Sydsvenskan > IT

Thursday, 24 May, 08:09

Liknande nyheter

Taggar: OroDet blir för , dyrtmed alla , prinsaroch , prinsessor
Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Hela Gotland - 09 maj 12 kl. 04:00

Drop in-dop för prinsar och sessor

På prinsessan Estelles dopdag den 22 maj, tar Visby domkyrkoförsamling ett nytt grepp: drop in-dop i Domkyrkan.- Vi har alla våra små prinsar och prinsessor att ta hand om ute i församlingarna, säger biskop Sven-Bernhard Fast..

Skånskan - 15 mar 14 kl. 23:30

Varför inte prinsar också?

Artikelserien Politikens prinsessor i Svensk Damtidning föreställer kvinnliga politiker i aftonklänning som bland annat talar om barn och hur det är att hinna med allt..

SVT Debatt - 14 mar 14 kl. 15:05

Förminska inte kvinnor med makt till stressade prinsessor

MEDIA Visst är ”Politikens prinsessor”-vinjetten i Svensk Damtidning en fin allitteration – men vi pratar inte om småbarn, vi pratar om vuxna kvinnor, där flera av dem har ansvar för miljarder av vår statsbudget.
När Centerpartiets Annie Lööf medverkade i Svensk Damtidnings artikelserie Politikens Prinsessor såg många från vänsterkanten rött – både för att artikelserien är ett enkelt mål för skämt från feminister, och för att Centerpartiet är ett oerhört tacksamt objekt för att skämta om: deras ökande desperation för att ragga röster, när de konsekvent hamnar under fyraprocentsspärren i opinionsundersökningar. Men jag blir ledsen, och ganska irriterad, när många vänsterfeminister skjuter sig själva i foten genom att förlöjliga Lööf för

Dagens PS - 14 nov 17 kl. 08:13

Lyxhotell fängelse åt saudiska prinsar

Får ”skaka galler” på Ritz-Carlton. I vanliga fall gästas hotellet i Saudiarabiens huvudstad Riyad av välbeställda affärsmän, som checkar in i de majestätiska sviterna. Men i dag tjänar Ritz-Carlton alltså som fängelse till följd av korruptionshärvan i landet, rapporterar SVT Nyheter och refererar till New York Times.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya prinsessor i Karlbo

Kungadömet Karlbo har fått nya prinsessor. Vid en ceremoni på tisdagen, gästades Karlbo förskole-klass av drottning Helga Thun av Lund som krönte de 6-åriga eleverna till prinsessor..

SN - 12 jun 14 kl. 06:32

Växande oro för dyrt vatten

Kustledningen som ska ge kommunalt vatten och avlopp blir kostsam för fastighetsägarna. Och nu sprider sig en oro för att många i Vålarö tvingas sälja sina fritidshus. – Jag tror inte politikerna vet hur frustrerade folk är här, säger fastighetsägaren Rune Svensson..

Hela Gotland - 13 apr 16 kl. 05:30

Beslutet skapar oro och kan bli dyrt

Att strax innan sommaren ta ett beslut om att drastiskt minska antalet hyrsjuksköterskor utan att veta vad konsekvenserna blir skapar oro..

Trelleborgs Allehanda - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman genom ett kungligt dekret.(TT).

SmålandsPosten - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman genom ett kungligt dekret.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman geno.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Minnesord om Sven Ahlstedt

Redaktör Sven Ahlstedt, Staffanstorp, har avlidit i en ålder av 87 år..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Misstanke om grov mordbrand – villa förstörd

En anmälan om grov mordbrand har upprättats efter en villabrand i Vinslöv utanför Kristianstad under natten. Både villan och ett garage totalförstördes, men ingen person ska ha kommit till skada, skriver polisen på sin hemsida. Branden startade i ett ut.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Omröstning: Vilken VM-låt tycker du är bäst?

Gyllene Tider eller Pidde P feat. Landslagsbarnen? Rösta här..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Björn Steen

Björn Steen, Ängelholm, har avlidit i en ålder av 61 år..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

LB07-stjärnan i spännande dubbelroll

Två raka segrar – nu väntar Djurgården borta..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ulf Kristersson avfärdar alla tankar på storkoalition

Moderatledaren: ”Jag tror inte på samlingsregeringar om det inte är absolut nödvändigt.”.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svenskarna tog Washington till final

André Burakovsky gjorde två mål och Nicklas Bäckström ett när de tog sitt Washington till Stanley Cup-finalen 2018 i den sista och avgörande semifinalmatchen. I finalen väntar det färska laget Vegas. Washington vann över Tampa Bay med 4–0.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Mer pengar till järnväg ska gå före mer pengar till motorväg.”

Mätta Ivarsson och Anders Åkesson (MP)..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Seriemördare kan få dödsstraff

En tidigare elitsoldat som redan sitter inlåst för att ha mördat tre kvinnor riskerar nu dödsstraff för ytterligare fem grymma dåd. 53-årige Andrew Urdiales har fått dödsstraffet för tre mord i Chicago omvandlat till livstids fängelse. Men nu har han be.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Brand i ställverk söder om Sundsvall

Det brinner i ett ställverk i Vaple söder om Sundsvall. Branden i en transformatorbyggnad är fullt utvecklad och människor i närheten uppmanas att hålla sig inomhus på grund av kraftig rökutveckling. – Det är som en betongbunker som transformatorerna st.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.