Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 13:26

Liknande nyheter

Taggar: Eva, stampadestill , dödsnu kommer , domen
BT - 06 feb 12 kl. 15:32

Marks kommun bryter mot domen om fosterbarnen

Anders och Eva i första familjehemmet får inte träffa fosterbarnen regelbundet ? trots att det har gått tre månader sedan kammarrättens dom. I oktober beslutade domstolen att de riksbekanta fosterbarnen ska stanna i nuvarande familjehem, men de måste få regelbundet umgänge med Anders och Eva som de bodde hos sina första fyra-fem år i livet.

Expressen - 15 maj 18 kl. 10:30

Eva, 60, mördad i sitt hem – nu faller domen

Eva Engberg, 60, hittades död i sitt hem med nycklar till ett förfalskat testamente runt halsen.Mördaren: En 52-årig krigsveteran som ville ta över Evas hus, enligt polis.Klockan 11 faller domen vid Umeå tingsrätt..

SVT - 27 dec 11 kl. 16:16

Etiopiens president om domen

Svenska regeringen betraktar domen på 11 års fängelse för de bägge svenska journalisterna i Etiopien som utomordentligt allvarlig. Svenskarna ska nu avgöra om de ska överklaga domen eller ansöka om nåd. SVT:s korrespondent Eva Elmsäter var med när domen föll..

Sydsvenskan - 28 sep 11 kl. 06:30

Mindre sekretess efter domen mot Gillberg

Professor Christopher Gillberg vägrade lämna ut personerna bakom sina forskningsresultat. Idag prövar Europadomstolen om svenska domstolar hade rätt att fälla honom för tjänste­fel.
1Hur kom det sig att forskningsresultat alls hamnade i domstol?

BT - 22 jun 11 kl. 15:01

Lärarfacken: Domen ett stort bakslag

Sollentuna kommun bröt inte mot kollektivavtalet då den utökade lärarnas undervisningstid, fastslår Arbetsdomstolen (AD) i dagens dom.
Båda lärarfacken beklagar domen och varnar för att den kommer försämra arbetsvillkoren för lärarkåren.
Målet handlade om huruvida Sollentuna kommun agerade i strid mot kollektivavtalet när rektorn på en skola i kommunen ville att lärarnas undervisningstid skulle ökas med ett par timmar jämfört med föregående läsår.

Expressen - 30 nov 11 kl. 14:34

Mamma Eva Linnell om domen: Det här är helt fel

Mamma Eva Linnell har kämpat för att ge sin döde son upprättelse. Men tingsrätten valde att fria 52-årige sjuksköterskan som nekade Emil en ambulans. - Jag finner knappt några ord.

GT - 20 dec 13 kl. 13:52

16 års fängelse för mordet på Eva, 52

GÖTEBORG. Björn Johanson, 54, knivmördade Eva Andersson när hon låg och sov i sin säng på Hisingen. Tingsrätten dömde mannen till 16 års fängelse för mord, men domen överklagades.

DN - 13 jun 14 kl. 15:45

Eva Hamilton: Domen påverkar inte SVT:s digitala strategi

Eva Hamilton, vd på SVT och styrelseledamot i Radiotjänst, menar att riksdagen nu måste förtydliga lagen om finansiering för public service..

Expressen - 10 aug 17 kl. 13:41

Spädbarnsföräldrarna friades i rätten – nu överklagas domen

Föräldrarna friades från anklagelserna om att ha orsakat sina fyra veckor dotters död.Nu överklagar åklagare Eva Norberg Kristianstad tingsrätts dom.– Jag tror att du kommer förstå hur jag tänker lite senare, säger Eva Norberg till Kristianstadbladet..

Expressen - 09 jun 18 kl. 12:35

Krigsveteranen utvisades – stannade och mördade Eva 

Krigsveteranen Amir Zamani, 52, utvisades på livstid 1997.Trots det har han fortsatt leva ett våldsamt liv i Sverige och dömts för ett 30-tal brott sedan millennieskiftet.Senaste domen: 16 års fängelse för det brutala mordet på 60-åriga Eva Engberg i Umeå.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Flera lastbilar i olycka – väg helt avstängd

Det har inträffat en olycka med flera lastbilar inblandade utanför Klippan. En timmerbil har vält och vägen är helt avstängd. – Vi är på plats med flera patruller, säger Katarina Rusin, presstalesperson på polisens ledningscentral för region syd.

Expressen - 15 minuter sedan

Risk för isras stänger Öresundsbron

Strax före klockan 13 på onsdagen fick Öresundsbron stängas för biltrafik i båda riktningarna. Detta då det fanns risk för fallande is. Tekniker ska undersöka bron för att se när den kan öppnas igen, men initialt fanns ingen prognos för när den åter kan öppnas för trafik..

Expressen - 30 minuter sedan

Person föll från hög mast

En person har fallit från en hög mast, skriver Aftonbladet.Händelsen har inträffat i Stockholmsområdet. – Det rör sig om en arbetsplatsolycka, säger Kjell Lindgren vid polisen, till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Råd & Röns lista: Förra årets sämsta produkter

Barnvagnar som kan kapa fingrar, gräsklippare som kör över fötter och kryddfusk.Det finns en rad produkter – en del rentav farliga – från 2018 som är bäst att skippa.Här är hela listan, som har presenterats av Råd & Rön..

Expressen - 1 timme sedan

Rekord i privatflyg – till toppmötet om klimatet

Klimatet är ett av de största hoten mot världsekonomin. Men till och från World Economic Forum i Davos väntas cirka 1 500 privatplan transportera politiker, företagare och lobbyister, skriver The Guardian.– Det kan bero på att företagare inte vill se sig slagna av sina rivaler, säger Andy Christie, vid Air Charter Service, till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnor visar kroppshåret – efter nya utmaningen

Trött på att raka, vaxa och noppra bort allt hår på kroppen?Då kommer du gilla utmaningen och hashtaggen #Januhairy.– Det öppnade mina ögon för hur tabu det är för kvinnor att visa kroppshår, säger initiativtagaren Laura Jackson till The Sun..

Expressen - 1 timme sedan

Ikea kallar till krismöte – om tågtrafiken

Nu kallar Ikea i Älmhult till krismöte om tågtrafiken.Problemen med järnvägen hotar företagets utveckling, menar vd Pernilla Jonsson.– Det är ett hot mot vår verksamhet..

Expressen - 1 timme sedan

Experterna: Därför ökar antalet anmälda våldtäkter

Antalet anmälda våldtäkter ökade med 8 procent under 2018 jämfört med föregående år, enligt preliminär statistik från Brå.Men experterna är osäkra på om fler våldtäkter faktiskt begåtts – och efterlyser mer forskning.– Min personliga inställning och gissning är att antalet våldtäkter inte har ökat, säger kriminologen Fatima Addberger.

Expressen - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter krock med timmerbil

Två personer har blivit förda till sjukhus efter att en personbil kört in i en timmerbil på länsväg 1728 i Tranemo. – En person har skickats med helikopter, säger teamledaren på SOS Alarm. .

Expressen - 1 timme sedan

Larm om tågolycka – bil och persontåg inblandade

SOS har larmats om en tågolycka i närheten av Kolsebro. Enligt larmet ska en bil och ett persontåg vara inblandade i olyckan, skriver Corren. Olyckan ska ha skett vid en oövervakad järnvägsövergång och tågtrafiken har stoppats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.