Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 16 October, 12:11

Nyan - 17 maj 18 kl. 13:17

Rökutveckling vid Godby hotellNär Nyan besökte det nedbrunna Godby hotell vid lunchtid på torsdagen pyrde det återigen rök från platsen. Trots det var det ingen brandvakt på plats. – Jag kan inte säga på rak arm hur länge brandvakten var kvar. Det var åtminstone påföljande dag efter branden, sedan följer vi den med kontinuitet. Vi kontrollerar den med jämna mellanrum, säger räddningschef Lennart Johansson vid 13.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Godby, Nyan, Lennart Johansson, Åström

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökutvecklingvid , Godby, hotell
Nyan - 29 dec 15 kl. 12:00

Godby hotell kan få ny ägare

– Jag hoppas att vi kommer till avslut efter nyår. Det säger mäklaren Tomas Lyyski på Lyyskis fastigheter om Godby hotell som varit till försäljning sedan sommaren. Förhandlingar förs med spekulanten som gav det högsta budet när anbudstiden gick ut i början av december.

Expressen - 26 mar 17 kl. 11:52

Larm om rökutveckling på hotell

Räddningstjänsten larmades om kraftig rökutveckling på hotell Amaranten på Kungsholmen i Stockholm vid lunchtid på söndagen.Det visade sig dock bara vara en person som tömt en pulversläckare..

SVT - 21 aug 16 kl. 00:54

Rökutveckling på hotell i Malmö

Polis och räddningstjänst har fått in ett larm om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö..

GöteborgsPosten - 11 feb 16 kl. 17:18

Rökutveckling på hotell i Göteborg

Räddningstjänsten har larmats till Hotell Scandic Crown vid Polhemsplatsen i centrala Göteborg..

NSD - 31 okt 17 kl. 18:32

Rökutveckling på hotell

Räddningstjänst fick under tisdagseftermiddagen in ett brandlarm från hotell Ferrum i Kiruna..

YLE - 14 maj 18 kl. 15:34

Polisen misstänker att branden vid Godby kongresshotell var anlagd

Anrika Godby hotell i Finström på Åland brann ner till grunden natten till söndagen. Den åländska polisen misstänker att branden är anlagd..

Nyan - 04 feb 14 kl. 14:00

Hundrastgård planeras i Godby

I samband med att kommunfullmäktige i Finström höll möte förra veckan lämnade Liberalerna in en motion om att bygga en hundrastgård i Godby.
I motionen skriver partiet såhär: ”Kommunen eftersträvar att göra Godby till en attraktiv tätort på norra Åland. Godby växer och nya bostadsområden är planerade vilket leder till att folk väljer Godby som boningsort.

Expressen - 21 aug 16 kl. 01:04

Hotell evakuerades efter rökutveckling

Polis och räddningstjänst larmades om rökutveckling på tolfte våningen på hotell Scandic Triangeln i Malmö. Gästerna fick evakueras och räddningstjänsten gick in med rökdykare..

Nyan - 27 feb 15 kl. 15:32

Gotlandssimmare drillas i Godby

SIMNING. Här laddar Wisby SS i Godby simhall inför en tävling i Gimo i helgen. Och ledaren Mikael ”Bossen” Eriksson flaggar för ett samarbete med Åland.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Landskapet varnar: Dålig luft på Åland just nu

Sedan i fredags den 12 oktober har luftkvaliteten på Åland liksom i hela södra Finland varit sämre än normalt, det skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande idag, tisdag.
Halterna av både små och stora partiklar är hög och halterna av stora partiklar överskrider EU:s tröskelvärden. ”Orsaken till de höga partikelhalterna i luften är en kombination av flera faktorer.

Nyan - 2 timmar sedan

Elavbrott på norra Åland

Norra Åland drabbades av ett elavbrott vid 10-tiden på tisdagsförmiddagen. Avbrottet berör Godby, södra Finström, östra Saltvik, Sund och Vårdö. Vid 11 hade alla fått tillbaka strömmen, men man undersöker fortsättningsvis felet, enligt Ålands elandelslags sajt.

Nyan - 2 timmar sedan

Dyr påföljd efter krock

En förare som körde en hjullastare på Nya Godbyvägen i Jomala i november i fjol och orsakade en kollision med en personbil dömdes i går av Ålands tingsrätt för äventyrande av trafiksäkerheten. Personbilen var på väg att köra om hjullastaren när föraren av denna började svänga till vänster för att korsa vägen, och fordonen kolliderade. Föraren till hjullastaren nekade till brott och ansåg att han vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder vid svängen.

Nyan - 2 timmar sedan

Kryssningsresenär hittades död

En kvinna i 30-årsåldern hittades avliden i en av hytterna på kryssningsfärjan Baltic Princess i måndags kväll. Det skriver Svenska Yle på sin hemsida. Kvinnan hade varit på kryssning med sin partner som enligt Svenska Yle hade lämnat färjan i Åbo utan att meddela dödsfallet.

Nyan - 2 timmar sedan

Nygårds slaktar alla utom avelsgrisarna

Nygårds skogsgrisar i Sund har beslutat att slakta alla sina grisar utom avelsgrisarna. Anledningen är stängselkraven.
Andreas Nordlund på Nygårds skogsgrisar bekräftar att de planerar att slakta alla sina grisar utom avelsgrisarna.

Nyan - 4 timmar sedan

De jobbar med ny nordisk mat

Landskapsregeringer har tillsatt en ny referensgrupp för Ny nordisk mat på Åland, ett program inom Nordiska ministerrådet. Syftet är bland annat att inspirera alla att i första hand använda åländska och i andra hand nordiska råvaror efter säsong. I referensgruppen sitter följande medlemmar: Harriet Strandvik, ordförande, mathantverksutbildning.

Nyan - 6 timmar sedan

Kritisk till bristande info om färjlinje

Landskapsregeringen planerar att lägga om färjtrafiken mellan Vårdö Hummelvik och Brändö Torsholma. Fyra färjor ska bli tre, men kapaciteten ska öka.
Från den 1 september 2019 är det planerat att endast Alfågeln ska trafikera Torsholma – Vårdö.

Nyan - 8 timmar sedan

David Batra till Åland i maj

Den svenska stjärnkomikern David Batra besöker Alandica i Mariehamn den 1 maj 2019 med showen ”Elefanten i rummet – han som är gift med henne”. Det blir första anhalten på hans Finlandsturné till fem platser. David Batra är just nu aktuell i serien Världens sämsta indier i SVT, och har setts i en tv-sammanhang som Parlamentet och Kvarteret Skatan.

Nyan - 15 timmar sedan

USA-satsning för mc-förare

Ida Zetterström kommer att tävla med sin nyinköpta motorcykel i USA i klassen Pro Street Bike (motsvarigheten till Super Street Bike i Norden) under världsfinalerna den 14-18 november i Valdosta South Georgia. Efter tävlingen är planen att skicka hem motorcykeln för att tävla med den här i Norden under säsongen 2019. – Detta är en otroligt stor satsning för oss och som det ser ut nu så kommer Ida att vara den enda tjejen samt den yngsta föraren som tävlar i klassen Pro Street Bike på finalerna i USA, sägs i ett pressmeddelande från Alandia Motorsport.

Nyan - 17 timmar sedan

På Flykt-spel ska skapa förståelse

Rollspelet På Flykt som Ålands Röda Kors har börjat arrangera ska ge deltagarna en djupare förståelse för hur det är att vara flykting. Spelet tar avstamp från en fiktiv krissituation och deltagarna får sedan roller som medlemmar i en familj på flykt.
Spelet börjar med att deltagarna tvingas fly snabbt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.