Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 12:15

Liknande nyheter

Taggar: Årets Annonsörär , Ikea
Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 16:43

IKEA utsedd till Årets Annonsör

Nu står det klart att IKEA tar hem titeln som Årets Annonsör i StockholmMediaAward 2018. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som just nu pågår på Grand Hôtel i Stockholm. Bedömningskriterier:
De nominerade i kategorin Årets Annonsör har, genom ett framgångsrikt och kreativt kommunikationsarbete, bedrivit ett skickligt och innovativt mediearbete tillsammans med sin medierådgivare, eller på egen hand.

Dagensanalys.se - 13 mar 18 kl. 11:01

Brand Metrics vill mäta fyra områden som är viktiga för alla annonsörer

Igår lanserade företaget Brand Metrics sitt verktyg för automatiserad mätning av brand lift som en följd av annonsexponeringar. Jag fick chansen att prata med Andreas Lithner och Mikael Larsson, två av personerna bakom företaget för att höra vem tjänsten egentligen är till för och vad de faktiskt mäter. Det hela startade egentligen ur ett önskemål från en kund till undersökningsföretaget Inizio som ville veta vilken effekt deras annonskampanjer faktiskt hade.

Dagensanalys.se - 28 apr 16 kl. 15:04

Hans Brindfors tilldelas Stora Annonsörpriset

Hans Brindfors fick idag ta emot Stora Annonsörpriset på Sveriges Annonsörers årliga inspirationsdag Stora Annonsördagen, på Grand Hôtel i Stockholm. Idag arrangerar intresseorganisationen Sveriges Annonsörer sin årliga seminariedag Stora Annonsördagen. Under dagen delas även Stora Annonsörpriset ut till en person eller en organisation som har gjort en betydelsefull insats för landets annonsörer.

Dagensanalys.se - 30 jan 17 kl. 13:50

IKEA skapar bannern alla borde ha

Ikea vill inte irritera konsumenterna med feltryck, så därför lanserar man smarta, ”perceptiva” annonser. Med detta hoppas man få bukt på det där eviga problemet med den ”feta tummen”. Idén är enkel, men smart.

Expressen - 05 feb 18 kl. 17:04

Bluffannons från Ikea lurar kunder i populär app

"Ikea 75 år! Vi ger nu bort presentkort på 10 000 kr, till 75 lyckliga tjejer och killar i Sverige!" Denna annons med avsändaren Ikea Offers syns i Facebooks meddelandeapp Messenger.

Expressen - 24 okt 17 kl. 11:14

Kritik om sexism – Ikea stoppar tv-reklam i Kina

Ikea får svidande kritik för en reklamfilm i Kina.Tv-reklamen kallas sexistisk – och nu pudlar Ikea och byter ut den."Skulle Ikea våga visa en sådan annons i hemlandet Sverige?

Expressen - 07 dec 17 kl. 18:03

Här är den nya fula Ikea-bluffen

Blufföretagen gör vad de kan för att lura och tjäna pengar på Ikeas kunder.En annons i sociala medier tog bara 29 kronor betalt för ett presentkort värt 2 000 på Ikea Malmö.Men givetvis dök aldrig något presentkort upp hos köparen.

Expressen - 10 jan 18 kl. 08:49

Ikea gör annorlunda annons – att kissa på

Ikeas senaste annons väcker uppmärksamhet.Och inte så konstigt, kanske. Den uppmanar dig nämligen att kissa på den.

Dagens Media - 18 apr 18 kl. 14:08

De kan bli Årets annonsör

Ica, Ikea och Netflix bland dem som slåss om att bli Årets annonsör 2018..

Dagens Media - 15 okt 14 kl. 10:31

Ikea om dominansen: "Vår reklam ger effekt"

Ikea är den annonsör som har flest vinsthanser i kvällens reklamtävling 100-wattaren..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 3 timmar sedan

Ytterligare en delägare har lämnat F&B

Martin Ringqvist har lämnat Forsman & Bodenfors..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Efter möte med TU – Hanif Bali tar bort kritiserade bilden

Efter gårkvällens möte mellan TU och Moderaterna har Hanif Bali raderat den ena av de kritiserade bilderna från sina sociala medier. "Vi har diskuterat och varit överens om att det blir olämpligt när inlägg kan uppfattas som hotfulla", säger TU:s vd Jeanette Gustafsdotter till Aftonbladet..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Grand Relations vinner uppdraget när Muji expanderar

Japanska varumärket Muji har stora planer på att öppna upp fler butiker i Sverige. För att öka kännedomen kring varumärket tar man hjälp av pr-byrån Grand Relations..

Dagens Media - 4 timmar sedan

De blir nya försäljningschefer på Schibsted

Cecilia Bjärkefur och Christoffer Meier blir nya försäljningschefer på Schibsted Sales & Inventory (SSI)..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Netflix testar att göra reklam mellan avsnitt

Annonser för andra serier mellan avsnitt kan bli verklighet på Netflix..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Adam Kerj till Accenture Interactive

Rollen som kreativ chef för Norden hos Accenture Interactive axlas av Adam Kerj, en av Sveriges mest välmeriterade kreatörer..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Ytterligare medieföretag granskas av DO efter #metoo

Diskrimineringsombudsmannens (DO) granskning av företag inom inom media, kultur och juridik fortsätter. Nu blir bland annat tidningen Sydöstran och Mediehuset i Umeå föremål för tillsynen..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Anna Grönlund Krantz blir ny vd på Hallvarsson & Halvarsson

Anna Grönlund Krantz lämnar Skandia och tillträder som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Samtidigt tar Johan Ramsten klivet upp som vice vd för H&H Group..

Dagens Media - 23 timmar sedan

De stod för årets mest lyssnade sommarprat

Anders Berglund, Bianca Ingrosso och Sara Danius toppar årets listorna över de mest populära programmen i årets Sommar i P1..

Dagens Media - Igår: 11:31

Arla påminner om att "bara mjölk smakar mjölk"

Tillsammans med nya byråpartnern Åkestam Holst lanserar Arla Mjölk nu sitt nya reklamkoncept. Kärnan i idén handlar om att lyfta fram den unika mjölksmaken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.