Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 October, 06:44

Expressen - 17 maj 18 kl. 10:35

Eva stampades till döds – nu kommer domenI syfte att ta över hennes hus misstänks krigsveteranen ha sparkat och stampat ihjäl Eva Engberg, 60.Domen mot den 52-årige mannen faller klockan 11 vid Umeå tingsrätt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eva Engberg, Umeå

Dela artikeln

7631 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eva, stampadestill , dödsnu kommer , domen
BT - 06 feb 12 kl. 15:32

Marks kommun bryter mot domen om fosterbarnen

Anders och Eva i första familjehemmet får inte träffa fosterbarnen regelbundet ? trots att det har gått tre månader sedan kammarrättens dom. I oktober beslutade domstolen att de riksbekanta fosterbarnen ska stanna i nuvarande familjehem, men de måste få regelbundet umgänge med Anders och Eva som de bodde hos sina första fyra-fem år i livet.

Expressen - 15 maj 18 kl. 10:30

Eva, 60, mördad i sitt hem – nu faller domen

Eva Engberg, 60, hittades död i sitt hem med nycklar till ett förfalskat testamente runt halsen.Mördaren: En 52-årig krigsveteran som ville ta över Evas hus, enligt polis.Klockan 11 faller domen vid Umeå tingsrätt..

SVT - 27 dec 11 kl. 16:16

Etiopiens president om domen

Svenska regeringen betraktar domen på 11 års fängelse för de bägge svenska journalisterna i Etiopien som utomordentligt allvarlig. Svenskarna ska nu avgöra om de ska överklaga domen eller ansöka om nåd. SVT:s korrespondent Eva Elmsäter var med när domen föll..

Sydsvenskan - 28 sep 11 kl. 06:30

Mindre sekretess efter domen mot Gillberg

Professor Christopher Gillberg vägrade lämna ut personerna bakom sina forskningsresultat. Idag prövar Europadomstolen om svenska domstolar hade rätt att fälla honom för tjänste­fel.
1Hur kom det sig att forskningsresultat alls hamnade i domstol?

BT - 22 jun 11 kl. 15:01

Lärarfacken: Domen ett stort bakslag

Sollentuna kommun bröt inte mot kollektivavtalet då den utökade lärarnas undervisningstid, fastslår Arbetsdomstolen (AD) i dagens dom.
Båda lärarfacken beklagar domen och varnar för att den kommer försämra arbetsvillkoren för lärarkåren.
Målet handlade om huruvida Sollentuna kommun agerade i strid mot kollektivavtalet när rektorn på en skola i kommunen ville att lärarnas undervisningstid skulle ökas med ett par timmar jämfört med föregående läsår.

Kristianstadsbladet - 24 nov 11 kl. 09:58

Misstänkt för mordbrand är fri fram till domen

Kvinnan som står åtalad för bränderna i en Knislingevilla försattes på fri fot på onsdagen. Hovrättens dom väntas den 7 december.
De nya huvudförhandlingarna i hovrätten avslutades under onsdagen.

Expressen - 30 nov 11 kl. 14:34

Mamma Eva Linnell om domen: Det här är helt fel

Mamma Eva Linnell har kämpat för att ge sin döde son upprättelse. Men tingsrätten valde att fria 52-årige sjuksköterskan som nekade Emil en ambulans. - Jag finner knappt några ord.

GT - 03 okt 13 kl. 11:01

Domen i fallet med Eva skjuts upp i två veckor

Det blev ingen dom i målet mot Evas knivmördare på torsdagen. Vid förhandlingen i Göteborgs tingsrätt bestämdes att domen i stället kommer den 17 oktober. Sambon riskerar livstid eller 18 års fängelse..

GT - 20 dec 13 kl. 13:52

16 års fängelse för mordet på Eva, 52

GÖTEBORG. Björn Johanson, 54, knivmördade Eva Andersson när hon låg och sov i sin säng på Hisingen. Tingsrätten dömde mannen till 16 års fängelse för mord, men domen överklagades.

BT - 13 jun 14 kl. 09:56

Domen: Ingen tv-avgift för datorer

En dator med internetuppkoppling är ingen tv-mottagare, slår Högsta förvaltningsdomstolen fast. Alltså måste inte innehavaren betala tv-avgift. Radiotjänst har hittills tolkat lagen som att det faktum att någon äger en dator, oavsett hur den fungerar eller används, är skäl nog för att ta ut avgiften.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Australien övervägar att flytta sin ambassad till Jerusalem

Australien överväger att flytta sin ambassad från Tel Aviv till Jerusalem, uppger flera internationella medier.Förslaget från premiärministern Scott Morrison bryter mot landets tidigare Mellanösternpolitik..

Expressen - 1 timme sedan

Sänkt pensionärsskatt kan vara i fara när regeringsbildningen låser budgeten

Stora politiska satsningar riskerar att försenas om inte en budgetproposition har lagts innan den 15 november. Skattesänkningar för Sveriges pensionärer kan vara i fara och kan kanske inte genomföras förrän tidigast 2020, skriver Svenska Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Fler skadades på byggen i somras

Antalet anmälda skador i samband med arbetsplatsolyckor inom byggbranschen ökade med omkring tio procent i somras, jämfört med motsvarande period förra året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

Expressen - 2 timmar sedan

Rädda Barnen kritiserar återvändarprocess

Barn och unga som återvänder till Afghanistan från Europa får inte tillräckligt stöd och löper stor risk att utsättas för våld i hemlandet, varnar organisationen Rädda Barnen i en ny rapport..

Expressen - 4 timmar sedan

Stormy Daniels bakslag – förlorar mot Donald Trump

Porrstjärnan Stormy Daniels förlorar mot Donald Trump.Hon stämde USA:s president för ärekränkning i april – nu tvingas hon betala Trumps advokatkostnader.Daniels advokat Michael Avenatti kommer att överklaga och är övertygad om att utfallet kommer att ändras, skriver han på Twitter.

Expressen - 4 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i centrala Malmö

Under natten till tisdagen fick polisen i Malmö ett larm om en misstänkt skottlossning i området Kronprinsen i centrala Malmö, skriver Sydsvenskan. .

Expressen - 6 timmar sedan

Kvinna hittad död på finlandsfärja

En kvinna har hittats död på en finlandsfärja på väg från Stockholm, skriver SVT Nyheter. Hon hittades död i en av hytterna och det är oklart vad dödsorsaken är..

Expressen - 6 timmar sedan

Dramatiskt kvällsbesked från byggjätten NCC - miljardsmäll

Miljardsmäll drabbar byggjätten NCC.Beskedet - som kommer oväntat - meddelades sent på måndagskvällen i form av en vinstvarning.Meddelande skickades ut i  ett pressmeddelande..

Expressen - 6 timmar sedan

Här landar Victoria i Amman: ”Viktigt besök”

AMMAN. Här landar kronprinsessan Victoria i Amman för ett besök där hon visar sitt stöd för FN:s insatser i Jordanien. Efter en lång guidad tur i Ammans citadell – som kronprinsessan var mycket intresserad av – var hon hedersgäst på en middag hos ambassadör Erik Ullenhag.

Expressen - 6 timmar sedan

Microsofts medgrundare Paul Allen är död

Microsofts medgrundare Paul Allen är död. Han blev 65 år gammal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.