Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 23 January, 11:20

Liknande nyheter

Taggar: Tre, väskryckningarmot , kvinnor, cykeli , onsdags, kväll, polis misstänker mopedliga
Expressen - 02 mar 17 kl. 06:32

Tre av fyra kvinnor: Vi är otrygga när det är mörkt ute

Tre av fyra kvinnor i åldern 25-50 känner sig otrygga när det är mörkt ute, det visar en undersökning som tidningen Amelia har gjort tillsammans med Kantor Sifo. Och siffrorna som gäller för kvinnor i alla åldrar ser mörkare ut än de som Brå tagit fram i början av året, enligt tidningens chefredaktör Maria Sognefors. "Det här är bedrövligt!

SR - 05 jul 16 kl. 06:00

Tre av fyra kvinnor får barn efter fertilitetsbehandling

Tre av fyra kvinnor som påbörjar en fertilitetsbehandling får barn inom fem år, enligt en ny dansk studie..

Sydsvenskan - 10 feb 14 kl. 18:37

Tre väskryckningar på kort tid

På en kvart fick polisen in tre larm om väskryckningar. I alla tre fallen färdades två gärningsmän på moped, slet till sig väskan från offret och försvann..

Skånskan - 10 feb 14 kl. 18:25

Tre väskryckningar på en halvtimme

Tre kvinnor har bestulits på sina handväskor i centrala Malmö. Polisen jagar nu två personer på moped..

Skånskan - 10 feb 14 kl. 18:25

Tre väskryckningar på en dryg halvtimme

Polisen jagade två personer på moped sedan tre kvinnor bestals på sina handväskor på en dryg halvtimme..

Sydsvenskan - 13 feb 14 kl. 20:38

Tre väskryckningar på kort tid i Malmö

Inom loppet av en timme blev tre kvinnor väskryckta i Malmö. I samtliga fall var gärningsmännen två till antalet och färdades på moped..

IDG - 12 mar 16 kl. 06:02

Här är framtiden: Så vill tre unga it-kvinnor gör branschen jämställd


Vilken vardag möter unga kvinnor i it-branschen? Och hur ska den förändras? Computer Sweden mötte upp med tre kvinnor för att höra deras historia..

Nya Wermlands Tidningen - 01 jul 12 kl. 12:27

Tre unga talangfulla kvinnor ställer ut

Alla tre har passerat nålsögat till Vårsalongen, alla tre är kvinnor och unga och nu har de av omständigheter som kan stavas Marita Olén Widenberg och Eira Atterfors tussats ihop i en gemensam utställning i Nya Antik och Loppishallen som pågår under juli och augusti..

GT - 29 aug 13 kl. 22:28

Tre fräcka kvinnor stal insamlingsbössa

En ovanligt fräck stöld inträffade vid lunchtid i Ale. Tre kvinnor kom in i en butik för att sedan vandra ut med en insamlingsbössa. Ännu har ingen gripits för stölden..

Expressen - 14 apr 17 kl. 21:03

Ung man jagas för tre överfall mot kvinnor

En ung man jagas i Stockholm, misstänkt för flera överfall mot kvinnor – svarttaxivåldtäkten i Barkarby, en våldtäkt i Bromma och ett våldtäktsförsök i Sundbyberg. Den misstänkte gömmer sig bakom minst två olika identiteter. Samtidigt finns det en internationell arresteringsorder – utfärdad av hans hemland Rumänien.

Barometern - 12 mar 18 kl. 11:51

En av tre chefer är kvinnor

I Oskarshamn är 32 procent av cheferna kvinnor. Det är den näst lägsta andelen i länet. .

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Försäljningsfall på norsk bostadsmarknad

Försäljningen av nya bostäder i Norge föll 10 procent i årstakt i december, medan byggstarterna ökade med 25 procent enligt månadsstatistik från branschorganisationen NHBA. För hela 2018 innebär det en nedgång för försäljningen av nya bostäder med 1 pro.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Buss välte av vägen – två till sjukhus

En buss från UL-trafiken med sju passagerare och förare ombord har vält ner i ett dike nära Vattholma norr om Uppsala. Polisen skriver på sin hemsida att föraren och fem av passagerarna kunde ta sig ur bussen på egen hand. – Chauffören och personerna om.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nya tågperronger vid Köpenhamns flygplats

Köpenhamns flygplats växer och nu vill den danska regeringen att den byggs ut med två nya tågperronger och ett parkeringshus med plats för 2 000 bilar. Bakgrunden är flygplatsens tillväxt och risken för att trängsel ska bli ett hinder för den. "Det är a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lottning kan avgöra Sveriges VM-öde

Svensk seger med 30–28 räcker för att nå VM-semifinal, men det är inte säkert att 29–27 gör det. Då kan det i stället bli lotten som avgör om Sverige går vidare. Här är alla förutsättningar inför handbollslandslagets avgörande match mot Danmark i kväll..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder dagens handel nedåt på bred front, i linje med ledande Europabörser. OMXS-index har efter drygt 20 minuters handel backat 0,6 procent. Marknaden präglas av oro för sämre global konjunktur och en fördjupad handelskonflikt mellan.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

14 års fängelse för aktivist i Vietnam

En domstol i Vietnam har dömt en man till 14 års fängelse för "försök att störta staten" i samröre med en organisation baserad i Kalifornien, USA, uppger departementet för allmän säkerhet. Den 47-årige mannen, Phan Van Binh har anklagats för att arbeta.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Olycka vid Fosie kyrka – fotgängare påkörd

Fotgängaren skadades inte allvarligt men fördes med ambulans till sjukhuset för kontroll..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Peter Jacksons krigsdokumentär till Sverige

Peter Jacksons dokumentär där moderna verktyg använts för att väcka liv i filmklipp från första världskriget går upp på vita duken i Sverige. "Sagan om ringen"-regissören Peter Jacksons dokumentär om första världskriget, "They shall not grow old", har u.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Efter tio raka förluster: ”Snart förbi Helsingborg”"

Höllvikens pålitlige målskytt Pontus Karlson Martell om Skånederbyt..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

SJ har börjat tillverka delar med 3D-teknik

Billigare, bättre kvalitet, enklare och mer flexibelt. SJ ser stora fördelar och utvecklingsmöjligheter av bolagets påbörjade tillverkning av reservdelar med hjälp av modern 3D-teknik. – Vi har kommit så långt nu att vi faktiskt börjat serietillverka de.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.