Sydsvenskan > IT

Saturday, 19 January, 09:00

Liknande nyheter

Taggar: OroDet blir för , dyrtmed alla , prinsaroch , prinsessor
Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Hela Gotland - 09 maj 12 kl. 04:00

Drop in-dop för prinsar och sessor

På prinsessan Estelles dopdag den 22 maj, tar Visby domkyrkoförsamling ett nytt grepp: drop in-dop i Domkyrkan.- Vi har alla våra små prinsar och prinsessor att ta hand om ute i församlingarna, säger biskop Sven-Bernhard Fast..

Skånskan - 15 mar 14 kl. 23:30

Varför inte prinsar också?

Artikelserien Politikens prinsessor i Svensk Damtidning föreställer kvinnliga politiker i aftonklänning som bland annat talar om barn och hur det är att hinna med allt..

SVT Debatt - 14 mar 14 kl. 15:05

Förminska inte kvinnor med makt till stressade prinsessor

MEDIA Visst är ”Politikens prinsessor”-vinjetten i Svensk Damtidning en fin allitteration – men vi pratar inte om småbarn, vi pratar om vuxna kvinnor, där flera av dem har ansvar för miljarder av vår statsbudget.
När Centerpartiets Annie Lööf medverkade i Svensk Damtidnings artikelserie Politikens Prinsessor såg många från vänsterkanten rött – både för att artikelserien är ett enkelt mål för skämt från feminister, och för att Centerpartiet är ett oerhört tacksamt objekt för att skämta om: deras ökande desperation för att ragga röster, när de konsekvent hamnar under fyraprocentsspärren i opinionsundersökningar. Men jag blir ledsen, och ganska irriterad, när många vänsterfeminister skjuter sig själva i foten genom att förlöjliga Lööf för

Dagens PS - 14 nov 17 kl. 08:13

Lyxhotell fängelse åt saudiska prinsar

Får ”skaka galler” på Ritz-Carlton. I vanliga fall gästas hotellet i Saudiarabiens huvudstad Riyad av välbeställda affärsmän, som checkar in i de majestätiska sviterna. Men i dag tjänar Ritz-Carlton alltså som fängelse till följd av korruptionshärvan i landet, rapporterar SVT Nyheter och refererar till New York Times.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya prinsessor i Karlbo

Kungadömet Karlbo har fått nya prinsessor. Vid en ceremoni på tisdagen, gästades Karlbo förskole-klass av drottning Helga Thun av Lund som krönte de 6-åriga eleverna till prinsessor..

SN - 12 jun 14 kl. 06:32

Växande oro för dyrt vatten

Kustledningen som ska ge kommunalt vatten och avlopp blir kostsam för fastighetsägarna. Och nu sprider sig en oro för att många i Vålarö tvingas sälja sina fritidshus. – Jag tror inte politikerna vet hur frustrerade folk är här, säger fastighetsägaren Rune Svensson..

Hela Gotland - 13 apr 16 kl. 05:30

Beslutet skapar oro och kan bli dyrt

Att strax innan sommaren ta ett beslut om att drastiskt minska antalet hyrsjuksköterskor utan att veta vad konsekvenserna blir skapar oro..

Trelleborgs Allehanda - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman genom ett kungligt dekret.(TT).

SmålandsPosten - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman genom ett kungligt dekret.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman geno.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Hon ville inte böja sig för fint folk

Dagmar Sjöstrand Tullberg har haft ett spännande liv..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sean Penns rymdserie skrotas efter en säsong

Sean Penns rymddrama "The first" lämnas kvar på Mars. Efter bara en säsong väljer tv-tjänsten Hulu att lägga ner projektet, skriver The Wrap. Storsatsningen handlar om en grupp astronauter, som deltar i den första bemannade expeditionen till Mars.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Gränsen är blott ett streck i sanden

Christine Antaya om Marie Anderssons fotoutställning på Krognoshuset i Lund..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

HIF:s ordförande: ”Vi har löst det”

Så återställde klubben det egna kapitalet..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Många verkar rädda för att kritisera andra människors religion.”

Faride Arman och Susan Saberi, företrädare för Kvinnorättsförbundet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Tidningsprotest mot Daniel Ortega

Nicaraguas oberoende medier hotas och landets största tidning skriver att den snart inte längre kan tryckas. – Vi vet inte hur länge vi kan fortsätta, säger redaktören Jaime Chamorro. Fredagens nummer av Nicaraguas största dagstidning, La Prensa, prydde.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Burkina Fasos regering avgår

Burkina Fasos premiärminister Paul Kaba Thieba och hans regering har avgått. Ingen orsak angavs i det korta uttalande som kom från president Roch Marc Christian Kaboré, där presidenten tackar premiärministern för sina insatser. Thieba handplockades av K.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Bromölla

Vid 23-tiden på fredagskvällen larmades polisen till en bostad i Bromölla efter att skottlossning hörts. – Allt är lite oklart, det vi kan konstatera är att det skjutits i lägenheten. Det vi vet är att ingen är skadad, säger Magnus Lefèvre, vakthavande.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

En till sjukhus efter krock på Söderleden

En person fick föras till sjukhus med okända skador efter en kollision mellan två bilar på Söderleden strax innan Sisjömotet i Göteborg under fredagskvällen, uppger GT. Olyckan skedde vid 22.20-tiden och enligt uppgift från polisen ska en man ha setts s.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Tredje raka för AIK

Topplaget AIK satte stopp för Vita Hästens framfart i hockeyallsvenskan och vann med klara 5–1. Backen Alexander Deilert hade en het kväll och stod för fyra poäng, ett mål och tre assist, för serietvåan. Vita Hästen må vara särklassig jumbo, men var ser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.