängor sjungna av takläggare i Neapel, till dagens Eurovision, sägs i ett pressmeddelande. Sångsjärnan Lill Lindfors, tillsammans med gitarristen Mats Bergström, framför egna och andras hitlåtar.

Nyan - 13 timmar sedan

Svenska konsulter ska kartera i Sund

Landskapsregeringen har beslutat att anlita svenska konsulter för att kartlägga, med hjälp av något som kallas eco-mapping, ett område i Sund. Man ska kartlägga hur landskapet används och vilka behov och vilka eventuella konflikter som finns. Det här konsultuppdraget går till Centrum för biologisk mångfald vid Sveriges lantbruksuniversitet och miljöorganisationen Snowchange.

Nyan - 13 timmar sedan

Polisen utreder inbrott i Finström

En inbrott har skett i Finström, polisen utreder och har undersökt platsen under dagen. Det sägs i ett pressmeddelande, som skickades ut klockan 18.31.

Nyan - 14 timmar sedan

Fyra kandidater i biskopsvalet

Kandidatnomineringen i biskopsvalet i Borgå stift avslutades på tisdagen. De nominerade kandidaterna är Harry S Backström, Sixten Ekstrand, Bo-Göran Åstrand och Lisa Enckell. Valets första omgång hålls 19 mars 2019.

Nyan - 15 timmar sedan

Unga ordnar klimatläger

– Alla är viktiga och alla kan påverka klimatförändringen till det bättre. Det, och hur vi kan påverka, är det viktigaste budskapet vi vill förmedla med klimatlägret. Så förklarar Elvira Lobråten, en av ungdomarna i gruppen som planerat klimatlägret som ordnas för unga i åldern 13–18 år i Kumlinge skola den 8–10 februari, bakgrunden till arrangemanget.

Nyan - 17 timmar sedan

Ålandsvägenasfalt var farligt avfall

Ett av de tre prover som Mariehamns stad tog av asfalten från bygget av Ålandsvägen visade sig ha så hög PAH-halt att det klassas som farligt avfall. .

Nyan - 19 timmar sedan

Fart och färg på stadshusscenen

På stadshusscenen pågår de sista finslipningarna inför Teaterföreningens familjeföreställning Alice i Underlandet som har premiär på lördag. .

Nyan - 21 timmar sedan

Begär granskning av Mariebad

Ålands Framtids Rolf Granlund ber att upphandlingsinspektionen ska granska stadens upphandling av konsulttjänster för renoveringen av Mariebad. – Eftersom stadsledningen och stadsstyrelsen inte utrett frågan och inte heller anser att upphandlingen bör få en extern, oberoende granskning ber jag Ålands upphandlingsinspektion att utreda om upphandlingen strider mot EU:s upphandlingsdirektiv, säger han. Granlund säger att han tagit del av tillgängliga, offentliga dokument som rör upphandlingen.

Nyan - 22 timmar sedan

Fler möten om nytt högstadium

Hammarland och Eckerö går vidare med planerna för en högstadieskola på västra Åland.
I februari kommer ett andra diskussionsmöte att hållas. Hammarlands och Eckerös styrelser och fullmäktigen möttes i torsdags för att diskutera möjligheten för en egen högstadieskola.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.