Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 May, 10:55

Expressen - 16 maj 18 kl. 17:30

Hotellpersonal drogade kvinnan – och gruppvåldtog henneEn kvinna i 50-årsåldern från Storbritannien drogades på ett hotell i Meta, Italien.Sedan fördes hon bort – och gruppvåldtogs av personal på hotellet.”Mina tankar går till kvinnan”, uppger stadens borgmästare, skriver The Telegraph..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storbritannien, Meta, The Telegraph

Dela artikeln

1500 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotellpersonal, drogade, kvinnanoch , gruppvåldtoghenne
Nyheter 24 - 28 okt 13 kl. 13:45

Gruppvåldtog 16-åring ? döms till gräsklippningSitter i rullstol

KENYA. Den 16-åriga flickan gruppvåldtogs av sex män och dumpades på ett utedass tidigare i oktober. Men det var först när de misstänkta gärningsmännens bestraffning offentliggjordes som fallet fick stor nationell uppmärksamhet.

FriaTider - 24 jul 13 kl. 09:48

13 illegala invandrare gruppvåldtog 13-åring i Texas

Upp mot 13 illegala invandrare gruppvåldtog en 13-årig flicka den 29 juni i Texas..

Nyheter 24 - 02 jul 12 kl. 12:06

Gruppvåldtog tvåbarnsmamma - får hårda straff


Kvinnan våldtogs i en lägenhet som Migrationsverket hyr. I dag fastslog hovrätten gärningsmännens straff. MARIANNELUND.

Sydsvenskan - 03 feb 15 kl. 09:25

Drogade och våldtog över 100 kvinnor

Japansk polis har gripit en man som misstänks ha drogat och utnyttjat över 100 kvinnor sexuellt när de trodde att de deltog i en medicinsk studie, rapporterar medier i Japan.Utredarna säger att mängder av kvinnor svarade på en annons som publicerades i november 2013 och som sökte frivilliga för "kliniska tester som mäter blodtrycket under sömn". Hideyuki Noguchi, 54 år, ska ha gett kvinnorna sömnmedel efter att ha lurat dem till olika hotell.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 15 kl. 09:25

Drogade och våldtog över 100 kvinnor

Japansk polis har gripit en man som misstänks ha drogat och utnyttjat över 100 kvinnor sexuellt när de trodde att de deltog i en medicinsk studie, rapporterar medier i Japan.Utredarna säger att mängder av kvinnor svarade på en annons som publicerades i november 2013 och som sökte frivilliga för "kliniska tester som mäter blodtrycket under sömn". Hideyuki Noguchi, 54 år, ska ha gett kvinnorna sömnmedel efter att ha lurat dem till olika hotell.

Expressen - 05 maj 17 kl. 12:27

Gruppvåldtog kvinna i Indien – får dödsstraff

Den 23-åriga kvinnan avled efter den brutala våldtäkten. Nu har högsta domstolen i Indien fastställt dödsstraffet för de fyra män som dömts för brottet. Beslutet möttes av applåder i rättssalen, rapporterar CNN..

FriaTider - 02 okt 13 kl. 20:44

Pedofilliga gruppvåldtog flickor i Södertälje

Polisen har sprängt en våldtäktsliga i Södertälje som systematiskt lurat till sig och gruppvåldtagit flickor ända ner till 13 års ålder. Hittills har sju invandrarmän häktats i härvan, rapporterar lt.se..

Aftonbladet - 14 jan 13 kl. 21:04

Heta spåret efter gruppvåldtäkten

Polisens jagar de fem män som gruppvåldtog tog en ung kvinna i Sundbyberg i helgen.

UNT - 30 dec 16 kl. 15:15

Döms för gruppvåldtäkt men utvisas inte

De fem tonåringar som gruppvåldtog en minderårig pojke i ett skogsparti i Uppsala tidigare i höstas döms till sluten ungdomsvård..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Elev med järnrör på skola i Stockholm – stor polisinsats

En person beväpnad med järnrör har föranlett en stor insats på en skola i centrala Stockholm, skriver Aftonbladet. Flera polispatruller har larmats till platsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna påkörd av buss

En kvinna har blivit påkörd av en buss tidigt på onsdagsförmiddagen.Polis och ambulans har larmats till platsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Lena Wesströms oro – inför misshandelsanmälan

En man anhölls men släpptes efter försvinnandet av Lena Wesström, 45, som nu hittats död.Samma man har tidigare utretts för att ha misshandlat henne genom att hålla ned och gnugga knogarna mot hennes huvud, enligt anmälan.Men Lena Wesström tvekade till polisutredningen – eftersom hon trodde att situationen skulle förvärras.

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Ingves: Nordeas flytt är bra för ekonomin

Storbanken Nordeas flytt till Finland kommer på sikt att leda till lägre finansiella risker för Sverige. Det konstaterar Riksbanken i sin finansiella stabilitetsrapport, där man också konstaterar att svenskarnas höga skuldsättning fortsätter att vara ett mycket stort problem. Banken varnar dessutom för konsekvenserna av ett prisfall på bostäder.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Grundskola hotad – tre elever tagna av polis

I natt arbetade polisen med ett "större utredningsärende".Nu är det visat sig att det handlade om ett hot som riktats mot en grundskola i i Bunkeflostrand i Malmö, skriver Sydsvenskan. .

Expressen - 1 timme sedan

Polisen jagar man efter misstänkt mord

En man sköts till döds i en bil i Guldheden i Göteborg i helgen – den maskerade skytten flydde sedan, enligt vittnen, tillsammans med en annan person.Under onsdagsmorgonen har en man anhållits i sin utevaro misstänkt för inblandning i mordet.– Vi vet inte var han är, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

Finansproffsets ilska mot bankernas bolån

Många bolånetagare har förskräckta upptäckt att rabatten på deras bolån i smyg försvunnit.Det önskar finansmannen och fintech-entreprenören Mikael Nachemson råda bot på. Men det vill inte bankerna.

Expressen - 1 timme sedan

Larm om påkört barn i centrala Malmö

Vid 09.06 inkom larm till SOS om att ett barn blivit påkört i korsningen mellan Nobelvägen och Sallerupsvägen i Malmö.Skadeläget är oklart..

Expressen - 1 timme sedan

Fick fel persons pengar – festade upp 20 000

Smålänningen trodde att han förde över 20 000 kronor till sin dotters konto.Men pengarna hamnade hos en tidigare affärsbekant – som tog chansen och festade upp hela rubbet..

Expressen - 1 timme sedan

Resultatlösa mobilundersökningar i Fittjamålet – nu backar åklagaren

Undersökningen av de telefoner som beslagtagits efter de frikännande domarna i det så kallade Fittjamålet har varit resultatlösa.Nu drar åklagaren tillbaka överklagandet, uppger Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.