DN > Nyheter

Tuesday, 22 May, 16:03

DN - 17 maj 18 kl. 13:14

Förskola glömde 3-åring på tunnelbananEn förskola på Kungsholmen glömde kvar en 3-åring på tunnelbanan under en utflykt. Några månader senare glömdes barnets yngre syskon kvar i förskolans kök. Efter det lämnades ett tredje barn ensamt på förskolegården i samband med en utflykt. Nu har förskolan anmälts till Skolinspektionen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kungsholmen, Skolinspektionen

Dela artikeln

218 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskola, glömde, 3-åring, tunnelbanan
NT - 15 nov 12 kl. 21:05

Förskola glömde treåring i skogen

Personalen vid en förskola i Nyköping glömde treåriga Harry i skogen efter en utflykt, uppger lokala medier..

NT - 07 jul 12 kl. 11:05

Förskola glömde treåring utomhus

Det sovande barnet blev kvarlämnat på förskolans gård när de andra gick in - i december. Händelsen har anmälts till Skolinspektionen..

Nyhetskanalen - 15 nov 12 kl. 21:12

Förskola i Nyköping glömde treåring i skogen

Personalen vid en förskola i Nyköping glömde treåriga Harry i skogen efter en utflykt, uppger lokala medier. - Först när barnen och personalen kommit tillbaka till förskolan upptäcktes att Harry inte var med, säger mamma Rebecka Liljegren till Södermanlands Nyheter på nätet. Efter 45 minuter ensam i skogen hittades Harry välbehållen av några privatpersoner..

BT - 23 maj 13 kl. 16:00

18-åring häktad efter Husbykravaller

En 18-åring häktades i dag för mordbrand efter de senaste dagarnas upplopp i Husby. - Tingsrätten konstaterade att den här personen på fri fot försvårar utredningen och att det finns en återfallsrisk, säger kammaråklagare Andreas Nyberg till TT.Den andra 18-åringen som begärdes häktad för våldsamt upplopp och våld mot tjänsteman är försatt på fri fot.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Majblommegården

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Vardag på asylboendet: "Kan inte bara vänta"

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

Kristianstadsbladet - 24 mar 14 kl. 07:12

Kärleken är det som bär henne

Foto: Annica Jönsson
Idéspruta, glädjespridare. Arbetshängiven, glad. Cancersjuk, deprimerad.

Nyheter 24 - 20 mar 14 kl. 10:21

Våldtog sina döttrar under knivhot – jobbar nu med utsatta barnSamamrbetar med Svenska kyrkan

ÅNGERMANLAND. Under sju års tid våldtog mannen sina egna döttrar. Nu engagerar han sig ideellt för att hjälpa utsatta barn, skriver Allehanda.

BT - 10 sep 14 kl. 11:44

Psykvård för förskolepedofil

Den 21-årige praktikant som åtalats för ett 60-tal grova övergrepp på barn på en förskola i Högsby döms till rättspsykiatrisk vård. Rätten trycker på hur skyddslösa barnen varit och skadeståndet landar på över en miljon.Därmed går Kalmar tingsrätt på samma linje som Socialstyrelsens rättsliga råd när det gäller 21-åringens psykiska hälsa.

BT - 09 okt 14 kl. 21:34

Pappans omskakande berättelse: "Jäkligt jobbigt och ofattbart"

Det började med att deras treåring gång på gång pratade om att "känna snopp" och till slut fick föräldrarna höra saker som verkade ofattbara. På fredagsmorgonen startar rättegången mot mannen som åtalats för sexbrott på en förskola i Borås och han misstänks för grovt sexuellt övergrepp mot treåringen. – Fortfarande känns det jäkligt jobbigt och ofattbart.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Mardrömsläsning för Teslas fans

Här är testet som kommer vid värsta tänkbara tid för Elon Musk och Tesla: inflytelserika tidningen Consumer Reports i USA riktar skarp kritik mot Teslas nya Model 3..

DN - 15 minuter sedan

Stockholmarna uppmanas att snåla med vattnet

Värmen i Stockholm gör att stockholmarna använder ovanligt mycket vatten, enligt Stockholm vatten och avfall. Nu uppmanar det kommunala bolaget invånarna att ”inte använda vatten i onödan”..

DN - 15 minuter sedan

Bara två överlevande efter kraschen på Kuba

En av de tre kvinnor, en 23-åring, som överlevde flygkraschen nära Havanna har avlidit, meddelar kubanska myndigheter..

DN - 30 minuter sedan

Konsertrecension: Sleep hittar det innerliga tunggunget i hettan

När stonerbandet Sleep spelar i Stockholm är det så varmt i lokalen att extranumret uteblir, men det som hinner vibrera innan dess är basdjupt och långsamt nog..

DN - 45 minuter sedan

Agnes Lidbeck: Undergången är ett bi som faller mot fönsterbrädet

I romanerna bygger undergången nästan alltid på en tydlig katastrof. I verkligheten kommer den kanske smygande, som ett bi som dör..

DN - 45 minuter sedan

Flera skogsbränder och brandrisk i stora delar av Sverige

Sommarens ankomst har inte bara betytt sol och värme. Skogsbränder har också drabbat landet och nu råder eldningsförbud på flera platser. Samtidigt väntar fortsatt värme och brandrisken tros bli ännu större..

DN - 1 timme sedan

Man döms till fem års fängelse efter att ha främjat det tibetanska språket

Kina har dömt en tibetansk aktivist till fem års fängelse sedan han i en intervju med The New York Times talat om sina försök att bevara det tibetanska språket. Domen för Tashi Wangchuk lyder ”anstiftan till separatism” och har omedelbart mötts av fördömande från omvärlden..

DN - 1 timme sedan

Zuckerberg möter EU-ledamöter i Bryssel

Facebooks vd och grundare Mark Zuckerberg väntas be om ursäkt för att inte ha skyddat användarnas personuppgifter tillräckligt när han träffar gruppledarna i EU-parlamentet i Bryssel i kväll..

DN - 1 timme sedan

Morrissey till Dalhalla i sommar

Den brittiske rockstjärnan Morrissey kommer till Dalhalla för en exklusiv spelning i Sverige i sommar. .

DN - 1 timme sedan

Friande dom i våldtäktsmål – efter 8 år

En kvinna anmälde att hon hade blivit våldtagen 2010. Därefter häktades mannen i sin frånvaro – något polisen upptäckte först 2016. Nu, åtta år senare, avgjordes målet i hovrätten och den misstänkte mannen friades.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.