GöteborgsPosten > Opinion

Monday, 10 December, 22:01

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 13:00

Replik: Trafikkontoret svarar Adam Cwejman om linbanan över älvenTrafikkontorets Jörgen Einarsson svarar Adam Cwejman angående hans artikel "En svajande linbana" om den planerade linbanan som ska korsa älven i centrala Göteborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Adam Cwejman, Jörgen Einarsson, En, Göteborg

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Replik, Trafikkontoret, svarar, Adam, Cwejmanom , linbananöver , älven
GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 14:08

Replik: IVO svarar Aleksandra Boscanin om patienters rättigheter

Karin Fagerberg, avdelningschef IVO sydväst, svarar Aleksandra Boscanin angående hennes ledare om vårdskador..

GöteborgsPosten - 04 jul 18 kl. 15:02

Replik: EBA svarar Aleksandra Boscanin om bistånd

Jan Pettersson, kanslichef Expertgruppen för biståndsanalys, svarar Aleksandra Boscanin angående hennes ledare om bistånd..

GöteborgsPosten - 13 nov 15 kl. 05:00

Replik: Ascher svarar Borg

Dagen - 20 apr 12 kl. 03:00

Pastorerna tror på Adam och Eva - men inte på en ung jord

Adam och Eva var verkliga personer. Det menar en majoritet av prästerna och pastorerna i Dagens undersökning. Men de tror inte att jorden är 6 000 år gammal.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

TV4 om Adam Tenstas protest: Louise måste inte bannlysas

Adam Tensta var gäst hos TV4 Nyhetsmorgon på torsdagsmorgonen. Under livesändningen kritiserade han att programmet tidigare gästats av "Youtube-kändisen" Louise Andersson Bodin, som uttalat sig rasistiskt – ett gästval som flera tyckte var smaklöst. – Hur rimmar det här med er paroll "noll rasism"?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Louise Andersson Bodin svarar på TV4:s diss: "Det här känns helt värdelöst"

Nyheter24 skrev idag att Louise Andersson Bodin stoppas från att medverka i TV4:s nya satsning. Bodin skulle medverkat i programmet "Spring" som går ut på att vanliga svenskar jagas av kändisar.LÄS MER: Här svarar Louise på Adam Tenstas utspel i TV4:s Nyhetsmorgon– Vi måste vara flexibla och nu har en situation hettat till.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför lämnade Adam Tensta Nyhetsmorgon

På torsdagsmorgonen deltog artisten Adam Tensta i TV4:s livesända program Nyhetsmorgon. LÄS MER: Adam Tensta hyllas efter att han lämnat TV4:s NyhetsmorgonProgramledarna förväntade sig att han skulle prata om sin nya skiva men Adam Tensta vände samtalet och kritiserade istället TV4. Han menar att de var fel av kanalen att låta bloggaren Louise Andersson Bodin delta efter att hon gjort rasistiska uttalanden.

BT - 6 timmar sedan

Adam Paulsson: ”På mycket god väg tillbaka”

Adam Paulsson klarade inte kvaltiderna till kortbane-VM, men fick ett frikort av förbundskaptenen och är redo för start i mästerskapets allra första gren – 400 meter frisim. – Jag är på mycket god väg tillbaka, säger SK Elfsborgs landslagssimmare..

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 08:57

Replik från Tink

Företaget Tink har i en kommentar replikerat på tidigare blogginlägg om hur folk lämnar ut sina banklösenord till tjänsten. I sedvanlig ordning publiceras angripet företags replik som separat blogginlägg.
Fredrik Hedberg, CTO och grundare av Tink skriver:
"Hej!

YLE - 28 sep 14 kl. 19:16

Adam Masuhr: Två bucklor är målet

På sju matcher har de regerande mästarna Kärpät fyra vinster och tre förluster i ishockeyligan. Yle Sporten träffade backen Adam Masuhr och den assisterande tränaren Mikko Manner för att fråga hur läget är i klubben. Med sina tolv poäng är Uleåborgsklubben tabellfyra.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Med C mot nyval

Centern fortsätter låtsas som att V och SD inte existerar. En hållning som med en atlantångares precision driver landet mot nyval..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Positiv särbehandling leder till diskriminering

Strävan efter mångfald leder till att förvaltningar i Göteborg tvingas diskriminera för att uppnå målen..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Svenska staten undergräver vaccinationsmoralen

Nyligen tog en ung man som plågades av narkolepsi sitt liv. Han insjuknade i den obotliga sjukdomen efter vaccination mot svininfluensan. Statens skamliga hantering av de drabbade är ett svek men undergräver även vaccinationsmoralen i bredare folklager.

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Toppmötet om klimat visar väg

Just nu pågår klimattoppmötet i polska Katowice. Om världen kommer överens om en regelbok blir det lättare att skapa acceptans för nationella nödvändiga åtgärder. Man får hoppas att talet om ett fiasko är överdrivet pessimistiskt, skriver Joakim Broman Liberala Nyhetsbyrån..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Sega knäckfrågor i regeringsförhandlingarna

S-ledningen lär vara beredd att ge bort mycket för att slippa ett sammanhållet högerblock. Det finns dock inga garantier för att Löfvens chans att bilda regering överlever ett “rosornas krig”, där delar av arbetarrörelsen motsätter sig en högervridning, skriver Joakim Broman Liberala Nyhetsbyrån..

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 07:00

Viktigt vägval för Tyskland

Epoken Angela Merkel går mot sitt slut. För en månad sedan meddelade den tyska förbundskanslern att hon avgår som partiordförande för de tyska kristdemokraterna, efter 18 år på den posten. Så idag, fredag, samlas 1001 delegater i Hamburg för att välja hennes efterträdare..

GöteborgsPosten - I förrgår: 06:00

Teodorescu: Lucia är för alla

Låt inte konflikträdsla stå i vägen för att ge alla tillgång till kulturarvet. Traditioner som får fortleva, också när samhället förändras, blir nycklar till framtiden. Traditioner som göms undan, som pågår bakom stängda dörrar blir däremot exkluderande..

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Altstadt: Straffen inte anpassade för dagens Sverige

En anledning till misslyckandet med att stävja gängkriminaliteten hittas i de ideologiska föreställningar som väglett opinionsbildare såväl som lagstiftare och rättskipare. De formulerades för decennier sedan, i ett helt annat Sverige..

GöteborgsPosten - 30 nov 18 kl. 17:50

Samlades för klimatfrågan

I Tanumshede samlades på fredagseftermiddagen ett 20-tal personer i en klimatmani­festation. – Vi vill att kommunen ska bidra till att hejda den globala uppvärmningen och så snart som möjligt bli fossilfri, säger Åsa Rehndell..

GöteborgsPosten - 30 nov 18 kl. 18:12

Adamsson: "Äldrevård ska vara ett yrke med stolthet och mening"

Min blick faller på Bohusläningen: Ett boende i Uddevalla får kritik av Inspektionen för vård och omsorg för att en demenssjuk man fått psykofarmaka trots att det fanns dokumenterat att han inte tålde medicinen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.