Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 August, 12:14

Expressen - 16 maj 18 kl. 17:39

Böneutrop tilläts – nu överklagas beslutetGrannar vid moskén i Växjö överklagar beslutet rörande tillåtna böneutrop.De boende i närheten menar att beslutet inte är rätt hanterat.Polisen menar att grannarna inte har tillfrågats i ärendet, eftersom de saknar relevanta kunskaper..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Växjö

Dela artikeln

264 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Böneutrop, tillätsnu , överklagas, beslutet
Skånskan - 02 nov 15 kl. 09:13

Vill stoppa rivningen – nu överklagas beslutet igen

Malmö I fredags avslog länsstyrelsen begäran om inhibition - det vill säga att beslutet om avhysning inte ska gälla på en gång. Nu har det beslutet överklagats till mark- och miljödomstolen. Malmö stads miljönämnds beslut om att avhysa de migranter som har bosatt sig på en fastighet har varit en het fråga den senaste tiden.

DalaDemokraten - 29 jul 15 kl. 11:57

Nu överklagas beslutet om ja till vargjakt

Länsstyrelsen Dalarna har tidigare avslagit beslutet tre gånger om skyddsjakt på vargen i Gimmenreviret mellan Sågmyra och Insjön. Detta efter vargattacker mot gårdar i området där får och jakthundar har dödats. Men i tisdags godkändes beslutet efter ytterligare får dödats under helgen.

Skånskan - 20 jul 16 kl. 14:00

1,4 miljoner i fallskärm – nu överklagas beslutet

HÖRBY
Turerna kring ex-chefernas miljonfallskärmar i Hörby kommun fortsätter. Ytterligare ett avtal har överklagats.
Denna gång gäller det miljonuppgörelsen med före detta kulturskolechefen Torgny Hammarstrand från 2015 som ska synas.

Expressen - 31 jul 17 kl. 20:26

Artisten tvingas böta en halv miljon – nu överklagas beslutet

I juni dömdes artisten Annika Ljungberg Sylsjö till böter på en halv miljon kronor efter bråket om bandnamnet Rednex. Nu överklagar sångaren domen till hovrätten. Ljungberg dömdes till 500 000 kronor i böter, samt 200 000 i rättegångskostnader.

ÖstersundsPosten - 08 okt 15 kl. 15:08

Ismotorbana överklagas: ”Beslutet är ansvarslöst”

Hittills har det kommit in två överklagandeskrifter till Krokoms kommun – från tre personer – när det gäller ismotorbanan på Fålatjärn..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 15 kl. 04:00

Nämndens nej till takbyte överklagas

Byggnadsnämndens beslut att inte bevilja bygglov för att ett takbyte på fastigheten i korsningen Storgatan och Rönnegatan överklagas nu till länsstyrelsen..

DI - 23 dec 16 kl. 11:07

Nytt ja till vargjakt överklagas

Även kammarrättens ja till licensjakt på varg kommer att överklagas. Men tidsaspekten talar ändå för att jakten kan starta efter nyår. Fortfarande spökar dock en kommande dom om förra årets jakt..

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 20:50

Nej till vindkraft överklagas

Arkivfoto: Scanpix
HS Kraft överklagar miljö- och hälsoskyddsnämndens nej till en vindkraftspark utanför Huaröd. Kommunpolitiska motiv tillåts stå över miljöbalken, anser bolaget.
I slutet av förra året sa både byggnadsnämnden och miljö- och hälsoskyddsnämnden nej till HS Krafts ansökan att bygga sex vindkraftverk kring Tolseröd och Borrestad.

SR - 10 mar 15 kl. 20:25

Utvisningen av pojken Kim till Kina överklagas

Migrationsverket måste på nytt pröva utvisningen av den 17-årige asylsökande pojke som i Ekots granskning kallats Kim. Pojken hävdar att han kommer från Nordkorea, men Migrationsverket har menat att han bör utvisas till Kina..

Dalarnas tidningar - 03 feb 16 kl. 11:19

Samer får ensamrätt till jakt - överklagas till högre instans

Efter månader av överväganden kom nyss Gällivare tingsrätts dom i ett för många viktigt pilotfall: Vilka ska bestämma om jakten och fisket i fjällområdena? Och domstolen dömde till samernas fördel..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Meghans oväntade koppling till Harrys ex

De snåriga vänskapsbanden i den brittiska societeten skapar nu spekulationer: har hertiginnan Meghan hjälpt prins Harrys exflickvän hitta kärleken?Den märkliga kopplingen mellan hertiginnan och prinsens ex Chelsy Davy har nu blivit utredd – och den är inte okomplicerad, skriver Mirror..

Expressen - 15 minuter sedan

Fängelsevakt inledde relation med Madsen

En kvinnlig fängelsevakt har blivit uppsagd sedan hon inlett en relation med Peter Madsen.Nu berättar tvåbarnsmamman om händelsen för Ekstrabladet.– Vi talades ofta vid, det var svårt att säga stopp, säger hon..

Expressen - 15 minuter sedan

Frejas, 9, livsviktiga medicin försvunnen

Under tisdagsmorgonen glömde nioåriga Freja sin ryggsäck på bussen.I den ligger bland annat mediciner som hon måste ha tillgång till.Nu vädjar mamman Lina Melander:– Snälla, gör en god gärning och återlämna väskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Efter bränderna: Sveaskog beslutar om force majeure

Sveriges största skogsägare, statliga Sveaskog har åberopat force majeure till sina virkeskunder. Klausulen används när det är omöjligt att uppfylla avtal på grund av "övermäktiga omständigheter". – Vi kände oss tvingade att ta till force majeure-klausulen.

Expressen - 30 minuter sedan

Lastbil och bil i krock på E6

En bil och en lastbil har krockat på E6 vid Glumslövs backar.Polis är på väg till platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Det handlar inte bara om Hanif Bali

Allt som händer i ungdomsförbundet påverkar förr eller senare moderpartiet..

Expressen - 1 timme sedan

Anders Eklund vill byta fängelse – får nobben

Livstidsdömde Anders Eklund vill få psykologhjälp med sina sexualmordiska drifter.Men mördarens önskemål stoppas av Kriminalvården..

Expressen - 1 timme sedan

Socialdemokraterna presenterar förslag för skolan

Socialdemokraterna håller en pressträff där partiet presenterar förslag för skolan. .

Expressen - 1 timme sedan

Extra många fartkontroller i samband med skolstarten

I veckan är det skolstart på många håll i landet.Det innebär att många barn utan trafikvana rör sig på våra gator.Därför tar polisen nu krafttag med extra kontroller.

Expressen - 1 timme sedan

Annie Lööf: Kriminalisera deltagande i nazipartier

Annie Lööf, C, vill kriminalisera deltagande i nazistiska organisationer.– De ska inte kunna gömma sig bakom yttrandefriheten, säger C-ledaren i Ring P1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.