Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 January, 02:52

Expressen - 17 maj 18 kl. 02:13

Föräldrarna misshandlade nio barn – med armborstPolisen letade efter en försvunnen pojke när de hittade hans nio syskon i ett smutsigt hem.Nu anklagas föräldrarna för barnmisshandel.Enligt åklagare ska de bland annat ha skjutit barnen med armborst – och skendränkt dem..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1885 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarna, misshandlade, nio, barnmed , armborst
DN - 09 apr 14 kl. 16:13

Nio barn misstänks ha utsatts för pedofil i Kalmar

Den 21-årige man som i måndags häktades misstänkt för grov våldtäkt mot barn på en förskola i Kalmar är nu misstänkt för övergrepp mot totalt nio barn..

DN - 31 jan 15 kl. 11:05

Nio barn hittades vid liv i rasmassorna


Nio barn har hittats levande i rasmassorna efter explosionen på ett barn- och förlossningssjukhus i Mexico City i torsdags. Nu ska barnen dna-testas för att kunna återförenas med sina föräldrar, skriver BBC..

SVT - 06 jun 11 kl. 20:39

Plågade sina nio barn i åratal

I dag avslutades rättegången på Jylland i Danmark i det barnmisshandelsmål som kallats det värsta i landets historia. Två föräldrar i 40-årsåldern har åtalats misstänkta för att i flera år ha plågat sina nio barn. Och i dag kom beslutet från rätten att båda föräldrarna ska dömas för misshandel och sexuella övergrepp på barnen..

Expressen - 17 jan 12 kl. 16:47

Pappa åtalad för våldtäkt på nio barn

Den 55-åriga pappan på norra Jylland åtalas för grova våldtäkter och övergrepp mot nio barn. Sju av barnen är hans egna. Pappan tvingade sönerna att ha samlag med en av sina systrar.

Expressen - 28 apr 12 kl. 05:53

Graviditet var en bluff - väntar inte nio barn

Karla - kvinnan i Mexiko som påstods vara gravid med nio barn - är inte alls gravid. Bluffen avslöjas nu av en sjukvårdssekreterare i delstaten Coahuila. - Hon är inte gravid, säger sjukvårdssekreteraren..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 13:12

Tolv år för övergrepp mot nio barn

En 56-årig man som dömts till förvaring på obestämd tid för att ha sexmissbrukat nio barn, varav sju egna, har fått sitt straff ändrat av Vestre Landsret (hovrätten) till tolv års fängelse. Domen är det strängaste tidsbestämda straff mannen kan dömas till för de brott han begått. Övergreppen började 1994 och gick till en början ut över en då femårig son..

SvD - 05 mar 13 kl. 01:11

Nio barn dog i brand i Senegal

Minst nio barn, alla elever i en koranskola och som tros ha utnyttjats som tiggare, omkom i en brand i den senegalesiska huvudstaden Dakar..

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 15:17

11 döda i rysk busskrasch - nio barn

En lastbil och en buss har krockat i Ryssland. På bussen färdades ett aktobatiskt lag från Ryssland. Bland de döda är totalt nio barn..

Sydsvenskan - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre t.

Kristianstadsbladet - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre till fyra månader har just börjat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisen stänger systemet – passet går inte att hämta ut

Har du ett pass eller id-handling att hämta ut – eller ska du ansöka om nya – så gör det under veckan.Under helgen 26-27 januari stängs nämligen polisens system – och möjligheten att plocka ut dokument..

Expressen - 1 timme sedan

Åtalas för misshandel av sin sambo

En man som misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo upprepade gånger åtalas för grov kvinnofridskränkning, skriver Sundsvalls Tidning..

Expressen - 1 timme sedan

Tiggde pengar till påhittad skolresa – fick lämna tillbaka

Tre pojkar som har samlat in pengar till en skolresa till Spanien har lämnat tillbaka de totalt omkring 300 kronor de fått. Orsaken är att skolresan var påhittad..

Expressen - 1 timme sedan

Jordbävning skakar Indonesien

En jordbävning har inträffat söder om den indonesiska ön Sumbawa, enligt Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Mötet Nord- och Sydkorea i Sverige har avslutats

Under helgen fördes diplomatiska samtal i Sverige mellan Nordkorea, Sydkorea och USA.Samtalen har nu avslutats – något UD bekräftar för Sveriges Radios Ekot.– Jag skulle säga att det gått väldigt bra, berättar utrikesminister Margot Wallström för Ekot..

Expressen - 3 timmar sedan

Hon ställer upp i kampen mot Donald Trump 2020

Kamala Harris, Kaliforniens demokratiske senator, offentliggör det många har misstänkt under lång tid. Hon vill bli demokraternas kandidat i presidentvalet 2020.Rättvisa, anständighet, jämställdhet och frihet är några av orden hon vill slå vakt om, enligt CNN.

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i krasch vid Öresundsbron

Vid betalstationen på den svenska sidan av Öresundsbron har två bilar kolliderat.Två personer ska vara involverade i olyckan.– En av dem klagar på nacksmärta, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 4 timmar sedan

Missen på regeringssajten – om Johanssons ministerpost

Förvirring uppstod på måndagen kring Morgan Johanssons (S) titel i den nya regeringen.Statsminister Stefan Löfven sade att Johansson får ansvar för migrationsfrågorna, men kallade honom inte migrationsminister.På regeringens hemsida presenterades han som enbart justitieminister.

Expressen - 4 timmar sedan

Lena fick lunginfarkt – efter läkarens miss

Lena Nilsson sökte vård för kraftig värk och andningssvårigheter – men läkaren viftade bort hennes oro och Lena skickades hem.Senare visade det sig att smärtan kom från flera proppar i lungorna, något som ledde till en lunginfarkt.– Min förhoppning är att andra i samma situation ska hitta stöd i min historia, säger hon..

Expressen - 5 timmar sedan

Man nedslagen och rånad i sin bostad

En man blev på söndagskvällen nedslagen och rånad i sin bostad, skriver polisen på sin hemsida.Två, till tre personer försvann sedan från platsen.Offret ska ha börjat blöda i huvudet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.