Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 May, 17:50

Nyan - 17 maj 18 kl. 13:17

Rökutveckling vid Godby hotellNär Nyan besökte det nedbrunna Godby hotell vid lunchtid på torsdagen pyrde det återigen rök från platsen. Trots det var det ingen brandvakt på plats. – Jag kan inte säga på rak arm hur länge brandvakten var kvar. Det var åtminstone påföljande dag efter branden, sedan följer vi den med kontinuitet. Vi kontrollerar den med jämna mellanrum, säger räddningschef Lennart Johansson vid 13.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Godby, Nyan, Lennart Johansson, Åström

Dela artikeln

32 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökutvecklingvid , Godby, hotell
Nyan - 29 dec 15 kl. 12:00

Godby hotell kan få ny ägare

– Jag hoppas att vi kommer till avslut efter nyår. Det säger mäklaren Tomas Lyyski på Lyyskis fastigheter om Godby hotell som varit till försäljning sedan sommaren. Förhandlingar förs med spekulanten som gav det högsta budet när anbudstiden gick ut i början av december.

Expressen - 26 mar 17 kl. 11:52

Larm om rökutveckling på hotell

Räddningstjänsten larmades om kraftig rökutveckling på hotell Amaranten på Kungsholmen i Stockholm vid lunchtid på söndagen.Det visade sig dock bara vara en person som tömt en pulversläckare..

SVT - 21 aug 16 kl. 00:54

Rökutveckling på hotell i Malmö

Polis och räddningstjänst har fått in ett larm om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö..

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 17:18

Rökutveckling på hotell i Göteborg

Räddningstjänsten har larmats till Hotell Scandic Crown vid Polhemsplatsen i centrala Göteborg..

NSD - 31 okt 17 kl. 18:32

Rökutveckling på hotell

Räddningstjänst fick under tisdagseftermiddagen in ett brandlarm från hotell Ferrum i Kiruna..

YLE - 14 maj 18 kl. 15:34

Polisen misstänker att branden vid Godby kongresshotell var anlagd

Anrika Godby hotell i Finström på Åland brann ner till grunden natten till söndagen. Den åländska polisen misstänker att branden är anlagd..

Nyan - 04 feb 14 kl. 14:00

Hundrastgård planeras i Godby

I samband med att kommunfullmäktige i Finström höll möte förra veckan lämnade Liberalerna in en motion om att bygga en hundrastgård i Godby.
I motionen skriver partiet såhär: ”Kommunen eftersträvar att göra Godby till en attraktiv tätort på norra Åland. Godby växer och nya bostadsområden är planerade vilket leder till att folk väljer Godby som boningsort.

Skånskan - 3 timmar sedan

Rum på hotell förstört

LANDSKRONA Under ett par nätter såg tre personer till att festa runt rejält på ett hotell i Landskrona.När de checkade ut på söndagsmorgonen lämnade de efter sig ett rum i total kaos:
Inredningen hade välts, gardinerna dragits ner, man hade spillt på golvet, slängt avfall på det samma och dessutom rökt i rummet, trots att det är förbjudet. En polisanmälan har nu gjorts och där står en 30-årig man från staden misstänkt för skadegörelse och bedrägeri.

Expressen - 21 aug 16 kl. 01:04

Hotell evakuerades efter rökutveckling

Polis och räddningstjänst larmades om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö. Gästerna fick evakueras och räddningstjänsten gick in med rökdykare..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 45 minuter sedan

Lemland köper dataskydd av Åda

Åda Ab har erbjudit Lemlands kommun ett dataskyddsombud. Erbjudandet har riktats till alla kommuner och kommunalförbund. Kommunstyrelsen fattade på sitt senaste möte att anta erbjudandet.

Nyan - 1 timme sedan

Första ligastarten för Julio Fernandes

FOTBOLL. I fredags, då IFK förlorade borta mot KuPS, startade Amos Ekhalie.
Men i kväll får istället Julio Fernandes chansen.

Nyan - 1 timme sedan

Butik levererar mat med postbilen

Nu går det att få matkassen hemkörd från Hugo Andersson Ab i Hammarland Frebbenby. Åtminstone om kunden bor i Hammarland eller Eckerö och har tillgång till internet.
Butiken inleder ett pilotprojekt där Åland Posts bilar levererar matkassar från Hugo Anderssons längs utdelningsrutterna.

Nyan - 4 timmar sedan

360 000 euro för Östersjön

Ålandsbanken delar ut upp till 360 000 euro till åtgärder för att skydda Östersjön.
Östersjöprojektet heter bankens kampanj. I fjol fick nio projekt dela på 250 000 euro, antalet ansökningar var 124.

Nyan - 6 timmar sedan

Kärlek i litteraturen blir politik

Simona Ahrnstedt skriver romance i en svensk miljö. Hon vill skriva feministiskt, inkluderande och gör aldrig den otrogna till en hjälte. – Jag har alltid tyckt om att läsa, men i allra flesta böcker jag läste var det kärleksrelationen jag fastnade för.

Nyan - 7 timmar sedan

Två åtalades för grovt narkotikabrott

Landskapsåklagarämbetet meddelade i går att två män har åtalats för grovt narkotikabrott och narkotikabrott. De ska i samråd ha införskaffat och innehaft narkotika. Händelserna har inträffat i början på april detta år.

Nyan - 8 timmar sedan

Så stöder landskapet Guttorps fiskodling

Hur ser framtiden ut för Guttorps fiskodling efter att den planerade fiskvårdsavgiften togs bort, frågade Lars Häggblom (Ob) under lagtingets frågestund i går. – Ganska bra, svarade näringsministern Camilla Gunell (S). Fastighetsverket har kommit långt i projekteringen av ytterligare rening för att minimera utsläppen från anläggningen.

Nyan - 9 timmar sedan

Lelöksområdet för daghem

Byggnads och miljönämnden i Lemland och Lumparland ska omgående upprätta ett förslag till ny generalplan samt detaljplan för Bengtsböle bostadsområde, för att kommunen ska kunna bygga ett daghem med fyra avdelningar på Lelöksområdet. Generalplanen bör ändras så att det inte krävs detaljplaneändring för att bygga på Lelöksområdet. Det här beslöt kommunstyrelsen i Lemland på sitt senaste möte.

Nyan - 10 timmar sedan

Med guld i mun

FRIIDROTT. Efter ett rafflande upplopp tog Celina Holmberg, Elsa Andersson, Ellen Mattsson och Ida-Maria Sjölund från ÖHS guld i stafettkarnevalen.
Under måndagen var de tillbaka i skolan.

Nyan - 11 timmar sedan

Inget stöd i förväg till konkursbolag

Landskapet har inte betalat miljonstöd till konkursade Nextjet i förväg.
Det sade infrastrukturministern Mika Nordberg (Ob) när Jörgen Pettersson (C) ville veta vad regeringen gör för att rädda flygtrafiken till Arlanda efter Nextjets konkurs. Frågan har högsta prioritet, försäkrade Mika Nordberg vid lagtingets frågestund på måndagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.