DN > Nyheter

Tuesday, 21 August, 08:02

DN - 17 maj 18 kl. 13:14

Förskola glömde 3-åring på tunnelbananEn förskola på Kungsholmen glömde kvar en 3-åring på tunnelbanan under en utflykt. Några månader senare glömdes barnets yngre syskon kvar i förskolans kök. Efter det lämnades ett tredje barn ensamt på förskolegården i samband med en utflykt. Nu har förskolan anmälts till Skolinspektionen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kungsholmen, Skolinspektionen

Dela artikeln

238 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskola, glömde, 3-åring, tunnelbanan
NT - 15 nov 12 kl. 21:05

Förskola glömde treåring i skogen

Personalen vid en förskola i Nyköping glömde treåriga Harry i skogen efter en utflykt, uppger lokala medier..

NT - 07 jul 12 kl. 11:05

Förskola glömde treåring utomhus

Det sovande barnet blev kvarlämnat på förskolans gård när de andra gick in - i december. Händelsen har anmälts till Skolinspektionen..

Nyhetskanalen - 15 nov 12 kl. 21:12

Förskola i Nyköping glömde treåring i skogen

Personalen vid en förskola i Nyköping glömde treåriga Harry i skogen efter en utflykt, uppger lokala medier. - Först när barnen och personalen kommit tillbaka till förskolan upptäcktes att Harry inte var med, säger mamma Rebecka Liljegren till Södermanlands Nyheter på nätet. Efter 45 minuter ensam i skogen hittades Harry välbehållen av några privatpersoner..

BT - 23 maj 13 kl. 16:00

18-åring häktad efter Husbykravaller

En 18-åring häktades i dag för mordbrand efter de senaste dagarnas upplopp i Husby. - Tingsrätten konstaterade att den här personen på fri fot försvårar utredningen och att det finns en återfallsrisk, säger kammaråklagare Andreas Nyberg till TT.Den andra 18-åringen som begärdes häktad för våldsamt upplopp och våld mot tjänsteman är försatt på fri fot.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Majblommegården

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Vardag på asylboendet: "Kan inte bara vänta"

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 07:12

Kärleken är det som bär henne

Foto: Annica Jönsson
Idéspruta, glädjespridare. Arbetshängiven, glad. Cancersjuk, deprimerad.

Nyheter 24 - 20 mar 14 kl. 10:21

Våldtog sina döttrar under knivhot – jobbar nu med utsatta barnSamamrbetar med Svenska kyrkan

ÅNGERMANLAND. Under sju års tid våldtog mannen sina egna döttrar. Nu engagerar han sig ideellt för att hjälpa utsatta barn, skriver Allehanda.

BT - 10 sep 14 kl. 11:44

Psykvård för förskolepedofil

Den 21-årige praktikant som åtalats för ett 60-tal grova övergrepp på barn på en förskola i Högsby döms till rättspsykiatrisk vård. Rätten trycker på hur skyddslösa barnen varit och skadeståndet landar på över en miljon.Därmed går Kalmar tingsrätt på samma linje som Socialstyrelsens rättsliga råd när det gäller 21-åringens psykiska hälsa.

BT - 09 okt 14 kl. 21:34

Pappans omskakande berättelse: "Jäkligt jobbigt och ofattbart"

Det började med att deras treåring gång på gång pratade om att "känna snopp" och till slut fick föräldrarna höra saker som verkade ofattbara. På fredagsmorgonen startar rättegången mot mannen som åtalats för sexbrott på en förskola i Borås och han misstänks för grovt sexuellt övergrepp mot treåringen. – Fortfarande känns det jäkligt jobbigt och ofattbart.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Kartläggning ska minska viltolyckorna

Hittills i år har nästa 35 000 viltolyckor rapporterats till polisen och varje år dör mellan fem och tio personer i olyckor med vilt i trafiken. .

DN - 1 timme sedan

Johan Croneman: SVT:s ”Meningen med livet” skramlar tomt och bränner aldrig till

”Meningen med livet” skulle behöva en vass tänkare och bättre frågor. SVT:s program är tyvärr populärvetenskap när den är som allra mest innehållslös. .

DN - 1 timme sedan

Prinsessan Estelle börjar förskoleklass

Prinsessan Estelle börjar på tisdagen i förskoleklass på friskolan Campus Manilla ute på Djurgården i Stockholm. Skolan har två klasser per årskurs och 500 elever i grundskolan..

DN - 1 timme sedan

Avicii prisades postumt på MTV-gala

Tim ”Avicii” Bergling prisades postumt på nattens MTV-gala Video Music Awards, rapporterar Variety. Han prisades i kategorin bästa dansvideo tillsammans med Rita Ora för deras låt ”Lonely together”..

DN - 2 timmar sedan

Djurgården möter NHL-stjärnor i Globen

Stockholm har varit en stor del av svensk ishockey och har under många år levererat spelare till SHL och NHL. På lördag kommer ett 30-tal spelare från 08-området som nu spelar Nordamerika att möta Djurgården i uppvisningsmatch..

DN - 2 timmar sedan

Minst tio döda i italiensk flodvåg

Minst tio människor har omkommit i den kraftiga flodvåg som drabbade en ravin i södra Italien på måndagen..

DN - 2 timmar sedan

Tre gripna för mordförsök i Uppsala

Tre män i 25-årsåldern har gripits och anhållits som skäligen misstänkta för att ha skjutit en 18-årig man i båda benen i Uppsala under måndagen..

DN - 3 timmar sedan

Skolstarten kan bli dyr för småbarnsföräldrar

Skolstarten kan bli en ganska dyr historia för familjen. Nya kläder och skolmaterial måste ofta köpas in – och det efter en kanske kostsam semester..

DN - 3 timmar sedan

Sexåriga Ivans längtan är över – nu ska han också få lära sig att läsa

I dagarna börjar mer än hundra tusen svenska barn i förskoleklass. DN gjorde sällskap med Ivan Eneström Hellerstedt till hans första skoldag. .

DN - 3 timmar sedan

Lisa Magnusson: Den hippa vänsterns polishat är obegripligt

Vad menar egentligen Ung Vänster Göteborg med sitt nya utspel om att polisen inte borde få delta i Prideparaden? .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.