Sydsvenskan > IT

Saturday, 19 January, 11:34

Liknande nyheter

Taggar: Han provar3 , 000, vinerom , året
Dalarnas tidningar - 28 sep 13 kl. 09:06

100 000 om året kostar det NIO i fiskeavgift

Länsstyrelsen Dalarna delar Miljöutredningar och fiske vid länsstyrelsen i Västernorrland bedömning att Nordic Iron Ore, NIO, måste kompensera fiskeintresset med 100 000 om året när Ludvika Gruvor startas..

Expressen - 12 aug 18 kl. 12:11

Tonåringen byggde ett hem – sparar 53 000 om året

Brayden Preskenis, 19, från Oregon I USA har byggt ett hem på hjul.Nu sparar han 53 000 om året i hyresutgifter.– Så länge du är villig att jobba och att göra om saker när du klantar till det och försöka tre till fyra gånger och har en schyst attityd - då kan man göra vad som helst, säger han till Kamera One..

Barometern - 27 jun 14 kl. 06:37

600 000 om året satsas på omsorgskläder

Flera tvättmaskiner ska köpas in för att omsorgspersonalen ska kunna tvätta sina kläder på jobbet. Varje anställd ska få 1 000 kronor om året till arbetskläder. Man får beställa ur ett begränsat utbud och en första leverans kan komma vid års­skiftet.

DI - 16 aug 17 kl. 17:59

Günther Mårder: Så sparar du 100.000 om året

Med enkla knep i vardagen kan du spara 100.000 kronor om året. Nyckeln är att ha rätt inställning och att akta sig för börsen, enligt Företagarnas vd Günther Mårder.

SvD - 08 sep 15 kl. 11:22

Tyskland: Vi kan ta emot 500 000 om året – i flera år

Tyskland vicekansler säger nu att Tyskland kan ta emot 500 000 asylsökande om året i flera år, uppger BBC..

DN - 14 okt 17 kl. 21:18

Akademin: 300.000 om året för träning i världsklass

Över 300.000 kronor om året kostar en plats på tennisakademin Good to great. Då ingår skola, boende, mat och träning.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Spara 8.000 om året! Här är snålaste dieslarna

Den oberoende nybilsguiden FACIT.com har gått igenom 4.000 modeller och versioner och listar de bränslesnålaste bilarna.

Kristianstadsbladet - 07 dec 15 kl. 03:00

Skräp kostar kommunen 300 000 om året

När folk inte orkar köra till tippen dumpas skräpet i naturen. C4 Teknik lägger i år över 300 000 kronor på att samla in skrot och skräp i kommunen. "Summan ökar varje år", säger Johan Isberg, C4 Teknik..

LV - 21 dec 16 kl. 15:00

Nya lokaler för 634 000 om året

Förskolan Linden i Ankarsrum får nya lokaler i form av en paviljong som ska flyttas till förskolan. Med den här utökningen får Linden totalt 80 förskoleplatser. Årshyran beräknas till 634 000 kronor och kontraktet med Västerviks Bostads AB gäller i 15 år..

Norrtelje Tidning - 17 jul 17 kl. 04:00

25 000 om året tvingas ta sista utvägen och överklaga: "Lagen är svårtolkad"

I en redan utsatt situation tvingas över 25 000 personer per år att ta till sista utvägen, rättsliga åtgärder. Källor inom myndigheterna menar att socialtjänstlagen är svårtolkad och att felaktiga beslut är oundvikliga..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

En svårt skadad när bil krockade med tåg

En bilist har kolliderat med att tåg på sträckan Rimforsa–Kisa i Kinda kommun i Östergötlands län. Larmet kom vid 9-tiden på morgonen. Personen i bilen är förd till sjukhus med ambulans, och ska vara mycket allvarligt skadad, enligt polisen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Regeringen preppar för hård brexit

Regeringen vill stifta tillfälliga lagar för att mildra de omedelbara effekterna av en så kallad hård brexit, det vill säga om Storbritannien kraschar ut ur EU utan ett avtal del 29 mars. "Vid en hård Brexit blir det särskilt viktigt att Sverige gör det.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sri Lanka vill kopiera kritiserat knarkkrig

Det är blodigt, brutalt och kan komma att utredas som ett människorättsbrott. Men Sri Lankas president känner sig snarare inspirerad än avskräckt av Rodrigo Dutertes kontroversiella så kallade krig mot narkotikan i Filippinerna. Tusentals människor har.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hon ville inte böja sig för fint folk

Dagmar Sjöstrand Tullberg har haft ett spännande liv..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sean Penns rymdserie skrotas efter en säsong

Sean Penns rymddrama "The first" lämnas kvar på Mars. Efter bara en säsong väljer tv-tjänsten Hulu att lägga ner projektet, skriver The Wrap. Storsatsningen handlar om en grupp astronauter, som deltar i den första bemannade expeditionen till Mars.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Gränsen är blott ett streck i sanden

Christine Antaya om Marie Anderssons fotoutställning på Krognoshuset i Lund..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

HIF:s ordförande: ”Vi har löst det”

Så återställde klubben det egna kapitalet..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

”Många verkar rädda för att kritisera andra människors religion.”

Faride Arman och Susan Saberi, företrädare för Kvinnorättsförbundet..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tidningsprotest mot Daniel Ortega

Nicaraguas oberoende medier hotas och landets största tidning skriver att den snart inte längre kan tryckas. – Vi vet inte hur länge vi kan fortsätta, säger redaktören Jaime Chamorro. Fredagens nummer av Nicaraguas största dagstidning, La Prensa, prydde.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Burkina Fasos regering avgår

Burkina Fasos premiärminister Paul Kaba Thieba och hans regering har avgått. Ingen orsak angavs i det korta uttalande som kom från president Roch Marc Christian Kaboré, där presidenten tackar premiärministern för sina insatser. Thieba handplockades av K.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.