Expressen > Nyheter

Saturday, 26 May, 04:26

Expressen - 16 maj 18 kl. 17:06

Tommys ilska efter fräcka stölden: ”Blev förbannad”När butiksägaren Tommy Rosberg vände sig om stal tjuven en insamlingsbössa till Barncancerfonden.Allt filmades av affärens övervakningskamera – en filmsnutt Tommy nu lagt ut på Facebook.– Jag blev förbannad. Min egen son dog i cancer, han blev bara elva år, säger Tommy..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tommy Rosberg, Barncancerfonden, Tommy, Facebook

Dela artikeln

1373 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tommys, ilskaefter , fräcka, stöldenBlev , förbannad

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

MSB: Extrem brandrisk i hela landet

Det råder extrem brandrisk i Sverige. MSB går nu ut med en varning och manar till försiktighet..

Expressen - 3 timmar sedan

Melania Trump har inte synts till på över två veckor

Melania Trump har inte synts till på flera veckor.Nu undrar flera hur USA:s first lady mår, efter att hon genomgått ett ingrepp på sjukhus.Men president Donald Trump slår tillbaka oron:– Hon mår jättebra, säger han..

Expressen - 5 timmar sedan

Irland röstar ja till lagliga aborter

Irland har röstat ja till att ändra landets abortlagar.Ja-sidan vann en jordskredsseger – med 68 procent mot 32, skriver Irish Times.Det visar en vallokalsundersökning..

Expressen - 5 timmar sedan

Ladugård i lågor – spridningsrisk

En ladugård i Östra Göinge står i brand på fredagskvällen.Det ska finnas risk för spridning till intilliggande byggnader på platsen.Om djur finns i byggnaden är än så länge okänt..

Expressen - 6 timmar sedan

MP-förslaget: V är bättre än Centern

Åren i regeringsställning har slitit hårt på MP som gått bakåt i opinionen. Trots detta pågår diskussioner om vilket, eller vilka partier som man helst vill sitta i en regering med efter nästa val. – Vi behöver troligtvis bredda med antingen Centerpartiet eller Liberalerna om det ska fungera, säger EU-parlamentarikern Max Andersson som även vill närma sig V.

Expressen - 6 timmar sedan

Fler kan tänka sig att stödrösta i riksdagsvalet

Tre riksdagspartier lever farligt inför valet i höst. Kristdemokraterna, Liberalerna och Miljöpartiet ligger alla i närheten av fyraprocentsspärren till riksdagen.Men andelen väljare som överväger att rösta på ett annat parti än sitt förstahandsval har ökat lite, skriver Dagens Nyheter.

Expressen - 7 timmar sedan

Maj kan bli rekordvarmt – risken för bränder är ”extremt stor”

Maj ser ut att bli rekordvarmt.Då är risken för gräs- och skogsbränder "extremt stor" – och på flera håll i Sverige får man inte elda alls.Läget jämförs med skogsbranden i Västmanland 2014.

Expressen - 7 timmar sedan

Dansk IS-anhängare skadad – vädjar om att få komma hem

Jihadisten och danske medborgaren Ahmed el-Haj har varit internationellt efterlyst till följd av en video inspelad i Syrien 2013.I danska medier beskrivs 26-åringen som en ”välkänd syrisk krigare”.Efter att ha ådragit sig flera skador vädjar han, och hans familj, nu om att få komma hem till Danmark..

Expressen - 7 timmar sedan

Alma gick in i väggen när hon var 14 år: ”Jag saknar mitt liv”

Alma Brobäck var bara 14 år när hon gick in i väggen – och hon har nu fått diagnosen ME.Ena dagen var hon en högpresterande högstadieelev och fotbollsspelare. Nästa dag var hon sängliggande och fullständigt utmattad.

Expressen - 7 timmar sedan

31-åring högg ihjäl ett barn – somnade under rättegången

Sexårige Joshua Avitto knivhöggs till döds i New York 2014.Gärningsmannen dömdes till 50 års fängelse – men somnade under rättegången..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.