Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 August, 00:11

Expressen - 17 maj 18 kl. 10:35

Eva stampades till döds – nu kommer domenI syfte att ta över hennes hus misstänks krigsveteranen ha sparkat och stampat ihjäl Eva Engberg, 60.Domen mot den 52-årige mannen faller klockan 11 vid Umeå tingsrätt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eva Engberg, Umeå

Dela artikeln

7633 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eva, stampadestill , dödsnu kommer , domen
BT - 06 feb 12 kl. 15:32

Marks kommun bryter mot domen om fosterbarnen

Anders och Eva i första familjehemmet får inte träffa fosterbarnen regelbundet ? trots att det har gått tre månader sedan kammarrättens dom. I oktober beslutade domstolen att de riksbekanta fosterbarnen ska stanna i nuvarande familjehem, men de måste få regelbundet umgänge med Anders och Eva som de bodde hos sina första fyra-fem år i livet.

Expressen - 15 maj 18 kl. 10:30

Eva, 60, mördad i sitt hem – nu faller domen

Eva Engberg, 60, hittades död i sitt hem med nycklar till ett förfalskat testamente runt halsen.Mördaren: En 52-årig krigsveteran som ville ta över Evas hus, enligt polis.Klockan 11 faller domen vid Umeå tingsrätt..

SVT - 27 dec 11 kl. 16:16

Etiopiens president om domen

Svenska regeringen betraktar domen på 11 års fängelse för de bägge svenska journalisterna i Etiopien som utomordentligt allvarlig. Svenskarna ska nu avgöra om de ska överklaga domen eller ansöka om nåd. SVT:s korrespondent Eva Elmsäter var med när domen föll..

Sydsvenskan - 28 sep 11 kl. 06:30

Mindre sekretess efter domen mot Gillberg

Professor Christopher Gillberg vägrade lämna ut personerna bakom sina forskningsresultat. Idag prövar Europadomstolen om svenska domstolar hade rätt att fälla honom för tjänste­fel.
1Hur kom det sig att forskningsresultat alls hamnade i domstol?

BT - 22 jun 11 kl. 15:01

Lärarfacken: Domen ett stort bakslag

Sollentuna kommun bröt inte mot kollektivavtalet då den utökade lärarnas undervisningstid, fastslår Arbetsdomstolen (AD) i dagens dom.
Båda lärarfacken beklagar domen och varnar för att den kommer försämra arbetsvillkoren för lärarkåren.
Målet handlade om huruvida Sollentuna kommun agerade i strid mot kollektivavtalet när rektorn på en skola i kommunen ville att lärarnas undervisningstid skulle ökas med ett par timmar jämfört med föregående läsår.

Kristianstadsbladet - 24 nov 11 kl. 09:58

Misstänkt för mordbrand är fri fram till domen

Kvinnan som står åtalad för bränderna i en Knislingevilla försattes på fri fot på onsdagen. Hovrättens dom väntas den 7 december.
De nya huvudförhandlingarna i hovrätten avslutades under onsdagen.

Expressen - 30 nov 11 kl. 14:34

Mamma Eva Linnell om domen: Det här är helt fel

Mamma Eva Linnell har kämpat för att ge sin döde son upprättelse. Men tingsrätten valde att fria 52-årige sjuksköterskan som nekade Emil en ambulans. - Jag finner knappt några ord.

GT - 03 okt 13 kl. 11:01

Domen i fallet med Eva skjuts upp i två veckor

Det blev ingen dom i målet mot Evas knivmördare på torsdagen. Vid förhandlingen i Göteborgs tingsrätt bestämdes att domen i stället kommer den 17 oktober. Sambon riskerar livstid eller 18 års fängelse..

GT - 20 dec 13 kl. 13:52

16 års fängelse för mordet på Eva, 52

GÖTEBORG. Björn Johanson, 54, knivmördade Eva Andersson när hon låg och sov i sin säng på Hisingen. Tingsrätten dömde mannen till 16 års fängelse för mord, men domen överklagades.

