GöteborgsPosten > Opinion

Monday, 21 May, 07:28

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 13:00

Replik: Trafikkontoret svarar Adam Cwejman om linbanan över älvenTrafikkontorets Jörgen Einarsson svarar Adam Cwejman angående hans artikel "En svajande linbana" om den planerade linbanan som ska korsa älven i centrala Göteborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Adam Cwejman, Jörgen Einarsson, En, Göteborg

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Replik, Trafikkontoret, svarar, Adam, Cwejmanom , linbananöver , älven
GöteborgsPosten - 13 nov 15 kl. 05:00

Replik: Ascher svarar Borg

Dagen - 20 apr 12 kl. 03:00

Pastorerna tror på Adam och Eva - men inte på en ung jord

Adam och Eva var verkliga personer. Det menar en majoritet av prästerna och pastorerna i Dagens undersökning. Men de tror inte att jorden är 6 000 år gammal.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

TV4 om Adam Tenstas protest: Louise måste inte bannlysas

Adam Tensta var gäst hos TV4 Nyhetsmorgon på torsdagsmorgonen. Under livesändningen kritiserade han att programmet tidigare gästats av "Youtube-kändisen" Louise Andersson Bodin, som uttalat sig rasistiskt – ett gästval som flera tyckte var smaklöst. – Hur rimmar det här med er paroll "noll rasism"?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Louise Andersson Bodin svarar på TV4:s diss: "Det här känns helt värdelöst"

Nyheter24 skrev idag att Louise Andersson Bodin stoppas från att medverka i TV4:s nya satsning. Bodin skulle medverkat i programmet "Spring" som går ut på att vanliga svenskar jagas av kändisar.LÄS MER: Här svarar Louise på Adam Tenstas utspel i TV4:s Nyhetsmorgon– Vi måste vara flexibla och nu har en situation hettat till.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför lämnade Adam Tensta Nyhetsmorgon

På torsdagsmorgonen deltog artisten Adam Tensta i TV4:s livesända program Nyhetsmorgon. LÄS MER: Adam Tensta hyllas efter att han lämnat TV4:s NyhetsmorgonProgramledarna förväntade sig att han skulle prata om sin nya skiva men Adam Tensta vände samtalet och kritiserade istället TV4. Han menar att de var fel av kanalen att låta bloggaren Louise Andersson Bodin delta efter att hon gjort rasistiska uttalanden.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 08:57

Replik från Tink

Företaget Tink har i en kommentar replikerat på tidigare blogginlägg om hur folk lämnar ut sina banklösenord till tjänsten. I sedvanlig ordning publiceras angripet företags replik som separat blogginlägg.
Fredrik Hedberg, CTO och grundare av Tink skriver:
"Hej!

YLE - 28 sep 14 kl. 19:16

Adam Masuhr: Två bucklor är målet

På sju matcher har de regerande mästarna Kärpät fyra vinster och tre förluster i ishockeyligan. Yle Sporten träffade backen Adam Masuhr och den assisterande tränaren Mikko Manner för att fråga hur läget är i klubben. Med sina tolv poäng är Uleåborgsklubben tabellfyra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här svarar Louise på Adam Tenstas utspel i TV4:s Nyhetsmorgon

I Nyhetsmorgons livesändning på torsdagen så stormade Adam Tensta ut från studion i protest mot att de hade Facebook-kändisen Louise Andersson Bodin som gäst, då hon tidigare uttalat sig rasistiskt.
Nyheter24 skrev om Facebookvideon, som hon senare tog bort, där hon bland annat sa: "Negr*r är ett folkslag", samt att, "De oftast är väldigt fina människor". Samtidigt förklarade hon att hon inte begriper varför ordet inte får användas, då hon anser att det är samma sak som att säga vit.

YLE - 24 maj 16 kl. 17:48

Hyresgäster får hämta sina varor från loppiset Adam &Ewa i Vasa

Det stängda lopptorget Adam&Ewa i Vasa öppnade dörrarna på måndagen för några hyresgäster i taget som fick hämta sina saker. De som hyrt bord skall få sina innestående pengar på sina konton. När YLE Österbotten ringer upp lopptorget Adam&Ewa svarar en upptagen dam i kassan.

Expressen - 25 okt 11 kl. 12:56

Trafikkontoret attackerade av trädvänner

När Trafikkontoret på måndagen skulle sätta ett skyddsstängsel kring den gamla eken blev de attackerade av trädvännerna. - Det är tyvärr så, de här människorna är oerhört engagerade, det går lätt över styr, säger Mats Freij, informatör vid Trafikkontoret. .

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Teodorescu: Mer salami och bröst till folket

Om givare av kulturbidrag ställer krav på jämställdhet för att få ta del av kulturstöd så kommer konstnärer att använda en terminologi som ger sken av att deras konst skapar jämställdhet. Den utveckling vi ser i Sverige, som premierar yta framför innehåll och där kön och etnicitet är viktigare än vad du kan och tänker, är djupt skadlig..

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Abramowicz: Utanförskapet börjar redan i förskolan

Enligt skollagen ska förskolan medverka till att barn med annat modersmål än svenska får möjlighet att utveckla det svenska språket. Men på vissa håll är den i sådan minoritetsställning att barnen aldrig får en chans att lära sig fungerande svenska, skriver Naomi Abramowicz, kolumnist på ledarsidan..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 05:00

Cwejman: Motståndet mot Västlänken kommer inte att upphöra

Att Mark- och Miljödomstolen ger klartecken för byggstart innebär inte att det medborgerliga engagemanget upphör..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 21:04

Git Spång: "Jag är chockad"

Att hennes dotters dödsfall ses som ett olycksfall sätter hon sig emot. – Jag har tappat tilltron till rättsväsendet, säger Git Spång..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 21:10

Djurgården vann – trots skadekaoset

En efter en försvann de, Djurgårdens stjärnor. Men vad spelar det för roll? För så länge Tino Kadewere och Kerim Mrabti spelar kan vad som helst hända.

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 21:12

Halmstad tog SM-guld: "Fantastiskt"

Eslövs AI:s långa SM-svit på sju raka guld är bruten. Halmstad BTK lyckades vinna pingisguldet i två raka matcher. Efter 5–3 i första matchen vann Halmstad helt odiskutabelt med 4–1 i den andra..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 21:25

"Call of duty 4" slopar ensamspelläge

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 21:27

Trump vill att Natoländer betalar ännu mer

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 22:38

"Vi ska vara nöjda med detta"

Div 5.

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 22:38

Philips vann guld i stortävling

Varbergs Bois brottare tog medaljer i Soft Touch Open. Nathan Philips lade beslag på den ädlaste valören..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.