SVT > Inrikes

Tuesday, 16 October, 06:16

SVT - 16 maj 18 kl. 17:44

Snackisen som delar internet: Vad hör du?Minns ni klänningen som skapade kaos på nätet eftersom hälften av användarna såg den i guld och vitt och andra hälften i svart och blått? Nu har en liknande diskussion blossat upp om ett ljudklipp: ”Laurel” eller ”Yanny”?.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Yanny

Dela artikeln

1534 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snackisensom delar , internetVad , hördu
YLE - 02 jul 16 kl. 07:56

Internet står inför ett historiskt maktskifte – vem bryr sig?

Visste du att internet står vid randen av ett historiskt maktskifte? Nej, tänkte väl det. Alla använder vi internet dagligen, men få av oss vet eller bryr sig om hur internet styrs och vem som har makten över det.

Aftonbladet - 07 mar 12 kl. 14:46

Snackisen: Gav han bort 3 miljoner kr?

19-åringen kan ha gjort sitt livs misstag vid ett pokerbord ? ryktas att lagt bästa handen i jättepott?Helt säker...?.

BT - 25 jan 13 kl. 08:18

Bangura till Elfsborg - den stora snackisen i Chiang Mai

Mohamed Bangura till Elfsborg ? där har ni den stora snackisen i landslaget. ?

Expressen - 02 feb 14 kl. 21:22

Minns du snackisen från Super Bowl 2013?

En av de mest hyllade halvtidsshowerna stod Beyoncé för förra året. Det var även stjärnan och bilderna hon ville förbjuda som blev den största snackisen efteråt..

GöteborgsPosten - 23 feb 14 kl. 17:13

Alcazar största snackisen på sociala medier

Alcazar dominerade och blev den stora snackisen på sociala medier under hela lördagskvällen. Gruppen slog också Yohios rekord från Melodifestivalen i Malmö. Totalt gjordes 4 000 inlägg om finalisten..

SvD - 12 sep 14 kl. 08:55

”Knuff-käbblet” den stora snackisen

Kärnkrafts-”käbblet” och ”knuffen” mellan Stefan Löfven (S) och Annie Lööf (C) har blivit den stora snackisen efter torsdagens partiledardebatt i TV4..

Resume - 27 feb 15 kl. 12:12

Så skapades den osannolika snackisen

Bilden på en till synes helt vanlig klänning utmynnade i en hätsk och världsomspännande diskussion på nätet om klänningens färg. Sociala medier-experten Hampus Brynfolf tror att den osannolika snackisen beror på människans frustration och övertygelse om att ha rätt..

SVT - 11 okt 15 kl. 11:37

Snackisen i Ottawa – Karlssons frisyr

Snackisen i Ottawa är att Erik Karlsson klippte av sig sitt karaktäristiska hårsvall för några dagar sen. Han är kortsnaggad och ja, prydlig. ”Jag tycker jag ser bra ut”, säger han till SVT Sport..

Expressen - 11 feb 16 kl. 00:22

Stora snackisen efter tuffa sekunddramat

Skövde segerskott mot Karlskrona är den stora snackisen efter sekunddramat. Tränaren Ulf Schefvert vägrar plocka fram bortförklaringar. – Det är mål, säger han..

Dagensanalys.se - 19 okt 17 kl. 09:59

Svenskarna och Internet 2017 – Här är hela rapporten

Hälften av de svenska internetanvändarna betalar för musik och film, unga är mer källkritiska än vuxna, 100 procent av de upp till 25 år tittar på Youtube och redan vid två års ålder använder fyra av fem internet. Det är några av alla nyheterna i rapporten ”Svenskarna och internet 2017” från Internetstiftelsen i Sverige, IIS. Undersökningen har pågått sedan år 2000 och är Sveriges största om digitala trender och hur vi använder internet.

