Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:42

Expressen - 17 maj 18 kl. 02:13

Föräldrarna misshandlade nio barn – med armborstPolisen letade efter en försvunnen pojke när de hittade hans nio syskon i ett smutsigt hem.Nu anklagas föräldrarna för barnmisshandel.Enligt åklagare ska de bland annat ha skjutit barnen med armborst – och skendränkt dem..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1819 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarna, misshandlade, nio, barnmed , armborst
DN - 09 apr 14 kl. 16:13

Nio barn misstänks ha utsatts för pedofil i Kalmar

Den 21-årige man som i måndags häktades misstänkt för grov våldtäkt mot barn på en förskola i Kalmar är nu misstänkt för övergrepp mot totalt nio barn..

DN - 31 jan 15 kl. 11:05

Nio barn hittades vid liv i rasmassorna


Nio barn har hittats levande i rasmassorna efter explosionen på ett barn- och förlossningssjukhus i Mexico City i torsdags. Nu ska barnen dna-testas för att kunna återförenas med sina föräldrar, skriver BBC..

SVT - 06 jun 11 kl. 20:39

Plågade sina nio barn i åratal

I dag avslutades rättegången på Jylland i Danmark i det barnmisshandelsmål som kallats det värsta i landets historia. Två föräldrar i 40-årsåldern har åtalats misstänkta för att i flera år ha plågat sina nio barn. Och i dag kom beslutet från rätten att båda föräldrarna ska dömas för misshandel och sexuella övergrepp på barnen..

Expressen - 17 jan 12 kl. 16:47

Pappa åtalad för våldtäkt på nio barn

Den 55-åriga pappan på norra Jylland åtalas för grova våldtäkter och övergrepp mot nio barn. Sju av barnen är hans egna. Pappan tvingade sönerna att ha samlag med en av sina systrar.

Expressen - 28 apr 12 kl. 05:53

Graviditet var en bluff - väntar inte nio barn

Karla - kvinnan i Mexiko som påstods vara gravid med nio barn - är inte alls gravid. Bluffen avslöjas nu av en sjukvårdssekreterare i delstaten Coahuila. - Hon är inte gravid, säger sjukvårdssekreteraren..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 13:12

Tolv år för övergrepp mot nio barn

En 56-årig man som dömts till förvaring på obestämd tid för att ha sexmissbrukat nio barn, varav sju egna, har fått sitt straff ändrat av Vestre Landsret (hovrätten) till tolv års fängelse. Domen är det strängaste tidsbestämda straff mannen kan dömas till för de brott han begått. Övergreppen började 1994 och gick till en början ut över en då femårig son..

SvD - 05 mar 13 kl. 01:11

Nio barn dog i brand i Senegal

Minst nio barn, alla elever i en koranskola och som tros ha utnyttjats som tiggare, omkom i en brand i den senegalesiska huvudstaden Dakar..

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 15:17

11 döda i rysk busskrasch - nio barn

En lastbil och en buss har krockat i Ryssland. På bussen färdades ett aktobatiskt lag från Ryssland. Bland de döda är totalt nio barn..

Sydsvenskan - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre t.

Kristianstadsbladet - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre till fyra månader har just börjat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Trump möter Sydkorea inför mötet med Jong-Un

Sydkoreas president Moon Jae-in är på besök i Vita huset för att träffa Donald Trump.Nyckelfrågan: att försöka utröna Kim Jong-Uns avsikter – efter hotet om att ställa in det historiska mötet mellan USA och Nordkorea..

Expressen - 4 minuter sedan

Stefan Löfven flög gratis med IT-miljardär

Statsminister Stefan Löfven flög gratis med it-miljardären Dan Olofssons privatjet avslöjar Svenska Dagbladet.Resan gick från Nelson Mandelas begravning i Sydafrika 2013.– Vi bad om att få betala men någon sådan faktura har inte kommit till Socialdemokraterna, säger statsministerns pressekreterare Ingela Nilsson, snart fem år senare, till SvD..

Expressen - 2 minuter sedan

JUST NU: Tonåring rånad på sin jacka

En pojke rånades på tisdagseftermiddagen på sin jacka utanför en butik i Malmö.Rånarna flydde men spårades av offret – en av dem är gripen..

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Polisbil har krockat med personbil

En polisbil har kolliderat med en personbil i Malmö på tisdagen. Det är i nuläget oklart om polisbilen var på utryckning när olyckan skedde. – Jag vet inte vad det var för status på patrullen, säger Fredrik Bratt, polisens presstalesperson i region syd..

Expressen - 45 minuter sedan

Nu har 36 305 bilar körförbud – få ägare vet att de drabbats

När de nya besiktningsreglerna började gälla fick 36 305 svenskregistrerade bilar, och nästan 7 000 A-traktorer, automatiskt körförbud. Men inte alla ägarna vet att de nu kör olagligt. – Orsaken är vanligtvis att man glömt beställa tid eller att man inte vill besikta bilen eftersom man inte tror att den kommer att godkännas, säger Anders Gunneriusson på Transportstyrelsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Gryningspyromanen säger inget i rätten

Den så kallade "Gryningspyromanen" Ulf Borgström, 54, vägrade svara på åklagarens frågor när han på tisdagen stod inför rätta i Västerås.– Om du fortsätter fråga det här så kommer jag att föra mig illa, sa han enligt Sveriges Radio P4 Västmanland.Borgströms advokat konstaterar att det är hans rättighet att vara tyst..

Expressen - 1 timme sedan

Polisjakt vid skola i centrala Malmö

När en polispatrull skulle stoppa en bil för kontroll smet bilföraren. men övergav bilen i närheten av Rörsjöskolan i centrala Malmö.– En person är gripen.

Expressen - 1 timme sedan

Skola varnar: Man i bil försökte locka med godis

Vid två tillfällen har skolbarn i Frölunda kontaktats av en man som velat bjuda dem på godis. Skolan har skickat ut en varning till föräldrar till elever om händelserna.– Våra lärare är extra vaksamma när de är ute på rastvärdskap för att se om det händer något runt skolan, säger rektorn Magnus Klyver.

Expressen - 1 timme sedan

Skärpt amorteringskrav räcker inte för Bolund

Två amorteringskrav har införts, men det räcker inte.Finansmarknadsminister Per Bolund håller fast vid att också ränteavdragen bör trappas ned.  .

Expressen - 1 timme sedan

Moskébrand utreds som hatbrott: ”Ingen slump”

Den våldsamma branden som ödelade moskén i Hässleholm i helgen var sannolikt anlagd.Branden är rubricerad som grov mordbrand och på tisdagen sökte specialutbildade hundar efter brandfarlig vätska som kan ha använts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.