SVT > Inrikes

Wednesday, 23 January, 13:00

Liknande nyheter

Taggar: Snackisensom delar , internetVad , hördu
YLE - 02 jul 16 kl. 07:56

Internet står inför ett historiskt maktskifte – vem bryr sig?

Visste du att internet står vid randen av ett historiskt maktskifte? Nej, tänkte väl det. Alla använder vi internet dagligen, men få av oss vet eller bryr sig om hur internet styrs och vem som har makten över det.

Aftonbladet - 07 mar 12 kl. 14:46

Snackisen: Gav han bort 3 miljoner kr?

19-åringen kan ha gjort sitt livs misstag vid ett pokerbord ? ryktas att lagt bästa handen i jättepott?Helt säker...?.

BT - 25 jan 13 kl. 08:18

Bangura till Elfsborg - den stora snackisen i Chiang Mai

Mohamed Bangura till Elfsborg ? där har ni den stora snackisen i landslaget. ?

Expressen - 02 feb 14 kl. 21:22

Minns du snackisen från Super Bowl 2013?

En av de mest hyllade halvtidsshowerna stod Beyoncé för förra året. Det var även stjärnan och bilderna hon ville förbjuda som blev den största snackisen efteråt..

GöteborgsPosten - 23 feb 14 kl. 17:13

Alcazar största snackisen på sociala medier

Alcazar dominerade och blev den stora snackisen på sociala medier under hela lördagskvällen. Gruppen slog också Yohios rekord från Melodifestivalen i Malmö. Totalt gjordes 4 000 inlägg om finalisten..

SvD - 12 sep 14 kl. 08:55

”Knuff-käbblet” den stora snackisen

Kärnkrafts-”käbblet” och ”knuffen” mellan Stefan Löfven (S) och Annie Lööf (C) har blivit den stora snackisen efter torsdagens partiledardebatt i TV4..

Resume - 27 feb 15 kl. 12:12

Så skapades den osannolika snackisen

Bilden på en till synes helt vanlig klänning utmynnade i en hätsk och världsomspännande diskussion på nätet om klänningens färg. Sociala medier-experten Hampus Brynfolf tror att den osannolika snackisen beror på människans frustration och övertygelse om att ha rätt..

SVT - 11 okt 15 kl. 11:37

Snackisen i Ottawa – Karlssons frisyr

Snackisen i Ottawa är att Erik Karlsson klippte av sig sitt karaktäristiska hårsvall för några dagar sen. Han är kortsnaggad och ja, prydlig. ”Jag tycker jag ser bra ut”, säger han till SVT Sport..

Expressen - 11 feb 16 kl. 00:22

Stora snackisen efter tuffa sekunddramat

Skövde segerskott mot Karlskrona är den stora snackisen efter sekunddramat. Tränaren Ulf Schefvert vägrar plocka fram bortförklaringar. – Det är mål, säger han..

Dagensanalys.se - 03 okt 18 kl. 13:47

Svenskarna och internet 2018 – Här är hela rapporten

Så gott som alla svenskar, 98%, har tillgång till internet hemma och nio av tio har en smartmobil. Gränsen går inte längre mellan de som använder internet och de som inte gör det alls utan mellan storanvändare och sällananvändare, det visar rapporten ”Svenskarna och internet 2018. Rapporten visar också att aktiviteten på Facebook minskar, att var fjärde spädbarn använder internet och för första gången är det en majoritet som betalar för digitala musik- och filmtjänster.

Dagensanalys.se - 19 okt 17 kl. 09:59

Svenskarna och Internet 2017 – Här är hela rapporten

Hälften av de svenska internetanvändarna betalar för musik och film, unga är mer källkritiska än vuxna, 100 procent av de upp till 25 år tittar på Youtube och redan vid två års ålder använder fyra av fem internet. Det är några av alla nyheterna i rapporten ”Svenskarna och internet 2017” från Internetstiftelsen i Sverige, IIS. Undersökningen har pågått sedan år 2000 och är Sveriges största om digitala trender och hur vi använder internet.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Här provar SVT:s meteorolog att vinterbada

Vinterkylan är här på allvar och isarna har lagt sig på många platser. Men det hindrar ändå inte folk från att hacka upp isen och hoppa i vattnet..

SVT - 7 timmar sedan

Strejk bryter ut i flera svenska hamnar

Omkring 1 000 hamnarbetare väntas gå ut i strejk på onsdagen. Flera hamnar runt om i Sverige berörs. Och arbetsgivarna kommer att svara med lockout.

SVT - 5 timmar sedan

Historiskt låga nivåer – mindre alkohol och tobak bland barn

Allt färre skolungdomar röker och dricker alkohol, det visar en undersökning som Folkhälsomyndigheten gjort. Siffrorna har aldrig tidigare varit så låga som de är nu..

SVT - 7 timmar sedan

23 januari: Natten nyheter

SVT - 12 timmar sedan

Trots att fler poliser utbildas – lång tid innan skillnaden märks

Regeringen vill ha en rejäl ökning av antalet poliser. Enligt Polisförbundets siffror så har antalet poliser per invånare sjunkit de senaste åren. Nu utbildas fler, men enligt rikspolischefen lär det dröja ett par år innan man märker någon större skillnad i antalet poliser..

SVT - 19 timmar sedan

Transportstyrelsen: Äldre inte sämre bilförare

Efter att Storbritanniens prins Philip, 97, varit inblandad i en bilolycka har en debatt om äldre bilförare blossat upp i landet. Även i Sverige återkommer liknande debatter, men att äldre skulle vara en större fara än andra i trafiken tillbakavisas av Transportstyrelsens utredare..

SVT - 23 timmar sedan

Regeringen vill förbjuda mobiler i skolan

Statsminister Stefan Löfven sade i regeringsförklaringen på måndagen att regeringen vill införa mobilförbud i skolan. Den nya lagstiftningen ska börja gälla 2021 och är en del av överenskommelsen i januari..

SVT - Igår: 10:14

Psykolog vill slå hål på myter om mobilanvändning: ”Sluta prata skärmtid”

Larmen om mobiltelefonen är många, lika så myterna om hur mobilanvändningen påverkar oss. Men det finns ingenting som heter ”mobilberoende”. Det menar psykologen Siri Helle..

SVT - Igår: 10:16

Efter kritiken – Lind svarar inte på frågor från public service

Redan första dagen som kulturminister kom kritik mot Amanda Lind (MP). Kritiken handlade om att hon i ett inlägg på sociala medier hyllat Mehmet Kaplan. Lind har kommenterat kritiken via mejl, men inte direkt för någon av public service-bolagen SVT eller SR..

SVT - Igår: 09:48

Ygeman: Hoppas folk blickar framåt

Anders Ygeman (S) är tillbaka som minister – och det har fått kritik av oppositionen. Ygeman hoppas själv att väljarna blickar framåt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.