Expressen > Nyheter

Wednesday, 17 October, 00:37

Expressen - 17 maj 18 kl. 10:22

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till okänd manFörskolan ringde och berättade att Peter Thörnqvists treårige son gått därifrån med sin morfar.Men Noels morfar bor inte i Göteborg och skulle inte hämta honom.– Jag fick en chock och tänkte: Vem har tagit mitt barn?, säger Peter Thörnqvist.En äldre man hade tillåtits ta med fel barnbarn från förskolan – som nu har anmälts av Peter och hans sambo..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Noel, Peter Thörnqvists, Noels, Göteborg, Peter Thörnqvist, Peter

Dela artikeln

2770 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskolan, lämnadeut , Noel3 till , okändman
GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 16:19

Förskolan lämnade ut Noel till fel morfar

När Peter Thörnqvist var på väg för att hämta hem sin treårige son Noel från förskolan fick han ett samtal från en av pedagogerna. Noel hade redan hämtats av sin morfar. Det visade sig dock att det var en äldre man som hade fått med sig fel barn hem.

DN - 17 maj 18 kl. 22:24

Förskolan lämnade ut treåring till fel morfar

Morfadern skulle hämta sitt barnbarn på förskolan i Göteborg – men råkade i stället ta med sig treårige Noel.  Nu ifrågasätter Noels föräldrar säkerheten på förskolan och håller tills vidare sonen hemma.  – Jag blev helt kall i hela kroppen, säger pappan Peter Thörnqvist om händelsen.

Aftonbladet - 17 maj 18 kl. 08:32

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till fel morfar

Aftonbladet - 17 maj 18 kl. 08:32

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till okänd man

Expressen - 21 mar 17 kl. 17:11

Noel, 4, rockar sockorna – hade kalas på förskolan

Idag, den 21 mars, är det återigen dags att rocka sockorna för att hylla olikheter och stå upp för alla med Downs syndrom.En som definitivt glider runt i olika strumpor är fyraåriga Noel Glasell från Träslövsläge utanför Varberg.– Han har på sig omaka strumpor och har även fått med sig cupcakes med små sockar på till förskolan där han ska fira dagen med sina kompisar, säger mamma Therése Hägg..

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 03:50

Förskolan och föräldrauppror

Hur många barn är det rimligt att det ska vara i en barngrupp i förskolan? Tio, femton ? eller kanske trettio?

Skånskan - 10 nov 16 kl. 17:09

Fyraåring smet från förskolan

ERWP.fif(0)STAFFANSTORP
En fyraårig pojke lyckades på torsdagsmorgonen smita iväg från sin förskola i Staffanstorp.
Han hittades strax därpå av en kvinna som kände igen honom.

Skånskan - 30 jun 16 kl. 17:06

Föräldrars kritik mot förskolan får stöd

Lund Otrygg miljö för barnen, avsaknad av pedagogisk verksamhet, motsättningar bland personalen, stor personalomsättning, bristfällig planering och ledning.Det här är en del av de brister som Skolinspektionen konstaterat på den kommunala förskolan Forsbergs minne i centrala Lund. Slutsatserna ger stöd för den kritik som flera föräldrar framfört, och nu måste kommunen senast den 23 september redovisa vad som görs för att komma till rätta med problemen.

YA - 31 mar 16 kl. 03:00

Lisbeth Bergöö lämnade öppna förskolan

Efter 32 år med Sjöbos barn och föräldrar jobbade Lisbeth Bergöö sin sista dag på öppna förskolan på onsdagen. Nu tänker hon ägna all sin tid åt sina hästar och sin ridskola..

Nerikes Allehanda - 05 sep 17 kl. 10:32

Kvinna lämnade barn på förskolan – knivrånades på plånbok

En kvinna har anmält att hon blivit rånad på sin plånbok under knivhot efter att ha lämnat barn vid förskolan i Vivalla, uppger Örebropolisen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Barnen välkomnade kronprinsessan Victoria med dans

al-BAQAA. Victoria  blir mycket rörd vid sitt besök i det palestinska flyktinglägret al-Baqaa utanför Amman. Vid besöket i en av lägrets skolor togs kronprinsessan emot av dansande barn och FN-personal.

Expressen - 1 timme sedan

Flyg ställdes in i Ängelholm efter strömfel

Alla avgångar ställdes på tisdagskvällen in på Ängelholm/Helsingborg Airport då kraftförsörjningen delvis slutat fungera, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 1 timme sedan

Trump och Stormy Daniels i hetsigt ordkrig på Twitter

Efter beskedet att Stormy Daniels stämning mot Donald Trump lagts ner av en domare bröt ett intensivt bråk ut mellan ex-porrstjärnan och USA:s president.Trump kallade Daniels ”hästansikte” och fick svaret:”Han har visat sin inkompetens, sitt kvinnohat och sin brist på självkontroll på Twitter IGEN!”.

Expressen - 1 timme sedan

Bil har sprängts – polis har spärrat av område

En bil ska ha fått skador efter en detonation i Landskrona.Polisen har spärrat av ett område kring fordonet..

Expressen - 1 timme sedan

Victoria doppade handen i vattnet vid Jesu dopplats

JORDANFLODEN. Här doppar kronprinsessparet sina händer in i den heliga Jordanfloden vid det som ska vara Jesu dopplats på världens mest bevakade gräns mellan Jordanien och Israel. Kronprinsessan Victoria fick delta i en bönestund och en guidad tur i det området som är heligt för judendom, kristendom och islam.

Expressen - 2 timmar sedan

Verbala angreppet mot SD i kommunfullmäktige

Stefan Borg (SD) valdes nyligen till kommunalråd i Hörby. Nu tar man hem ytterligare en tung post i kommunen – som ordförande för kommunfullmäktige.Men det var inte utan verbala angrepp från utmanaren..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil voltade av vägen – en till sjukhus

En bil har voltat av vägen vid Akallalänken i nordvästra Stockholm.– Minst en person har förts till sjukhus, säger Christer Eriksson på räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Man knivskuren i Västerås – förd till sjukhus

En man i 30-årsåldern har knivskurits i benet utomhus i Bäckby i Västerås, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 3 timmar sedan

Älgen Sune rymde men kom hem till parken igen

När den stora granen blåste sönder staketet la älgarna Sune och Ragnar benen på ryggen och drog från älgparken.Men efter nästan en månad på rymmen är Sune hemma igen – men Ragnar saknas fortfarande..

Expressen - 3 timmar sedan

Vännen om Kamprads sorg efter sitt sista möte på Ikea

Ingvar Kamprad var dumsnål så att det skadade honom samtidigt som han var omtänksam mot andra. I en ny bok berättar Ikea-grundarens närmsta medarbetare öppenhjärtligt om entreprenören som aldrig ville skiljas från livsverket han byggt upp under nästan 75 år. Bilden som målas upp är tydligt: Familjen och vännerna var viktiga, men inget var viktigare än Ikea..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.