Expressen > Nyheter

Monday, 15 October, 11:15

Expressen - 16 maj 18 kl. 17:30

Hotellpersonal drogade kvinnan – och gruppvåldtog henneEn kvinna i 50-årsåldern från Storbritannien drogades på ett hotell i Meta, Italien.Sedan fördes hon bort – och gruppvåldtogs av personal på hotellet.”Mina tankar går till kvinnan”, uppger stadens borgmästare, skriver The Telegraph..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Storbritannien, Meta, The Telegraph

Dela artikeln

1538 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotellpersonal, drogade, kvinnanoch , gruppvåldtoghenne
Nyheter 24 - 28 okt 13 kl. 13:45

Gruppvåldtog 16-åring ? döms till gräsklippningSitter i rullstol

KENYA. Den 16-åriga flickan gruppvåldtogs av sex män och dumpades på ett utedass tidigare i oktober. Men det var först när de misstänkta gärningsmännens bestraffning offentliggjordes som fallet fick stor nationell uppmärksamhet.

FriaTider - 24 jul 13 kl. 09:48

13 illegala invandrare gruppvåldtog 13-åring i Texas

Upp mot 13 illegala invandrare gruppvåldtog en 13-årig flicka den 29 juni i Texas..

Nyheter 24 - 02 jul 12 kl. 12:06

Gruppvåldtog tvåbarnsmamma - får hårda straff


Kvinnan våldtogs i en lägenhet som Migrationsverket hyr. I dag fastslog hovrätten gärningsmännens straff. MARIANNELUND.

Sydsvenskan - 03 feb 15 kl. 09:25

Drogade och våldtog över 100 kvinnor

Japansk polis har gripit en man som misstänks ha drogat och utnyttjat över 100 kvinnor sexuellt när de trodde att de deltog i en medicinsk studie, rapporterar medier i Japan.Utredarna säger att mängder av kvinnor svarade på en annons som publicerades i november 2013 och som sökte frivilliga för "kliniska tester som mäter blodtrycket under sömn". Hideyuki Noguchi, 54 år, ska ha gett kvinnorna sömnmedel efter att ha lurat dem till olika hotell.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 15 kl. 09:25

Drogade och våldtog över 100 kvinnor

Japansk polis har gripit en man som misstänks ha drogat och utnyttjat över 100 kvinnor sexuellt när de trodde att de deltog i en medicinsk studie, rapporterar medier i Japan.Utredarna säger att mängder av kvinnor svarade på en annons som publicerades i november 2013 och som sökte frivilliga för "kliniska tester som mäter blodtrycket under sömn". Hideyuki Noguchi, 54 år, ska ha gett kvinnorna sömnmedel efter att ha lurat dem till olika hotell.

Expressen - 05 maj 17 kl. 12:27

Gruppvåldtog kvinna i Indien – får dödsstraff

Den 23-åriga kvinnan avled efter den brutala våldtäkten. Nu har högsta domstolen i Indien fastställt dödsstraffet för de fyra män som dömts för brottet. Beslutet möttes av applåder i rättssalen, rapporterar CNN..

FriaTider - 02 okt 13 kl. 20:44

Pedofilliga gruppvåldtog flickor i Södertälje

Polisen har sprängt en våldtäktsliga i Södertälje som systematiskt lurat till sig och gruppvåldtagit flickor ända ner till 13 års ålder. Hittills har sju invandrarmän häktats i härvan, rapporterar lt.se..

Aftonbladet - 14 jan 13 kl. 21:04

Heta spåret efter gruppvåldtäkten

Polisens jagar de fem män som gruppvåldtog tog en ung kvinna i Sundbyberg i helgen.

UNT - 30 dec 16 kl. 15:15

Döms för gruppvåldtäkt men utvisas inte

De fem tonåringar som gruppvåldtog en minderårig pojke i ett skogsparti i Uppsala tidigare i höstas döms till sluten ungdomsvård..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Bandidos klubbhus attackerat – med molotovcocktails

Okända personer attackerade på söndagskvällen Bandidos klubbhus i danska Holbæk.– Tre-fyra svartklädda personer kastade flaskor med brännbar vätska in på klubbhusområdet, och en av dem anlade en mindre brand vid byggnaden, säger Martin Bjerregaard vid Midt- och Vestjyllandspolisen till Ekstrabladet..

Expressen - 15 minuter sedan

Senatorn visar DNA-test – för att bevisa indianpåbrå

Demokratiska senatorn Elizabeth Warren har kallats "Pocahontas" av president Donald Trump. Hennes uppgifter om att hon har indianpåbrå har blivit starkt ifrågasatta. Nu har hon släppt ett DNA-test vars resultat talar för att hon har en indianförfader i släktträdet, rapporterar Boston Globe.

Expressen - 15 minuter sedan

Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson..

Expressen - 1 timme sedan

Han lever som enstöring – och våldtar om och om

Han beskrivs som en enstöring med "stora svårigheter att fungera i olika sociala sammanhang".Han har redan dömts för flera grova våldtäkter mot unga kvinnor och flickor.Nu väntar nästa rättegång.

Expressen - 1 timme sedan

Hjullastare och personbil i krock – oklart förlopp

En hjullastare och en bil har krockat vid Sölvesborg i Blekinge.Polisen vet inte hur olyckan gick till – inte heller ifall någon är skadad..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan och maken prins Harry väntar barn

Meghan och prins Harry väntar barnDet bekräftas av Kensington Palace på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Christers och Lillians ilska efter Svenska Spels beslut

Rörelsehindrade Lillian Andersson är en trogen Lotto-spelare.När Svenska Spel nu förbjuder spel via bud kan hon inte längre få sin rad inlämnad.– Jag tycker det är en skam, faktiskt, säger maken Christer Andersson, 70, från Värnamo..

Expressen - 1 timme sedan

Här är bolagen att hålla koll på närmsta veckan

Den turbulenta börsen gör att analytikerna biter på naglarna inför den stundande rapportfloden. Kommer bolagen att leva upp till de på förhand mycket högt ställda förväntningarna? – För helåret väntas vinsterna stiga med 15 procent, säger Maria Landeborn, sparekonom på Danske Bank..

Expressen - 2 timmar sedan

Mötena med Fossmo efter mordet i Knutby

Drygt 14 år har gått sedan skotten ekade i Knutby en bister vintermorgon.Journalisten och författaren Thomas Sjöberg har vid två tillfällen mött mordanstiftaren – den livstidsdömde demonpastorn Helge Fossmo, 47 – bakom galler och murar:– Hade jag suttit i Helges situation hade jag inte kunnat vara den där förekommande, trevliga, artiga och lite skämtsamma typen, säger han i Storytel Dox Podcast. .

Expressen - 2 timmar sedan

Frågorna som är aktuella i dagens talmansrunda

Efter att Ulf Kristersson gett upp ökar nu talmannen takten i regeringsfrågan med en snabb samtalsrunda på måndagen - först ut är Stefan Löfven som förväntas få uppdraget.Två frågor är centrala under dagen: Står Lööf och Björklund fast vid att Kristersson ska få mer tid att sondera? Och hur lång tid får den nästa sonderaren?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.