GöteborgsPosten > Opinion

Thursday, 20 September, 15:33

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 13:00

Replik: Trafikkontoret svarar Adam Cwejman om linbanan över älvenTrafikkontorets Jörgen Einarsson svarar Adam Cwejman angående hans artikel "En svajande linbana" om den planerade linbanan som ska korsa älven i centrala Göteborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Adam Cwejman, Jörgen Einarsson, En, Göteborg

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Replik, Trafikkontoret, svarar, Adam, Cwejmanom , linbananöver , älven
GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 14:08

Replik: IVO svarar Aleksandra Boscanin om patienters rättigheter

Karin Fagerberg, avdelningschef IVO sydväst, svarar Aleksandra Boscanin angående hennes ledare om vårdskador..

GöteborgsPosten - 04 jul 18 kl. 15:02

Replik: EBA svarar Aleksandra Boscanin om bistånd

Jan Pettersson, kanslichef Expertgruppen för biståndsanalys, svarar Aleksandra Boscanin angående hennes ledare om bistånd..

GöteborgsPosten - 13 nov 15 kl. 05:00

Replik: Ascher svarar Borg

Dagen - 20 apr 12 kl. 03:00

Pastorerna tror på Adam och Eva - men inte på en ung jord

Adam och Eva var verkliga personer. Det menar en majoritet av prästerna och pastorerna i Dagens undersökning. Men de tror inte att jorden är 6 000 år gammal.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

TV4 om Adam Tenstas protest: Louise måste inte bannlysas

Adam Tensta var gäst hos TV4 Nyhetsmorgon på torsdagsmorgonen. Under livesändningen kritiserade han att programmet tidigare gästats av "Youtube-kändisen" Louise Andersson Bodin, som uttalat sig rasistiskt – ett gästval som flera tyckte var smaklöst. – Hur rimmar det här med er paroll "noll rasism"?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Louise Andersson Bodin svarar på TV4:s diss: "Det här känns helt värdelöst"

Nyheter24 skrev idag att Louise Andersson Bodin stoppas från att medverka i TV4:s nya satsning. Bodin skulle medverkat i programmet "Spring" som går ut på att vanliga svenskar jagas av kändisar.LÄS MER: Här svarar Louise på Adam Tenstas utspel i TV4:s Nyhetsmorgon– Vi måste vara flexibla och nu har en situation hettat till.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför lämnade Adam Tensta Nyhetsmorgon

På torsdagsmorgonen deltog artisten Adam Tensta i TV4:s livesända program Nyhetsmorgon. LÄS MER: Adam Tensta hyllas efter att han lämnat TV4:s NyhetsmorgonProgramledarna förväntade sig att han skulle prata om sin nya skiva men Adam Tensta vände samtalet och kritiserade istället TV4. Han menar att de var fel av kanalen att låta bloggaren Louise Andersson Bodin delta efter att hon gjort rasistiska uttalanden.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 08:57

Replik från Tink

Företaget Tink har i en kommentar replikerat på tidigare blogginlägg om hur folk lämnar ut sina banklösenord till tjänsten. I sedvanlig ordning publiceras angripet företags replik som separat blogginlägg.
Fredrik Hedberg, CTO och grundare av Tink skriver:
"Hej!

YLE - 28 sep 14 kl. 19:16

Adam Masuhr: Två bucklor är målet

På sju matcher har de regerande mästarna Kärpät fyra vinster och tre förluster i ishockeyligan. Yle Sporten träffade backen Adam Masuhr och den assisterande tränaren Mikko Manner för att fråga hur läget är i klubben. Med sina tolv poäng är Uleåborgsklubben tabellfyra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här svarar Louise på Adam Tenstas utspel i TV4:s Nyhetsmorgon

I Nyhetsmorgons livesändning på torsdagen så stormade Adam Tensta ut från studion i protest mot att de hade Facebook-kändisen Louise Andersson Bodin som gäst, då hon tidigare uttalat sig rasistiskt.
Nyheter24 skrev om Facebookvideon, som hon senare tog bort, där hon bland annat sa: "Negr*r är ett folkslag", samt att, "De oftast är väldigt fina människor". Samtidigt förklarade hon att hon inte begriper varför ordet inte får användas, då hon anser att det är samma sak som att säga vit.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Europa är vad vi gör det till

I Sverige diskuteras fortfarande EU som vore det något ideologiskt fixerat, som man kan vara för eller emot. Ju mer EU desto bättre, eller vice versa. Det börjar bli hög tid att nyansera den debatten..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Sonesson: Investera miljarder i vatten och avlopp innan det är för sent

Nu när valet är över måste de kraftigt eftersatta VA-systemen runt om i landet åtgärdas. Parasiter och bakterier kan spridas om avloppsvatten kommer in i dricksvattnet och göra människor och djur sjuka. Skyfall kan orsaka översvämningar om rören är underdimensionerade.

GöteborgsPosten - Igår: 07:03

Solig start för solcellsparken

Invigningen av Uddevalla energis nya solcellspark vid Sund söder om Uddevallabron blev en solig historia. Solpanelerna täcker årsbehovet för 150 elbilar..

GöteborgsPosten - Igår: 08:09

"Vi hinner inte ens byta blöjor på de äldre"

21 sjuksköterskor har lämnat akutmedicinkliniken senaste året på grund av arbetsbelastningen. Stress och irritation är vardag, beskriver en sjuksköterska på Nälakuten som Bohusläningen talat med..

GöteborgsPosten - Igår: 08:10

Så vill cheferna stoppa personalflykten

De stängda vårdplatserna på akutmedicinkliniken ska vara återöppnade vid årsskiftet, säger Anne Wennberg, tillförordnad områdeschef. Det är en av flera åtgärder som ska stoppa personalflykten..

GöteborgsPosten - Igår: 09:40

Fånge misshandlades i fängelset – två frias

När personalen på Brinkebergsanstalten öppnade dörren till en fånges rum såg de en blodig man ligga på sängen. Två andra stod bredvid.
Medfångarna åtalades för misshandel men nu har tingsrätten friat dem..

GöteborgsPosten - Igår: 09:41

Vapenfynd i Uddevalla tingsrätt

Under onsdagen påträffades en kvinna med tårgas när hon skulle in till Uddevalla tingsrätt. Dessutom anträffades en kniv på en man i samma säkerhetskontroll..

GöteborgsPosten - Igår: 10:28

Mushusens pappa efterlyser sin cykelkärra

Pappan till de små mushusen som man kan se i Haga ibland har fått sin cykelkärra stulen. Han fraktar husen i den.
– Jag är jätteledsen, och vill gärna ha tillbaka den, säger Staffan Lindholm..

GöteborgsPosten - Igår: 13:10

Stormbyar väntas komma in

En storm drar in och TTELA:s område är i riskzonen. Vindförhållanden som kan orsaka skador på byggnader och kringflygande trädgårdsmöbler, grenar och fallande träd..

GöteborgsPosten - Igår: 14:24

Misstänkt våldtäkt på gymnasieskola

En elev misstänks ha våldtagit en annan elev på en gymnasieskola i Västsverige och fallet utreds nu av polisen i Region väst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.