GT > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:52

GT - 17 maj 18 kl. 10:53

Sanningen bakom profilens jätteprillaFrågan har gäckat svenska folket i årtionden. Men nu lägger fotbollsprofilen Glenn Strömberg, 58, korten på bordet. – Alla, ALLA, undrar ju hur många jag tar, säger han i ett filmklipp på Twitter. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Glenn Strömberg, ALLA, Twitter

Dela artikeln

785 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sanningen, bakom, profilens, jätteprilla

Fler nyheter från GT

GT - 10 minuter sedan

Fullt utvecklad brand i husbil och garage

Räddningstjänsten är på väg till en brand i en husbil och ett garage i Arvika. – Den står i garaget vad vi vet, säger Alf Törnqvist, vid räddningstjänsten.Enligt räddningstjänsten är branden fullt utvecklad.

GT - 2 timmar sedan

Tävla om biljetter till Silvana Imam

Lisebergs satsning på konserter rullar vidare. Nu kan du tävla med GT om fyra biljetter till Silvana Imams spelning på fredag..

GT - 3 timmar sedan

Alla borde ha rätt att välja vad de vill äta

Åsikten att livsmedel baserade på kött, ägg, eller mjölk är oförenlig med hållbarhet är ett ställningstagande som saknar grund i forskningen, skriver riksdagsledamoten Ola Johansson (C) från Kungsbacka i ett öppet brev till ledningen för Göteborgsvarvet..

GT - 3 timmar sedan

Falk ersätter Carlén – i VM-kvaltruppen

Göteborg FC:s Jennifer Falk tar den tredje målvaktsplatsen i den svenska VM-kvaltruppen i fotboll. Därmed ersätter hon gravida Hilda Carlén, Linköping.– En modig målvakt, säger förbundskaptenen Peter Gerhardsson..

GT - 7 timmar sedan

”Mrabti är omöjlig för Djurgården att ersätta”

Kerim Mrabti, 24, spelade hem cupguldet till Djurgården i sin comeback.Mot IFK Göteborg blir han en av nyckelspelarna.– Han är på något sätt den centrala punkten i hela Djurgårdens anfallsspel, säger Björn Johnson, Dif-supporter och programledare på FanTV, i senaste avsnittet av BBpodd..

GT - 6 timmar sedan

Runes stora rädsla: Att hamna på hem

Efter att ha besökt en vän på ett äldreboende har Rune Johansson, 97, en sak klart för sig:Han vill aldrig hamna på ett hem.– Det skulle vara hemskt, säger Rune..

GT - 11 timmar sedan

Mikaelas myggvrede – anmäler kommunen

Politikerna i Forshaga kommun gör inte tillräckligt för att lösa problemet med de miljontals översvämningsmygg som varje år plågar befolkningen.Det menar ett stort antal Forshagabor, som nu förbereder en JO-anmälan mot kommunen.– Vi jobbar stenhårt för att få till olika åtgärder, säger Per Lawén, kommunstyrelsens socialdemokratiske ordförande.

GT - 12 timmar sedan

Våga lyfta blicken åt höger och alliansen, Miljöpartiet

Göteborg behöver styras efter valet. Miljöpartiet borde inte stänga dörren högerut. Alliansen borde fria innan väljarna går till valbåsen..

GT - 12 timmar sedan

Vårdpolitiken sker på barnens bekostnad

Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus har aldrig fått tillräckligt med pengar för att verksamheten skall fungera. Därför blir sparbeting ett omöjligt uppdrag. Vilka partier vågar öronmärka pengar till personal och matcha vårdambitionerna med tillskott i stället för nedskärningar, undrar barnläkaren Gustaf Lernfelt..

GT - 17 timmar sedan

JUST NU: Person hittad död – polisen utreder mord

Sent på måndagskvällen hittades en död person på Hisingen i Göteborg.Omständigheterna är sådana att polisen inlett en förundersökning om mord. – Tekniker är på väg till platsen, säger Ann-Christin Lövstrand, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.