Sydsvenskan > IT

Sunday, 21 October, 11:54

Liknande nyheter

Taggar: OroDet blir för , dyrtmed alla , prinsaroch , prinsessor
Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Hela Gotland - 09 maj 12 kl. 04:00

Drop in-dop för prinsar och sessor

På prinsessan Estelles dopdag den 22 maj, tar Visby domkyrkoförsamling ett nytt grepp: drop in-dop i Domkyrkan.- Vi har alla våra små prinsar och prinsessor att ta hand om ute i församlingarna, säger biskop Sven-Bernhard Fast..

Skånskan - 15 mar 14 kl. 23:30

Varför inte prinsar också?

Artikelserien Politikens prinsessor i Svensk Damtidning föreställer kvinnliga politiker i aftonklänning som bland annat talar om barn och hur det är att hinna med allt..

SVT Debatt - 14 mar 14 kl. 15:05

Förminska inte kvinnor med makt till stressade prinsessor

MEDIA Visst är ”Politikens prinsessor”-vinjetten i Svensk Damtidning en fin allitteration – men vi pratar inte om småbarn, vi pratar om vuxna kvinnor, där flera av dem har ansvar för miljarder av vår statsbudget.
När Centerpartiets Annie Lööf medverkade i Svensk Damtidnings artikelserie Politikens Prinsessor såg många från vänsterkanten rött – både för att artikelserien är ett enkelt mål för skämt från feminister, och för att Centerpartiet är ett oerhört tacksamt objekt för att skämta om: deras ökande desperation för att ragga röster, när de konsekvent hamnar under fyraprocentsspärren i opinionsundersökningar. Men jag blir ledsen, och ganska irriterad, när många vänsterfeminister skjuter sig själva i foten genom att förlöjliga Lööf för

Dagens PS - 14 nov 17 kl. 08:13

Lyxhotell fängelse åt saudiska prinsar

Får ”skaka galler” på Ritz-Carlton. I vanliga fall gästas hotellet i Saudiarabiens huvudstad Riyad av välbeställda affärsmän, som checkar in i de majestätiska sviterna. Men i dag tjänar Ritz-Carlton alltså som fängelse till följd av korruptionshärvan i landet, rapporterar SVT Nyheter och refererar till New York Times.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya prinsessor i Karlbo

Kungadömet Karlbo har fått nya prinsessor. Vid en ceremoni på tisdagen, gästades Karlbo förskole-klass av drottning Helga Thun av Lund som krönte de 6-åriga eleverna till prinsessor..

SN - 12 jun 14 kl. 06:32

Växande oro för dyrt vatten

Kustledningen som ska ge kommunalt vatten och avlopp blir kostsam för fastighetsägarna. Och nu sprider sig en oro för att många i Vålarö tvingas sälja sina fritidshus. – Jag tror inte politikerna vet hur frustrerade folk är här, säger fastighetsägaren Rune Svensson..

Hela Gotland - 13 apr 16 kl. 05:30

Beslutet skapar oro och kan bli dyrt

Att strax innan sommaren ta ett beslut om att drastiskt minska antalet hyrsjuksköterskor utan att veta vad konsekvenserna blir skapar oro..

Trelleborgs Allehanda - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman genom ett kungligt dekret.(TT).

SmålandsPosten - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman genom ett kungligt dekret.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 04 nov 17 kl. 22:17

Massgripanden av prinsar i Saudiarabien

Tio prinsar och flera tiotal tidigare ministrar har gripits i Saudiarabien, rapporterar det saudiägda mediebolaget al-Arabiyya. De har gripits på order av en nybildad antikorruptionskommitté, som tillsattes några timmar tidigare av kronprins Salman geno.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Kinas behandling av muslimer – som en orwellsk dystopi

Lars Ellström rapporterar om hur Kina vill "kurera" minoriteter från religion..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

HIF-backen har varit med på hela resan

HIF bli klart för allsvenskan: "Man fattar hur viktigt det är".

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Leonard Cohen är ingen vanlig medlem i döda poeters sällskap

Stig Hansén läser rockpoetens sista bok..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hemtjänstpersonal stal plånboken medan hon sov

Ulla Falk Wigfors, 92 år, glömmer aldrig morgonen när hon insåg att hon blivit bestulen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

De anhöriga hittade själva tjuven i hemtjänsten

Bengt Fredin blev bestulen på 60 000 kronor av den man hemtjänsten skickat för att hjälpa honom..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Svenskkopplad man efterlyst för mord i Norge

En 20-årig man med kopplingar till Sverige är internationellt efterlyst av norsk polis misstänkt för mord och knivrån, skriver Aftonbladet. En 24-årig man hittades knivmördad i en bostad i Oslo i måndags. Samma morgon inträffade även ett knivrån i ett g.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Därför är USA:s novemberval en rysare

Den 6 november går amerikanerna till valurnorna för ett kongressval av sällan skådad vikt. Tar Demokraterna över makten i någon av kamrarna väntar två tuffa år för USA:s president Donald Trump. Aggressiva utredningar av hans familj och en riksrättsproce.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Taggade demokrater skäms för Trump

När Donald Trump segrade i presidentvalet 2016 blev Heather Milam i Alabama fullkomligt bedrövad. Nu är tidningsentreprenören och universitetslektorn aktiv i det som beskrivits som en "demokratisk våg". – Jag känner att jag verkligen vill arbeta för min.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Israel öppnar gränsen mot Gaza igen

Israel öppnar gränsövergångarna till Gazaremsan, som varit stängda i fyra dagar. De stängdes i samband med att Israel bombade omkring 20 platser i området som svar på att en raket avfyrats därifrån. Enligt ett uttalande från det israeliska försvarsdepar.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Khashoggis vänner pressar Saudiarabien

Vänner till journalisten Jamal Khashoggi kräver att Saudiarabien ska skaffa fram hans kvarlevor, så att han ska kunna begravas. – Ge oss Jamal så att vi kan begrava honom. Så att alla som bryr sig om honom, och världsledare, kan komma hit till Istanbul.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.