BT - 13 jun 14 kl. 09:56

Domen: Ingen tv-avgift för datorer

En dator med internetuppkoppling är ingen tv-mottagare, slår Högsta förvaltningsdomstolen fast. Alltså måste inte innehavaren betala tv-avgift. Radiotjänst har hittills tolkat lagen som att det faktum att någon äger en dator, oavsett hur den fungerar eller används, är skäl nog för att ta ut avgiften.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera bilar i brand i Uppsala – ungdomsgäng sågs fly

Sex personbilar och en lätt lastbil stod i brand på en parkering vid Kvarntorget i Uppsala under tisdagskvällen.Vittnen ska ha sett ett ungdomsgäng fly platsen.– Flera andra närliggande fordon har också fått olika typer av skador, säger Emil Skogslund, ledningsoperatör vid Storstockholms ledningscentral.

Expressen - 15 minuter sedan

Horace Engdahl lämnade Bonniers kulturfest tidigt

Sara Danius gick i sitt ”Sommar i P1” om skandalen inom Svenska Akademien till hårt angrepp mot ledamoten Horace Engdahl.Under tisdagskvällen var de båda på Albert Bonniers Förlags sensommarfest på Djurgården i Stockholm – men Engdahl lämnade tidigt.– Nu måste jag skynda mig i väg till årsmöte med båtklubben, sa han till Expressens Karin Sörbring..

Expressen - 3 timmar sedan

Kraftig rökutveckling efter villabrand – stort pådrag

Räddningstjänsten har kallats till en villa i Påskallavik där en fullt utvecklad brand rasar.Enligt polisen finns inga uppgifter om personskada.Det ska däremot vara kraftig rökspridning i resten av området.

Expressen - 1 timme sedan

Totalt sett ett bakslag för Stefan Löfven

Kvällens utfrågning av Stefan Löfven i SVT är ett av valrörelsens viktigaste inslag. Statsministern blev inte golvad, men trängdes inte sällan mot repen av utfrågarna. Flera av partiets viktigaste valbudskap ifrågasattes så effektivt att tillställningen totalt sett var ett bakslag för Löfven..

Expressen - 1 timme sedan

Juryn i Manafort-rättegången eniga på åtta punkter

Juryn i rättegången mot Donald Trumps förre kampanjchef Paul Manafort är överens om åtta av åtalspunkterna. I de övriga tio har de inte nått till ett beslut..

Expressen - 2 timmar sedan

Åkesson och Lööf i debatt om svenska språket

Jimmie Åkesson och Annie Lööf möttes i en debatt i SVT:s ”Aktuellt” på tisdagskvällen.I fokus låg integrationen – med vikt på svenska språket.Lööf vill att alla som söker asyl erbjuds svenskundervisning från dag ett.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny attack mot S-sajt spåras till Ryssland och Nordkorea

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack.Attacken kan spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiet.– Främmande makter kan vilja påverka förtroendet för valprocessen i Sverige, säger Sofia Hellqvist på Säpo..

Expressen - 3 timmar sedan

Här är krabban som invaderar vår kust – hotar övrigt djurliv

En invasiv krabbart har intagit den blekingska kusten.Den har tidigare lett till ett drastiskt minskat bestånd av musslor och snäckor på andra sidan Östersjön – och nu befarar man samma sak i Sverige..

Expressen - 3 timmar sedan

Plötsligt gick älgtjuren till attack mot Annika

Annika Petersson, 52, attackerades av en älgtjur när hon skulle rasta hundarna.En månad senare mår hon fortfarande psykiskt dåligt av händelsen.Nu vill hon att älgen skjuts.

Expressen - 3 timmar sedan

Trumps ex-advokat Cohen har överlämnat sig till FBI

Donald Trumps ex-advokat Michael Cohen har överlämnat sig till FBI.Han ska ha nått en överenskommelse med åklagare, uppger flera amerikanska medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.