Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 23:35

Expressen - 17 maj 18 kl. 02:13

Föräldrarna misshandlade nio barn – med armborstPolisen letade efter en försvunnen pojke när de hittade hans nio syskon i ett smutsigt hem.Nu anklagas föräldrarna för barnmisshandel.Enligt åklagare ska de bland annat ha skjutit barnen med armborst – och skendränkt dem..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1885 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarna, misshandlade, nio, barnmed , armborst
DN - 09 apr 14 kl. 16:13

Nio barn misstänks ha utsatts för pedofil i Kalmar

Den 21-årige man som i måndags häktades misstänkt för grov våldtäkt mot barn på en förskola i Kalmar är nu misstänkt för övergrepp mot totalt nio barn..

DN - 31 jan 15 kl. 11:05

Nio barn hittades vid liv i rasmassorna


Nio barn har hittats levande i rasmassorna efter explosionen på ett barn- och förlossningssjukhus i Mexico City i torsdags. Nu ska barnen dna-testas för att kunna återförenas med sina föräldrar, skriver BBC..

SVT - 06 jun 11 kl. 20:39

Plågade sina nio barn i åratal

I dag avslutades rättegången på Jylland i Danmark i det barnmisshandelsmål som kallats det värsta i landets historia. Två föräldrar i 40-årsåldern har åtalats misstänkta för att i flera år ha plågat sina nio barn. Och i dag kom beslutet från rätten att båda föräldrarna ska dömas för misshandel och sexuella övergrepp på barnen..

Expressen - 17 jan 12 kl. 16:47

Pappa åtalad för våldtäkt på nio barn

Den 55-åriga pappan på norra Jylland åtalas för grova våldtäkter och övergrepp mot nio barn. Sju av barnen är hans egna. Pappan tvingade sönerna att ha samlag med en av sina systrar.

Expressen - 28 apr 12 kl. 05:53

Graviditet var en bluff - väntar inte nio barn

Karla - kvinnan i Mexiko som påstods vara gravid med nio barn - är inte alls gravid. Bluffen avslöjas nu av en sjukvårdssekreterare i delstaten Coahuila. - Hon är inte gravid, säger sjukvårdssekreteraren..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 13:12

Tolv år för övergrepp mot nio barn

En 56-årig man som dömts till förvaring på obestämd tid för att ha sexmissbrukat nio barn, varav sju egna, har fått sitt straff ändrat av Vestre Landsret (hovrätten) till tolv års fängelse. Domen är det strängaste tidsbestämda straff mannen kan dömas till för de brott han begått. Övergreppen började 1994 och gick till en början ut över en då femårig son..

SvD - 05 mar 13 kl. 01:11

Nio barn dog i brand i Senegal

Minst nio barn, alla elever i en koranskola och som tros ha utnyttjats som tiggare, omkom i en brand i den senegalesiska huvudstaden Dakar..

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 15:17

11 döda i rysk busskrasch - nio barn

En lastbil och en buss har krockat i Ryssland. På bussen färdades ett aktobatiskt lag från Ryssland. Bland de döda är totalt nio barn..

Sydsvenskan - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre t.

Kristianstadsbladet - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre till fyra månader har just börjat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 30 minuter sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 1 timme sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.

Expressen - 1 timme sedan

Smitare jagas av hundpatrull

Sent på fredagskvällen jagade polisen en person som hade smitit från en trafikolycksplats på E22 söder om Kristianstad.En annan person som varit inblandad i olyckan fördes till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Nya detaljerna från larmsamtalet – när Jaymes föräldrar sköts ihjäl

13-åriga Jayme Closs saknas fortfarande sedan hennes föräldrar hittades ihjälskjutna i familjens hus i Wisconsin i USA i början av veckan.Nu kommer nya uppgifter om ett larmsamtal som polisen tog emot i anslutning till händelsen, skriver CNN. .

Expressen - 2 timmar sedan

Fästingutbrott bland älgar efter klimatförändringarna

Klimatförändringar har lett till en invasion av fästingar i New Hampshire och Maine i USA, något som slagit hårt mot älgpopulationen i området.På en älg hittade forskarna som mest omkring 100 000 fästingar.– Det är en så äcklig syn du kan tänka dig av ett dött djur, säger Peter J.

Expressen - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter knivskärning

En person har förts till sjukhus med ambulans efter en knivskärning i en bostad i södra Stockholm.En misstänkt person har gripits..

Expressen - 2 timmar sedan

14-åring erkänner misshandel av Gica

Två tonåringar – 16 och 14 år gamla – är misstänkta för mordet på den hemlöse EU-migranten Gica i augusti i år. Nu skriver Aftonbladet om nya detaljer i förundersökningen.14-åringen erkänner att han varit med i en misshandel samma dag som Gica dog.

Expressen - 2 timmar sedan

Kylan från Arktis drar in: ”Betydligt kallare”

Helgen blir relativt varm i stora delar av landet – men sen är det dags att ta på sig mössa och en varmare jacka, då vindar från Arktis gör att temperaturerna snabbt sjunker nedåt. På flera håll i landet kan dessutom höstens första snö komma. – Det ser faktiskt ut som att det kommer bli betydligt kallare nästa vecka, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.