Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 May, 10:58

Expressen - 17 maj 18 kl. 10:22

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till okänd manFörskolan ringde och berättade att Peter Thörnqvists treårige son gått därifrån med sin morfar.Men Noels morfar bor inte i Göteborg och skulle inte hämta honom.– Jag fick en chock och tänkte: Vem har tagit mitt barn?, säger Peter Thörnqvist.En äldre man hade tillåtits ta med fel barnbarn från förskolan – som nu har anmälts av Peter och hans sambo..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Noel, Peter Thörnqvists, Noels, Göteborg, Peter Thörnqvist, Peter

Dela artikeln

2666 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskolan, lämnadeut , Noel3 till , okändman
GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 16:19

Förskolan lämnade ut Noel till fel morfar

När Peter Thörnqvist var på väg för att hämta hem sin treårige son Noel från förskolan fick han ett samtal från en av pedagogerna. Noel hade redan hämtats av sin morfar. Det visade sig dock att det var en äldre man som hade fått med sig fel barn hem.

DN - 17 maj 18 kl. 22:24

Förskolan lämnade ut treåring till fel morfar

Morfadern skulle hämta sitt barnbarn på förskolan i Göteborg – men råkade i stället ta med sig treårige Noel.  Nu ifrågasätter Noels föräldrar säkerheten på förskolan och håller tills vidare sonen hemma.  – Jag blev helt kall i hela kroppen, säger pappan Peter Thörnqvist om händelsen.

Aftonbladet - 17 maj 18 kl. 08:32

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till fel morfar

Aftonbladet - 17 maj 18 kl. 08:32

Förskolan lämnade ut Noel, 3, till okänd man

Expressen - 21 mar 17 kl. 17:11

Noel, 4, rockar sockorna – hade kalas på förskolan

Idag, den 21 mars, är det återigen dags att rocka sockorna för att hylla olikheter och stå upp för alla med Downs syndrom.En som definitivt glider runt i olika strumpor är fyraåriga Noel Glasell från Träslövsläge utanför Varberg.– Han har på sig omaka strumpor och har även fått med sig cupcakes med små sockar på till förskolan där han ska fira dagen med sina kompisar, säger mamma Therése Hägg..

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 03:50

Förskolan och föräldrauppror

Hur många barn är det rimligt att det ska vara i en barngrupp i förskolan? Tio, femton ? eller kanske trettio?

Skånskan - 10 nov 16 kl. 17:09

Fyraåring smet från förskolan

ERWP.fif(0)STAFFANSTORP
En fyraårig pojke lyckades på torsdagsmorgonen smita iväg från sin förskola i Staffanstorp.
Han hittades strax därpå av en kvinna som kände igen honom.

Skånskan - 30 jun 16 kl. 17:06

Föräldrars kritik mot förskolan får stöd

Lund Otrygg miljö för barnen, avsaknad av pedagogisk verksamhet, motsättningar bland personalen, stor personalomsättning, bristfällig planering och ledning.Det här är en del av de brister som Skolinspektionen konstaterat på den kommunala förskolan Forsbergs minne i centrala Lund. Slutsatserna ger stöd för den kritik som flera föräldrar framfört, och nu måste kommunen senast den 23 september redovisa vad som görs för att komma till rätta med problemen.

YA - 31 mar 16 kl. 03:00

Lisbeth Bergöö lämnade öppna förskolan

Efter 32 år med Sjöbos barn och föräldrar jobbade Lisbeth Bergöö sin sista dag på öppna förskolan på onsdagen. Nu tänker hon ägna all sin tid åt sina hästar och sin ridskola..

Nerikes Allehanda - 05 sep 17 kl. 10:32

Kvinna lämnade barn på förskolan – knivrånades på plånbok

En kvinna har anmält att hon blivit rånad på sin plånbok under knivhot efter att ha lämnat barn vid förskolan i Vivalla, uppger Örebropolisen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Chaufför styckade sin fru – nu kommer hovrättens dom

Han anmälde sin fru försvunnen och hjälpte själv till att leta.Senare erkände den 55-årige lastbilschauffören: Jag har styckat henne. I tingsrätten frikändes han från mordmisstankarna..

Expressen - 15 minuter sedan

Elev med järnrör på skola i Stockholm – stor polisinsats

En person beväpnad med järnrör har föranlett en stor insats på en skola i centrala Stockholm, skriver Aftonbladet. Flera polispatruller har larmats till platsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna påkörd av buss

En kvinna har blivit påkörd av en buss tidigt på onsdagsförmiddagen.Polis och ambulans har larmats till platsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Lena Wesströms oro – inför misshandelsanmälan

En man anhölls men släpptes efter försvinnandet av Lena Wesström, 45, som nu hittats död.Samma man har tidigare utretts för att ha misshandlat henne genom att hålla ned och gnugga knogarna mot hennes huvud, enligt anmälan.Men Lena Wesström tvekade till polisutredningen – eftersom hon trodde att situationen skulle förvärras.

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Ingves: Nordeas flytt är bra för ekonomin

Storbanken Nordeas flytt till Finland kommer på sikt att leda till lägre finansiella risker för Sverige. Det konstaterar Riksbanken i sin finansiella stabilitetsrapport, där man också konstaterar att svenskarnas höga skuldsättning fortsätter att vara ett mycket stort problem. Banken varnar dessutom för konsekvenserna av ett prisfall på bostäder.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Grundskola hotad – tre elever tagna av polis

I natt arbetade polisen med ett "större utredningsärende".Nu är det visat sig att det handlade om ett hot som riktats mot en grundskola i i Bunkeflostrand i Malmö, skriver Sydsvenskan. .

Expressen - 1 timme sedan

Polisen jagar man efter misstänkt mord

En man sköts till döds i en bil i Guldheden i Göteborg i helgen – den maskerade skytten flydde sedan, enligt vittnen, tillsammans med en annan person.Under onsdagsmorgonen har en man anhållits i sin utevaro misstänkt för inblandning i mordet.– Vi vet inte var han är, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

Finansproffsets ilska mot bankernas bolån

Många bolånetagare har förskräckta upptäckt att rabatten på deras bolån i smyg försvunnit.Det önskar finansmannen och fintech-entreprenören Mikael Nachemson råda bot på. Men det vill inte bankerna.

Expressen - 1 timme sedan

Larm om påkört barn i centrala Malmö

Vid 09.06 inkom larm till SOS om att ett barn blivit påkört i korsningen mellan Nobelvägen och Sallerupsvägen i Malmö.Skadeläget är oklart..

Expressen - 1 timme sedan

Fick fel persons pengar – festade upp 20 000

Smålänningen trodde att han förde över 20 000 kronor till sin dotters konto.Men pengarna hamnade hos en tidigare affärsbekant – som tog chansen och festade upp hela rubbet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.