Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 August, 03:50

Expressen - 16 maj 18 kl. 17:06

Tommys ilska efter fräcka stölden: ”Blev förbannad”När butiksägaren Tommy Rosberg vände sig om stal tjuven en insamlingsbössa till Barncancerfonden.Allt filmades av affärens övervakningskamera – en filmsnutt Tommy nu lagt ut på Facebook.– Jag blev förbannad. Min egen son dog i cancer, han blev bara elva år, säger Tommy..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tommy Rosberg, Barncancerfonden, Tommy, Facebook

Dela artikeln

1380 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tommys, ilskaefter , fräcka, stöldenBlev , förbannad

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Stormy Daniels svar – efter erkännandet

Stormy Daniels har länge hävdat att hon betalats för att hålla tyst om en påstodd affär med Donald Trump 2016. Så när presidentens tidigare advokat Michael Cohen erkände sig skyldig till tystnadspengarna på tisdagen var Daniels snabb att ta till Twitter."Hur gillar ni mig nu?

Expressen - 1 timme sedan

Över 600 sidor ska ha spridit desinformation

Över 600 sidor, grupper och konton som ska ha spridit desinformation har stängs ner av Facebook, skriver CNN.  Sidorna har kunnat spåras till bland annat Ryssland och Iran.Det meddelade grundaren Mark Zuckerberg i ett offentligt uttalande på tisdagskvällen..

Expressen - 3 timmar sedan

Flera bilar i brand i Uppsala – ungdomsgäng sågs fly

Sex personbilar och en lätt lastbil stod i brand på en parkering vid Kvarntorget i Uppsala under tisdagskvällen.Vittnen ska ha sett ett ungdomsgäng fly platsen.– Flera andra närliggande fordon har också fått olika typer av skador, säger Emil Skogslund, ledningsoperatör vid Storstockholms ledningscentral.

Expressen - 4 timmar sedan

Horace Engdahl lämnade Bonniers kulturfest tidigt

Sara Danius gick i sitt ”Sommar i P1” om skandalen inom Svenska Akademien till hårt angrepp mot ledamoten Horace Engdahl.Under tisdagskvällen var de båda på Albert Bonniers Förlags sensommarfest på Djurgården i Stockholm – men Engdahl lämnade tidigt.– Nu måste jag skynda mig i väg till årsmöte med båtklubben, sa han till Expressens Karin Sörbring..

Expressen - 7 timmar sedan

Kraftig rökutveckling efter villabrand – stort pådrag

Räddningstjänsten har kallats till en villa i Påskallavik där en fullt utvecklad brand rasar.Enligt polisen finns inga uppgifter om personskada.Det ska däremot vara kraftig rökspridning i resten av området.

Expressen - 5 timmar sedan

Totalt sett ett bakslag för Stefan Löfven

Kvällens utfrågning av Stefan Löfven i SVT är ett av valrörelsens viktigaste inslag. Statsministern blev inte golvad, men trängdes inte sällan mot repen av utfrågarna. Flera av partiets viktigaste valbudskap ifrågasattes så effektivt att tillställningen totalt sett var ett bakslag för Löfven..

Expressen - 5 timmar sedan

Juryn i Manafort-rättegången eniga på åtta punkter

Juryn i rättegången mot Donald Trumps förre kampanjchef Paul Manafort är överens om åtta av åtalspunkterna. I de övriga tio har de inte nått till ett beslut..

Expressen - 5 timmar sedan

Åkesson och Lööf i debatt om svenska språket

Jimmie Åkesson och Annie Lööf möttes i en debatt i SVT:s ”Aktuellt” på tisdagskvällen.I fokus låg integrationen – med vikt på svenska språket.Lööf vill att alla som söker asyl erbjuds svenskundervisning från dag ett.

Expressen - 6 timmar sedan

Ny attack mot S-sajt spåras till Ryssland och Nordkorea

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack.Attacken kan spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiet.– Främmande makter kan vilja påverka förtroendet för valprocessen i Sverige, säger Sofia Hellqvist på Säpo..

Expressen - 6 timmar sedan

Här är krabban som invaderar vår kust – hotar övrigt djurliv

En invasiv krabbart har intagit den blekingska kusten.Den har tidigare lett till ett drastiskt minskat bestånd av musslor och snäckor på andra sidan Östersjön – och nu befarar man samma sak i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.