Dagensanalys.se - 03 okt 18 kl. 13:47

Svenskarna och internet 2018 – Här är hela rapporten

Så gott som alla svenskar, 98%, har tillgång till internet hemma och nio av tio har en smartmobil. Gränsen går inte längre mellan de som använder internet och de som inte gör det alls utan mellan storanvändare och sällananvändare, det visar rapporten ”Svenskarna och internet 2018. Rapporten visar också att aktiviteten på Facebook minskar, att var fjärde spädbarn använder internet och för första gången är det en majoritet som betalar för digitala musik- och filmtjänster.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Regeringsbildningen drar ut på tiden – nu höjs röster för grundlagsändring

Fem veckor efter valet finns ännu ingen ny regering i sikte. Och att bilda en ny regering kan i praktiken ta hur lång tid som helst. Nu höjs röster för att grundlagen borde ändras och en maxgräns införas.

SVT - 5 timmar sedan

Ny rapport: Unga som återvänder till Afghanistan blir utstötta

Barn och unga från Afghanistan, som varit i Europa men återvänt till sitt hemland, tvingas ofta till ett farligt liv i rädsla och utsatthet. Det hävdar hjälporganisationen Rädda Barnen som i en ny rapport kritiserar återvändarprocessen..

SVT - 8 timmar sedan

Lövin (MP) om Kristerssons sista-minuten flört: ”Inte seriöst”

Bara någon timme innan Ulf Kristersson publicerade sitt uppmärksammade Facebook-inlägg så sträckte han ut en hand till Miljöpartiet. I SVT:s Aktuellt på måndagen kommenterade Isabella Lövin M-inviten: – Vi upplevde inte att det var seriösa förhandlingar, säger MP:s språkröret..

SVT - 12 timmar sedan

Tågstrulen har blivit en vana för pendlaren May

Tågstörningarna mellan Stockholm och Göteborg väntas pågå i flera dagar. Men förseningar i tågtrafiken är inget konstigt för May Jägerland som under många år pendlat mellan de två storstäderna..

SVT - 15 timmar sedan

Talmannen ger Löfven sonderingsuppdraget

Det blir Stefan Löfven som får uppdraget att sondera möjligheterna att bilda ny regering, det sade talmannen Andreas Norlén på en pressträff i dag..

SVT - 17 timmar sedan

Skolverket: Rektorer tror mer på samtal än kvarsittning

Rektorer är mycket väl medvetna om vilka disciplinära åtgärder de kan ta till mot elever. Men de väljer oftast bort åtgärderna och tycker att samtal och stöd har bättre effekt, visar Skolverkets undersökning..

SVT - 18 timmar sedan

Annie Lööf: S och M måste börja prata med varandra

En blocköverskridande lösning där både Socialdemokraterna och Moderaterna ingår. Det är vad C-ledaren Annie Lööf vill se, sade hon efter mötet med talmannen i dag. – Centerpartiets statsministerkandidat är fortfarande Ulf Kristersson, sade hon..

SVT - 18 timmar sedan

Tågstörningar väntas pågå i flera dygn – ”förtroendesmäll för tågen”

Tågförseningarna som återigen drabbar tusentals resenärer kommer att pågå i flera dagar. Nu har ytterligare problem tillstött, eftersom en kontaktledning rivits ned i Kumla. En förtroendesmäll för tåg som transportmedel, enligt MTR Express..

SVT - 18 timmar sedan

Jimmie Åkesson efter mötet med talmannen: Dags att pröva skarpt

Det är inte orimligt att Stefan Löfven nu får uppdraget att sondera för en ny regering. Det sade SD:s partiledare Jimmie Åkesson när han mötte pressen efter sitt möte med talmannen. Men han tillade att han tycker att det är dags att pröva förtroendet för en statsministerkandidat i kammaren.

SVT - 19 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Det handlar om att ge och ta”

Socialdemokraternas Stefan Löfven var först ut i den tredje talmansrundan. – Det enda sättet att komma ifrån dagens låsning i svensk politik är att bryta blockpolitiken, sa han på presskonferensen efter samtalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.