Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 10:10

Expressen - 17 maj 18 kl. 10:22

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till okänd manFörskolan ringde och berättade att Peter Thörnqvists treårige son gått därifrån med sin morfar.Men Noels morfar bor inte i Göteborg och skulle inte hämta honom.– Jag fick en chock och tänkte: Vem har tagit mitt barn?, säger Peter Thörnqvist.En äldre man hade tillåtits ta med fel barnbarn från förskolan – som nu har anmälts av Peter och hans sambo..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Noel, Peter Thörnqvists, Noels, Göteborg, Peter Thörnqvist, Peter

Dela artikeln

2770 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskolan, lämnadeut , Noel3 till , okändman
GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 16:19

Förskolan lämnade ut Noel till fel morfar

När Peter Thörnqvist var på väg för att hämta hem sin treårige son Noel från förskolan fick han ett samtal från en av pedagogerna. Noel hade redan hämtats av sin morfar. Det visade sig dock att det var en äldre man som hade fått med sig fel barn hem.

DN - 17 maj 18 kl. 22:24

Förskolan lämnade ut treåring till fel morfar

Morfadern skulle hämta sitt barnbarn på förskolan i Göteborg – men råkade i stället ta med sig treårige Noel.  Nu ifrågasätter Noels föräldrar säkerheten på förskolan och håller tills vidare sonen hemma.  – Jag blev helt kall i hela kroppen, säger pappan Peter Thörnqvist om händelsen.

Aftonbladet - 17 maj 18 kl. 08:32

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till fel morfar

Aftonbladet - 17 maj 18 kl. 08:32

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till okänd man

Expressen - 21 mar 17 kl. 17:11

Noel, 4, rockar sockorna – hade kalas på förskolan

Idag, den 21 mars, är det återigen dags att rocka sockorna för att hylla olikheter och stå upp för alla med Downs syndrom.En som definitivt glider runt i olika strumpor är fyraåriga Noel Glasell från Träslövsläge utanför Varberg.– Han har på sig omaka strumpor och har även fått med sig cupcakes med små sockar på till förskolan där han ska fira dagen med sina kompisar, säger mamma Therése Hägg..

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 03:50

Förskolan och föräldrauppror

Hur många barn är det rimligt att det ska vara i en barngrupp i förskolan? Tio, femton ? eller kanske trettio?

Skånskan - 10 nov 16 kl. 17:09

Fyraåring smet från förskolan

ERWP.fif(0)STAFFANSTORP
En fyraårig pojke lyckades på torsdagsmorgonen smita iväg från sin förskola i Staffanstorp.
Han hittades strax därpå av en kvinna som kände igen honom.

Skånskan - 04 dec 18 kl. 15:00

Nya förskolan i Marieholm får ”strategiskt läge”

marieholm Den nya förskolan som planeras i Marieholm ser ut att hamna norr om järnvägen.Den plats som kommunen pekat ut är fastigheten Sibbarp 4:138.
– Eftersom de två befintliga förskolorna i Marieholm, Mariebo och Sibbebo förskola, är belägna söder om järnvägen, föreslås ett strategiskt läge norr om järnvägen i nära anslutning till järnvägsstationen, heter det i beslutsunderlaget i kommunstyrelsens arbetsutskott.

Skånskan - 30 jun 16 kl. 17:06

Föräldrars kritik mot förskolan får stöd

Lund Otrygg miljö för barnen, avsaknad av pedagogisk verksamhet, motsättningar bland personalen, stor personalomsättning, bristfällig planering och ledning.Det här är en del av de brister som Skolinspektionen konstaterat på den kommunala förskolan Forsbergs minne i centrala Lund. Slutsatserna ger stöd för den kritik som flera föräldrar framfört, och nu måste kommunen senast den 23 september redovisa vad som görs för att komma till rätta med problemen.

YA - 31 mar 16 kl. 03:00

Lisbeth Bergöö lämnade öppna förskolan

Efter 32 år med Sjöbos barn och föräldrar jobbade Lisbeth Bergöö sin sista dag på öppna förskolan på onsdagen. Nu tänker hon ägna all sin tid åt sina hästar och sin ridskola..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ali misstänkt mördad – polisen vill ha in tips

Den 12 september 2016 försvann göteborgaren Ali Reza.Två och ett halvt år senare har han fortfarande inte hittats.Nu har fallet tagits upp i TV4:s ”Brottsjournalen” samtidigt som polisen göra nya ansträngningar för att lösa fallet.

Expressen - 45 minuter sedan

Sanningen om ministrarna i Löfvens nya regering

Ministrarna i Stefan Löfvens nya regering har varierande politisk erfarenhet. Anders Ygeman har framför allt ägnat sig åt politik medan flera ministrar också har annan yrkeserfarenhet i bagaget.Samtidigt har Hans Dahlgren har varit med i toppolitiken länge och var politisk rådgivare till Olof Palme och Ingvar Carlsson.

Expressen - 45 minuter sedan

Buss med åtta passagerare har vält

En buss med åtta passagerare har vält i höjd med Skyttorp, skriver UNT. Enligt tidningen har olyckan skett på väg 290..

Expressen - 1 timme sedan

Farlig gräsklippare bland förra årets sämsta köp

En köksfläkt utan sug, en robotgräsklippare som både klipper fötter och gräs och en ekologisk pasta med höga halter bekämpningsmedel. Det är några av produkterna som kvalar in på listan över förra årets sämsta produkter från tidningen Råd & Rön..

Expressen - 1 timme sedan

Person påkörd av bil i Malmö – förd till sjukhus

En fotgängare har blivit påkörd av en bil.Olyckan skedde på Kantatgatan i Malmö.Den skadade är förd till sjukhus med ambulans..

Expressen - 1 timme sedan

Inbrottstjuv körde på polisbil – en polisman skadad

Ett inbrottsförsök i Kristianstad slutade med att gärningsmannen körde på en polisbil.Mannen, som är född -99 kunde gripas. Han fick inte med sig något från butiken.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Våldsam brand på bondgård

En våldsam brand har brutit ut på en bondgård utanför Lidköping.– Det brann redan rejält när vi kom fram. Vi kom för sent, säger Anders Ydergren, brandinspektör vid räddningstjänsten Västra Skaraborg..

Expressen - 1 timme sedan

Arkitekt fick inte betalt för ministerns veranda

Annika Strandhäll och hennes sambo anlitade en arkitekt för en ny glasveranda till villan på Värmdö. 18 månader senare hade arkitekten fortfarande inte fått betalt – och förra veckan lämnade byrån in en stämningsansökan, skriver DN. ”Jag förväntade mig en dialog före att jag nu får det här kravet.

Expressen - 1 timme sedan

Damberg lovar flera skarpa lagstiftningar

Mikael Damberg lovar rivstart för att stoppa gängkriminaliteten i Sverige.Den nya inrikesministern säger att flera nya lagstiftningar ska presenteras under våren. – Det viktigaste är att ge polisen de resurser och de verktyg som krävs för att komma åt den organiserade brottsligheten, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

”God stämning och bra diskussioner om sakfrågor ”

Helgens diplomatiska samtal mellan USA, Syd- och Nordkorea har avslutats. Sveriges utrikesminister Margot Wallström var nöjd med mötet.– Jag kan intyga att stämningen var väldigt god runt bordet och man fick bra diskussioner om sakfrågor, säger hon i ”P1 Morgon”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.