Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 23:57

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafiken, norrom , Stockholm
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala stod still under måndagsmorgonen på grund av ett omfattande elfel.Vid 07.30-tiden uppgav Trafikverket att det är stopp i tågtrafiken mellan Upplands väsby och Märsta, samt Upplands väsby och Arlanda central.

SR - 20 aug 15 kl. 10:05

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Det är fortsatta störningar och stopp i tågtrafiken norr om Stockholm på grund av en nedriven kontaktledning..

SR - 10 jan 18 kl. 18:39

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm central

Det är stopp i tågtrafiken norr om Stockholm central på grund av ett omfattande signalfel..

Expressen - 22 apr 18 kl. 20:19

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Det är stopp i tågtrafiken norr om Stockholm.Detta drabbar pendeltåg, regionaltåg och Arlanda Express.– Det är personer i spårområdet, säger Britta Lundkvist, pressinformatör Trafikverket..

GöteborgsPosten - 29 jan 15 kl. 16:10

Stopp i tågtrafiken norr om Göteborg

Det är stopp i tågtrafiken norr om Göteborg..

Sydsvenskan - 27 aug 16 kl. 12:29

Stopp i tågtrafiken norr om Lund – personer på spåret

Det är stopp i tågtrafiken norr om Lund efter att personer sprungit på spåret. Tågresenärer mot Hässleholm och Kristianstad drabbas..

Dalarnas tidningar - 20 feb 17 kl. 16:36

Stopp i tågtrafiken norr om Sala – pågående polisingripande

P4 Västmanland rapporterar på måndagen, runt kliockan 16.15, att det råder stopp i tågtrafiken norr om Sala..

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 13 kl. 07:22

Stopp i tågtrafiken i Stockholm

Det är stopp för tågtrafiken mellan Stockholm Södra och Centralen på grund av ett urspårat tåg. Stoppet påverkar all tågtrafik. — Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 07:20

Stopp i tågtrafiken i Stockholm


Det är stopp för tågtrafiken mellan Stockholm Södra och Centralen på grund av ett urspårat tåg. Stoppet påverkar all tågtrafik. - Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

BT - 12 nov 13 kl. 07:37

Stopp i tågtrafiken i Stockholm

Det är stopp för tågtrafiken mellan Stockholm Södra och Centralen på grund av ett urspårat tåg. Stoppet påverkar all tågtrafik. - Det får stora effekter och det blir svårt i rusningstrafiken, säger Roger Falk, presskommunikatör på Trafikverket, till TT.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 30 minuter sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 45 minuter sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 1 timme sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.

Expressen - 1 timme sedan

Smitare jagas av hundpatrull

Sent på fredagskvällen jagade polisen en person som hade smitit från en trafikolycksplats på E22 söder om Kristianstad.En annan person som varit inblandad i olyckan fördes till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Nya detaljerna från larmsamtalet – när Jaymes föräldrar sköts ihjäl

13-åriga Jayme Closs saknas fortfarande sedan hennes föräldrar hittades ihjälskjutna i familjens hus i Wisconsin i USA i början av veckan.Nu kommer nya uppgifter om ett larmsamtal som polisen tog emot i anslutning till händelsen, skriver CNN. .

Expressen - 2 timmar sedan

Fästingutbrott bland älgar efter klimatförändringarna

Klimatförändringar har lett till en invasion av fästingar i New Hampshire och Maine i USA, något som slagit hårt mot älgpopulationen i området.På en älg hittade forskarna som mest omkring 100 000 fästingar.– Det är en så äcklig syn du kan tänka dig av ett dött djur, säger Peter J.

Expressen - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter knivskärning

En person har förts till sjukhus med ambulans efter en knivskärning i en bostad i södra Stockholm.En misstänkt person har gripits..

Expressen - 2 timmar sedan

14-åring erkänner misshandel av Gica

Två tonåringar – 16 och 14 år gamla – är misstänkta för mordet på den hemlöse EU-migranten Gica i augusti i år. Nu skriver Aftonbladet om nya detaljer i förundersökningen.14-åringen erkänner att han varit med i en misshandel samma dag som Gica dog.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.