Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 12:16

Expressen - 17 maj 18 kl. 02:13

Föräldrarna misshandlade nio barn – med armborstPolisen letade efter en försvunnen pojke när de hittade hans nio syskon i ett smutsigt hem.Nu anklagas föräldrarna för barnmisshandel.Enligt åklagare ska de bland annat ha skjutit barnen med armborst – och skendränkt dem..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

1885 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarna, misshandlade, nio, barnmed , armborst
DN - 09 apr 14 kl. 16:13

Nio barn misstänks ha utsatts för pedofil i Kalmar

Den 21-årige man som i måndags häktades misstänkt för grov våldtäkt mot barn på en förskola i Kalmar är nu misstänkt för övergrepp mot totalt nio barn..

DN - 31 jan 15 kl. 11:05

Nio barn hittades vid liv i rasmassorna


Nio barn har hittats levande i rasmassorna efter explosionen på ett barn- och förlossningssjukhus i Mexico City i torsdags. Nu ska barnen dna-testas för att kunna återförenas med sina föräldrar, skriver BBC..

SVT - 06 jun 11 kl. 20:39

Plågade sina nio barn i åratal

I dag avslutades rättegången på Jylland i Danmark i det barnmisshandelsmål som kallats det värsta i landets historia. Två föräldrar i 40-årsåldern har åtalats misstänkta för att i flera år ha plågat sina nio barn. Och i dag kom beslutet från rätten att båda föräldrarna ska dömas för misshandel och sexuella övergrepp på barnen..

Expressen - 17 jan 12 kl. 16:47

Pappa åtalad för våldtäkt på nio barn

Den 55-åriga pappan på norra Jylland åtalas för grova våldtäkter och övergrepp mot nio barn. Sju av barnen är hans egna. Pappan tvingade sönerna att ha samlag med en av sina systrar.

Expressen - 28 apr 12 kl. 05:53

Graviditet var en bluff - väntar inte nio barn

Karla - kvinnan i Mexiko som påstods vara gravid med nio barn - är inte alls gravid. Bluffen avslöjas nu av en sjukvårdssekreterare i delstaten Coahuila. - Hon är inte gravid, säger sjukvårdssekreteraren..

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 12 kl. 13:12

Tolv år för övergrepp mot nio barn

En 56-årig man som dömts till förvaring på obestämd tid för att ha sexmissbrukat nio barn, varav sju egna, har fått sitt straff ändrat av Vestre Landsret (hovrätten) till tolv års fängelse. Domen är det strängaste tidsbestämda straff mannen kan dömas till för de brott han begått. Övergreppen började 1994 och gick till en början ut över en då femårig son..

SvD - 05 mar 13 kl. 01:11

Nio barn dog i brand i Senegal

Minst nio barn, alla elever i en koranskola och som tros ha utnyttjats som tiggare, omkom i en brand i den senegalesiska huvudstaden Dakar..

GöteborgsPosten - 04 dec 16 kl. 15:17

11 döda i rysk busskrasch - nio barn

En lastbil och en buss har krockat i Ryssland. På bussen färdades ett aktobatiskt lag från Ryssland. Bland de döda är totalt nio barn..

Sydsvenskan - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre t.

Kristianstadsbladet - 15 jun 17 kl. 01:10

Minst nio barn döda i husras

Minst nio barn har omkommit i Nigers huvudstad Niamey sedan hus kollapsat efter kraftiga skyfall de senaste dagarna. Barnen omkom när väggar gav vika och hus rasade på flera platser i staden, enligt myndigheterna. Regnperioden i Niger som varar i tre till fyra månader har just börjat.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Meghans oväntade koppling till Harrys ex

De snåriga vänskapsbanden i den brittiska societeten skapar nu spekulationer: har hertiginnan Meghan hjälpt prins Harrys exflickvän hitta kärleken?Den märkliga kopplingen mellan hertiginnan och prinsens ex Chelsy Davy har nu blivit utredd – och den är inte okomplicerad, skriver Mirror..

Expressen - 15 minuter sedan

Fängelsevakt inledde relation med Madsen

En kvinnlig fängelsevakt har blivit uppsagd sedan hon inlett en relation med Peter Madsen.Nu berättar tvåbarnsmamman om händelsen för Ekstrabladet.– Vi talades ofta vid, det var svårt att säga stopp, säger hon..

Expressen - 15 minuter sedan

Frejas, 9, livsviktiga medicin försvunnen

Under tisdagsmorgonen glömde nioåriga Freja sin ryggsäck på bussen.I den ligger bland annat mediciner som hon måste ha tillgång till.Nu vädjar mamman Lina Melander:– Snälla, gör en god gärning och återlämna väskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Efter bränderna: Sveaskog beslutar om force majeure

Sveriges största skogsägare, statliga Sveaskog har åberopat force majeure till sina virkeskunder. Klausulen används när det är omöjligt att uppfylla avtal på grund av "övermäktiga omständigheter". – Vi kände oss tvingade att ta till force majeure-klausulen.

Expressen - 45 minuter sedan

Lastbil och bil i krock på E6

En bil och en lastbil har krockat på E6 vid Glumslövs backar.Polis är på väg till platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Det handlar inte bara om Hanif Bali

Allt som händer i ungdomsförbundet påverkar förr eller senare moderpartiet..

Expressen - 1 timme sedan

Anders Eklund vill byta fängelse – får nobben

Livstidsdömde Anders Eklund vill få psykologhjälp med sina sexualmordiska drifter.Men mördarens önskemål stoppas av Kriminalvården..

Expressen - 1 timme sedan

Socialdemokraterna presenterar förslag för skolan

Socialdemokraterna håller en pressträff där partiet presenterar förslag för skolan. .

Expressen - 1 timme sedan

Extra många fartkontroller i samband med skolstarten

I veckan är det skolstart på många håll i landet.Det innebär att många barn utan trafikvana rör sig på våra gator.Därför tar polisen nu krafttag med extra kontroller.

Expressen - 1 timme sedan

Annie Lööf: Kriminalisera deltagande i nazipartier

Annie Lööf, C, vill kriminalisera deltagande i nazistiska organisationer.– De ska inte kunna gömma sig bakom yttrandefriheten, säger C-ledaren i Ring P1..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.