Expressen > Nyheter

Tuesday, 22 January, 03:09

Expressen - 16 maj 18 kl. 16:19

Stopp i tågtrafiken norr om StockholmDet är stopp i tågtrafiken norr om Stockholm.Detta påverkar fjärrtåg, regionala tåg och pendeltåg, skriver Trafikverket på sin hemsida..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Trafikverket

Dela artikeln

286 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafiken, norrom , Stockholm
SR - 20 aug 15 kl. 10:05

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Det är fortsatta störningar och stopp i tågtrafiken norr om Stockholm på grund av en nedriven kontaktledning..

SR - 10 jan 18 kl. 18:39

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm central

Det är stopp i tågtrafiken norr om Stockholm central på grund av ett omfattande signalfel..

Expressen - 22 apr 18 kl. 20:19

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Det är stopp i tågtrafiken norr om Stockholm.Detta drabbar pendeltåg, regionaltåg och Arlanda Express.– Det är personer i spårområdet, säger Britta Lundkvist, pressinformatör Trafikverket..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala stod still under måndagsmorgonen på grund av ett omfattande elfel.Vid 07.30-tiden uppgav Trafikverket att det är stopp i tågtrafiken mellan Upplands väsby och Märsta, samt Upplands väsby och Arlanda central.

GöteborgsPosten - 29 jan 15 kl. 16:10

Stopp i tågtrafiken norr om Göteborg

Det är stopp i tågtrafiken norr om Göteborg..

Sydsvenskan - 27 aug 16 kl. 12:29

Stopp i tågtrafiken norr om Lund – personer på spåret

Det är stopp i tågtrafiken norr om Lund efter att personer sprungit på spåret. Tågresenärer mot Hässleholm och Kristianstad drabbas..

Dalarnas tidningar - 20 feb 17 kl. 16:36

Stopp i tågtrafiken norr om Sala – pågående polisingripande

P4 Västmanland rapporterar på måndagen, runt kliockan 16.15, att det råder stopp i tågtrafiken norr om Sala..

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 13 kl. 07:22

Stopp i tågtrafiken i Stockholm

Det är stopp för tågtrafiken mellan Stockholm Södra och Centralen på grund av ett urspårat tåg. Stoppet påverkar all tågtrafik. — Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 07:20

Stopp i tågtrafiken i Stockholm


Det är stopp för tågtrafiken mellan Stockholm Södra och Centralen på grund av ett urspårat tåg. Stoppet påverkar all tågtrafik. - Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

BT - 12 nov 13 kl. 07:37

Stopp i tågtrafiken i Stockholm

Det är stopp för tågtrafiken mellan Stockholm Södra och Centralen på grund av ett urspårat tåg. Stoppet påverkar all tågtrafik. - Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Polisen stänger systemet – passet går inte att hämta ut

Har du ett pass eller id-handling att hämta ut – eller ska du ansöka om nya – så gör det under veckan.Under helgen 26-27 januari stängs nämligen polisens system – och möjligheten att plocka ut dokument..

Expressen - 1 timme sedan

Åtalas för misshandel av sin sambo

En man som misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo upprepade gånger åtalas för grov kvinnofridskränkning, skriver Sundsvalls Tidning..

Expressen - 1 timme sedan

Tiggde pengar till påhittad skolresa – fick lämna tillbaka

Tre pojkar som har samlat in pengar till en skolresa till Spanien har lämnat tillbaka de totalt omkring 300 kronor de fått. Orsaken är att skolresan var påhittad..

Expressen - 1 timme sedan

Jordbävning skakar Indonesien

En jordbävning har inträffat söder om den indonesiska ön Sumbawa, enligt Reuters..

Expressen - 2 timmar sedan

Mötet Nord- och Sydkorea i Sverige har avslutats

Under helgen fördes diplomatiska samtal i Sverige mellan Nordkorea, Sydkorea och USA.Samtalen har nu avslutats – något UD bekräftar för Sveriges Radios Ekot.– Jag skulle säga att det gått väldigt bra, berättar utrikesminister Margot Wallström för Ekot..

Expressen - 3 timmar sedan

Hon ställer upp i kampen mot Donald Trump 2020

Kamala Harris, Kaliforniens demokratiske senator, offentliggör det många har misstänkt under lång tid. Hon vill bli demokraternas kandidat i presidentvalet 2020.Rättvisa, anständighet, jämställdhet och frihet är några av orden hon vill slå vakt om, enligt CNN.

Expressen - 4 timmar sedan

Två bilar i krasch vid Öresundsbron

Vid betalstationen på den svenska sidan av Öresundsbron har två bilar kolliderat.Två personer ska vara involverade i olyckan.– En av dem klagar på nacksmärta, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 4 timmar sedan

Missen på regeringssajten – om Johanssons ministerpost

Förvirring uppstod på måndagen kring Morgan Johanssons (S) titel i den nya regeringen.Statsminister Stefan Löfven sade att Johansson får ansvar för migrationsfrågorna, men kallade honom inte migrationsminister.På regeringens hemsida presenterades han som enbart justitieminister.

Expressen - 5 timmar sedan

Lena fick lunginfarkt – efter läkarens miss

Lena Nilsson sökte vård för kraftig värk och andningssvårigheter – men läkaren viftade bort hennes oro och Lena skickades hem.Senare visade det sig att smärtan kom från flera proppar i lungorna, något som ledde till en lunginfarkt.– Min förhoppning är att andra i samma situation ska hitta stöd i min historia, säger hon..

Expressen - 5 timmar sedan

Man nedslagen och rånad i sin bostad

En man blev på söndagskvällen nedslagen och rånad i sin bostad, skriver polisen på sin hemsida.Två, till tre personer försvann sedan från platsen.Offret ska ha börjat blöda i huvudet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.